Što je AES 256 bitna enkripcija (AES)?

256-bitna enkripcija je sigurnosna tehnika šifriranja podataka / datoteka koja koristi 256-bitni ključ za šifriranje i dešifriranje podataka ili datoteka. To je jedan od najsigurnijih metoda algoritma za šifriranje, nakon 128 bita veličine ključa i 192 bitnog ključa, i koristi se u većini modernih standardnih sigurnosnih algoritama, protokola i tehnologija, uključujući AES i SSL.

Napredni standard šifriranja, poznatiji kao AES enkripcija šifrirani je algoritam koji osigurava sigurnost vaših mrežnih aktivnosti.

Najpoznatija inačica Naprednog standarda šifriranja je AES 256-bitna enkripcija ključeva šifriranja putem aes-a, što se odnosi na veličinu ključa standardne enkripcije pomoću aes-a. Naravno, što je veća veličina ključa, to je složenije pogoditi ključne veličine.

Koliko bita ima AES enkripcija?

Standard napredne enkripcije (AES) je inačica Rijndaela koja ima fiksnu veličinu bloka od 128 bita i veličinu ključa od 128 bita, veličinu ključa, 192-bitnu duljinu ključa ili 256-bitnu enkripciju. Suprotno tome, Rijndael sam po sebi je specificiran s veličinom bloka i tipki koje mogu biti više od 32 bita, s najmanje 128 i maksimalno 256-bitnim standardom šifriranja.

Koliko je sigurna AES 256 bitna enkripcija i može li se probiti AES 256 bitna enkripcija?

Da biste to bolje shvatili jednostavnim riječima, da biste ispucali ili brutalno prisilili AES Advanced standarde šifriranja, simetričnu ključnu šifru, jer AES koristi fiksni blok veličine 16-bajta duljine ključa, za probijanje bi trebalo milijune računala nego što je starost svemira ( Probiti 256,8-bitni standardni simetrični ključ za enkripciju.

PureVPN koristi vrhunski 256-bitni simetrični ključ za enkripciju za zaštitu osjetljivih podataka korisnika ili njihove najviše tajne tako da nijedna vlada, agencije i hakeri ne mogu ući u podatke. Čak i ako netko želi silovati, trebalo bi 13,8 milijardi godina da se probije standardni simetrični 256-bitni ključ za enkripciju Advanced Encryption Standard da bi zaštitili vaše podatke.

Osigurajte svoje internetske komunikacije i aktivnosti pomoću PureVPN kriptiranja vojne klase.

Zašto biste kriptirali svoje mrežne podatke?

Šifriranje je potrebno jer vam omogućava da zaštitite podatke kojima ne želite da itko drugi ima pristup. Tvrtke ga koriste za zaštitu poslovnih tajni, a vlada ih koristi za zaštitu tajnih podataka za zaštitu stroge tajne, a mnogi ih koriste za zaštitu osobnih podataka radi zaštite poput krađe identiteta.

Špijunaža koristi enkripciju za sigurnu zaštitu sadržaja mapa, koja može sadržavati e-poštu, povijest chatova, porezne podatke, brojeve kreditnih kartica ili bilo koje druge osjetljive podatke. Na taj način, čak i ako vam se ukrade računalo, ti podaci su sigurni.

Šifriranje je potrebno za sve koji dijele privatne podatke na mreži. PureVPN pokreću samoinženjerirani i neoptimizirani poslužitelji. Ovi su poslužitelji osigurani simetričnim ključem za AES 256-bitnu enkripciju koji korisnicima pruža najvišu razinu anonimnosti kako bi se izbjeglo grube sile jer 256-bitna enkripcija poznata kao AES koristi 14 rundi, tako da ti napadi nisu učinkoviti.

• PureVPN maskira vašu IP adresu – Kad ste povezani s PureVPN, vaš se pravi IP maskira s virtualnim IP-om kako bi vam pružio vrhunsku sigurnost kodiranja kako biste zaštitili svoje podatke s 256 bitova aesa za šifriranje. Virtualni IP osigurava anonimnost vaše stvarne IP adrese tako da vaš digitalni identitet ostaje tajna. Nakon što virtualni IP preuzme, vaše mrežne aktivnosti, datoteke koje dijelite i još mnogo toga zaštićene su od znatiželjnih očiju.

• Kao pacijent / liječnik – Na primjer, ako ste pacijent koji komunicira s liječnikom, htjeli biste koristiti ees 256-bitnu enkripciju tako da nitko drugi ne može prisluškivati ​​vaše privatne izvještaje / podatke u sigurnosne svrhe kao pacijent koji ima ta prava pridržana.

• Internetska kupovina – Ako kupujete robu na mreži, provjerite imate li internetsku vezu za enkripciju s 256 bita, tako da kada izvršite plaćanje, vaša financijska transakcija / podaci su zaštićeni od hakera. Kao Netizen imate prava pridržana zbog vlastite sigurnosti.

• Vlada – Državi je potrebna 256-bitna enkripcija za osiguranje ključnih osjetljivih dokumenata / podataka i razgovora koji se odnose na nacionalnu sigurnost protiv ključnih globalnih cybernapada od strane hakera i država.

• Ljudski aktivist – Ako se zalažete za razlog, privući ćete neželjenu pažnju grupa koje žele naštetiti vašem osobnom programu. Korištenje aes-ove 256-bitne enkripcije kao enkripcije aes može osigurati vaš ključni napredak i komunikaciju s pojedincima i grupama na mreži kao što su ta prava pridržana.

• Novinar – Kao novinar, iz sigurnosnih razloga, vaša glavna briga je osigurati svoje izvore. 256-bitna enkripcija kao enkripcijski aes 256-bitni ključ pokazala se korisnom u zaštiti vaših istraživanja, otkrića i izvora od neželjene pažnje..

• Putnici Putovanje je zabavno dok ne budete zaključani sa svojih društvenih računa ili postali žrtva krađe. Vaša osnovna sigurnosna prava pridržana: Tijekom putovanja u inozemstvo 256-bitna enkripcija kao 256-bitna enkripcija osigurava vaše mrežne aktivnosti na javnim Wi-Fi mrežama. Sve bi bilo potrebno za povezivanje PureVPN-a i uživanje u pregledavanju i strujanju.

Kako se vaši podaci mogu izložiti?

Podaci su krhki i vrlo vrijedni u pogledu vaše ključne sigurnosti. Podaci za mnoge pružaju profit, zato ga ključne tvrtke za vađenje podataka uvijek traže. Budući da ključni podaci privlače brojne stranke, često ih se ciljano izlaže na širokom webu radi popularnosti ili se prodaje najvišim ključnim ponuđačima za financijsku dobit..

Kada komunicirate na internetu, uljez koji je potreban onome tko vam je provalio u mrežu može lako pristupiti vašim ključnim mrežnim aktivnostima, čitati razgovore i vidjeti koje web stranice koje posjećujete i što je još gore, znati o vašem ključu financijski detalji.

256-bitna enkripcija povezana s VPN-om

VPN koristi osnovnu tehnologiju aes 256 šifriranja ključa Aes koja koristi vašu internetsku vezu od cyberattacks-a koji uključuje i vašu sigurnost. U isto vrijeme, VPN nudi robusne protokole u kombinaciji sa 256 aes-a za šifriranje za vašu sigurnost koji se bore protiv zlonamjernih napada i pojačavaju vaš internetski identitet.

VPN je poput oklopnog vozila koje vozača u svakom trenutku čuva zbog sigurnosti putnika. Djeluje tako što maskira vaš stvarni IP i dodjeljuje vam virtualni IP drugog mjesta. Zamisao da vaš stvarni identitet prikriva virtualni identitet dokazuje da vaša fizička lokacija i aktivnosti budu sigurne na webu putem aes 256 sigurnosti.

Kako funkcionira AES enkripcija s PureVPN?

Šifriranje je pokretačka snaga anonimnosti na mreži, a bez postupka kodiranja poruke, koncept internetske privatnosti i sigurnosti bit će u opasnosti. Da biste ostali sigurni sve što vam treba za povezivanje s internetom putem šifriranih poslužitelja s PureVPN aes 256, sva vaša komunikacija, osjetljive aktivnosti ili podaci ostaju sigurni.

U stvari, čak i ako postoji neovlašteni pristup, uljez neće moći otvoriti šifrirane podatke aes 256 i ostati siguran sve što je potrebno za povezivanje PureVPN-a. Na kraju dana, integritet vaših podataka i privatnost ostaju netaknuti. AES 256 Šifriranje široko koristi tvrtke i pojedinci širom svijeta.

img

PureVPN odabire najbolje šifriranje koje vam odgovara

PureVPN će automatski odabrati najbolju enkripciju koristeći Aes standard za vas tako da se ne morate brinuti zbog toga. Nadalje, PureVPN nudi više protokola tuneliranja i koristi aes 256-bitnu enkripciju na OpenVPN (UDP / TCP), IKEv2, SSTP i L2TP / IPSec. PureVPN pruža enkripciju pomoću aes-a na svim svojim VPN poslužiteljima.

Jednom kada se povežete s VPN-om, dobivate šifriranje Aes-a prema zadanim postavkama. Bilo da je to na radnoj površini, pametnom telefonu ili tabletu, najmodernija 256-bitna enkripcija PureVPN-a putem aes pokreće sigurnu vezu s VPN poslužiteljem i osigurava siguran prijenos podataka. Sve što bi bilo potrebno za povezivanje našeg VPN-a.

Iako apsolutno ne postoji način da se nametnu, ali ako haker uspije prisluškivati ​​vašu aes vezu, vidjet će samo informacije o glupostima koje prolaze kroz mrežu. Dakle, vaši internetski komunikacijski šifri i druge aktivnosti u potpunosti su osigurani.

Šifriranje je nužnost

U današnjem modernom vremenu cyber napadi i kršenja podataka postali su uobičajena pojava. Uz ogromne hake podataka i privatne podatke na otvorenom, šifriranje Aes-a je vaš najbolji prijatelj. Šifriranje pomoću aes-a će vaše e-poruke ostati privatne, medicinska dokumentacija zaštićena, bankarske transakcije zaštićene, broj socijalnog osiguranja maskiran daleko od lopova identiteta i još mnogo toga.

Vodeće publikacije poput PCMaga i drugih prepoznale su PureVPN po svojoj posvećenosti i iznimnim sigurnosnim mjerama. Jednom kada se povežu s PureVPN-om, vaši podaci se štite od strane svih trećih strana i nadzornih grupa.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me