Kako trajno izbrisati Pokémon Go račun

07/08/19

Pikachu, ja biram tebe! To sigurno vraća pregršt uspomena!

Kako bi sačuvao ta njegovana sjećanja iz djetinjstva u narednim godinama, Niantic je razvio najpopularniju mobilnu igru, Pokémon Go! Sigurno ste ga igrali sa svojim prijateljima, obitelji ili potpuno solo, poput vuka usamljenog. Nepotrebno je reći da ste se možda igrali na stup ili dva dok ste ga igrali.

Uistinu je učinio dugotrajan utjecaj u industriji povećane stvarnosti (AR) svojom životnom i umiljatom igrom. Ali bez obzira koliko ova AR igra bila nevjerojatna, ne možete zanemariti činjenicu da dolazi s cijenom koju si ne može priuštiti svaki korisnik. I, cijena je, VAŠA PRIVATNOST!

Ako ste korisnik koji vodi računa o privatnosti, možda biste pokušali izbrisati aplikaciju sa svog uređaja. Uklanjanje s uređaja ne bi vam koristilo, osim što bi vas udaljilo od smrtnih opasnosti. Jedini način da se podaci spreče u pogrešnim rukama je učenje kako izbrisati Pokémon Go račun ili profil za dobro.

Čitajte dalje kako biste saznali više o potpunom vodiču o brisanju računa i dodatnim mjerama za zaštitu vaše privatnosti.

img

Pokemon Go Profil: Zašto biste ga trebali izbrisati?

Privatnost nije samo vruća tema stoljeća, već istinska briga milijardi ljudi povezanih s digitalnim prostorom. A Pokémon Go samo je još jedan zupčanik u zupčaniku koji je probleme prebacio na drugu razinu.

Za početak, vaše podatke ne bi mogla iskoristiti samo tvrtka. Postoje i treći programeri koji su uključeni u stvaranje lažnih Pokémon Go aplikacija koje će namamiti ne sumnjive korisnike.

Drugo, i što je još važnije, postoje problematične politike prikupljanja podataka koje je dizajnirala tvrtka.

Na primjer, vaša lokacija na GPS-u i fotoaparatu nisu jedine komponente kojima tvrtka pristupa. Evo podataka koje tvrtka zadržava kad pristanete prihvatiti njihova pravila tijekom prijave:

 1. On prikuplja i pohranjuje vaše ime, datum rođenja, Googleov ID e-pošte, ID adrese e-pošte na Facebooku i vaš ID klub Pokémon Trainer. Ako kreirate račun u ime maloljetnog djeteta, morat ćete tvrtki dostaviti dodatne informacije poput prve i posljednje znamenke vašeg broja socijalnog osiguranja.
 2. Programer zadržava prava na upotrebu kolačića i sličnih tehnologija praćenja za praćenje vašeg ponašanja u igri, što ne uključuje samo vašu igru ​​ili ponašanje već i poruke koje šaljete svojim prijateljima. Dodane informacije koje prikuplja uključuju vašu IP, OS verziju i vrstu preglednika. Osim programera igara, kolačići na vašem uređaju mogu spremati i ostale treće strane.

Kako se mogu ugroziti vaši podaci o osobnom identifikatoru (PII)?

Uz ogromnu količinu korisničkih podataka poput sjedeće patke, način na koji cyber-kriminalac – uključujući oportuniste – ne bi ga ostavio netaknutim.

 • Za početak, hakeri su već vješti u kršenju pratilaca lokacije na uređaju da preciziraju stvarnu lokaciju bilo kojeg korisnika.
 • Drugo, igra kontinuirano koristi kameru za isporuku AR igranja. Kao rezultat, mehanizam ima potencijal snimanja videozapisa korisnika, koji bi svaki ozloglašeni cyber kriminalac mogao lako hakirati.
 • Štoviše, programer i tvrtka imaju kompletna prava na korištenje informacija koje smatraju prikladnim. Na primjer, u slučaju spajanja ili akvizicije, tvrtka bi vjerojatno predala riznicu podataka bez klađenja..
 • Postoji i potencijalni rizik od napada distribuiranog uskraćivanja usluge (DDoS). U stvari, podatkovni centar gaming platforme su u prošlosti DDoSed činile dvije zloglasne hakerske grupe. Jedna je grupa čak tvrdila da su ga napali kako bi pokazali slabu sigurnost poslužitelja i to će ponoviti ako ranjivost ne bude popravljena.

Kako trajno izbrisati Pokémon Go Profile

Uz toliko mnogo uloga, ne preostaje vam drugi izbor nego da obrišete Pokémon Go profil i spriječite da zloupotrebe podataka cyber kriminalcima.

Brisanje profila i računa Pokémon Go-a nije tako jednostavno kao što biste očekivali od drugih usluga, tj. Ne postoji gumb za brisanje računa. Da biste uklonili račun, trebali biste ispuniti obrazac zahtjeva za brisanje koji je dostupan na službenom web mjestu za podršku.

Nakon što ispunite i predate obrazac, obrada će trebati nekoliko tjedana. Nakon odobrenja svi će vaši podaci biti trajno uklonjeni. Kao rezultat, trebat će vam novi id ako želite ponovo igrati igru.

Vodič korak po korak

 1. Ići Web mjesto za podršku Pokémon Go klikom na ovo veza.
 2. kako izbrisati Pokémon Go račun 1. korak

 3. Unesite svoje email adresa i Korisničko ime u obrascu zahtjeva.
 4. kako izbrisati Pokémon Go račun 2

 5. Odaberi izbriši moj račun u Pokémon Go: Vrsta izdanja padajući izbornik.
 6. kako izbrisati Pokémon Go račun 3

 7. Napiši razlozi za zatvaranje računa.
 8. kako izbrisati Pokémon Go račun 4

 9. Uđi Captcha a zatim kliknite Pošalji trajno izbrisati račun.
 10. kako izbrisati Pokémon Go račun 5. korak

Nadalje zaštitite svoju privatnost

Budući da je privatnost uvijek i uvijek će biti glavna briga za tako drastične korake, brisanje jedne aplikacije neće zaustaviti uljeze ili cyber-kriminala, po tom pitanju. Uvijek se preporučuje poduzeti dodatne mjere zaštite vaše privatnosti, poput instaliranja VPN-a (virtualne privatne mreže).

PureVPN vas naoružava snagom vojnog šifriranja i apsolutnom anonimnošću. Pomoću naše 256-bitne tehnologije enkripcije zajamčeno je da ćete dobiti maksimalnu zaštitu podataka od svakog prisilnog ili neovlaštenog pristupa. Uz to, uz dodate značajke anonimnosti i funkcionalnosti, moći ćete zadržati sve vrste kršenja privatnosti.

Dakle, nabavite PureVPN i osigurajte svoje podatke, kao i svoju privatnost, jednom zauvijek!

Želite povratiti svoju internetsku privatnost? Možda ćete htjeti provjeriti ispod vodiča:

ne-log-img

PureVPN nije certificiran bez prijave!

PureVPN-ovu politiku neregistriranja potvrdio je jedan od vodećih neovisnih revizora sa sjedištem u SAD-u. Ne samo da je PureVPN najbrži, već i provjereni dobavljač VPN-a bez prijave!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me