Najbolji VPN za LINE: pristupite mu sigurno & Privatno 2020. godine

LINE jedna je od najčešće korištenih komunikacijskih aplikacija u Aziji, ali je blokirana u nekim zemljama poput Kine. Da biste mu pristupili, sve što trebate je PureVPN. Samo se povežite sa državom poput Japana ili Singapura i moći ćete koristiti LINE da biste ostali u kontaktu sa svojim najmilijima.

. VPN za linijski logotip

LINE je aplikacija za razmjenu trenutnih poruka koja nudi besplatne SMS-ove, glasovne pozive, prijenos datoteka i mnoštvo naljepnica i emojisa. Ima milijune korisnika širom svijeta, a posebno je popularan izbor u azijskim zemljama poput Tajvana, Tajlanda i Indonezije.

Nažalost, aplikacija je blokirana u nekim regijama, poput Kine. Čak i ako LINE-u možete pristupiti s mjesta na kojem se nalazite, možete naići na geografski ograničen sadržaj. Na primjer, neke naljepnice mogu biti dostupne u Južnoj Koreji i Japanu, ali ne drugdje.

Ne brini, ipak! U ovom ćemo vam članku pokazati korake potrebne za pristup LINE kao i za preuzimanje besplatnih naljepnica, bez obzira na vašu stvarnu lokaciju. Sve što trebate je opremiti svoj uređaj VPN-om za LINE.

Razlozi da trebate VPN za LINE

Evo nekoliko dobrih razloga zašto biste trebali razmotriti korištenje VPN-a s LINE ::

1. Pristupačnost

Kao što je već spomenuto, LINA je blokirana u Kini i nekoliko drugih zemalja. Unatoč tome, još uvijek je to vrlo popularna komunikacijska aplikacija. Ako ga pokušate koristiti iz ograničene regije, dočekat će vas poruka o pogrešci. Stoga ne izgleda iznenađenje što mnogi ljudi koriste VPN-ove kako bi izbjegli ove blokade puta i ponovno dobili pristup LINE.

Slično tome, možda nećete moći pristupiti određenom sadržaju, poput naljepnica, s mjesta na kojima je dostupan LINE. Pomoću VPN-a za LINE možete promijeniti svoju IP adresu u zemlju u kojoj aplikacija kao i njezin sadržaj nisu blokirani. Kao rezultat toga, imate mogućnost pristupa LINE i svim njezinim značajkama s bilo kojeg mjesta.

2. Sigurnost

VPN puno više od toga što je samo probijanje geo-ograničenja. U stvari, također vam može pomoći da zaštitite svoje osobne podatke. LINE već osigurava vaše chat poruke značajkom Letter Pealing, koja omogućuje cjelovito šifriranje. Međutim, mogla bi postojati stražnja strana koja omogućuje obavještajnim agencijama i, naravno, cyber-kriminalcima da čitaju vaše komunikacije.

U 2013. godini Skype je NSA-u omogućio backdoor pristup šifriranim porukama svojih korisnika. Primjeri poput ovoga, zašto sigurnost svojih podataka ne smijete prepustiti slučajnosti. Korištenjem VPN-a za LINE možete dodati neraskidivi sloj šifriranja vojnog stupnja u svoje razgovore, čineći ih tako da ih nije moguće presresti ili dešifrirati..

PureVPN – najbolji VPN za LINE!

Ako vam treba pouzdan VPN za korištenje s LINE, ne tražite dalje od PureVPN! Nudimo više od 2000 ultra brzih VPN servera u preko 140 zemalja, uključujući Indoneziju, Japan, Tajland, Hong Kong, Tajvan, Maleziju, Singapur i Južnu Koreju.

Ogromna većina korisničke baze LINE nalazi se u tim regijama, tako da možete pristupiti aplikaciji ili preuzeti naljepnice koje želite kako biste prebacili svoju virtualnu lokaciju na bilo koju od njih. Uz to, zajamčena je vaša privatnost s ovjerenim pravilima o nepostojanju dnevnika – ne pohranjujemo nikakve zapise o vezi ili aktivnosti!

Pomoću intuitivnih aplikacija dostupnih za sve glavne radne površine i mobilne platforme možete postaviti VPN i pristupiti LINE na bilo kojem uređaju. Nadalje, vaši pozivi i poruke zaštićeni su AES 256-bitnom enkripcijom, DNS zaštitom od curenja i prekidačem kill.

PureVPN ne postavlja ograničenja za širinu pojasa, što znači da ne morate brinuti o tome da biste održali kratke razgovore. Korisnička podrška dostupna je i u bilo koje doba dana ili noći putem chata uživo za sve probleme s kojima se možete susresti.

Ako još uvijek niste sigurni je li PureVPN pravi za vas, dobra vijest je da 31-dnevna garancija povrata novca pokriva sve naše planove. Samo se prijavite i iskoristite našu uslugu za probnu vožnju; možete zatražiti puni povrat novca ako niste zadovoljni!

Kako se koristi LINE s VPN-om?

Za privatni i siguran pristup LINE-u bilo gdje u svijetu slijedite ove jednostavne korake navedene u nastavku:

  1. Prije svega, idite na našu stranicu s narudžbama i prijavite se za PureVPN plan.
  2. Sada preuzmite i instalirajte pravu aplikaciju za svoj uređaj.
  3. Nakon završetka, koristite svoje PureVPN vjerodajnice za prijavu.
  4. Spajanje na lokaciju poslužitelja u Aziji kao što su Singapur, Japan ili Južna Koreja.
  5. Pričekajte nekoliko sekundi da se uspostavi VPN veza.
  6. Samo naprijed i pokrenite aplikaciju LINE. Sada ćete ga moći koristiti za komunikaciju s prijateljima i obitelji!

Zašto ne biste trebali koristiti besplatni VPN za LINE?

Na Internetu postoji mnogo besplatnih VPN usluga i možda ćete se naći u iskušenju da se odlučite za njih, pogotovo ako nemate novca. No, preporučujemo oprez, a ne da rizikujete jer je poznato da besplatni VPN-ovi ubacuju kolačiće za praćenje i prodaju vaše podatke najvišem ponuditelju.

Navodno besplatne usluge su na kraju krajeva i tvrtke. I oni moraju platiti pripadajuće režijske troškove. Kaže se da ako proizvod ne plaćate, proizvod se prodaje, a to ne može biti pouzdanije.

Jednostavno ne možete očekivati ​​da će besplatni VPN-ovi pružiti istu razinu usluge kao i plaćeni VPN-ovi. Ograničena ograničenja propusnosti, loši standardi šifriranja i ograničene lokacije poslužitelja samo su neki od mnogih razloga zbog kojih biste se trebali držati vrhunskih VPN-ova, poput PureVPN-a.

Kako mogu kupiti naljepnicu koja nije dostupna u mojoj zemlji?

To je zaista jednostavan proces. Pomoću VPN-a povežite se na poslužitelj u Aziji poput Japana, Južne Koreje ili Singapura. Sljedeći je korak pokretanje aplikacije LINE na vašem uređaju, kupovina i preuzimanje regionalno ograničenih naljepnica i dobro ste krenuli!

Zamotavanje stvari

Dakle, ne možete pristupiti LINE-u iz svoje regije? Ili ste se suočili sa preprekama kada je u pitanju preuzimanje besplatnih naljepnica? Ono što trebate je najbolje ocijenjeni VPN za LINE! S jednom ćete moći koristiti aplikaciju i sav njezin sadržaj bez prepreka bilo koje vrste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me