Namjenski poslužitelji za strujanje

Doživite brzo, bez zaostajanja streaming iskustvo kao nikad do sada

Reci zbogom bufferingu

Zamislite da se umorite od posla i radujete se omiljenom TV showu / filmu. Svi ste naslonjeni na sofu s omiljenim zalogajima i igrajte predstavu samo da biste saznali da je potrebno zauvijek učitati samo nekoliko sekundi videozapisa dok se ne vrati u način punjenja.

U ovom trenutku vam se uništi čitavo raspoloženje, a vi mislite da ništa ne možete učiniti u vezi s tim. Zapravo i naziva se VPN. PureVPN ima namjenske servere za streaming koji se nalaze u blizini mreža za isporuku sadržaja za brzu povezanost i HD streaming bez zaostajanja.

Jednom kada se povežete s PureVPN-om, vaše internetske komunikacije zaštićene su od neželjenih snajpersa, uključujući vaš internetski pružatelj usluga, i dobit ćete brz doživljaj strujenja s bilo kojeg mjesta, u bilo kojem trenutku i na bilo kojem uređaju.

Upotrijebite PureVPN za poboljšanje vašeg online streaminga

Pomoću PureVPN-a možete maksimalno iskoristiti svoj potencijal strujanja.

Pristupite sadržaju dok putujete

Emitirajte omiljene TV emisije / filmove sigurno i privatno s bilo kojeg mjesta na svijetu.

HD streaming bez zaostajanja

Trenutna povezanost i neograničena propusnost značajno poboljšavaju vaše iskustvo strujanja.

Internetska sigurnost u svakom trenutku

PureVPN nudi AES 256-bitnu enkripciju koja štiti vašu internetsku vezu od uljeza.

Zaobiđite prigušivanje ISP-a

Davatelj internetskih usluga umanjuje vašu internetsku vezu kad primijete nepromijenjene brzine preuzimanja. Spajanjem na PureVPN zaobilazite internetsku vezu i povezivate se na PureVPN poslužitelj, što znači da vaš davatelj internetskih usluga ne vidi nijednu vašu mrežnu aktivnost, osim što ste povezani s njihovim internetom.

Global VPN mreža

PureVPN nudi robusnu mrežu od 2000+ poslužitelja strateški smještenih u blizini za optimalan doživljaj strujanja i pregledavanja. Ako je mreža razbacana na 180 lokacija, možete povećati svoje mogućnosti streaminga.

Višestruka veza

Jedan PureVPN račun nudi 10 multi-prijava. Možete povezati svoj pametni telefon, Android TV, tablet, prijenosno računalo, proširenje Google Chrome i druge uređaje.

Kako se povezati s PureVPN

  1. preuzimanje datoteka

Pretplatite se na PureVPN plan i preuzmite aplikaciju na svoj uređaj (Windows, Mac, iOS, Android, Android TV, proširenje za Chrome i mnoge druge.)

  1. Spojiti

Odaberite poslužitelj po vašem izboru ili ako želite strujati na US Netflix, a zatim se povežite s namjenskom Netflix US opcijom.

Kad se jednom povežete, možete uživati ​​u HD sigurnom streamingu bez zaostajanja. Napomena: trebat će vam pretplata za streaming usluge kao što su Netflix, BBC, Hulu, Amazon Prime, itd..

Zašto vaš davatelj internetskih usluga gasi vašu internetsku vezu?

Online strujanje troši puno propusne širine što nije idealan scenarij ako ste davatelj internetskih usluga. Ako ne postižete brzinu koju plaćate, vjerojatno je zato što vaš internetski poslužitelj gasi internetsku vezu.

Glavni pokazatelj da vaše internetske usluge propuštaju internetsku vezu je da možete osjetiti sporo punjenje i drastične pade brzine. Isključivanje internetskih usluga nije ograničeno na određeni uređaj već na vašu internetsku vezu. To znači da će svi uređaji povezani na Internet doživljavati sporiji internet.

Moguće situacije kada doživite davanje ISP-a

Zagušenje mreže

Snažan nalet može povećati brzinu vašeg interneta. Vremena vrhova ovise o lokaciji do lokacije. Zagušenja mreže obično se javljaju tijekom noći kada svi konzumiraju internet.

Sadržajna pristranost

Usluga streaminga možda je surađivala s vašim davateljem internetskih usluga ili im je platila da osigura idealne brzine kada pristupite toj određenoj usluzi streaminga i uspori kad pristupite bilo kojoj drugoj usluzi streaminga..

P2P aktivnosti

Ako se aktivno uključite u P2P aktivnosti, vaš davatelj internetskih usluga može početi ugasiti vaš Internet jer P2P aktivnosti troše veliku propusnu širinu i uzrokuju zagušenje mreže drugih na toj određenoj mreži.

Limit dostignut

Ako ste iscrpili Internet širinu internetske širine, vaš internetski internetski poslužitelj počet će gasiti internetsku vezu. Oni čak mogu otići dalje i naplatiti pretjeranu količinu dodatnih podataka koji se konzumiraju izvan pravila poštenih podataka.

Saznajte više o značajkama PureVPN-a

 • Split tuneliranje
 • AES enkripcija
 • Sigurni WiFi
 • Sigurno dijeljenje datoteka P2P
 • Internet prekidač
 • iOS na zahtjev
 • DNS zaštita od curenja
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me