Najbolji VPN za nesklad, tako da mu možete pristupiti s bilo kojeg mjesta

Discord je popularna aplikacija za glasovni i tekstualni chat u zajednici s igrama, ali u nekim je zemljama nedostupna. Ove blokade možete zaobići dobivanjem IP adrese iz zemlje u kojoj je Discord dostupan, a tu dolazi PureVPN.

. VPN za Discord logotip

Discord je besplatni, cross-platformski program za tekst i glasovni chat izgrađen posebno za igrače. Više od 250 milijuna korisnika diljem svijeta ima povjerenje u pojednostavljenje komunikacije među suigračima tijekom igranja više igara na mreži.

No, iako Discord pruža impresivne ugrađene značajke zaštite i privatnosti, nije sasvim siguran za upotrebu. S pravim setom vještina i alatima, cyber-kriminalci i dalje mogu iskoristiti aplikaciju za pristup osobnim podacima. Nesklad je također zabranjen u nekim regijama poput Kine i UAE, tako da tamo nećete moći pristupiti.

Dobra vijest je da se oba ova problema lako mogu riješiti instaliranjem VPN-a za nesklad na vašem PC računalu. Potrebno je samo nekoliko minuta za postavljanje i nudi mnoštvo drugih pogodnosti također. Pročitajte više da biste saznali više:

Razlozi da vam je potreban VPN za nesklad

Evo zašto biste trebali razmotriti dobivanje discord VPN-a:

1. Sigurnost & Privatnost

Discord nudi snažnu sigurnost, sa IP zaštitom i DDoS zaštitom od napada. Dostupna je i dvofaktorska provjera autentičnosti koja sprečava negativce da zloupotrijebe vaš račun. Nadalje, komunikacije su zaštićene HTTPS-om kako bi ih skrivale od ISP-a. Što se tiče glasovnih chatova, oni su završeni do kraja šifrirani.

No usprkos tim mjerama, niste sigurni 100% dok upotrebljavate Discord. Vaši tekstualni chatovi nisu šifrirani i hostirani na njihovim poslužiteljima. Ne samo ovo, već i vaša IP adresa i ID uređaja bilježe se prema Discord-ovim Pravilima o privatnosti. Korištenjem VPN-a za nesklad možete zaštititi sadržaj vaših poruka i zaustaviti pohranjivanje osobnih podataka.

2. Pristupačnost

Discord nećete moći koristiti u školi ili na radnom mjestu. Aplikacija za komunikaciju doživljava se kao ometanje, zbog čega te institucije često ograničavaju pristup njoj u svojim prostorijama. Slično tome, ako živite u zemlji u kojoj se cenzuriraju video igre (ili bilo što s njima povezano) pristupanje Discordu može se pokazati izazovom.

Ovdje će VPN za nesklad spasiti dan! Možete se povezati sa sigurnim VPN serverom u bilo kojoj zemlji po vašem izboru, prikrivajući stvarnu IP adresu i lokaciju u tom procesu. Na taj način možete zaobići ove blokade puta i upotrijebiti Discord odasvud.

PureVPN – najbolji VPN za nesklad!

Ako tražite najbolje ocijenjeni VPN koji biste koristili s Discordom, PureVPN vas pokriva. S više od 2.000 brzih poslužitelja na preko 180 lokacija, vi i vaši suigrači možete uživati ​​u besprijekornoj tekstualnoj i glasovnoj komunikaciji. Ove impresivne brzine, međutim, dolaze bez kompromisa po pitanju sigurnosti.

PureVPN koristi vojnu enkripciju, internetsku sklopku za ubijanje, zaštitu od propuštanja DNS-a kao i niz drugih značajki da vaše privatne poruke ostanu privatne. Uz to, ne postavljamo ograničenja upotrebe propusne širine, tako da nemate kvota za brinuti se tijekom snimanja poruka usred sveobuhvatne svađe za više igrača.

Dopušteno vam je korištenje jednog računa PureVPN na pet različitih uređaja istovremeno, što eliminira potrebu kupnje zasebnih VPN pretplata. Postoje elegantne i jednostavne VPN aplikacije za sve glavne platforme, što instalaciju čini proces bez ikakvih problema. Korisnička podrška dostupna je putem live chat-a non-stop u slučaju da naiđete na bilo kakav problem.

Nadalje, svi naši planovi pokriveni su 31-dnevnim jamstvom povrata novca, što vam omogućuje isprobavanje Discord-ovog teksta ili glasovnog razgovora s PureVPN-om bez rizika.!

Ako još uvijek niste sigurni je li PureVPN pravi za vas, dobra vijest je da 31-dnevna garancija povrata novca pokriva sve naše planove. Samo se prijavite i iskoristite našu uslugu za probnu vožnju; možete zatražiti puni povrat novca ako niste zadovoljni!

Kako koristiti nesklad s VPN-om?

Ako ste novi u svijetu VPN-a i ne znate odakle započeti, ne brinite! Samo slijedite dolje navedene korake i moći ćete sigurno pristupiti Discordu s bilo kojeg mjesta:

  1. Kupite pretplatu PureVPN.
  2. Sada preuzmite i instalirajte aplikaciju PureVPN za svoj uređaj.
  3. Prijavite se pomoću korisničkog imena i zaporke.
  4. Spajanje na bilo koji VPN poslužitelj. U idealnom slučaju trebali biste odabrati mjesto koje je blizu vaše stvarne lokacije i u zemlji u kojoj je nesklad dostupan.
  5. Pokrenite nesklad i razgovarajte sigurno i sigurno!

Bilješka: I dalje se suočavate s problemima u korištenju razdora? Pokušajte se povezati s drugim VPN serverom ili kontaktirajte naš ljubazni tim za korisničku podršku radi daljnje pomoći.

Zašto ne biste trebali koristiti besplatni VPN za nesklad?

Možda ćete se naći u iskušenju da se prijavite za besplatnog dobavljača VPN-a, ali postoji mnogo razloga zbog kojih je upotreba jedne loše ideje. Prvo, ove usluge imaju ograničene / pretrpane poslužitelje, što znači sporije brzine veze.

Drugo, iako vam besplatni VPN-i ne naplaćuju izravno, na kraju dana su još uvijek tvrtke. Kao takvi, oni često pribjegavaju prikazivanju neugodnih oglasa ili sjenivih taktika poput prikupljanja i prodaje vaših podataka trećim stranama.

Konačno, također morate uzeti u obzir sigurnosne rizike takvih usluga. Neki od njih ne koriste nikakvo šifriranje, a drugi su podložni curenju DNS-a. Bilo je i slučajeva da se besplatne VPN-ove aplikacije zaraze zlonamjernim softverom.

Često postavljana pitanja

Slijede odgovori na neka najčešće postavljana pitanja o neskladu i VPN-ovima:

Radi li nesklad s VPN-om?

Apsolutno! Za najbolje iskustvo preporučujemo postavljanje naše značajke Split Tunneling kako biste mogli koristiti Discord putem PureVPN-a dok sav ostali promet prolazi putem vašeg davatelja internetskih usluga..

Je li neslaganje zabranjeno u UAE?

Da. Mnogo na zabrinutost igrača u UAE, Discord je blokirao Etisalat – što im izuzetno otežava igru ​​i komunikaciju s prijateljima.

Kako mogu koristiti nesklad u UAE?

Jednostavno je. Morate promijeniti svoju IP adresu u zemlju u kojoj je aplikacija dostupna, a VPN za nesklad vam pomaže da to učinite.

Kako mogu dobiti nesklad da radim u mojoj školi?

Kao što je spomenuto ranije, vrlo je vjerojatno da je Discord nedostupan na WiFi WiFi u vašoj školi ili na fakultetu. Te institucije ograničavaju pristup takvim aplikacijama i uslugama jer žele da studenti mrežu koriste samo u akademske svrhe. Saznajte kako postaviti VPN za školski WiFi i koristiti Discord bez ikakvih ograničenja!

Zamotavanje stvari

To je sve što trebate znati o korištenju Discord-a s VPN-om.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me