PureVPN Automatski VPN prekidač (mrežno zaključavanje)

Značajka Kill Switch osigurava vaše mrežne aktivnosti u slučaju da se VPN prekine. Kill Switch funkcionira prekidom internetske veze tako da vaš internetski identitet (IP adresa i lokacija) nije izložen. S omogućenom značajkom Kill Switch možete biti sigurni u svoju internetsku privatnost i sigurnost.

Održavajte internetsku anonimnost u slučaju da se VPN prekine.

Što je VPN Kill Switch?

Rastuća zabrinutost za internetsku privatnost pozvala je PureVPN da integrira dodatni sloj sigurnosti poznat kao Mrežni prekidači za zaključavanje / ubijanje, robusnu značajku namijenjenu sprječavanju vaše VPN veze slučajnim izlaganjem vašeg stvarnog IP-a. Naziva se i prekidačem Kill (Kill Switch), značajka osigurava sigurnost propuštanja vaše internetske veze.

Kill Switch funkcionira tako što onemogućuje vašu internetsku vezu u trenutku kad VPN veza padne, što razotkriva vaš stvarni IP. Ideja je osigurati da vaš najcjenjeniji posjed – IP adresu i aktivnosti padnu u ruke cyber-kriminalaca.

Gotovo svi VPN-ovi imaju malu vjerojatnost da će doći do prekida veze prilikom internetske veze. Budući da je snažni zagovornik privatnosti, PureVPN je izgradio Kill preklopnik tako da su vaši istinski identiteti, osobni podaci i IP adresa sigurni čak i ako trenutno dođe do prekida veze.

Zašto vam treba VPN Kill Switch?

Kill sklopke / Kill Switch na priključnim paketima netaknute su prednosti i mogu poboljšati zaštitu digitalne egzistencije. Evo zašto vam je potrebna ova Kill Switch zaštita da biste usko zaštitili internetsku vezu:

 • 1.Ova zaštita osigurava maksimalnu sigurnost vaših osjetljivih podataka čak i ako vam VPN pružatelji usluga VPN veza padnu na nekoliko sekundi i zaštite vašu IP adresu od izlaganja. Nažalost, mnogi VPN-ovi nisu u mogućnosti pružiti Kill Switch u svojoj usluzi. Ovo je unaprijed značajka koju trenutno nude samo vrhunski VPN pružatelji poput PureVPN-a.
 • 2.Povremeno, VPN veza doživljava nestabilne brzine i fluktuacije u povezanosti što može rezultirati prekidom veze. U takvom slučaju, ova nevjerojatna značajka prebacivanja uklona na vašoj vezi, to će zadržati anonimnost, ne izlažite vašu stvarnu IP adresu.
 • Kapi za 3.VPN vezu ostavljaju vas i vaše aktivnosti privremeno ranjive na snoopers ili ljude koji s nestrpljenjem čekaju da se jave na vaše osobne podatke i razotkrivaju sav vaš internetski promet. Kill prekidač osigurava da dok ste na vezi nikada ne budete izloženi internetskom pristupu osim ako niste povezani na VPN mrežu.
 • 4. S uključenom VPN sklopkom za ublažavanje, na vašoj VPN vezi korisnici mogu putovati na lokacije s visokim nadzorom, jer značajka Kill prekidača osigurava vam mir da vaš promet nikada, čak i na nanosekundu, ne bi procurio u tuđe ruke , Uz krađu podataka, nadzor, praćenje porasta, nužno je opremanje s pružateljem VPN usluga koji nudi najbržu VPN uslužnu vezu zajedno s ovom značajkom prekidača za uklanjanje.

PureVPN Ekskluzivne značajke

ikona

Sigurni WiFi

Korisnici Androida mogu se povezati s bilo kojim Wi-Fi-jem s potpunim povjerenjem i bezbrižnošću

ikona

Split tuneliranje

Dobijte slobodu distribuiranja internetskog prometa kako god želite između PureVPN-a i vašeg davatelja internetskih usluga

ikona

VPN Hotspot

Pretvorite svoj Windows uređaj u žarišnu točku kako biste osigurali sve povezane uređaje

ikona

Konfiguracija usmjerivača

PureVPN kompatibilan je sa širokim rasponom usmjerivača radi zaštite vaše kućne ili uredske mreže

ikona

Internet prekidač

Upotrijebite našu značajku IKS koja nije sigurna i osigurajte da vaš stvarni internetski identitet ostaje tajna

ikona

256-bitna enkripcija

PureVPN koristi 256-bitnu AES enkripciju kako bi osigurao vaš Wi-Fi mrežni promet

ikona

Zaštita od curenja

Koristite našu uslugu da biste ostali zaštićeni od curenja IPv6, WebRTC i DNS u svakom trenutku

ikona

Anonimno pregledavanje

Sakrijte svoju stvarnu IP adresu uz PureVPN i uživajte u anonimnom pretraživanju weba

Kako aktivirati Internet Kill Switch?

Osiguravanje vaših mrežnih aktivnosti postalo je jednostavno i jednostavno. Evo kako u aplikaciji omogućiti Kill Switch:

Korak 1: Desnom tipkom miša kliknite VPN softver i ‘Pokreni kao administrator’

Desnom tipkom miša kliknite besplatni vpn reddit i pokrenite kao administrator

Korak 2: Potražite ikonu postavki u programskom programu PureVPN

Kliknite ikonu postavki za killswitch

Korak 3: Potražite postavke “Napredne mogućnosti” u našem programu VPN softvera

Kliknite

Zaključavanje mreže je obavezno

Iako korisnici mogu upotrebljavati VPN u različite svrhe, jedno je sigurno: svima je stalo do pouzdane privatnosti na kraju dana. Međutim, ako se prekine VPN veza, vaš će identitet biti na otvorenom kako bi svi vidjeli kako se to može spriječiti Kill prekidačem.

Ako ste politički aktivist – Ne biste htjeli da vaša natjecateljska stranka ili drugi znaju vaš plan. Kao politički aktivist, domaćin ste ogromnih podataka, popisa, e-pošte, klijenta o političkoj sferi i događajima u vašoj regiji. Provjerite jeste li omogućili ovu šifriranu aplikaciju, Kill prekidač će se pokazati korisnim jer osigurava i sprječava vaš internetski promet.

Ako ste novinar – S obzirom da vas vlada vjerojatno nadgleda, ne biste htjeli da vam privatna komunikacija, s izvorima informacija, procuri i dovede u pitanje mjesece napornog rada. Provjerite jeste li omogućili Kill Switch. Uz tehnologiju prebacivanja Kill na vašu aplikaciju, možete osigurati da se to nikada ne dogodi s našim VPN tunelom.

Ako ste bloger – Pokrivanje više tema može zahtijevati putovanje u zemlje u kojima je internet reguliran. Iako vlade VPN-a uglavnom ne favorizuju, lokalni korisnici se oslanjaju na njih kako bi dobili pristup otvorenom webu. Provjerite jeste li omogućili značajku Kill switch, ostat ćete izvan radara vlasti s ovom nevjerojatnom tehnologijom koja nudi pouzdanu opciju s našim VPN tunelom.

Ako ste odvjetnik – Slučajevi na kojima radite obično su osjetljive prirode i ne ostavljaju mjesta nikakvim informacijama koje treba procuriti prije početka suđenja u slučaju da VPN veza padne s njezinog VPN poslužitelja. Budući da pravnici dijele informacije i komuniciraju sa svojim klijentima, provjerite jeste li omogućili Kill Switch u VPN vezi koji nudi pouzdane i sigurne protokole.

Ako ste zviždač – Izložavanje podataka o aktivnostima koje se smatraju nezakonitim ili neetičkim može privući puno neželjene pažnje i zastrašivanja od stranaka koje vas žele spriječiti da izraze svoje nalaze. S ovom sigurnom radnom aplikacijom (zajedno s Kill Switch VPN vezom) vaša je najsigurnija opklada za internet kada je riječ o anonimnosti i sigurnosti prilikom puhanja zvižduka..

Uzroci prekida veze

Prekid veze normalno je i dio je svakodnevnog korištenja interneta. Mogu se pojaviti bilo kada i bilo gdje, a ponekad mogu trajati i nekoliko sekundi do nekoliko sati. Evo više o tome zašto se događaju:

· Nestabilna internetska veza Postoji nekoliko faktora koje morate provjeriti, pogotovo kada koristite Wi-Fi uređaj. Neravnomjeran Internet može biti posljedica slabe snage signala i neadekvatne pokrivenosti. Također bi to moglo biti posljedica širine pojasa veće od ograničenja.

· Softver i uređaji Možda ćete se suočiti s redovitim prekidima ako upravljački programi na vašem prijenosnom računalu nisu ispravno ažurirani ili instalirani ispravno. Neki softver ili uređaji mogu imati greške koje je moguće ispraviti jednostavnim ažuriranjem.

· Neuspjeh poslužitelja i mreže Mrežni problem između vas i VPN poslužitelja uzrokuje prekid interneta. To mogu uzrokovati pogreške u konfiguraciji na mrežnom vatrozidu, usmjerivaču ili drugom mrežnom gateway uređaju.

Kill Switch značajka podržani uređaji

PureVPN je najbolji VPN pružatelj koji nudi intuitivan i jednostavan za korištenje softver za sve glavne platforme koje su integrirane s Internet Kill Switch-om, kao i druge korisne značajke.

· Android: PureVPN je jedan od rijetkih najboljih pružatelja VPN-a koji nudi Android Kill Switch koji se jednostavno integrira i radi besprijekorno..

· Windows: PureVPN nudi Kill Switch funkcionalnost za korisnike Windowsa koji besprijekorno radi kada ste povezani na VPN poslužitelj.

· Linux: Koristite značajku Kill Switch dok radite na Linuxu.

· Mac: PureVPN je pružatelj VPN-a koji nudi elitnu Kill Switch funkcionalnost optimiziranu za Mac, što korisnicima Mac-a pruža osjećaj sigurnosti kada su povezani na VPN poslužitelj.

Saznajte više o značajkama PureVPN-a

 • Split tuneliranje
 • AES enkripcija
 • Sigurni WiFi
 • Sigurno dijeljenje datoteka P2P
 • IPv6 Zaštita od propuštanja
 • iOS na zahtjev
 • DNS zaštita od curenja
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me