Što je moja IP adresa?

000.00.000.00 Lokacija vaše IP adrese: Vaš ISP Internet usluga: img Što je moj IP – An IP alat za pretraživanje koji pokazuje vaše područje / poštanski broj, poštansku adresu i gdje se zemljopisno nalazite. Da biste ostali sigurni na internetu, morate sakrij svoj IP.

PureVPN Alati za privatnost

  • WebRTC test propuštanja
  • DNS test propuštanja
  • IPv6 test propuštanja
  • Što je moj IP

Skoči na…..

  • Što je IP adresa?
  • Što su IPv4 i IPv6 IP adrese?
  • Što su javne i privatne IP adrese?
  • javne IP adrese mogu otkriti puno o vama
  • Kako promijeniti svoju IP adresu & Lokacija s VPN-om?
  • Dobijte privatnu IP adresu uz PureVPN

Što je moj IP objašnjen (video):

Što je IP adresa?

Adresa internetskog protokola, poznatija kao an IP adresa, jedinstveni je identifikator dodijeljen svakom uređaju ili računalu. IP adrese su dalje klasificirane u dvije verzije. IPv4 se sastoji od samo brojčanih oznaka, poput 204.68.45.80. IPv6 adresa se, s druge strane, sastoji od kombinacije numeričkih i heksadecimalnih podataka kao što je 2001: db8: 85a3 :: 8a2e: 370: 7334

Uz to, dvije različite vrste IP-a dodijeljene su vam kada ste povezani na mrežu: javni IP i privatni IP. Među njima je, javna IP adresa koja vam omogućuje povezivanje s Internetom i lako pregledavanje.

Što su IPv4 i IPv6 IP adrese?

Postoji razlog zašto Internet ima dvije različite verzije IP adrese: IPv4 i IPv6.

Što je IPv4?

To je najstarija i najčešće korištena verzija.
Veličine je 32 bita.
Ima adresni prostor od 4.294.967.296 (232) jedinstvenih kombinacija.
Sastoji se od znamenki, od 0 do 255.
Broj je ograničen, pa će se uskoro iscrpiti.
Napisana je kao 204.68.45.80

Što je IPv6?

Stvorena je gotovo tri desetljeća nakon svog prethodnika
Veličine je 128 bita.
Ima ogroman adresni prostor od 340 undecillion jedinstvenih kombinacija.
Sastoji se od znamenki, kao i šesnaestorica.
Bilo bi potrebno nekoliko milijardi i milijardi godina da bi se IPv6 fond maksimalan povećao.
Napisano je kao 2001: db8: 85a3 :: 8a2e: 370: 7334

Što su javne i privatne IP adrese?

Što je moj IP

Što je privatna IP adresa

Privatne IP adrese privatne mreže koriste za prepoznavanje i razmjenu podataka između uređaja (npr. pisača, tableta itd.) koji se nalaze na istoj mreži. Svako računalo ili bilo koji drugi uređaj na mreži ima jedinstvenu privatnu IP adresu koja mu usmjerivač dodjeljuje putem DHCP protokola. Ništa izvan lokalne mreže ne može se identificirati ili povezati s tim uređajima.

Što je Javna IP adresa

Javne IP adrese dodjeljuje vam davatelj internetskih usluga (ISP). To je IP koji vam omogućuje povezivanje s Internetom i pregledavanje interneta. Svaki uređaj na lokalnoj mreži dijeli istu javnu IP adresu radi povezivanja s Internetom s obzirom da sam usmjerivač dijeli isti IP.

Javne IP adrese mogu vam otkriti mnogo o vama!

Podaci su nova roba (trgovina). Evo kako vam javna IP adresa dodaje ovoj rastućoj trgovini:

Lokacija IP adrese

Iz vaše države i države do vašeg poštanskog broja i ulice, vaša javna IP adresa otkriva sve o vašoj lokaciji. To, u konačnici, predstavlja vašu privatnost u opasnosti jer su podaci koji cyber kriminalcima jednostavno pristupaju vašem uređaju.

Internet aktivnosti

Pretraživanja koja vršite na internetu, web stranice koje posjećujete i web povijest koja se sprema u vaš preglednik, sve se sprema i prati. U stvari, neke vlade zahtijevaju davatelje internetskih usluga za evidentiranje podataka.

Kupnja ponašanja

To nije samo vaša demografija, već oglašivači prate vaše ponašanje oko kupnje, interese i osobne sklonosti. To ne ugrožava samo vašu privatnost, već omogućuje trećim stranama da utječu na vaše osobno mišljenje i interes.

Kako promijeniti svoju IP adresu & Lokacija s VPN-om?

Lako je prevariti ili promijeniti svoj IP i, prema tome, virtualnu lokaciju. Ono što jednostavno trebate je virtualna privatna mreža (VPN). VPN ne zamjenjuje samo vaš stvarni IP adresa anonimnom IP adresom. Internet usmjerava i vaš internetski promet putem VPN poslužitelja koji šifrira promet (podatke) i skriva sve što radite na mreži. Evo kako to riješiti:

korak 1 Pokrenite VPN korak 2 Povežite se s bilo kojim poslužiteljem 3. korak Uživajte u privatnom pregledavanju

Dobijte privatnu IP adresu uz PureVPN

PureVPN nudi korisnicima internetsko iskustvo kao nitko drugi. Sa rezerviranim privatnim IP-ovima korisnici se mogu povezati s bilo kojim PureVPN poslužiteljem i ostvariti trenutačno povezivanje jer su IP adrese rezervirane samo za PureVPN korisnike.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me