Pristupite McDonaldsovoj besplatnoj WiFi mreži

McDonald’s svojim klijentima nudi besplatni wifi od 2010. Ne postoji širina pojasa ili vremensko ograničenje i korisnici mogu odlučiti koristiti ga onoliko dugo koliko žele. Samo u SAD-u možete uživati ​​u besplatnom pristupu internetu na više od 14.000 lokacija u cijeloj zemlji.

Možete jednostavno raditi, provjeriti svoje e-mailove ili se povezati s prijateljima na društvenim mrežama.

Da biste se povezali, sve što morate učiniti jest dodirnuti Waypot_Access na vašem popisu WiFi mreža i prihvatite “Uvjete ugovora” .

mcdonalds prijava putem wifi-ja

Skoči na…

Bilješka: Ne trebate posebnu prijavu za prijavu u McDonald’s Free WiFi

Pristupite McDonaldsovoj Wi-Fi na prijenosnom računalu

Bilo da se radi o vašem prijenosnom računalu ili bilo kojem drugom uređaju, možete se povoljno povezati s McDonaldsovim besplatnim WiFi.

Evo postupka povezivanja s McDonaldsovim besplatnim Wi-Fi-jem:

 • Započnite pomicanjem pokazivača na desnu stranu vašeg Traka zadataka sustava Windows i pronađite Wi-Fi ikona gdje ćete vidjeti “wayport_accessMreža.
 • Dodirnite Spojiti uspostaviti internetsku vezu.
 • Čim mreža uspostavi internetsku vezu, vaš će preglednik automatski otvoriti McDonald’s Uvjete & Web stranica s uvjetima. Prihvatite uvjete za nastavak i odaberite Spojiti se.
 • Jednom kada se spoji, statusna poruka pojavit će se na vrhu stranice "Povezani ste s McDonaldsovom Wi-Fi mrežom. Uživati!"
 • Sada kada imate pristup internetu, možete otvoriti novu karticu u pregledniku i posjetiti bilo koju web lokaciju koja vam se sviđa. Možete prekinuti internetsku vezu kako želite.

Pristupite McDonaldsovoj Wi-Fi mreži s Androidom

Slično kao kod spajanja bilo kojeg uređaja, svoj Android telefon možete povezati i s McDonaldsovom besplatnom Wi-Fi mrežom. Nije važno koji Android telefon koristite kao koraci isti.

 • Prijeđite na svoj telefon postavke i odaberite Wi-Fi.
 • Vidjet ćete popis mreža, odaberite wayport_access i kliknite Spojiti.
 • Vidjet ćete povezan status.
 • Sada otvorite svoj mobilni web-preglednik i automatski će se otvoriti McDonaldsova stranica za Wi-Fi vezu.
 • slavina Besplatno povezivanje te se slažete s Uvjetima i odredbama za povezivanje na Wi-Fi mrežu i pristup McDonaldsovoj besplatnoj internetskoj vezi.

Pristupite McDonaldsovoj Wi-Fi mreži na iPhoneu

Ako vaš iPhone ima "automatski se povezati" uključena značajka, vidjet ćete McDonaldsov Wi-Fi skočni prozor. Dodirnite za nastavak povezivanja nakon što pročitate uvjete sporazuma. Alternativno, možete učiniti sljedeće:

 • Otvorite svoj iPhone postavke izbornika i dodirnite Wi-Fi.
 • Odaberi Wayport_access. Primijetit ćete da će točno pod imenom Wi-Fi-ja postojati mala poruka: Nezaštićena mreža.
 • Sada otvorite Safari ili bilo koji drugi preglednik i automatski ćete biti usmjereni na McDonald’s stranica za besplatni Wi-Fi za prijavu. slavina Spojiti se za početak pregledavanja.

Kako provjeriti ima li moj McDonald’s Outlet besplatan Wi-Fi pristup?

Godine 2010, AT&T, koji je ranije bio poznat kao WayPort, pružao je vezu s oko 28 000 lokacija u SAD-u. Polovica ih je bila za McDonald’s Free WiFi. Pronalaženje i povezivanje s McDonaldsovim Wi-Fi-jem jednostavno je. Sve što morate učiniti je biti u domenu McDonald’s restorana u kojem je dostupan besplatni Wi-Fi mreža. McDonald’s nudi besplatni Wi-Fi uređaj na više od 82% njegovih lokacija u SAD-u, što znači da ćete imati velike šanse da pronađete lokaciju koja ima besplatan Wi-Fi dostupan.

Pronalaženje restorana je jednostavno, slijedite korake:

 • Prijeđite na stranicu lokatora McDonald’s restorana. Kad tamo stignete, jednostavno morate upisati Ime tvojih grad u polje pretraživanja
 • Pomaknite se prema dolje do rezultata i pronađite lokaciju koja sadrži Wi-Fi pod, ispod usluge.

Jednom kada ste u blizini restorana, jednostavno prijeđite na Wi-Fi ploču uređaja i potražite mrežu “McDonald’s Free WiFi

Koliko je brza McDonaldsova besplatna Wi-Fi mreža?

Besplatne Wi-Fi mreže obično su spora i često se prekidaju, zar ne? Međutim, korisnici mogu lijepo reći o McDonaldsovoj besplatnoj Wi-Fi mreži, a ako vas zanima koliko je dobra besplatna internetska veza, evo rezultata ispitivanja:

Lifewire je obavio rigorozni test i njihovi rezultati pokazuju da je McDonald’s besplatni Wi-Fi širina pojasa dobar kao što biste očekivali od brze Wi-Fi mreže u uredima i vašem domu..

Iako je test snimljen na određenoj McDonaldsovoj Wi-Fi internetskoj mreži, sigurno je pretpostaviti da bi se ostale lokacije mogle pohvaliti istim rezultatima:

 • Test je pokazao brzinu preuzimanja od 58 Mbps.
 • Brzina prijenosa bila je 14 Mbps.
 • Latencija neopterećenog zabilježena s minimalnom aktivnošću na mreži bila je 27 milisekundi.
 • Kod velike uporabe podataka, kašnjenje bi poraslo do 517 milisekundi.

Dok ste došli u McDonald’s za McCafe, Big Mac ili pileće grickalice, bezbrižno možete jednostavno strujati svoje omiljene TV emisije i filmove..

Mrežni filtri za Wi-Fi

Kao i kod svake besplatne Wi-Fi mreže, postoje određena ograničenja u pogledu onoga što možete pregledavati i strujati. Podsjetnik, McDonald’s restorani primjereni su za obitelj, što znači da će postojati određeni mrežni filtri za neprikladni ili nesigurni sadržaj.

Ako ste došli u McDonald’s i pokušali pristupiti bilo kojoj od sljedećih aktivnosti, vidjet će vas poruka koja kaže da je web-lokacija blokirana ili nedostupna.

 • Web mjesta za odrasle
 • Preuzimanje web mjesta
 • Klijenti P2P-a i druge piratske usluge
 • Web mjesto sa zlonamjernim sadržajem

Neke su web stranice blokirane kako bi objekt bio zaštićen od eksplicitne atmosfere.

Zaštitite se na besplatnim Wi-Fi mrežama

Besplatni WiFi žarišne točke, a osobito javna Wi-Fi mreža, uzgajali su se i za hakere i slično. Budući da McDonald’s nudi besplatnu javnu Wi-Fi mrežu, automatski privlači zlonamjerne aktere da iskorištavaju njihovu mrežu.

To znači da svatko tko se poveže s McDonaldsovim besplatnim Wi-Fi-jem ili bilo kojom drugom javnom Wi-Fi mrežom prijeti izloženosti svojih privatnih internetskih aktivnosti. Ako želite uživati ​​u besplatnoj usluzi, znajte da je besplatna samo zato što ste proizvod!

Tvrtke za rudarstvo podataka i cyber-kriminalci aktivno ciljaju na nesigurne Wi-Fi mreže (u ovom slučaju McDonald’s) i skupljaju podatke i privatne aktivnosti milijuna korisnika. Da biste izbjegli takav nadzor, morate se zaštititi enkripcijom.

Povežite se s PureVPN i ogrnite svoj pravi identitet zajedno s enkripcijom što će vaše internetske aktivnosti učiniti sigurnim i zdravim. Kao što vam se dodijeli virtualni IP, vaše internetske mreže ruta prolaze kroz šifrirani VPN tunel, čuvajući privatne vaše komunikacije.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me