PureVPN-a
Pravila o privatnosti

NE držimo zapisnike koji mogu prepoznati ili pomoći pri praćenju korisnikovih aktivnosti.

Pravila o privatnosti tvrtke PureVPN

Vi ste nevidljivi – čak ni mi ne možemo vidjeti što radite na mreži

NE vodimo evidenciju vaših aktivnosti pregledavanja, evidencije veza, evidencije VPN IP-ova dodijeljenih vama, vaše originalne IP-ove, vrijeme vaše veze, povijest pregledavanja, web mjesta koja ste posjetili, odlazni promet, sadržaj ili podatke imate pristup ili DNS upite koje ste sami generirali.
Želimo da budete sigurni da znate da prikupljamo minimalne podatke, čija je jedina svrha upravljanje VPN i proxy uslugom i nesmetano funkcioniranje. Naši sustavi, procesi i poslužitelji dizajnirani su tako da ne čuvaju osjetljive / osobne podatke. To se izvodi dizajnom kako bi se osiguralo da nemamo podatke za razmjenu, čak ni kada je to zakonom zahtijevano.

Mi to ne samo tvrdimo, već smo to dokazali i revizijom naših sustava i konfiguracija od strane vodećeg američkog neovisnog revizora, Altius IT. Revizor je potvrdio da:
“Nismo pronašli nikakve dokaze o konfiguracijama sustava i / ili datotekama dnevnika sustava / usluga koje bi neovisno ili zajedno mogle dovesti do identifikacije određene osobe i / ili aktivnosti osobe pri korištenju PureVPN usluge.”

Sadržaj

 • Informacije koje prikupljamo prilikom prijave
 • Ono što mi ne znamo, ono što znamo & Što zadržavamo
 • Podaci su uključeni u evidenciju VPN veza
 • Pojedinosti koje nisu uključene u evidenciju VPN veza
 • Ukupna potrošena širina pojasa
 • Samostalna DNS usluga – gravitacija
 • URL filtar & Aplikacija Blocker PureVPN
 • Softver analitika, statistika & Dijagnostika
 • Podaci s e-mailova, chatova i obrazaca za povratne informacije
 • Međunarodni prijenosi podataka
 • Mjere sigurnosti za zaštitu vaših podataka
 • Pravila zadržavanja podataka & Vaša prava na zaštitu podataka
 • Primjenjivi zakoni
 • Kolačići i PureVPN
 • PureVPN i web stranice trećih strana
 • Suglasnost i starosna ograničenja
 • Pravni temelji
 • Važna nota
 • Podaci za kontakt


Informacije koje prikupljamo prilikom prijave

 • Tvoje ime
 • Email adresa
 • Način plaćanja


Kako koristimo ove podatke

 • Da bismo pružili, radili i održavali naše usluge
 • Da bismo poboljšali, personalizirali i proširili naše usluge
 • Da bismo komunicirali s vama, bilo direktno ili putem nekog od naših partnera, uključujući službu za korisnike, kako bismo vam pružili ažuriranja i druge informacije koje se odnose na Uslugu te u marketinške i promotivne svrhe
 • Za obradu vaših transakcija
 • Da biste otkrili i spriječili prevaru
 • U svrhu ispunjavanja uvjeta, uključujući provođenje naših Uvjeta pružanja usluge ili drugih zakonskih prava


PureVPN i podaci povezani s plaćanjima

Slično većini e-trgovine ili mrežnih tvrtki, PureVPN također koristi procesore plaćanja treće strane. Osim nekoliko obrađivača plaćanja koji zahtijevaju da obrađujemo plaćanje, svi podaci o plaćanju nalaze se na njima. U slučajevima kada smo dužni obraditi podatke, obrađujemo ih u stvarnom vremenu i prosljeđujemo službi zaštite procesora i povrata uplata, a da pri tome ne vodimo evidenciju. Posjetite politiku privatnosti obrađivača plaćanja koji ste odabrali da biste bolje razumjeli kakve informacije prikuplja, pohranjuje i koristi.

Budući da imamo puno vjernika u anonimnost, na popis načina prihvaćanja koji smo prihvatili uključili smo Plaćanje novčanicama i Poklon kartice – 100% anonimni načini plaćanja.

PureVPN ne dijeli, ne prodaje ili iznajmljuje vaše osobne podatke nikome osim korištenjem vaših podataka za pružanje proizvoda ili usluga za koje ste zatražili.


Ono što mi ne znamo, ono što znamo & Što zadržavamo

Nemamo zapisnike ili zapise o:

 • Vaša izvorna IP adresa
 • Dodijeljena IP adresa VPN poslužitelja
 • Vremenska oznaka VPN sesije
 • Vaše aktivnosti pregledavanja
 • DNS zahtjeva


Ukratko:

 • Ne znamo čemu pristupate, pregledavate, prenosite ili preuzimate pomoću naše usluge.
 • Ne možemo utvrditi u koje ste se vrijeme povezali s VPN-om, s kojom IP adresom i koji vam je VPN IP dodijeljen.
 • Čak i ako smo primorani dijeliti korisničke podatke, mi jednostavno ne možemo, jer nemamo ništa osobno za identificirati.


Podaci su uključeni u evidenciju VPN veza

Znamo dan kada ste se povezali s određenom VPN lokacijom i iz kojeg davatelja internetskih usluga. Ovaj minimalni skup podataka potreban je za pomoć u tehničkoj pomoći, rješavanju problema sa povezivanjem i prevladavanju problema specifičnih za regiju.

Također znamo duljinu veze i koliko veza uspostavite kada koristite našu VPN uslugu, bez vremenskih oznaka veze, s jedinom svrhom kategoriziranja vašeg profila kao Power, Core ili Casual korisnik. Ova kategorizacija pomaže našim timovima proizvoda da poboljšaju i razviju potrebe različitih grupa korisnika prema njihovim preferencijama.


Pojedinosti koje nisu uključene u evidenciju VPN veza:

 • Vaš izvorni IP
 • Vaš VPN IP
 • Određeno vrijeme kad ste se povezali s našim poslužiteljem
 • Vaše aktivnosti nakon povezivanja s našim poslužiteljem

Napomena: Samo u slučaju da kupite naš namjenski IP Addon, dodijeljen vam je fiksni, namjenski IP (VPN IP). Za vrijeme trajanja vaše pretplate koji ostaje vaš VPN IP u našim evidencijama


Ukupna potrošena širina pojasa

Svaki plaćeni PureVPN korisnik dobiva pristup neograničenom propusnom opsegu, bez obzira na to kako se koristi taj propusni opseg. Pratimo ukupnu propusnu širinu koju ste potrošili kako bismo bili sigurni da svaki PureVPN korisnik postiže istu najvišu razinu brzine i iskustva s PureVPN. Ako sumnjamo da je zloupotreba naše usluge od strane bilo kojeg korisnika u slučaju da je korisnik koristio neprirodnu količinu propusne širine i ometao uslugu za druge korisnike, zadržavamo pravo kontaktirati tog korisnika i tražiti od njega da objasni njihovo ponašanje.

Softver analitika, statistika

‘PureVPN prikuplja minimalne statistike veza i izvješća. Prikupljanje se vrši kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta usluge i korisnička podrška. Međutim, podaci prikupljeni kao statistika i izvješća ne uključuju i nikada neće uključivati ​​jedinstvene prepoznatljive korisničke podatke ili ponašanje, poput podataka o prometu, IP adrese i DNS zahtjeva.

Provodimo VPN dijagnostiku i nadgledamo izvješća o padu kako bismo bolje razumjeli funkcionalnost našeg softvera, koliko često koristite aplikaciju, događaje koji se događaju unutar aplikacije, zbirno korištenje, podatke o performansama, neuspjele pokušaje povezivanja i pružanje nesputane brzine kako bi se osiguralo glatko funkcioniranje naših aplikacija, proširenja i drugog softvera klijenta.

U tu svrhu koristimo nekoliko alata u svom klijentskom softveru, čiji detalji su:

Google Analytics – ovdje posjetite Googleove uvjete.

iTunes – Ovdje posjetite Pravila o privatnosti.

Crashlytics – Ovdje posjetite Pravila o privatnosti.

Apptentive – Ovdje posjetite Pravila o privatnosti.

Firebase – ovdje posjetite Pravila o privatnosti.

Nova relikvija – ovdje posjetite Pravila o privatnosti.

MixPanel – Ovdje posjetite Pravila o privatnosti.

Facebook Pixel – Molimo posjetite Facebook politiku privatnosti ovdje. Možete zaustaviti upotrebu svojih podataka u svrhu prikazivanja Facebook oglasa klikom ovdje.

Kako bi se osigurala kompatibilnost s našim uvjetima i odredbama, korisnici su odgovorni za ažuriranje svojih aplikacija u svakom trenutku. Da bismo to olakšali, pojednostavili smo postupak nadogradnje i trudimo se da obavijestimo korisnike o nadogradnji kad god je to moguće.

Podaci s e-mailova, chatova i obrazaca za povratne informacije

Potrebno je da vodimo evidenciju vaše korespondencije s nama kako bismo osigurali nesmetano pružanje usluga i vrhunsku uslugu kupcima. Dakle, mi vodimo evidenciju vaše korespondencije s nama, bilo da su u pitanju, pritužbe ili komplimenti koje ste nam poslali putem naših aplikacija, web mjesta ili proširenja.

Za podršku i dopisivanje koristimo razne platforme trećih strana: Zendesk za ulaznice za podršku, LiveChat inc. za pružanje podrške putem chata, Mailchimpa i SendGrida za e-poštu i MixPanel za održavanje odnosa s našim korisnicima. Kada s ovim platformama dopisujete, vaši se zapisi o prepiski, uključujući vaše ime i adresu e-pošte, pohranjuju u njihove sustave. Sve ove platforme koriste moderne sigurnosne prakse i HTTPS enkripciju.

Molimo posjetite Zendesk ovdje politiku privatnosti da biste saznali više o njihovim podacima.

Posjetite ovdje Politiku o privatnosti LiveChat-a da biste saznali više o njihovim podacima.

Molimo posjetite ovdje Politiku o privatnosti Mailchimpa da biste saznali više o njihovim podacima.

Molimo posjetite ovdje Politiku o privatnosti SendGrid-a da biste saznali više o njihovim podacima.

Molimo posjetite ovdje Politiku o privatnosti MixPanela da biste saznali više o njihovim podacima.

Međunarodni prijenosi podataka

Naša se usluga širi širom svijeta i kao takvi vaši podaci putuju kroz naše globalne poslužitelje koji možda nisu ili mogu biti izvan vaše zemlje prebivališta. Oslanjamo se na neke davatelje usluga treće strane koji će nam omogućiti da vam pružimo naše usluge. Svaki put kad prenosimo vaše podatke, poduzimamo korake da ih zaštitimo. S trećim stranama imamo stroge sporazume o zaštiti podataka radi zaštite podataka koje bismo mogli podijeliti s njima.

Prihvaćate i razumijete da će se vaši podaci prenositi, obrađivati ​​i pohranjivati ​​kako je objašnjeno, jer je potrebno pružiti naše usluge i ispuniti naše Uvjete pružanja usluge.

Mjere sigurnosti za zaštitu vaših podataka

Svi PII, javni i privatni ključevi i lozinke osigurani su sigurno koristeći jake kriptografske algoritme, ako je potrebno.

Poduzimaju se odgovarajuće mjere zaštite za zaštitu tih podataka od neovlaštenog pristupa, neovlaštene izmjene, uništavanja ili otkrivanja podataka. Pristup osobnim podacima zaposlenika, izvođača i agenata PureVPN-a je ograničen. Ti službenici zahtijevaju te informacije za rad, razvoj ili poboljšanje naših usluga, ali su vezane obvezama o povjerljivosti. Protiv ispunjavanja ovih obveza mogu biti izloženi disciplinskom postupku, koji uključuje otkaz i kazneni progon.

Molim vas da shvatite da smo poduzeli čak i mjere predostrožnosti kako bismo osigurali da vaši podaci ostanu zaštićeni, ali ne postoji sustav koji bi se mogao proglasiti 100% zaštićenim, zaštićenim i sigurnim.

Pravila zadržavanja podataka & Vaša prava na zaštitu podataka

Ako ste rezident EGP-a, imate sljedeća prava zaštite podataka:

 • Informacijama koje ste nam pružili uvijek možete pristupiti, ispraviti ih i ažurirati unutar profila vašeg člana.
 • Imate pravo odustati od marketinških komunikacija koje vam šaljemo bilo kada iz profila područja vašeg člana. To pravo također možete ostvariti klikom na ikonu "odjaviti" ili "za isključivanje" vezu u marketinškim e-porukama koje vam šaljemo.
 • Možete i zatražiti brisanje vašeg osobnog korisničkog profila ako odlučite u potpunosti napustiti naše usluge. To možete u bilo kojem trenutku poslati e-poštom na adresu [zaštićena e-pošta]. Ako tražite brisanje svog profila, može proći do mjesec dana (30 dana). Vaša e-adresa čuvat će se i koristiti kako bi se izbjeglo dupliciranje računa i stvaranje lažnih računa u vaše ime. Vaša će se adresa e-pošte izbrisati tek nakon što od vas dobijemo izričit zahtjev.

Primjenjivi zakoni

PureVPN je posebno odabrao Hong Kong (HK) za svoje sjedište, jer ih ima "Nema zakona o obveznom čuvanju podataka" u Hong Kongu. Stoga nismo zakonski obvezni pohranjivati ​​korisničke podatke i dijeliti ih sa bilo kime. Nadalje, kao što je gore navedeno, nemamo vrijedne podatke koje bismo mogli podijeliti s bilo kojom agencijom za provođenje zakona iz bilo koje određene zemlje svijeta. Čak i ako dobijemo sudbene pozive koji se zakonski podržavaju na sudu u Hong Kongu, nećemo nam biti od velike pomoći jer nemamo gotovo ništa vrijedno za dijeljenje.

Kolačići i PureVPN

PureVPN koristi razne vrste kolačića – male tekstualne datoteke – za pohranu informacija u vezi s vašim posjetom na našoj web stranici, kako bi vam pružili najbolje iskustvo i isporučili reklamne poruke i ponude koje su relevantne za vas. Molimo pogledajte našu Politiku kolačića da biste dobili bolju predstavu o kolačićima koje koristimo, vrsti podataka koji se prikupljaju, kako se ti podaci koriste i kako možete odustati od prihvaćanja ovih kolačića..

PureVPN i web stranice trećih strana

Web-lokacija PureVPN može sadržavati veze na web stranice trećih strana. Molimo vas da znate i shvatite da ne nadziramo kako rade svoje prakse privatnosti i ne preuzimamo odgovornost za njih.

Suglasnost i starosna ograničenja

Ako nastavite koristiti našu web stranicu, aplikacije, proširenja ili usluge, uzet ćemo to kao vaš pristanak s našim Pravilima o privatnosti i našim Uvjetima korištenja..

Usluga koju pruža PureVPN namijenjena je osobama od 18 godina ili starijim. Ako mislite da je vaše dijete pružilo bilo kakve informacije koje treba upotrijebiti, odmah nas kontaktirajte.

Pravni temelji

Naš pravni temelj za prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka ovisi o:

 • Dotični osobni podaci
 • Specifični kontekst u kojem ga sakupljamo.

Jedini put kada od vas prikupimo osobne podatke (i) kada su nam potrebni osobni podaci da bismo sklopili ugovor s vama; (ii) ako je obrada u našim legitimnim interesima i ne krši vaša prava.

Važna nota

PureVPN može povremeno izmijeniti i izmijeniti svoju Politiku o privatnosti. PureVPN ima jedino pravo mijenjati i mijenjati svoju Politiku privatnosti kad god se pokaže da je to potrebno. Kad god se izvrši revizija, ažurirani datum revizije bit će prikazan na vrhu ove stranice. Preporučujemo da često provjeravate ovu stranicu kako biste pronašli bilo kakve promjene da biste ostali informirani. Prihvaćate i suglasni ste da je vaša odgovornost periodično pregledavati ovu politiku privatnosti i biti svjesni izmjena. Budući da ne postoji drugi način da budemo sigurni jeste li svjesni promjena u pravilima, shvatit ćemo to kao ugovor između vas i PureVPN-a o politici privatnosti ako nastavite koristiti PureVPN.

Podaci za kontakt

Ako je išta spomenuto u našim Pravilima o privatnosti nejasno ili vam je potrebna veća jasnoća, pošaljite upit na sljedeću adresu e-pošte: [zaštićena e-pošta]

* Ove se značajke ne nude putem naših iOS aplikacija, niti se te informacije prikupljaju putem iOS aplikacija

Ažurirano 31. kolovoza 2019. godine

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me