PureVPN recenzije 2019

  • Ništa nas ne raduje više nego što naši korisnici dijele iskrene kritike o PureVPN-u
  • Željeli bismo vam zahvaliti na povratnoj informaciji i pomoći nam u poboljšanju naših usluga.

Kako vaše PureVPN recenzije čine našu VPN uslugu boljom

  • Pomaže nam poboljšati naše prakse privatnosti
  • Poboljšajte uslugu dodavanjem potrebnih razvoja
  • Bolja funkcionalnost aplikacija za korisnike i tvrtke
  • Poboljšajte korisničko sučelje i učinite ga korisničkim
  • Ispravite pogreške i poboljšanja performansi

Napišite recenziju PureVPN

Povjerenje ocjena 4.2

iz
2349 recenzija

Bradley Robson

  • Samoa
  • 15-03-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Zadovoljstvo je PureVPN! Moja želja za pouzdanom VPN uslugom se ostvarila jer sam u PureVPN-u pronašao zadovoljstvo. Osigurava mi datum, skriva moj IP i omogućuje mi da prođem regionalne firewall. Jewel Jean

  • Makao
  • 12-03-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Ja sam obožavatelj PureVPN-a Ljubitelj sam PureVPN-a jer mi omogućuje brzo strujanje bilo kojeg sadržaja, preuzimanje bilo koje datoteke bez brige o propusnosti.. Charles Jennings

  • Australija
  • 11-03-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Uživam u korištenju PureVPN-a Uživam u korištenju PureVPN-a jer je to jedan od rijetkih servisa koje sam do sada koristio i koji imaju preko tisuću poslužitelja u mnogim zemljama. Rosaura Urich

  • Island
  • 08-03-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška PureVPN imaju sjajne značajke o privatnosti. Uvijek sam bio zabrinut za svoje ISP praćenje onoga što istražujem u bilo kojem trenutku dana. E sad, PureVPN je oduzeo moje brige svojim nevjerojatnim značajkama privatnosti. Bogumi? A Gorska

  • Katar
  • 07-03-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Koristim samo PureVPN i to najbolje za mene! PureVPN koristim samo zato što mi nudi trostruku zaštitu ime IPv6 curenja, dns curenja i webrtc zaštite od curenja Travis Chowdhury

  • Indija
  • 05-03-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Odlično djeluje! Ono što najviše volim u usluzi je to što je kompatibilna na mnogim uređajima. Koristim ga na TpLink usmjerivaču i izvrsno radi. Giacinta Marino

  • Italija
  • 03-03-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška glatko 24/7 služba za korisnike! Ja sam korisnik dodatka, Prosljeđivanje luka. Kod mene je u redu i sposoban sam povezati namjenske igraće poslužitelje koji neometano rade 24/7 Steve Campbell

  • Kanada
  • 02-03-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Podijeljeno tuneliranje je izvrsna značajka Podijeljeno tuneliranje je izvrsna značajka. Pomoglo mi je da ubrzavam brzinu strujanja dijeljenjem ne-vpn prometa Eduardo Martins Barros

  • Brazil
  • 29-02-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Preporučuje se šifriranje vojnog stupnja! Spajanjem na PureVPN olakšavalo me što moje aktivnosti stoje iza šifriranja vojnog stupnja. Dobar posao. Ursula Krause

  • Njemačka
  • 29-02-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Usluga PureVPN je dobra! Počeo sam koristiti VPN kad mi ga je predložio prijatelj. Bio je vjeran korisnik PureVPN-a koji ga koristi 3 godine. Mislim da ću i ja biti njihov odan kupac jer je usluga dobra. Vitoria Ferreira Rodrigues

  • Brazil
  • 28-02-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Dobar rad PureVPN tima! Pomaže mi da svoje aktivnosti pokrijem protiv onih koje ne želim prisluškivati. Rodney Johnson

  • Kanada
  • 26-02-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška PureVPN jedna je od najboljih VPN usluga! Ne mogu živjeti ni sekundu bez mrežnih igara. VPN mi pomaže pristupiti tim igrama u mojoj regiji jer nisu dostupne. jamie fearon

  • Ujedinjeno Kraljevstvo
  • 25-02-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Čisti vpn Evo istine, čisti vpn uložio je puno dobrog rada u 2019. Mislim da sam dobio godine vpn koja je bila dobra za streaming, privatnost i p2p torrenting. prilično brz vpn uz izvrsnu korisničku uslugu. No, ovdje je to loše. Zbog odličnih kritika i izvrsne usluge za 2019. Oni se odlučuju platiti na tržištu 2020. godine, a želite platiti godinu dana u iznosu od 60 funti 2020. godine, kada možete dobiti morski pas za dvije godine za 38 funti. Nije pametno. Budite najbolji i budite najbolja ponuda na onom tržištu, bolje da imate niži prihod nego nikakav. nitko ne želi platiti 50 ili 60 funti za godinu dana. možda 2 godine da. zadržite 6-ti ili 1-godišnji ugovor. jeftino. Irene Barese

  • Jamajka
  • 24-02-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Zadovoljan sam korisnik! Imao sam problema s instaliranjem usluge. Osoba s druge strane ekrana pomogla mi je da je brzo riješim i riješim. Na kraju, nisam pratio upute za postavljanje. Adelmio Bruno

  • Italija
  • 23-02-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška PureVPN je dobar i prijateljski raspoložen Tim na PureVPN je dobar i susretljiv te pomažu u roku od nekoliko minuta. Reyna Babcock

  • Katar
  • 22-02-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Bolji VPN za mene od ostalih! Obično sam na javnim žarišnim točkama zbog svoje radne prirode. Stoga koristim ovu VPN uslugu i zadovoljan sam korisnik. David Kondo

  • Jamajka
  • 21-02-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Izvrsna usluga sa zadivljujućim značajkama! Ja i moj suprug bingljamo zajedno. Prošle smo godine pokušali gledati našu omiljenu emisiju na Netflix US-u, ali to nismo uspjeli jer smo joj pristupili iz inozemstva. Tada sam čuo za PureVPN i kad sam ga isprobao radosno sam vidjeti da mogu pristupiti usluzi jednim klikom Kirk Dinardo

  • Austrija
  • 20-02-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Zahvaljujući PureVPN-u Živim na Bliskom Istoku i često me nervira kad je vlada postavila iznenadna ograničenja za VoIP aplikacije. Ali, zahvaljujući PureVPN, sada mogu koristiti VoIP usluge bez ikakvih ograničenja Martim Rocha Rodrigues

  • Brazil
  • 19-02-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Sjajan VPN! Posljednjih šest mjeseci koristio sam oko 3 različite VPN usluge. Pronašao sam samo PureVPN do marke. Ima dobar broj poslužitelja i IP bazena. Marie Radová

  • Kanada
  • 13-02-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Drago mi je što koristim PureVPN! Ja sam entuzijastni p2p klijent klijenta i drago mi je što sam našao PureVPN za ovaj posao. To čini čuda. Michal Džurko

  • Kuba"Džibuti"
  • 11-02-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Volim PUREVPN! Volim VPN jer ga mogu koristiti kako bih svoje aktivnosti skrivao na javnom WiFisu. Annefloor Al

  • Aruba
  • 10-02-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška PureVPN Jednostavno zadivljujuće! Ograničena propusnost jedno je od najvećih problema koji sam našao s besplatnim VPN uslugama. I, stvarno ga mrzim. Sad kad imam PureVPN, više se ne trebam nervirati zbog širine pojasa. William Jones

  • Mađarska
  • 10-02-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Omiljeni VPN! VPN nudi dobre brzine i za to vam mogu jamčiti jer, kad god strujim koristeći PureVPN, gledam svoje omiljene emisije bez punjenja. Pio Genovesi

  • Italija
  • 07-02-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Uživam u svom svjetskom kupu uz PureVPN! S PureVPN-om sada mogu gledati svoju omiljenu ekipu na Svjetskom kupu čak i kad sam izvan kuće. Francis Halford

  • Australija
  • 01-02-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Drago mi je što sam našao pravu uslugu! Naišao sam na PureVPN nakon što sam se razočarao koristeći desetak drugih VPN usluga. Drago mi je da sam našao pravu uslugu koja ispunjava svoje zahtjeve. Sofokle Kapageridis

  • Grčka
  • 22-01-20

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Neočekivano dobro Pozdrav, član sam od prije nekoliko mjeseci i moram priznati njegov stvarno dobar vpn .. Nisam testirao mnoge vpn-ove, ali ovaj je bio najbrži čak i na Igrama, dobivao sam samo ~ 5ms više od svog uobičajenog (igram Dota 2) .. Stvarno brzo i stabilno .. Također se povezuje u sekundi (poput 5 sekundi) .. Sretna sam što sam na ovaj novac potrošila svoj novac . Zane Agnew

  • Guam
  • 18-11-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Izvrsna VPN usluga Jako mi se sviđa Mac aplikacija. To je sigurno, stabilno i lako za korištenje. Izvrsna VPN usluga. Faith Burgess

  • Šri Lanka
  • 18-11-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Sigurna VPN je PureVPN! Koristim namjensku IP značajku, IP adresu u Velikoj Britaniji, za siguran pristup svojoj kućnoj mreži. Ne želim da itko drugi narušava moju privatnost hakiranjem moje kućne IP kamere Marco Lehmann

  • Njemačka
  • 18-11-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Vielen Dank i PureVPN Vielen Dank i PureVPN. Aus diesem Grund habe ich überhaupt keine Rugby Weltmeisterschaft verpasst. HURRA! Ben Dennis

  • Eritreja
  • 18-11-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Najbolji VPN do sada! Neograničena propusnost izvrsna je značajka koju nudi PureVPN. Omogućuje mi preuzimanje Interneta onoliko datoteka koliko želim. Claudia Schröder

  • Njemačka
  • 18-11-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška ich liebe es Ich liebe diesen Service, weil ich weiß, dass niemain meine Internetaktivitäten beobachtet. Charles Mathews

  • Bolivija
  • 18-11-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Streaming je moj život. Hvala PureVPN! Streaming je moj život i nije me briga za bilo kakva ograničenja ili tako nešto. PureVPN mi pomaže u strujanju što god želim i kad god poželim. Ghenet Negassi

  • Slovačka
  • 18-11-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Sigurna sam s PureVPN-om! Pomoću PureVPN-a sada mogu sigurno pristupiti nadzornoj ploči svoje web stranice od bilo kojeg mjesta. Dostupan sam na popisu namjenskog IP-a i koristim ga za pristup usluzi. Heike Freitag

  • Njemačka
  • 09-11-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Ragby Weltmeisterschaft mit PureVPN Konte meine Lieblings Rugby Spiele in Europa nicht sehen. Aber ich kann es mir jetzt wegen PureVPN ansehen Torsten Hoch

  • Njemačka
  • 09-11-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška PureVPN šešir je ragbi WM überrascht Die Rugby WM 2019 und ich dürfen auf keinen Fall verpassen. Deshalb habe ich mich für PureVPN entschieden und bin froh, dass ich die richtige Wahl getroffen habe Carol Ortez

  • Australija
  • 09-11-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Volim PureVPN Ja sam strastveni stremec ragbi sportova i volim PureVPN jer mi je VPN taj koji omogućuje gledanje svih ragbi događaja. Roger Evert

  • Brazil
  • 09-11-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Najbolja VPN usluga Kladim se da ste koristili i mnoge VPN-ove, ali kažem vam da je ovo daleko najbolja usluga vani. Eugenia Deniger

  • Francuski južni teritoriji
  • 09-11-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška VPN pour ragbi Avec PureVPN, možete vidjeti kako se IP adresa mora plaćati. Najvažnija je IP adresa PureVPN, koja je puštena u Coupe du monde ragbi 2019.. Anders Fleischer

  • Grenland
  • 09-11-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Volim uslugu PureVPN! Volim VPN uslugu iz više razloga, pri čemu je najvažniji njezina sposobnost da se zaobiđe bilo koja vrsta vatrozida. Théophile Grenier

  • Francuska Polinezija
  • 09-11-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Meilleur VPN pour sport Ja sam avais marre de voir pon FAI ralentir ma vitesse et ruiner ma difuzija de Rugby 2019. J’ai surmonté le me problème en tour tour vers PureVPN Hillary Schwab

  • Austrija
  • 09-11-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Hvala ekipi toplo preporučujemo Postoji stotine VPN-ova, ali nijedan se ne može podudarati s performansama PureVPN-ovih poslužitelja. Mogu jamčiti za to. John Lopez

  • Kanada
  • 09-11-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška PureVPN mi je stvarno najbolji! Široka mreža poslužitelja PureVPN razlog je zašto koristim tu uslugu. Omogućuje mi da se povežem s poslužiteljem bilo koje zemlje koji želim. Gustava Onio

  • Italija
  • 09-11-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Izvrsna usluga! Izvrsna usluga. velika brzina. dobri ljudi u chat sobi. Općenito, dobra usluga. Zabir

  • Bangladeš
  • 04-11-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Savršen Sve što možete tražiti. Mnogo opcija, vrlo dobra brzina i podrška Kristine Aa

  • Nizozemska
  • 24-10-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška PureVPN je za mene bolji! PureVPN koristim za gledanje online sportskih sportova na europskim mrežnim kanalima koji nisu dostupni u mojoj regiji. Florian Schroeder

  • Njemačka
  • 24-10-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška ISP Geschwindigkeitsdrosselung Mit PureVPN können Sie jetzt die ISP Geschwindigkeitsdrosselung überwinden. Das kann ich mit sicher sagen, weil ich das jetzt mache. Pauline Kristiansen

  • Grenland
  • 24-10-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Vrlo pouzdan! Na svom iOS uređaju koristim značajku iOS Demand i stvarno mi se sviđa. Kauã Martins Dias

  • Brazil
  • 24-10-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Volim značajku podijeljenog tuneliranja PureVPN-a! Volim značajku podijeljenog tuneliranja jer sada mogu uključiti VPN za određene aplikacije, dok uobičajenu vezu koristim za lokalnu upotrebu. Minik Enoksen

  • Jordan
  • 24-10-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Jednostavan za korištenje VPN Obožavam neograničenu propusnost jer mogu tijekom dana strujati i preuzimati datoteke putem interneta. Kerstin Blau

  • Albanija
  • 24-10-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška WLAN mreža za sečere Dank PureVPN kann ich mich jetzt sicher fühlen, wenn ich an öffentlichen Hotspots arbeite. Vick Lereau

  • Francuska Polinezija
  • 24-10-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Aucune nadzorni broj Personne ne connait qui vous espionne lorsque vous êtes en ligne. Mais avec PureVPN, on je ne même pasoo od mene préoccuper de cela Élise Franchet

  • Francuska
  • 24-10-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Meilleur VPN pour Hulu Cela fait bien d’accéder à tout ce que vous voulez sur Internet et vous frustre si vous ne le pouvez pas. Grâce à PureVPN, glavni je dobitnik Hulu US-a u Asie. Michael Parker

  • Australija
  • 24-10-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Fantastična VPN usluga! Koristim VPN uslugu za obilazak velikog vatrozida. Da, tako je. I ovdje radi. Ariosto Padovesi

  • Italija
  • 24-10-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Zadovoljan PureVPN-om! IKS značajka djeluje. Da, to jeste i tako je zadovoljavajuće, jer ste na taj način sigurni da vaše aktivnosti nisu izložene, čak i tijekom prekida veze. Anthony Kim

  • Lesoto
  • 02-10-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Korištenje PureVPN-a jer nije certificirano bez dnevnika Ja sam stroga osoba koja se brine o privatnosti i nikad ne radim s nepouzdanom uslugom. Još uvijek koristim PureVPN jer nema certifikat i nema bolje mogućnosti i funkcionalnosti. Kimberly Smith

  • Nigerija
  • 02-10-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Preporučio bih ovaj VPN Uživam u VPN usluzi i preporučio bih je svakom VPN korisniku vani. Christophe Covillon

  • Francuska
  • 02-10-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška MEILLEUR SERVICE VPN Ako želite koristiti uslužni program VPN, podesiti VPN, preporučamo PureVPN auto da biste koristili uslugu VPN.. Kenneth Perez

  • Ujedinjene države
  • 02-10-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Volim koristiti PureVPN Obožavam koristiti ovu VPN uslugu jer mi omogućava preuzimanje i strujanje datoteka bez brige o ograničenju propusnosti Florus Morel

  • Francuska
  • 02-10-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Confidentialité ultime Les personnes qui aiment plus que tout le monde la vie privée devraient utiliser un VPN garantissant le maintien de leur vie privée. PureVPN nema značajnih usluga te se mora održati efikasnost. Chase Gonzalez

  • Kanada
  • 02-10-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška S PureVPN-om uživam u ragbiju u svojoj regiji Ragbi je ovdje i volim da su se svi dosad dogodili. Sve to zahvaljujući PureVPN koji mi omogućava da uživam u ragbiju u svojoj regiji u kojoj utakmica uživo nije dostupna. Beatriz Gomes Oliveira

  • Fidži
  • 02-10-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Sada mogu pristupiti svom omiljenom kanalu klikom pomoću PureVPN. PureVPN je za mene streaming učinio lakšim, praktičnijim i zabavnijim. Pomoću kartice Popularne web stranice na klijentu i proširenju sada mogu klikom pristupiti svom omiljenom kanalu. Marisa Ferreira Pinto

  • Brazil
  • 02-10-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Dobro ide, momci! Sada mogu uživo i uživo gledati Rugby WC 2019 putem interneta zbog brzih poslužitelja PureVPN. Dobro ide, momci! Renée Chastain

  • Francuska
  • 02-10-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška PureVPN je najbolji VPN Ova VPN usluga najbolja je jer nema certifikat bez dnevnika, ima dobre mogućnosti streaminga i nudi mnogo značajki usmjerenih na privatnost. Tory Mellon

  • Australija
  • 02-10-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška U potpunosti sam zadovoljan PureVPN-om Potpuno sam zadovoljan pružateljem VPN usluga jer je to usluga bez certifikata bez dnevnika. Ne trebam nijednu drugu uslugu. Traci R. Rodriguez

  • Ujedinjene države
  • 20-09-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Hvala PureVPN timu Dobro je koristiti ovu VPN uslugu. Hvala vam Camila Lima Dias

  • Brazil
  • 20-09-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Izvrsna usluga sa sjajnim značajkama! Koristim ovu uslugu jer ima 2000 poslužitelja u 140 zemalja. Omogućuje mi pristup bilo kojem sadržaju koji želim Reyna Babcock

  • Katar
  • 31-08-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Bolji VPN za mene od ostalih! Obično sam na javnim žarišnim točkama zbog svoje radne prirode. Stoga koristim ovu VPN uslugu i zadovoljan sam korisnik. Randy P. Yi

  • Australija
  • 31-08-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Hvala PureVPN! Putujem u Kinu i mogu sa sigurnošću reći da dobro funkcionira. Gabriela Kalinowska

  • Španija
  • 23-08-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Upotreba PureVPN-a na Android Smart TV-u Upotreba PureVPN-a na Android Smart TV-u. Mogu lako pristupiti uslugama ograničenim u svojoj zemlji. Abigail Foxton

  • Grčka
  • 23-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Također volim brzine koje nudi Koristim VPN uslugu za obilazak bloka sadržaja u Njemačkoj. Osim svladavanja ograničenja, volim i brzine koje nudi. Barry Coupart

  • Francuska Polinezija
  • 22-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Accédez à tout et tous Avec PureVPN, internet je dostupan na internetu. Tout ce qu’il faut, c’est choisir un emplacement de serveur et cliquer sur connecter. C’est tout! Tayla Peel

  • Island
  • 22-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Sjajna usluga Hvala PureVPN! Korišteno je kromirano proširenje PureVPN. Proširenje je ušteda vremena jer nam nije potrebno prijaviti se na klijent i gubiti vrijeme kada to možemo pokrenuti od istraživača. Jaja Angusa

  • Gvineja
  • 21-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Najveće brzine Ako se želite riješiti problema poput gušenja ISP-a tijekom igranja, PureVPN je vaš spasitelj. Tako mi je drago što sam obavio kupnju! Gifford Guay

  • Francuska
  • 21-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Très heureux avec PureVPN Izvrsna je, koristi se i može se koristiti za plenarna primjena. Que peut-on tražitelj plus plus d’un usluge VPN? Kornelijev dan

  • Belgija
  • 20-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Vrlo pouzdan na javnim mrežama Često se nalazim na povezivanju s javnim mrežama dok sam vani i gotovo, zbog čega sam odlučio nabaviti PureVPN zbog sigurnosti svojih podataka. Pouzdan je i daje mi spokojstvo kada radim svoje aktivnosti pregledavanja. Miguel Irving

  • purica
  • 19-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Potrebno je malo predugo da se povežete Dosad je sve bilo sjajno, ali ponekad treba malo predugo da se VPN veza uspostavi. Uz to se nisu suočili ni problemi. Nanette Ward

  • Kina
  • 17-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Nikad me ne iznevjeri PureVPN koristim za obilazak Velikog kineskog vatrozida, a nije se razočarao niti jednom. Obavezno pokušajte ako živite u Kini ili putujete u nju. Connie Williams

  • Australija
  • 16-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Moj prvi VPN PureVPN je moj prvi VPN, a vjerojatno će se nastaviti još dugo vremena. Nema pritužbi. Koristim ga kada sam u pokretu i moram se povezati s javnom wifi mrežom, i to dobiva posao. Thomas Hutchinson

  • Ujedinjene države
  • 15-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Izvrsna usluga kupcima Nakon postavljanja PureVPN-ove Mac aplikacije, imao sam nekoliko pitanja na koja je ljubazna korisnička podrška bila dovoljna da brzo odgovori. Punim ocjenama za ove momke! Svend Abelsen

  • Argentina
  • 14-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Američki Netflix bez poteškoća Pomoću PureVPN-a uspio sam pristupiti i gledati sadržaj na američkoj verziji Netflixa velikom brzinom i bez prepreka bilo koje vrste. Claude Varieur

  • Ujedinjene države
  • 13-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Toplo preporučujem PureVPN Kupio sam njihov jednogodišnji plan za HD streaming američkog Netflixa i to do sada dobro. Izuzetno preporučujem PureVPN svima koji žele pristupiti zabavnom sadržaju koji nije dostupan u njihovoj zemlji ili regiji. Klaus Lang

  • Danska
  • 13-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška rade savršeno u redu! Tvrtka je obećala da će iOS aplikacija zaživjeti za nekoliko tjedana i ispunila je to obećanje. Aplikacija je sada dostupna i radi savršeno u redu. Hvala vam, ljudi! Martin Daecher

  • Ujedinjeno Kraljevstvo
  • 13-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška super vrijeme s PureVPN-om! Htio sam gledati kako sam upoznao vašu majku na Netflixu. ali serija je bila dostupna samo u SAD-u. Saznao sam da PureVPN omogućuje strujanje američkog sadržaja na Netflixu. Povezao sam se i od tada se odlično provodim. Johan Enoksen

  • Ujedinjeni Arapski Emirati
  • 13-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Jednostavno i jednostavno postavljanje U ovom cyber dobu, sigurnost i prijetnje postoje na svakom koraku. PureVPN me štiti od njih koristeći jaku enkripciju i skrivanje moje IP adrese. Postavljanje aplikacije Windows također je vrlo jednostavno. Mason Chartré

  • Francuska
  • 12-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška PureVPN je duševni mir! Koristim PureVPN jer nudi anonimne IP adrese i enkripciju koji mi daju mir pri obavljanju transakcija s javnog WiFi. Favor Martineau

  • Svazi
  • 12-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Nevjerojatna VPN s izvrsnim značajkama. Ja sam nešto novo u svijetu VPN-a, pa sam započeo s mjesečnim planom za PureVPN. Dovoljno je reći da nisu razočarali. Aplikacije su jednostavne za upotrebu, a ja mogu otključati web mjesta i usluge jednim klikom na gumb. Obnavljat ćemo se sigurno! Will Matheson

  • Ujedinjeni Arapski Emirati
  • 11-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Usluga savršeno funkcionira! Gledam Netflix US na PureVPN-u iz Belgije i moram reći da usluga funkcionira savršeno. U stvari, gledam videozapise u HD kvaliteti i izvode se bez međusobnog punjenja. Mia Laboureyas

  • Australija
  • 10-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Najbolja aplikacija VPN za iPhone Thumbs! Prošlog tjedna sam instalirao PureVPN na svom iPhone-u kako bih provjerio sve američke TV emisije. Aplikacija odlično funkcionira na telefonu kao i na mom računalu. Aplikacija palca! Cody Ogden

  • Italija
  • 10-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Život je sada lak. Hvala PureVPN! PureVPN sam dobio samo za gledanje SuperBowla i tada je to sjajno funkcioniralo. Ali nisam znao da ću se prikačiti na njegove mogućnosti streaminga i gledati sve s njim! Život je sada lak. Hvala Rosa Murray

  • Jemen
  • 09-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Izvrstan timski tim! Moje radno mjesto koristi filtre kako bi ograničilo naš pristup određenim kanalima društvenih medija. PureVPN sam koristio da bih obišao taj filtar i pristupio željenoj usluzi društvenih medija. Phillip Smith

  • Ujedinjeno Kraljevstvo
  • 07-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Utakmice mogu gledati uživo. Hvala PureVPN! Televizijski kanali u mojoj zemlji ne prikazuju svjetski kup FIFA-e za žene. Zahvaljujući PureVPN-u, u mogućnosti sam uživo gledati mečeve! Edward Begay

  • Ujedinjeni Arapski Emirati
  • 06-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Kudo za nevjerojatno djelo PureVPN! Isprobao sam mnoge VPN-ove, ali PureVPN je jedina usluga koja me zadovoljila. Kudo za nevjerojatno djelo. Ann Jordan

  • Litva
  • 06-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Vrlo sam zadovoljan uslugom! PureVPN omogućuje mi pristup bilo kojoj web stranici na webu. Vrlo sam zadovoljan uslugom koju primam. Rosita Howard

  • Italija
  • 05-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Zaista dobra usluga Htio sam gledati američku verziju Netflixa iz svog doma u Italiji. Pristupio sam tome zahvaljujući PureVPN. Zaista dobra usluga. Emily Trujillo

  • Malavi
  • 04-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Hvala vam PureVPN! Rekao sam Ciao prošlom mjesecu svojoj prethodnoj VPN usluzi i prebacio se na PureVPN. Do sada sam vrlo zadovoljan. Shawn Schofield

  • Ruanda
  • 03-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Zadovoljna sam PureVPN-om! Uvijek se bojim da bi haker mogao provaliti u moj uređaj. Prebacio sam se na PureVPN da bih se zaštitio i zasad sam zadovoljan. Steven McLellan

  • Zambija
  • 02-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Pomoću PureVPN-a mogu pristupiti tim kanalima Željela sam gledati sportske kanale na internetu, ali nisam mogla. Ali s PureVPN-om mogu pristupiti tim kanalima. William Lamoureux

  • Tanzanija, Ujedinjena Republika
  • 02-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Moj omiljeni VPN je PureVPN! PureVPN mi je definitivno najdraži VPN. Nemam pojma ni za koji drugi VPN koji nudi pristup američkoj verziji Netflixa. Christopher Walton

  • Francuska Polinezija
  • 01-07-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Fonctionnalités Unique de PureVPN Jeste li zadovoljni s VPN uslugom. Ne mogu se prijaviti ni fonctionnalités telles que IKS, Split Tunneling et protection contre les fuites IP, qui sont les meilleures parmi toutes. Doreatha Cottrell

  • Francuski južni teritoriji
  • 30-06-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška VPN usluga prijateljska Koristite PureVPN i uslugu možete učiniti jednostavnom napomenu. Bien que j’aie eu quelques problèmes au début, mais devinez que c’était moi tout le temps. Quoi quit a en soit, c’est un izvrsna usluga VPN fiable. Gail Kim

  • Argentina
  • 29-06-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Izvrsna usluga! Hvala vam! Htio sam gledati Game of Thrones na HBO Now. Pristupio sam tome zahvaljujući PureVPN. Izvrsna usluga! Hvala vam! Kyle Rivera

  • Njemačka
  • 24-06-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Bestpreis Ich habe nach einem VPN gesucht, das erschwinglich ist. Ich hatte wirklich Glück, PureVPN über eine Deal-Website zu finden. Jetzt kann ich sicher im Internet surfen and muss mich me me um um Hacker und andere Cyber ​​Goons sorgen. Cody Kahn

  • Australija
  • 23-06-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška PureVPN je sjajan PureVPN je sjajan i jednostavan je za upotrebu zbog svog intuitivnog korisničkog sučelja. William Salazar

  • Slovačka
  • 21-06-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška dobre brzine strujanja Već tri godine prenosim američke Netflix iz svoje zemlje. Streamiram emisije i filmove s velikom brzinom streaminga, tj. Bez punjenja. Joe Craig

  • Ujedinjene države
  • 18-06-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška FIFA-in Svjetski kup žena uživo s PureVPN-om Ovih dana uživo prenosim FIFA-in Svjetski kup s PureVPN-om, i to je nevjerojatno! Hvala na usluzi! Anthony Daniels

  • Laka dvokolica
  • 18-06-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Najbolji VPN! Sada se mogu povezati s Spotifyom kojeg prije nisam bio u mogućnosti zbog ograničenja sadržaja u mojoj zemlji. Darell Lopez

  • Samoa
  • 17-06-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška dobro funkcionira na svim uređajima VPN dobro funkcionira na svim uređajima, posebno u mom Xboxu. Barbara Leishman

  • Jordan
  • 13-06-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Ja sam ljubitelj strujanja, hvala PureVPN! Koristim VPN uslugu za pristup BBC iPlayeru, All4, ITV Hub i još mnogo toga. Gaspar Austin

  • Francuski južni teritoriji
  • 11-06-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Meilleur chrome VPN Ako želite da pregledate Chrome kao navigacijski uređaj, Chrome možete proširiti PureVPN i to samo izbor. Možete dobiti pomoć pri dobivanju usluga VPN-om. Joseph Fasching

  • Tajland
  • 09-06-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Visoko preporučeno Koristim PureVPN za deblokiranje i gledanje američke verzije Netflixa s Tajlanda, i nije me iznevjerio niti jedanput. Toplo preporučujem svima koji žele emitirati Netflix u SAD-u. Robert Wyatt

  • Sirijska Arapska Republika
  • 09-06-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška PureVPN je do sada bio sjajan! Nakon puno pretraživanja, konačno sam naišao na VPN uslugu koja pruža jasne čiste namjenske IP adrese. Iskustvo s PureVPN-om do sada je bilo sjajno, a korisnička podrška bila je dovoljno ljubazna da odgovori na moja pitanja. Amanda Cerny

  • Jemen
  • 08-06-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Brza VPN usluga Nabavio sam PureVPN kako bih mogao pristupiti svojim socijalnim profilima dok putujem Bliskim Istokom i moram vam reći, super je! Nisam se suočio s prekidima veze i postigao dobre brzine na hotelskom Wi-Fi-ju. Visoko preporučeno. Chupa Sin

  • Senegal
  • 08-06-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Fantastičan Ovo VPN dobro. Pomaže mi puno dok upućujem VoIP pozive na veće udaljenosti. Ovaj VPN imam po povoljnoj cijeni i koristim ga gotovo svaki dan bez ikakvih problema. Frotir

  • Kina
  • 08-06-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Izvrsna usluga kupcima Purevpn ima sjajan tim za usluge kupcima koji vam pomaže u slučaju problema. Moj čovjek mi je pomogao da konfiguriram VPN na mom PS4 kako bih mogao gledati američki Netflix izravno iz Kine. M David

  • Ujedinjene države
  • 07-06-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Velika brzina PureVPN koristim za pristup nedostupnim uslugama streaminga, a to mi omogućava gledanje sadržaja na njima prilično povoljnim brzinama. Vrlo zadovoljan! ming

  • San Marino
  • 07-06-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Zaobilazi kineski vatrozid PureVPN je vjerojatno jedina VPN usluga koja mi je omogućila obilazak velikog vatrozida. Impresivne stvari. Davet Lavoie

  • Francuski južni teritoriji
  • 06-06-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Meilleur logiciel de cybersecurité J’utilise Purent pour sécuriser mon identité numérique, et cela fonctionne réellement. Mogu se prijaviti fonctionnalités telles que le cryptage de niveau militaire, Internet Kill Switch i druge probne datoteke s DNS, IPv6 i WebRTC. Latimer Chnadonnet

  • Francuska Polinezija
  • 05-06-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Accéder tous le contenu PureVPN ne me laisse jamais tomber lorsqu’il s’agit d’accéder à un site Web ou à un service qui n’est pas disponible dans ma région. Više od VPN-a možete platiti putem Interneta, ali zapravo! Jorge Speed

  • Island
  • 03-06-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Zadovoljni PureVPN kupac Do 2000 poslužitelja u 141 zemlji – imaju jako veliku mrežu, a također, brzine su razumno velike. Općenito, prilično sam zadovoljan PureVPN-om. Matthew Jorgensen

  • Sudan
  • 02-06-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Najbolja korisnička podrška Vjerojatno najbolji tim za podršku koji sam ikad naišao na VPN usluge. Dostupni su na mreži 24 sata dnevno i pomogli su mi da u bilo kojem trenutku postavim njihovu Windows VPN aplikaciju. Vrlo profesionalno, pune ocjene! Michael Scott

  • purica
  • 01-06-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Čvrsta, pouzdana VPN usluga Kad koristim PureVPN, moja privatnost je uvijek zaštićena skrivanjem IP adresa i vojnim šifriranjem. Ovo mi pruža miran mir dok pregledavam web. Također, VPN usluga je do sada bila prilično pouzdana bez prekida rada. Jenny Lawley

  • Honduras
  • 29-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Sigurnost je bila jednostavna! Postavljanje VPN aplikacije za Android bilo je nevjerojatno, a onda je potrebno nekoliko klikova da bih zaštitio svoje mrežne aktivnosti na privatnim ili javnim mrežama. Kelly Lingerfelt

  • Sudan
  • 28-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Vjerojatno najbolja VPN usluga u industriji Globalna mreža poslužitelja, stotine i tisuće IP adresa, sjajna kombinacija podataka o privatnosti i sigurnosti i super velike brzine. PureVPN bi mogao biti najbolji VPN koji sam probao. Dana Haworth

  • Njemačka
  • 28-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška beste Verbindung Es bietet die beste Verbindungsgeschwindigkeit in der gesamten Firmen. Wie soll ich wissen? Weil ich viele andere VPN-Dienste genutzt habe und bin ich sicher, dass dies der beste unter ihnen ist. Mary Conde

  • Albanija
  • 27-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Uvijek koristim PureVPN na javnom Wifi-ju Da bih svoje privatne podatke zaštitio na javnim wifi mrežama, jednostavno se povezujem s PureVPN, a on vodi brigu o ostalom. VPN usluga nije razočarala niti jednom. Preporučuje se. Christopher Hedin

  • Kina
  • 27-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Radi u Kini za mene Ja sam britanski emigrant koji živi u Kini i povremeno moram pristupiti BBC-u iPlayeru da bih mogao doći do svojih omiljenih TV emisija i programa. S PureVPN-om nisam se suočio s poteškoćama u obilasku velikog kineskog vatrozida. Vrlo sretan što sam naišao na ovu VPN uslugu. James Klass

  • Sierra Leone
  • 26-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Stabilna veza Ponekad VPN aplikaciji može trebati duže nego što je to uobičajeno za povezivanje s poslužiteljem, ali nakon što se to dogodi, veza je prilično stabilna. U mogućnosti sam strujati moj omiljeni sadržaj bez puno punjenja. Channing Duval

  • Francuska Polinezija
  • 26-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška La preusmjeravanje de port pojednostavljeno je a PureVPN Htio sam pronaći lakšu metodu za otvaranje određenih portova za uživanje u igrama u najvećoj mogućoj mjeri, i drago mi je što sam naišao na PureVPN. Njihov dodatak za prosljeđivanje portova omogućava lakše nego ikad otvaranje portova koje želite. James Lindsey

  • Haiti
  • 24-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Jako sam zadovoljan PureVPN nudi dobru vrijednost za novac. Uspio sam podići uslugu u vrijednosti od godinu dana za samo 3,33 USD mjesečno. Ima puno poslužitelja za odabir, a izvedba ne razočara. Dakle, vrlo sam zadovoljan. Sara Robert

  • Ujedinjeni Arapski Emirati
  • 23-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Najbolje kromirano VPN proširenje koje sam koristio Chromeovo proširenje PureVPN vrhunsko je. Dizajn je jednostavan, funkcionalnosti su bogate, a imate i velik broj zemalja koje možete odabrati između uspostavljanja VPN veze.. John Sears

  • Ujedinjeno Kraljevstvo
  • 22-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Korisna korisnička podrška Usluga ima sjajan tim agenata za korisničku podršku. Imao sam problema sa povezivanjem na američki poslužitelj, ali su problem odmah prepoznali i riješili. Michael Gilchrist

  • Australija
  • 20-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Ogromna mreža poslužitelja PureVPN rijetko razočara. Usluga ima veliku mrežu od 2.000 poslužitelja u više od 141 zemlje, što mi omogućava pristup bilo kojoj web stranici ili sadržaju po mom izboru. Arturo Laroche

  • Južna Džordžija i Južni otoci Sendvič
  • 19-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Obnovit ćemo se sigurno Pokupio sam mjesečnu pretplatu za PureVPN, ali ću je sigurno obnoviti. To poboljšava moje internetsko iskustvo s značajkama poput podijeljenog tuneliranja i internetskog prekidača za ubijanje. Stephen Woodward

  • Japan
  • 17-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Softver vrhunske kvalitete Usluga ne djeluje besprijekorno na mom Mac računalu, bez obzira na doba dana. Korisnička podrška također je vrlo suradnja ako naiđete na bilo kakve probleme dok koristite PureVPN. Valery Flores

  • Singapur
  • 16-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Jednostavno deblokiranje! PureVPN omogućuje mi pristup web lokacijama i sadržajima s ograničenom dozvolom s apsolutnom lakoćom. Toplo preporučujem uslugu onima koji traže pouzdano rješenje za slobodnu upotrebu weba. Mary Drake

  • Island
  • 15-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Snažna sigurnost na javnim žarišnim mjestima Budući da sam putnik, koristim javne žarišne točke kako bih dobio pristup internetu dok sam u pokretu. Da bih privatne podatke zaštitio od znatiželjnih očiju, obavezno se povezujem s PureVPN-om prije nego što skoknem na ove nesigurne mreže – to nikad ne razočara.! James Harder

  • Ujedinjene države
  • 14-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Najbolji VPN za strujanje američke verzije Netflixa Željela sam osjetiti američku knjižnicu Netflix koja je najopsežnija od svih ostalih verzija. Uz proširenje preglednika PureVPN trebalo mi je vremena da pristupim američkom Netflixu i uspio sam emitirati TV emisije velikom brzinom.. Donald Cardello

  • Zambija
  • 14-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Jednostavna instalacija i dobre performanse Instalacija aplikacije PureVPN na moj Windows laptop bila je vrlo jednostavna i jednostavna. Također se do sada nisam suočio s većim problemima u vezi s uslugom! Danielle Davis

  • Ekvador
  • 12-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Izvrsna usluga po pristupačnoj cijeni Ako tražite sigurnu VPN uslugu po povoljnim cijenama, preporučujem vam da pokušate s PureVPN. Ima čitav niz značajki za poboljšanje vaše sigurnosti i privatnosti na mreži, pa čak i omogućava brzi pregled geo-zaključavanja na web stranicama i sadržaju. Leroy Johns

  • Jordan
  • 11-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Moja omiljena VPN usluga Budući da sam puno u pokretu, teško gledam svoje omiljene emisije u drugim zemljama. Ali ne više jer sada imam PureVPN. Emma Alfred

  • Australija
  • 10-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Bolji VPN za mene! Redovni sam korisnik PureVPN-a i koristim ga za gledanje Netflixa, Sky Go-a i BBC iPlayera. Uvijek smatram da je aplikacija laka, brza i da ne spominjem da uvijek nudi besprijekorno strujanje. Margie Kennedy

  • Belgija
  • 09-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Zaista zahvaljujem čistoj vpn ekipi! PureVPN gelovi se odlično slažu s ostalim konkurentima na tržištu niže od pola cijene, a najbolje od svega je što ne žrtvujete dobrote.. Larry Lamb

  • Kanada
  • 08-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Preporuka za sve sportske i zabavne struje! Preporučujem sve sportske i zabavne streamere vani kako biste dobili PureVPN. Zašto me možete pitati? To je zato što mi omogućuje lako strujanje interneta. John Lester

  • Njemačka
  • 08-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Savršena aplikacija! Ako tražite alat za sigurnost i, posebno, streaming, potreban vam je PureVPN. Ona ne nudi pravila o zapisniku. Odlično djeluje na svim uređajima, a također možete lako gledati sve sportske uživo na internetu. Madeleine Dupuy

  • Francuska Polinezija
  • 08-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Meilleur vpn français Dostupna je VPN aplikacija, a ne seulement parcele queelle est relament bon marché, mais aussi parce queelle me permet d’attraper en direct toutes mes émissions préférées. William Campbell

  • Island
  • 07-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Sjajne osobine! Nema sumnje da je to alat bogat značajkama. Osim toga, PureVPN znatno nadilazi tradicionalne značajke, funkcionalnosti i ostale ponude tipičnog VPN-a. Gayle Tyler

  • Mongolija
  • 07-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Uvijek pouzdan! Obožavao sam kromirani dodatak koji je odličan i jednostavan za korištenje. Pa, to bi moglo biti sjajno s više poslužitelja. Melinda Alpert

  • Singapur
  • 06-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška mogućnosti su vrlo korisne Samo komentiram da kažem da su proširenja nevjerojatna, a mogućnosti od velike pomoći. Betty Hill

  • Gruzija
  • 06-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Riješili su moj problem u nekoliko minuta! Inspiriran sam njihovom korisničkom službom. Imaju dobre ljude koji rade za njih. Rješili su moj problem u nekoliko minuta i prilično profesionalno razgovarali o stvarima. Steven Williams

  • Somalija
  • 05-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Odlično funkcionira s više platformi U mojoj zemlji ne možemo gledati sadržaj na nekim web lokacijama koje se nalaze iza vatrozida. No pomoću PureVPN-a lako ćemo moći bez ikakvog problema zaobići taj vatrozid i pristupiti. John Scarborough

  • Zambija
  • 04-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Awesome App! Iako nešto skupo, ali potpuno vrijedi svaki peni. Zaista sam zadivljen funkcionalnostima ove VPN usluge. Sara Williams

  • Jemen
  • 02-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Nevjerojatno djeluje! Potpuno je olakšanje anonimnih i sigurnih aktivnosti. Kao rezultat, ne morate brinuti o nadzoru i drugom špijuniranju. Jackie Chisholm

  • Ujedinjene države
  • 02-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška PureVPN osigurava moju vezu! Prošli su dani kada sam se bojao nesigurnih žarišta. Na kraju krajeva, sada imam PureVPN koji osigurava vezu. Sharon Tate

  • Ujedinjeno Kraljevstvo
  • 01-05-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Volim aplikaciju! Obožavam aplikaciju jer je dobra i jednostavna za upotrebu. Štoviše, ima dobre osobnosti privatnosti koje mi osiguravaju duševni mir tokom sata. Vanessa Bryer

  • Ukrajina
  • 29-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška jednostavno i lako Purevpn koristim više godina za pristup Amazon Prime i gledanje sadržaja tamo. Bruce Paschal

  • Ujedinjeni Arapski Emirati
  • 28-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Izvrstan proizvod! Reklo bi se da je ova VPN usluga sjajna, jednostavna za korištenje, korisna i učinkovita. Preporučuje se!!! Frédéric Morel

  • Francuska Polinezija
  • 27-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Meilleur logiciel pour streaming Imate gluposti i učinite nešto što plaćate. Mais même s’ils le font, cela m’importe peu. Parce que j’aime PureVPN.Meilleur vpn Beltane Blais

  • Francuski južni teritoriji
  • 22-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Tres bon vpn Došao je do Olimpijskih igara za Jeux i od Coupe du Monde do FIFA sur PureVPN. Permettez-moi également de direktan clairement que la difuzija en kontinuirano fonctionne sans tampon ni décalage. Vivienne Durepos

  • Francuski južni teritoriji
  • 17-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Très bon usluga vpn Možete upotrebljavati uslugu VPN-a i uništiti ga bez ikakvog glasa: može se dogoditi samo meilleur service que j’ai jamais. Il offre une bonne sécurité, un assez grand pool d’adresses IP i une géolocalisation. Burnell Grignon

  • Francuska Polinezija
  • 16-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Très klijent amical usluge Podrška klijentu iz PureVPN-a je vrlo ambiciozna i još je manje aj tours trios poticaji i réactifs dans toutes manje situacije. Terry Sturgis

  • Island
  • 15-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Jednostavna najbolja aplikacija! Upravo sam počeo koristiti moj 1-godišnji purevpn plan. Volim uslugu i volim način na koji se bave mojim problemima. Joel Brown

  • Gvatemala
  • 13-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Izvrstan i jednostavan za upotrebu! PureVPN zadovoljava sve moje VPN potrebe. Nisam mogao tražiti više. Stvarno. Delia Ertl

  • Mjanmar
  • 12-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Djeluje savršeno fino za mene! VPN usluga mi savršeno odgovara. Mogu se zaobići ograničenja lokacije i drugih aplikacija društvenih medija. Gloria Nestor

  • Katar
  • 12-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Hvala Purevpn Volim chrome vpn ekstenziju jer mi omogućava brzi pristup web mjestu ili usluzi streaminga po mom izboru. Hvala purevpn. Nikki Trusty

  • Ruska Federacija
  • 10-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška jednostavno sjajno! Proširenje za Firefox jednostavno je sjajno. Ima zaštitu od propuštanja webrtca i popis usluga streaminga jednim klikom. Charles Rojas

  • Jemen
  • 07-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Usluga korisničke podrške je ljubazna! Služba za korisničku podršku je ljubazna i susretljiva. Hvala vam što ste uvijek tu. Edward Walker

  • Švedska
  • 07-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Takve zadivljujuće značajke i usluge! Prije sam koristio proxy usluge, ali nikad VPN uslugu. PureVPN mi je dao značajke koje sam tražio svih ovih godina. Mary Barcomb

  • Zambija
  • 06-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Ovo je sjajna VPN usluga Ovo je sjajna VPN usluga. Ne zaostaje kad gledam internetske emisije. I to mi ne jede memoriju za razliku od drugih VPN usluga. Júlia Goncalves Cardoso

  • Brazil
  • 05-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška PureVPN jedna je od najboljih VPN usluga PureVPN jedna je od najboljih VPN usluga. Aplikacija pruža dobre mogućnosti zaštite privatnosti i veliku poslužiteljsku mrežu. Aplikaciju najčešće koristim na svojim Apple uređajima i do sada nisam iskusio ništa negativno. Brook Adams

  • Island
  • 05-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Odlično mi djeluje Ne sumnjam u uslugu jer meni u svakom pogledu djeluje izvrsno … bilo da je sigurnost ili strujanje. Ruth Myers

  • Indonezija
  • 04-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Jeftino i pouzdano! Budući da ste roditelj, vrlo ste zabrinuti zbog mrežnih aktivnosti svog djeteta, web stranica koje posjećuje i ljudi s kojima komuniciraju. Sad kad sam instalirao PureVPN na Wi-Fi usmjerivač svoje kuće, svi uređaji koji su na njega spojeni su sigurni. Osigurao sam da cyber stalker ili haker ne može probiti sve uređaje koje moja djeca koriste. Boyd Schoch

  • Jamajka
  • 04-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Uživao u Ligi prvaka Željela sam gledati utakmicu Lige prvaka između Atletico Madrida i Juventusa, ali nisam mogla zbog blokada u svojoj zemlji. Zahvaljujući PureVPN-u uspio sam besplatno gledati utakmicu Atletico Madrid-Juventus. Hvala! Robin Boehm

  • Sudan
  • 03-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška PureVPN Chrome proširenje Pokušao sam pristupiti Hulu US-u s PureVPN Chrome nastavkom i voilom bio sam uspješan. Ustvari, od tada preporučujem VPN uslugu svojim prijateljima i obitelji koji su obožavatelji Hulu sadržaja poput mene Mary Gearhart

  • Zambija
  • 03-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Awesome App! Nakon što sam godinu dana živio u Velikoj Britaniji, pripao sam klasičnoj britanskoj TV seriji Doctor Who. Kad sam se vratio kući, želio sam nastaviti gledati TV emisiju, ali nisam mogao dobiti pristup tome. PureVPN mi pomaže brzo pristupiti web stranici BBC iPlayer gdje mogu gledati najnovije epizode Doktora Who u bilo koje vrijeme, besplatno. David Martin

  • Liberija
  • 03-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Hvala PureVPN Hvala PureVPN što ste mi uljepšali dan i riješili problem Netflix US-a koji sam iskusio prije nego što sam vam se pridružio. Zahvaljujem za pružanje tako nevjerojatne usluge. Earl Ballard

  • Italija
  • 03-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Nevjerojatan VPN Ja sam ljubitelj sporta i potrebna mi je VPN usluga da bih se uživo prenosio sportove na mreži bez ikakvih dosadnih nesvjestica. Srećom, prijatelj uma mi je preporučio PureVPN i od tada sam mu vrlo zahvalan i VPN usluga. Patricia Martin

  • Francuska Polinezija
  • 02-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Izvrsna korisnička podrška! Il y avait un problème lorsque j’utilisais l’application cliente. Je ne pouvais pas me connecter avec des serveurs. Možete kontaktirati klijenta servisne usluge i poslati zahtjev za ubrzano rješavanje putem direktnog chatanja. Podrška klijentu! Usluga inroyable! Stephen Curd

  • Grenada
  • 02-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Super jednostavan za upotrebu! Cleanvpn sam dobio prije otprilike dvije godine i uglavnom ga koristim za streaming jer puno putujem, a Netflix ne ugošćuje isti sadržaj u svakoj zemlji pa se snalazim spajajući se na njihovu namjensku Netflix opciju. Joseph Floyd

  • Španija
  • 02-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Bolji VPN za mene od ostalih! Kao vlasnik male tvrtke uglavnom koristim purevpn za njihovu podijeljenu tuneliranje jer svakodnevno komuniciram s dobavljačima i prodavačima, a obje ove interakcije služe drugačijoj svrsi zbog internetskih ograničenja. Roland Ferrari

  • Bocvana
  • 01-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Dobra VPN puno opcija i značajki Ako tražite robustan VPN po pristupačnoj cijeni, PureVPN je najbolji izbor. Opremljen je raznim sigurnosnim i privatnim značajkama i ima jednu od najvećih VPN mreža u industriji. Postoji i 31-dnevna garancija povrata novca, što mi je pružilo povjerenje da isprobam uslugu. Patricia Martin

  • Francuska Polinezija
  • 01-04-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Izvrsna korisnička podrška! Il y avait un problème lorsque j’utilisais l’application cliente. Je ne pouvais pas me connecter avec des serveurs. Možete kontaktirati klijenta servisne usluge i poslati zahtjev za ubrzano rješavanje putem direktnog chatanja. Podrška klijentu! Usluga inroyable! Brandon Saxon

  • Argentina
  • 31-03-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Preporučuje se! Sama pomisao na moj davatelj internetskih usluga ili na vladu koja juriša na moje mrežne aktivnosti koristila me za krevete. Moj kolega preporučio je korištenje VPN-a, i nakon opsežnog istraživanja kupio sam PureVPN. Sigurno je reći, to je jedna od najboljih odluka koje sam do sada donio! Sada mogu pregledati potpunu bezbrižnost, i to za samo nekoliko dolara mjesečno. Dale Ovalle

  • Francuska
  • 31-03-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Hvala PureVPN! Važan je igrač utakmice Lige prvaka, odnosno utakmice PSG-a i Manchester Uniteda. Kao jedan od najvećih amatera iz Red Devils-a, on je neobavezan za survécu i j’avais manqué ce utakmicu inroyable. Nous avons gagné à la fin! Merci PureVPN de m’avoir permisione difuzor mora biti važan !! Lashon Hollifield

  • Australija
  • 30-03-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Awesome VPN usluga! Tražio je VPN i ostvario si nevjerojatan popust na PureVPN. Prošlo je nekoliko mjeseci, a za sada nemam prigovora. Mildred Kanton

  • Vanuatu
  • 29-03-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Vrlo dobre performanse PureVPN sam počeo koristiti prije 3 godine, a osim normalnih prekida i povremenih brzih brzina, nemam većih pritužbi. Kenneth Shedd

  • Nigerija
  • 29-03-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Jednostavno se instalira i izvrsno se snalazi! S instaliranim PureVPN-om na mom uređaju prestao sam koristiti nepouzdane proxy usluge. Ann Lawhorn

  • Nigerija
  • 28-03-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Drago mi je što sam ispravno postupio! Uslugu sam kupio samo za kupnju internetskih igara po povoljnijoj cijeni i drago mi je što sam ispravno postupio. Tijekom godina, PureVPN mi je uštedio stotine dolara. Victor Snyder

  • Ići
  • 27-03-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Pouzdan VPN! Uvijek omogućujem IKS značajku omogućenu i to mi stvarno daje duševni mir. Napokon, anonimnost mi je dragocjena i ne želim nikoga zaviriti u moje privatne aktivnosti. Clark zavojnica

  • Finska
  • 26-03-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Odlično djeluje! Značajka koju jako volim u VPN usluzi je njezin tuneliranje u Splitu. Postavljanjem značajke, nesmetano prenosim sadržaj zaključanog mjesta putem VPN-a i istovremeno pristupim svojoj lokalnoj mreži. Robert Miller

  • Fidži
  • 24-03-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Izvrsna usluga! VPN uslugu najčešće koristim u poslovne svrhe. Putnik sam i uglavnom se povezujem putem javnih vrućih mjesta, a PureVPN moju vezu čuva šifriranom što mi je od velike pomoći.. Tony Serrano

  • Ujedinjene države
  • 18-03-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Izvrsno za streaming svrhe Mnogo prenosimo kod kuće između naših Fire Fire i Android kutija. S 2 vatrene palice i 2 Android kutije neprestano struji. Moje glavno pitanje bilo je koliko je sigurno i spriječilo bilo kakve obavijesti o strujanju videa. Kupio sam PureVpn i sada mi je lako. Instalacija i veza bila je brza i mogućnost odabira vašeg poslužitelja čini to mnogo boljim. Činjenica da su neograničeni i gigabitni poslužitelji definitivno je dodatan plus. Trebao sam to učiniti mnogo ranije. Sada sam jedna sretna mušterija. Vania Gay

  • Jamajka
  • 18-03-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Nevjerojatna VPN usluga! Sviđa mi se PureVPN zbog pokrivenosti mreže koju nude. Uz dostupnost u 140 zemalja, mogu se povezati s bilo kojeg mjesta koje želim, bilo da je riječ o podmetanju lokacije ili pristupu sadržaju. Tony Serrano

  • Ujedinjene države
  • 17-03-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Savršeno podudaranje za moje potrebe Trebalo mi je nešto da zaštitim privatnost pregledavanja na našim uređajima za streaming i PureVpn je pravi alat. Sada možemo pregledavati što i kada želimo bez brige da nećemo biti sigurni. Rita Norton

  • Mozambik
  • 16-03-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Uživao u Ligi prvaka Željela sam gledati utakmice Lige prvaka, ali nisam mogla zbog blokada u svojoj zemlji. Zahvaljujući PureVPN-u uspio sam pristupiti kanalu i uživo gledao Manchester United vs PSG. Hvala! Jason Jenkins

  • Albanija
  • 16-03-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Saw United vs PSG Sportski kanali na mojoj lokaciji su plaćeni. Pomoću PureVPN-a pristupio sam Sonyju Liv i uživo gledao zadivljujuću utakmicu. Kudos ekipi PureVPN-a što je ovo moguće. Izvrsna usluga! Carol Randolphf

  • Jamajka
  • 15-03-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Jednostavna zadivljujuća usluga za Netflix! Ako tražite VPN uslugu za strujanje, ne mogu vam reći koliko je ova aplikacija sjajna! Ja prenosim Netflix emisije s PureVPN-om i bilo je to sjajno iskustvo Philip Campbell

  • Albanija
  • 14-03-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Općenito dobro iskustvo PureVPN je samo aplikacija koju sam tražio! Omogućuje mi deblokiranje web lokacija koje su u mojoj zemlji blokirane, a najbolja stvar je što je brzina upravo velika Ashley Sims

  • Ruska Federacija
  • 13-03-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Vrlo dobra pouzdanost Pokušao s uslugom u Rusiji. Iznenađujuće, djeluje u redu i mogu pristupiti svim američkim sadržajima tamo. Hura! Za PureVPN. Brent Bell

  • Tuvalu
  • 13-03-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Radi sjajno! PureVPN koristim za pristup uredskim datotekama i dokumentima od kuće. Za razliku od drugih VPN-a koji su uvijek uzrokovali pad brzine, PureVPN ne utječe na širinu pojasa. Preporučuje se osobama koje žele poslati i primiti osjetljive dokumente putem interneta. George Amos

  • Mađarska
  • 12-03-19

Jednostavnost korištenja Ubrzati podrška Iznenađujući softver! PureVPN radi cijelo vrijeme i ne možete ga poreći. Učitaj više

Zaštitite svoju privatnost PureVPN-om

Prijavite se za PureVPN da biste dobili potpunu internetsku sigurnost i privatnost sa skrivenom IP adresom i šifriranim internetskim prometom.

Nabavite PureVPN Nabavite PureVPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me