Najbolji VPN za WeChat s bilo kojeg mjesta

WeChat je sveobuhvatna aplikacija koja korisnicima pruža široki spektar usluga. No vidjet ćete da je zabranjen u nekim zemljama poput Rusije. Pomoću PureVPN-a na vašem uređaju možete prebaciti svoju virtualnu lokaciju u Kinu ili SAD i pristupiti WeChat-u bez problema.

. VPN za WeChat logo

WeChat je također nazvan Weixin u Kini, započeo je kao aplikaciju za razmjenu trenutnih poruka 2011. godine. Brzo naprijed, danas se transformiralo u ono što danas mnogi nazivaju “super aplikacija” koja korisnicima pruža široki spektar usluga pod jednim krovom. Od plaćanja putem mobilnih uređaja i vožnje do isporuke hrane i društvenih medija, WeChat je usluga sve na jednom mjestu za više od milijardu ljudi!

No, i aplikacija ima priličan dio nedostataka. Za početak, ne možete joj pristupiti s bilo kojeg mjesta. Tada se takođe vjeruje da kineska vlada prati WeChat. Ako želite sigurno i sigurno pristupiti usluzi all-in-one-app, najbolje je upotrijebiti najbolje ocijenjeni VPN za WeChat. Pročitajte više da biste saznali više:

Razlozi da trebate VPN za WeChat

Evo nekoliko uvjerljivih razloga zašto biste trebali razmotriti korištenje VPN-a za WeChat:

1.Dostupite mu s bilo kojeg mjesta

Neke su zemlje blokirale WeChat. Na primjer, u Rusiji je aplikacija zabranjena jer se nije pravilno registrirala kod vlasti. Iako je postao dostupan uskoro nakon toga, korisnici u tom razdoblju nisu imali pokrivenost.

Ako WeChat nije dostupan u vašoj regiji, lako možete dobiti pristup upotrebi VPN-a. Kada se povežete s jednim, možete stvoriti vaš internetski promet kao da dolazi s prihvatljive lokacije za pristup WeChatu bez ograničenja bez ikakvih mjesta.

2.Za šifriranje razgovora

Tehnološki div Tencent posjeduje WeChat, ali ima uske veze s kineskom vladom. U svibnju 2018. vlasti su otkrile da su prikupljale izbrisane poruke s WeChata. Pomisao na to da će se vaši razgovori oporavljati i koristiti protiv vas doista može biti uznemirujuća.

Najlakši način da se ovo spriječi je korištenje VPN-a. Sve će vaše WeChat komunikacije biti zaštićene šifriranjem vojnog stupnja, što znači da ga neće pročitati nitko osim vas i željenog primatelja..

PureVPN – najbolji VPN za WeChat!

Za najbolji WeChat VPN ne morate tražiti dalje od PureVPN-a. Mi smo provjerena VPN usluga bez dnevnika i ne prikupljamo, spremamo i ne dijelimo zapisnike!

Sa velikom mrežom od 2.000 + VPN poslužitelja na 180+ lokacija, možete odmah pristupiti WeChatu iz bilo kojeg kraja svijeta u samo nekoliko klikova.

Nadalje, ne morate praviti kompromise kada su u pitanju performanse jer nudimo neograničenu propusnost i prebacivanje poslužitelja.

IPv6 zaštita od curenja, AES 256-bitna enkripcija, internetska sklopka za ubijanje i DNS prevencija curenja koriste se za zaštitu vaših WeChat komunikacija od znatiželjnih očiju.

Postoje i jednostavne za instaliranje i prilagođene aplikacije za iOS i Android tako da možete koristiti WeChat uz minimalan napor.

Uz to, jedan PureVPN račun može se istovremeno koristiti na pet različitih uređaja – nema potrebe za kupnjom zasebnih računa za radnu površinu, pametni televizor itd..

Još uvijek niste sigurni je li PureVPN pravi izbor za vas? Svi naši planovi podržani su 31-dnevnom garancijom povrata novca koja vam omogućuje testiranje usluge bez rizika..

Kako deblokirati WeChat pomoću VPN-a?

Pa, postupak je najjednostavniji što se može dobiti. Ne morate biti tehničar da biste koristili VPN za pristup WeChatu. Samo slijedite dolje navedene korake i bit će vam dobro:

 1. Posjetite stranicu s narudžbama i pretplatite se na bilo koji PureVPN plan.
 2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju PureVPN za svoj mobilni uređaj.
 3. Sada se prijavite pomoću vjerodajnica.
 4. 4.Povežite se na mjesto poslužitelja u zemlji u kojoj je WeChat dostupan, kao što su Sjedinjene Države ili Kina.
 5. Pričekajte da se uspostavi VPN veza.
 6. Samo naprijed i pokrenite aplikaciju WeChat – moći ćete je koristiti bez prepreka!

Često postavljana pitanja

Evo nekih najčešće postavljanih pitanja o WeChat-u i VPN-ovima:

Zašto se cenzuriram na WeChatu?

Prodemokratski kandidati osigurali su veliku pobjedu na izborima u Hong Kongu. Mnogi kineski američki korisnici WeChata, međutim, ne mogu glasati putem interneta. Aplikacija u osnovi cenzurira politički govor i zabranjuje ljude da podržavaju pokret – iako se nalazi izvan Kine!

Ako se registrirate na mobilnom broju sa sjedištem u Kini, koristit ćete kinesku verziju WeChata, poznatu kao Weixin. Budući da se njegovi poslužitelji nalaze u Kini, oni se moraju pridržavati kineskih propisa – zbog čega se suočavate s cenzurom. Da biste koristili međunarodnu verziju WeChata, morate se temeljito upoznati s postavkama i umjesto toga povezati svoj inozemni mobilni broj.

Samo slijedite ove korake:

 1. Otvorite WeChat.
 2. slavina Mi.
 3. slavina postavke.
 4. slavina Sigurnost računa.
 5. slavina Telefon.
 6. slavina Promijenite mobilni.
 7. Unesite telefonski broj koji želite koristiti.
 8. slavina Sljedeći.
 9. Dobit ćete kontrolni kôd, unesite ga.
 10. Nakon završetka dodirnite Sljedeći, i to su svi ljudi!

Trebam li koristiti proxy ili besplatan VPN za WeChat?

Ne možete se osloniti na besplatne davatelje VPN-a. Uostalom, oni nude slabu enkripciju, imaju manje mjesta na poslužitelju i nameću ograničenja u korištenju propusne širine. Ne samo to, već i većina ovih usluga prikuplja vaše osjetljive podatke i prodaje ih trećim stranama koje nude najvišu ponudu.

Što se tiče posrednika, oni samo prikrivaju vašu originalnu IP adresu – promet se preusmjerava u nekodiranom obliku. Stoga ne možete očekivati ​​da će vam oni pružiti bilo kakav stupanj privatnosti ili sigurnosti. Iz tih razloga je bolje da koristite premium VPN-ove poput PureVPN-a!

Zamotavanje stvari

Opremanjem svog uređaja VPN-om, možete WeChat sigurno i bezbrižno koristiti iznutra i izvan Kine. Više se nećete morati brinuti o blokadama ili zainteresiranim trećim stranama koji preskaču vaše privatne razgovore.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me