Kako strujati koledž nogomet

Objavljeno: 07. kolovoza 2019

Sada možete gledati svoju omiljenu konferenciju o nogometu u samo tri jednostavna koraka:

 1. Pretplatite se na PureVPN
 2. Preuzmite PureVPN na svoj uređaj i otvorite ga
 3. Na popisu popularnih web mjesta povežite se s ESPN US
 4. Prijavite se na ESPN i počnite gledati svoje omiljene igre

img

U Sjedinjenim Državama College Football je pravi sport koji slijedi. Ne zato što sadrži neke od najboljih nadolazećih talenata koje zemlja može ponuditi, već je i zbog toga što je prilično konkurentna i uzbudljiva.

Međutim, s obzirom na to da NFL uzima mnogo vremena za zrak, značajan dio zajednice ostaje zapitati se gdje mogu živjeti uživo svoju omiljenu konferenciju College Football.

Eto, tu smo i ušli. Sastavili smo cijeli vodič koji vam pokazuje kako je lako uživo i gledati vaš College Football, kako na televiziji, tako i na mreži. Dakle, bez dodatnog divljanja, nastavimo s tim.

Fakultetski nogomet

Većina igrača iz NFL-a započela je karijeru igrajući u College Football-u. Kao rezultat toga, neki smatraju da su treniranje sljedećih NFL zvijezda. S preko 11 različitih konferencija, koje se sastoji od preko 130 timova raspoređenih po cijeloj županiji, College Football je velika stvar, posebno ako završite u odjelu I.

Da biste saznali više o NCAA Division I FBS-a i, o mnogim konferencijama i timovima, pogledajte naš detaljni post za više detalja..

Gdje mogu gledati koledž nogomet?

Zbog velikog porasta popularnosti College Football tijekom godina, sada postoji niz različitih kanala koji svakodnevno emitiraju ovaj sport. Međutim, s više od 130 timova koji igraju FBS, emitiranje svih utakmica College Football-a na jednom kanalu nemoguće je.

Kao rezultat toga, neke FBS konferencije postavile su vlastite mreže koje emitiraju nogometne igre sa njihove konferencije. Nadalje, za konferencije koje nemaju svoju mrežu obično se oslanjaju na kanale poput ABC i ESPN kako bi prikazali svoje utakmice.

Kompletni popis kanala College Football potražite na donjem popisu:

 • abeceda
 • DZS
 • LISICA
 • ESPN
 • nacionalna komunikaciona mreža
 • Mreža SEC
 • ACC mreža
 • Mreža velikih deset (BTN)
 • Pac-12 mreža

Kako gledati College Football uživo?

Ako živite u SAD-u, možete pristupiti bilo kojem od gore navedenih kanala, uključujući kanale u vlasništvu konferencije. Sve što trebate učiniti je tražiti kanal koji želite gledati na kablovskoj televiziji i to je stvar.

Za ljude koji žive drugdje, gledanje utakmica College Football-a posve je druga priča jer je većina kanala spomenutih na popisu dostupna samo u Sjedinjenim Državama. Ako budete imali sreće, možda ćete dobiti pristup jednom ili dva kanala na popisu, ali šanse da se to dogodi su prilično male. Kako je rečeno, još uvijek nije nemoguće gledati College Football izvan SAD-a.

Srećom po vas, postoji način da možete gledati i prenositi svoje omiljene igre u College Football-u čak i ako živite izvan SAD-a. Međutim, za to će vam trebati VPN usluga koja će pomoći prikrivati ​​vašu lokaciju bilo gdje u svijetu. Dakle, ako ne živite u SAD-u i želite da struji College Football, slijedite dolje navedene korake:

 1. Krenite na PureVPN
 2. Pretplatite se na jedan od planova
 3. Preuzmite i instalirajte na željeni uređaj za strujanje
 4. Prijavite se s podacima o svom računu
 5. Odaberite SAD kao regiju / poslužitelj
 6. Krenite na ESPN
 7. Potražite live stream
 8. Pripazite

Kako uživo gledati nogomet na koledžu na koledž sportu?

College Sports Live je internetska usluga za streaming koja omogućuje svojim pretplatnicima da gledaju i struju sve koledž sportove, uključujući i nogomet. Međutim, postoji ulov. College Sports Live emitira samo ne-televizijske događaje. To znači da ako se igra koju želite gledati emitira na, recimo, ESPN, neće biti dostupna na ovoj usluzi.

Kako biste uživo gledali College Football na koledž sportu, slijedite dolje navedene korake:

 1. Pretplatite se na PureVPN
 2. Preuzmite i instalirajte
 3. Prijavite se svojim vjerodajnicama
 4. Povežite se sa SAD-om
 5. Krenite na College Sports Live
 6. Nabavite strujanje

Kako gledati koledž nogomet na FuboTV-u?

FuboTV je usluga treće struje namijenjena osobama koje vole gledati svoje omiljene sportove uživo i putem interneta. Usluga je dostupna za 45 dolara mjesečno i dolazi u paketu s nekoliko različitih kanala, od kojih većina emitira College Football. No, budući da je dostupan samo u Sjedinjenim Državama, trebat će vam pomoć PureVPN-a.

Za upotrebu FuboTV-a slijedite korake u nastavku:

 1. Pretplatite se na FuboTV i PureVPN
 2. Preuzmite oboje na mobilni telefon
 3. Otvorite PureVPN i povežite se sa SAD-om
 4. Pokrenite FuboTV i započnite strujanje

Kako gledati koledž nogomet na YouTube TV-u?

YouTube TV je usluga za strujanje uživo na YouTubeu. Trenutno postoji samo jedan plan pretplate koji košta 49,99 USD mjesečno i dolazi s preko 70 različitih mreža i kanala, od kojih neki pokrivaju College Football. YouTube TV trenutno je dostupan i može se koristiti na većini streaming uređaja.

Da biste na YouTube TV gledali College Football, slijedite korake u nastavku:

 1. Preuzmite PureVPN
 2. Prijavite se s podacima o svom računu
 3. Pretplatite se na Youtube TV
 4. Potražite potok College Football
 5. Pripazite

Kako gledati koledž nogomet na PlayStation Vue?

PlayStation Vue je Sonyjeva usluga strujanja koja svojim korisnicima omogućuje pristup brojnim kanalima i mrežama na mreži. Trenutno usluga ima tri različita plana, u rasponu od 45 do 60 dolara. Postoji još jedan premium plan, ali budući da samo dodaje HBO i Showtime, nećemo se fokusirati na to. Za College Football najbolji su planovi Access, Core i Elite.

Kako biste gledali College Football na PlayStation Vueu, pogledajte korake u nastavku:

 1. Pretplatite se i preuzmite PureVPN
 2. Pristupite PlayStation Vue
 3. Prijavite se na VPN i odaberite US kao svoj poslužitelj
 4. Povežite se s PlayStation Vue i potražite strujanje

Kako gledati koledž nogomet na Hulu uživo?

Hulu je jedna od najboljih online streaming usluga trenutno. Međutim, ono što većina vas ne zna, je da Hulu uz dodatni trošak nudi i TV uživo. Hulu Live TV dostupan je na većini uređaja za streaming i sadrži neke od najboljih kanala za streaming College Football. Dakle, ako vas zanima jedna usluga za sve vaše streaming potrebe, Hulu bi mogao biti najbolja opcija za vas.

Da biste gledali College Football na Hulu Live TV-u, slijedite ove korake u nastavku:

 1. Pretplatite se na PureVPN i Hulu Live TV
 2. Otvorite PureVPN i povežite se sa SAD-om
 3. Prijavite se na Hulu Live TV i započnite streaming
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me