Najbolji VPN za Messenger: Jednostavno mu pristupite bilo gdje 2020. godine

Facebook Messenger je blokiran u nekim zemljama poput Kine, Turske i Rusije. Prebacite svoju IP adresu i lokaciju u bilo koju zemlju u kojoj je Messenger dostupan, i pristupite joj u nekoliko sekundi pomoću PureVPN-a.

. VPN za Messenger

Facebook Messenger jedna je od najpopularnijih aplikacija za razmjenu poruka diljem svijeta s više od milijardu aktivnih korisnika mjesečno. Komunikacija s prijateljima i obitelji olakšava posao putem besplatnih SMS-ova, kao i glasovnim i videopozivima. I ne samo to, već i jednostavno možete dijeliti fotografije, videozapise, naljepnice i GIF-ove.

Međutim, Messengeu se ne može pristupiti s bilo kojeg mjesta. Neke su autoritarne zemlje to zabranile u potpunosti. Mnogi poslodavci i obrazovne ustanove također ograničavaju pristup aplikaciji za razmjenu poruka na svojoj Wi-Fi mreži. Ako ga želite otključati, morat ćete koristiti VPN za Messenger. Pročitajte više da biste saznali više:

Kako VPN otključava glasnik?

Virtualna privatna mreža (VPN) alat je koji čini dvije glavne stvari. Prvo, omogućava vam da se pretvarate da ste u nekoj drugoj zemlji i da možete obići blokove. Drugo, dodaje sloj zaštite cijelom vašem prometu, što sprječava bilo koga da sazna što radite na mreži. Kao takav, Messengeru možete pristupiti s bilo kojeg mjesta bez podizanja crvenih zastava!

Razlozi da vam treba VPN za Messenger

Izbjegnite to, pogledajmo zašto biste trebali razmotriti korištenje Messenger VPN-a:

1.Za zaobilaženje online cenzure

Ako putujete ili živite u zemljama poput Irana, Turske, Saudijske Arabije, Rusije, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Kine, nećete moći razgovarati putem Messengera. Napokon, oni imaju neke od najstrožih zakona o cenzuri na Internetu.

To ne znači da morate raditi bez Messengera. Pomoću VPN-a možete odmah dobiti IP adresu druge regije bez cenzure i pristupiti njoj, bez obzira na stvarnu lokaciju.

2.Dostupanje od ograničenja mreže

Šanse su da Messenger nije dostupan u vašoj školi ili radnoj mreži. Većina obrazovnih ustanova i poslodavaca vjeruje da to može odvratiti učenike i zaposlenike od obavljanja posla, a to je da blokiraju Messenger i ostale takve aplikacije za razmjenu poruka.

Srećom, VPN vam omogućava pristup Messengeru čak i kad ga administrator lokalne mreže ograniči. Zafrkava vašu lokaciju tako da vam se više ne čini da ste u školi ili na radnom mjestu. Rezultat? Ograničenja Wi-Fi-ja više se neće primjenjivati ​​na vas!

PureVPN – najbolji VPN za Messenger

Ako tražite pouzdanu VPN za upotrebu s Messengerom, PureVPN vam nudi leđa. Evo nekoliko čimbenika zbog kojih smo u tu svrhu najbolja VPN opcija:

 1. Global Server Network: Uz veliku mrežu od 2.000+ VPN servera i 300.000+ IP-ova na 180+ lokacija na raspolaganju, budite sigurni da se nećete suočiti s bilo kakvim problemima prilikom pronalaženja jednog za otključavanje Messengera.
 2. Nema veza ili dnevnika aktivnosti: Korištenje VPN-a znači povjerenje davatelja podataka s vašim podacima. Naše tvrdnje o nepotvrđivanju dnevnika provjerava neovisni revizor – ne možemo dijeliti nikakve podatke samo zato što nemamo.
 3. Kompatibilnost s više platformi: Budući da ćete Messenger koristiti na svom mobilnom telefonu, obavezno je odabrati dobavljača VPN-a s aplikacijama za iOS i Android, poput vaših, PureVPN!
 4. sigurnosti & Značajke privatnosti: Ne biste htjeli da bilo tko sazna da imate pristup Messengeru. PureVPN koristi internetsku sklopku, zaštitu od propuštanja DNS-a i AES 256-bitnu enkripciju za zaštitu podataka i identiteta.
 5. Brze brzine: Kada se povežete s VPN-om, to će na neki način utjecati na vašu internetsku brzinu. Da bi se borili protiv toga i omogućili vam brze brzine, naši poslužitelji neprestano optimiziraju interni profesionalci.

Još uvijek niste sigurni je li PureVPN za vas? Ne brini! Svi naši planovi podržani su 31-dnevnim jamstvom povrata novca, tako da možete isprobati našu uslugu bez rizika.

Kako pristupiti Messengeru putem VPN-a?

Za pristup programu Messenger sigurni i privatni s bilo kojeg mjesta u sekundi, samo slijedite ove jednostavne korake navedene u nastavku:

 1. Pretplatite se na PureVPN plan koji djeluje za vas.
 2. preuzmite i instalirajte pravu aplikaciju za svoj uređaj.
 3. Odaberite OpenVPN kao svoj VPN protokol
 4. Aktivirajte Internet Kill Switch i DNS zaštitu od curenja.
 5. Odaberite VPN poslužitelj u bilo kojoj zemlji u kojoj je Messenger dostupan.
 6. Otvorite Facebook Messenger i povežite se sa svojim najmilijima!

Često postavljana pitanja

Slijedi nekoliko najčešćih pitanja o Messengeru i VPN-ima:

Kako mogu koristiti VPN na Messengeru?

Jednostavno je, 1, 2 i 3. Sve što trebate učiniti je preuzeti pouzdani VPN uslugu, poput PureVPN-a, na željeni uređaj, spojite se na bilo koje mjesto poslužitelja gdje je Messenger dostupan i dobro je ići!

Možete li koristiti VPN na Facebooku?

Apsolutno, možete koristiti VPN za pristup Facebooku s bilo kojeg mjesta na svijetu. Ako putujete u zemlju u kojoj je platforma društvenih medija blokirana, savjetujemo da se prijavite na PureVPN prije nego što krenete..

Blokiran je FB Messenger u UAE?

Djelomično! Iako ćete moći upotrebljavati Messenger za slanje poruka, nećete moći iskoristiti mogućnosti pozivanja. Međutim, možete zaobići ta ograničenja i uputiti glasovne i videopozive pomoću VPN-a.

Trebam li koristiti besplatni VPN za Messenger?

Možda ćete biti u iskušenju da koristite besplatni VPN za pristup Messengeru, ali to nije daleko dobra ideja. Te “besplatne” usluge su ozloglašene za prikupljanje i prodaju vaših podataka trećim stranama radi zarade. Uz to, većina njih nudi lošu enkripciju i nekoliko lokacija poslužitelja. Ako želite iskoristiti sve prednosti VPN-a, bolje je koristiti plaćene opcije.

Zamotavanje stvari

I to je to! VPN je sve što je potrebno da biste uživali u neograničenom pristupu Messengeru s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me