Popravljeno: Nema zvuka na Netflixu – jednostavan vodič za PC, Smartphone i Smart TV

Objavljeno: 03. ožujka 2020. godine

  1. Popravak 1: Ponovo pokrenite Smart TV
  2. Popravak 2: Problemi u spajanju uređaja

Pročitajte ovaj članak dalje za detaljne korake o tome kako riješiti No Sound Netflix Error

Popravite zvuk na Netflixu

Posljednje desetljeće čini se fenomenalan rast u industriji video zabave. Nekada popularni operateri kablovske televizije i DVD prodavaonice najma su zastarjeli, a sve zahvaljujući novom imenu u gradu – Netflix. Zbog pogodnosti koje nudi i nominalne naknade koju traži, Netflix je svojoj već ogromnoj korisničkoj bazi dodao milijune kupaca, a njihov broj stalno raste.

Rast velike brzine može se pripisati i novom sadržaju koji Netflix dodaje u svoju biblioteku sadržaja svakog mjeseca. Netflix se ponosi izvornim TV emisijama i filmovima koje gleda na svojoj platformi. Međutim, iako je usluga uglavnom besprijekorna i čini čuda većinu vremena, možda ćete naići na neke probleme tijekom strujanja, svaki put u plavom mjesecu.

Ovaj članak govori o problemu dobivanja zvuka tijekom reprodukcije videa i Netflixa i nudi vodič za rješenje koje možete slijediti kako biste riješili problem.

Kako riješiti problem “Bez zvuka na Netflixu” na Smart TV-u

Izvršni direktor Applea Tim Cook rekao je da su budućnost televizije aplikacije, a čini se da se korisnici Netflixa u potpunosti ne slažu s njim. Jedna takva aplikacija na pametnom televizoru je Netflix koja svakodnevno zabavlja milijune korisnika širom svijeta. Prema nekim podacima koje je otkrio Netflix, najveći je broj korisnika koji gledaju Netflix na pametnom televizoru, a slijedi PC.

Ako ste korisnik pametne televizije i suočite se sa zvučnim problemima prilikom reprodukcije videa na Netflixu, samo slijedite donji vodič. Jedan će isprava riješiti vaš problem.

Popravak 1: Ponovo pokrenite Smart TV

Vaš pametni televizor ili prijemnik za streaming možda su naišli na neke pogreške u obradi zbog kojih može biti blokiran izlaz zvuka. Ponovno pokretanje uređaja može vam pomoći u rješavanju ovog problema, jer se time uklanja privremena predmemorija i rješavaju pogreške.

Ako gore navedeni rješenje ne riješi vaš problem, prijeđite na sljedeće rješenje.

Popravak 2:: Problemi u vezi s pucanjem uređaja

Jeste li sigurni da su svi kablovi ispravno povezani? Najbolji način za to je da iskopčate sve kablove i ponovno ih umetnete u njihove odgovarajuće priključke.

Kako riješiti problem “No Sound on Netflix” na PC-u?

PC je drugi najčešći uređaj među Netflixovim korisnicima širom svijeta, nakon Smart TV-a. Budući da je moderna generacija vrlo navikla na korištenje osobnih računala za svakodnevne zadatke, mnogi se odlučuju gledati Netflix na svom računalu ili prijenosnom računalu.

Ako se prilikom reprodukcije videa suočite sa problemima sa zvukom na prijenosnom računalu ili računalu, pokušajte s dolje navedenim ispravcima.

Popravak 1: Promijenite Netflix audio postavke

Kliknite ikonu dijaloga u donjem desnom kutu Netflix playera i provjerite je li odabrana opcija koja nije 5.1. Ako je odabrana bilo koja druga opcija, promijenite je na non-5.1. Ako ovo ne riješi vaš problem, prijeđite na sljedeće ponuđeno rješenje.

Popravak 2: Ažuriranje audio upravljačkog programa

Otvorite upravljačku ploču vašeg računala i provjerite je li vaš instalirani audio upravljački program ažuriran. To možete učiniti tako da provjerite broj verzije upravljačkog programa i potvrdite ga putem interneta putem Google pretraživanja da biste vidjeli je li najnovije ažuriranje. Ako je na vašem vozaču dostupno novo ažuriranje, instalirajte ga. Ovo bi trebalo riješiti vaš problem. Ako ne riješi vaš problem, prijeđite na sljedeće rješenje.

Popravak 3:: Prilagodite postavke zvuka za PC

Pritisnite Win + R da biste otvorili prozor Run na računalu i u okvir za pretraživanje upišite “mmsys.cpl”. Otvorit će se prozor postavki softvera izvornog zvuka. Na kartici Reprodukcija odaberite zvučnike i pritisnite gumb Postavi zadano. Kliknite na Svojstva i idite na karticu Napredno. Provjerite je li odabrana opcija “24 bit, 192000 Hz (Studio kvaliteta)”. Ako ne, promijenite zadani format na 24 bit, 192000 Hz (Studio kvaliteta). Pritisnite OK. To bi trebalo riješiti probleme vezane uz zvuk na Netflixu.

Kako riješiti problem “Nema zvuka na Netflixu” na drugim strujnim uređajima?

Popravak 1: Pokušajte igrati nešto drugo

Do problema može doći zbog pogreške u knjižnici sadržaja na Netflixu. Da biste bili sigurni da problem nije u hardveru za streaming, pokušajte reproducirati drugi naslov na Netflixu. Ako dobivate pravilan zvuk na Netflixu kad svirate drugi naslov, problem je u biblioteci sadržaja Netflixa, a ne u vašem postavljanju struje. Možete kontaktirati Netflix i zatražiti da riješe problem.

Ako reprodukcija drugog video zapisa ne daje ni zvuk, prijeđite na sljedeće rješenje.

Popravak 2: Provjerite svoje veze

Jeste li sigurni da su svi kablovi ispravno povezani? Najbolji način za to je da iskopčate sve kablove i ponovno ih umetnete u njihove odgovarajuće priključke.

Popravak 3: Ponovo pokrenite svoj uređaj

Vaš uređaj za strujanje možda je naišao na neke pogreške u obradi zbog kojih se izlaz zvuka može blokirati. Ponovno pokretanje uređaja može vam pomoći u rješavanju ovog problema, jer se time uklanja privremena predmemorija i rješavaju pogreške.

Uživajte u Netflixu u SAD-u uz PureVPN iz bilo koje zemlje

Netflix je sjajna usluga struje u SAD-u. Izvan SAD-a djeluje jednako sjajno, ali ne nudi iste naslove. Mnogo je sjajnih TV emisija i filmova koji su dostupni samo u SAD-u. Malo je nepošteno prema korisnicima Netflixa koji žive izvan SAD-a jer za pretplatu plaćaju istu cijenu, ali ne dobivaju istu vrijednost za svoj novac u usporedbi s korisnicima Netflixa u SAD-u..

Ako vam je dosadilo gledati iste dosadne naslove na Netflixu, možete pristupiti Netflix US-u iz bilo koje zemlje putem Netflix VPN-a. Kad se povežete s PureVPN i odaberete američki Netflix s Popularnih web stranica, vaša se virtualna lokacija mijenja u SAD, omogućujući pristup svim naslovima koji su dostupni samo u SAD-u..

PureVPN može vam pružiti vrhunsko iskustvo streaminga koje zaslužujete. Omogućuje vam uživanje u potpuno neprekidnom iskustvu streaminga bez stalnog punjenja ili zaostajanja.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me