Najbolji Viber VPN: Pristupite mu s bilo kojeg mjesta 2020. godine

Kini se ne može pristupiti u Kini, dok su neke zemlje na Bliskom Istoku ograničile značajku glasovnih poziva. PureVPN omogućuje vam dobivanje IP adrese iz zemlje pogodne za VoIP, omogućavajući vam pristup Viberu s bilo kojeg mjesta.

. Viber VPN Logo

S više od 260 milijuna aktivnih korisnika u preko 190 zemalja, Viber je jedna od najpopularnijih aplikacija za VoIP i trenutne poruke nakon WhatsAppa. Mnogi ljudi koriste njegove značajke za komunikaciju s prijateljima i obitelji iz cijelog svijeta.

Međutim, Viber nije dostupan s bilo kojeg mjesta. Uzmimo, na primjer, Kinu u kojoj je usluga izravno blokirana. Pored toga, postoje i druge zemlje, poput onih na Bliskom Istoku, koje ograničavaju VoIP funkcionalnost.

Ipak, postoji jednostavan način za pristupiti s njega. Pomoću Viber VPN-a možete se trenutačno zaobići tim preprekama, istovremeno čuvajući svoje podatke od cyber-kriminalaca i drugih znatiželjnih očiju. Pročitajte više da biste saznali više:

Razlozi da vam treba Viber VPN

Evo nekoliko dobrih razloga zašto biste trebali razmotriti korištenje VPN-a za Viber:

1. Da biste mu pristupili iz područja koja nisu dostupna

Viber je u nekim zemljama zabranjen jer njihove vlade žele kontrolirati podatke koje njihovi građani šalju i primaju. Oni vrše pritisak na davatelje internetskih usluga kako bi blokirali pristup usluzi na razini cijele zemlje, ostavljajući mještanima i prognanicima da ih ne mogu koristiti u kontaktu s voljenim osobama. Slijedi popis zemalja koje su djelomično ili u potpunosti ograničile Viber:

 • Jemen
 • Katar
 • Kina
 • Oman
 • Sjeverna Koreja
 • Saudijska Arabija
 • Jordan
 • UAE
 • Iran
 • Katar

Važno je napomenuti da neki od njih i dalje blokiraju aplikaciju do danas, dok su drugi to činili samo privremeno. Ako koristite VPN, ne morate se nositi s tim preprekama. Sve što trebate učiniti je promijeniti virtualnu lokaciju u zemlju u kojoj je Viber dostupan, i moći ćete joj pristupiti ni u kojem trenutku.

2. Kako biste osigurali svoj internetski promet

Viber pruža dobru sigurnost jer šifriranje od krajnjeg do kraja sprečava razgovore da ih niko ne vidi i ne čuje. Pa ćete se možda pitati “zašto mi uopće treba VPN da osiguram svoje podatke?” Pa, prije svega ovisi o tome gdje i kada koristite uslugu. Na primjer, slanje Viber poruka preko javnog Wi-Fi-ja ugrozit će dio vaše privatnosti.

Iako aplikacija koristi šifriranje, vrlo je vjerovatno da Wi-Fi žarišna točka s kojom ste povezani nema vezu cyber-kriminalaca za nadzor prometa! Ako će ih moći nekako presresti, vaši osobni podaci mogu ostati ugroženi zbog krađe. VPN će ponuditi dodatni sloj šifriranja za vaš promet kako biste Viber mogli koristiti uz potpuni mir.

3. Zaobići prigušivanje propusnosti

Većina davatelja internetskih usluga pribjegava umanjivanju propusnosti kada sudjelujete u određenim aktivnostima kao što su korištenje VoIP usluga, strujanje videozapisa, igranje mrežnih igara i preuzimanje datoteka. Iako usporavaju vaše internetske brzine za upravljanje zagušenjima mreža, to bi moglo također prisiliti korisnike na kupnju cjenovne pretplate za stabilne brzine.

Ako se prije korištenja Vibera povežete s VPN uslugom, vaš davatelj internetskih usluga neće moći reći što radite na mreži. Jedino što će vidjeti je bezbrižni kod, ljubaznošću postupka tuneliranja i šifriranja koji se odvija. Kao rezultat toga, možete doživjeti brzinu bez leptira pri upućivanju VoIP poziva u bilo koji kutak svijeta.

PureVPN – najbolji VPN za Viber!

Ako ste na tržištu pouzdanog Viber VPN-a, ne tražite dalje. PureVPN dolazi sa svime što želite u VPN-u za pristup Viberu, što uključuje:

 • Testirano bez pravila o zapisima: Vaša privatnost nam je od najvećeg prioriteta, zato ne spremamo zapisnike bilo koje vrste. Ne prihvaćajte našu riječ za to – nedavna neovisna revizija dokazuje da naše tvrdnje nisu samo dim i ogledala!
 • Privatnost prilagođena nadležnosti: Sjedište nam je u Hong Kongu, gdje ne postoje zakoni o čuvanju podataka. PureVPN je također daleko od nadzora 5, 9 i 14 očiju, što znači da se nemate o čemu brinuti dok koristite našu uslugu.
 • Global Server Network: S velikom mrežom od više od 2.000 VPN poslužitelja na više od 180 lokacija, imate velik izbor kada je u pitanju odabir zemalja koje nisu zabranile upotrebu Vibera.
 • Brze brzine: Spajanje na VPN obično će usporiti vašu brzinu interneta do određene mjere. No rado ćete znati da kontinuirano optimiziramo naše servere za brzinu tako da imate brze i stabilne veze bez obzira na doba dana.
 • Neograničena propusnost: PureVPN shvaća da ograničenje propusnosti ne samo da smanjuje kvalitetu vaše Viber veze, već i koliko dugo možete biti povezani. Stoga ne postavljamo nikakva ograničenja u korištenju propusne širine.
 • Kompatibilnost s mobilnim uređajima: Iako Viber radi i na radnoj i na mobilnoj platformi, najčešće se koristi na potonjim. Srećom, PureVPN nudi jednostavne i intuitivne aplikacije za iOS kao i Android.
 • sigurnosti & Značajke privatnosti: Nudimo AES-ovu 256-bitnu enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS-a i prekidač za zaustavljanje da bismo zaštitili vaše razgovore o Viberu. Nadalje, podijelili ste i tuneliranje kako biste sigurno pristupili Viberu i istovremeno koristili lokalne usluge.

Kako pristupiti Viberu pomoću VPN-a?

Postupak je jednostavan kao 1, 2 i 3. Samo slijedite dolje navedene korake, a Viberu ćete moći pristupiti s bilo kojeg mjesta u nekoliko minuta:

 1. Idite na našu stranicu s narudžbama i kupite PureVPN pretplatu koja je za vas.
 2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju za svoj uređaj.
 3. Nakon završetka, prijavite se pomoću korisničkog imena i lozinke.
 4. Spojite se na mjesto poslužitelja na kojem se ne postavljaju ograničenja upotrebe Vibera, kao što su Sjedinjene Države.
 5. Pričekajte da se uspostavi VPN veza.
 6. Sada pokrenite Viber aplikaciju i razgovarajte!

Često postavljana pitanja

Slijedi nekoliko najčešćih pitanja o Viber-u i VPN-ovima:

Mogu li upotrijebiti Viber u Dubaiju?

Osim ako ne upotrebljavate Viber VPN jer je aplikacija blokirana u UAE. Jednostavno nabavite IP adresu iz druge zemlje u kojoj je Viber dostupan, i bit ćete voljni otići!

Mogu li Viber koristiti u Kini?

Bez VPN-a za Viber kao što je PureVPN, ne možete! Mi smo jedan od rijetkih VPN pružatelja usluga koji je još uvijek u stanju zaobići Kineski vatrozid.

Zamotavanje stvari

Eno ga. Sada znate kako pristupiti Viberu putem VPN-a, možete započeti i razgovarati s prijateljima i obitelji bez ikakvih komplikacija. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno upotrijebite odjeljak za komentare u nastavku, a mi ćemo vam se obratiti čim budemo mogli!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me