Kako koristiti iOS VPN Connect na zahtjev ili uvijek na vpn iphoneu na vašem iPhoneu ili iPadu?

Ostvarite najbolje iz oba svijeta pomoću iOS VPN on Demand funkcionalnosti. Na svom iOS uređaju usmjerite internetski promet preko šifriranog VPN tunela i vašeg davatelja internetskih usluga. Maksimalno iskoristite pravi potencijal i iskoristite VPN uslugu u najvećoj mjeri.

Sigurno usmjeravajte internetski promet putem VPN-a i ISP-a istovremeno.

Tablica sadržaja

Što znači povezivanje na zahtjev?

VPN Po zahtjevu ili stalno uključeni VPN na Apple ios iphoneu ili ipad uređaju genijalna je značajka / usluga za iOS uređaje. Tehnologija osigurava da vaš internetski promet teče istovremeno putem VPN mreže i vaše ISP mreže. U tom se slučaju VPN automatski uspostavlja kada unaprijed postavite web lokacije koja bi se trebala otvoriti VPN uslugom spojenom na vašem Apple ios iphone ili ipad uređaju putem uvijek uključenog VPN-a..

Kako mogu dobiti svoj iPhone da se automatski poveže s VPN-om?

Na primjer, ako želite pristupiti svojim bankovnim podacima putem sigurne VPN veze ios iphone, možete se sigurno povezati dodavanjem adresa ili adresa web mjesta. Svaki put kada otvorite preglednik i upišete internetsku adresu za bankarstvo, funkcionalnost uvijek povezivog VPN-a ili na zahtjev VPN profila prepoznat će vaš internetski zahtjev i aktivirati VPN vezu uvijek na VPN telefonu ili uvijek uključenu ipad ipad VPN vezu tako da možete sigurno nastaviti sa svojim mrežnim aktivnostima.

Kako automatski ponovno povežem svoj VPN?

Ova metoda funkcionira za bilo koju web lokaciju koju navedete u vpn prečacu ios kao i uvijek, na zahtjev VPN profila u iphone opciji. PureVPN povezivanje VPN-a na zahtjev povećava usklađenost smanjujući sve šanse za krađe podataka i curenje podataka. Besprijekorna i bez trenja funkcionalnost dodaje praktičnost u vaše svakodnevne internetske živote, a da ne morate morati svaki put fizički koristiti mrežni profil VPN..

Zašto vam treba VPN na zahtjev?

Jednostavno rečeno, konfiguracija VPN On Demand dodaje praktičnost vašim životima na Internetu. Značajka poboljšava učinkovitost i pruža sigurnu sigurnost u slučaju da zaboravite uključiti VPN. Konfiguracija VPN On Demand posebno dolazi u obzir kada:

• Imate radnu snagu na daljinu: Udaljena radna snaga znači da imate zaposlenike ili slobodne radnike koji možda rade s raznih geografskih mjesta. Osiguravanje sigurnih njihovih mrežnih aktivnosti i omogućavanje sigurnog pristupa svaki put može biti izazov. VPN on Demand izmiče toj neugodnosti.

• Podržavate BYOD pravila: Ako ste jedna od tih organizacija koja donosi vlastitu kulturu uređaja, to bi moglo smanjiti troškove infrastrukture, ali to definitivno povećava sigurnosne rizike. Razlog je taj što niste sigurni u uređaje koji zaposlenici imaju jer bi njihov softver mogao biti zastario. VPN aplikacija na zahtjev osigurava sigurnu internetsku vezu čak i ako se povežete s nesigurnim Wi-Fi mrežama.

• Vaši zaposlenici putuju na lokacije klijenata: Posao je posao jer zahtijeva odlazak u druge dijelove svijeta. Dok vaši zaposlenici putuju na lokacije klijenata, trebat će im pristup vašoj privatnoj poslovnoj mreži. VPN on Demand osigurava da ste povezani s privatnom mrežom svojih organizacija bez obzira na vaš zemljopisni položaj i regionalna ograničenja web mjesta. Također ostajete sigurni na javne Wi-Fi žarišne točke poput zračnih luka, hotela, kafića i mnogih drugih.

• Želite sigurnu komunikaciju i pregledavanje: Nema sumnje da se web stranice sve više nadograđuju na HTTPS (djelomično osigurano); međutim, postoje i mnogi drugi koji se još uvijek oslanjaju na HTTP (nezaštićena veza). Nezaštićena Wi-Fi veza potencijalno može izložiti osjetljive podatke, poput lozinki i poslovnih podataka. PureVPN-ova VPN aplikacija na zahtjev (potpuno osigurana) veza vas štiti od cyber napada i kradljiva podataka.

Ako ste prosječni internetski korisnik koji je uglavnom kod kuće i koristi vlastitu zaštićenu Wi-Fi vezu, VPN na zahtjev možda vam neće biti potreban. To je zato što je najvjerojatnije da ste jedina osoba koja koristi zaštićenu Wi-Fi mrežu, tako da ne morate puno brinuti da će hakeri ukrasti vaše podatke.

Istovremeno, ne šteti se dodatnom sloju sigurnosti koji vam je potreban u današnjem modernom vremenu, gdje su cyber napadi i kršenja podataka česti. Kibernetski kriminalci poznati su po tome što su nemilosrdni i pronalaze eksploatacije, osim ako nemate šifriranje u obliku sigurnosne kopije.

PureVPN iOS VPN na zahtjev

Općenito, poanta VPN-a na zahtjev jest održavati vas internetskom vezom uz sigurnu liniju što je više moguće kad ste vani i na kojima ćete naići na javna Wi-Fi žarišta koja su poznata po tome što su uzgajalište za hakere i slično.

Ako ste pojedinac koji puno putuje i povezuje se s javnim Wi-Fi žarišnim točkama, onda je VPN On Demand samo značajka koju trebate iskoristiti jer vam pruža internetsku privatnost, internetsku sigurnost i njeguje duševni mir..

Kako koristiti ovu značajku?

Evo kako aktivirati ovu značajku

1.U aplikaciji Izbornik, dodirnite Postavke.

ios6 vpn na zahtjev

2. Dodirnite “Na zahtjev VPN”

iphone vpn

3.Dodajte željene URL-ove i dodirnite “Gotovo”

wifi na zahtjev

4. Otvorite preglednik

ios vpn

5. Unesite svoj URL i vidjet ćete da se PureVPN automatski povezuje prije učitavanja željenog URL-a.

vpn na zahtjev

PureVPN WiFi Ekskluzivne značajke

ikona

Sigurni WiFi

Korisnici Androida mogu se povezati s bilo kojim Wi-Fi-jem s potpunim povjerenjem i bezbrižnošću

ikona

Split tuneliranje

Dobijte slobodu distribuiranja internetskog prometa kako god želite između PureVPN-a i vašeg davatelja internetskih usluga

ikona

VPN Hotspot

Pretvorite svoj Windows uređaj u žarišnu točku kako biste osigurali sve povezane uređaje

ikona

Konfiguracija usmjerivača

PureVPN kompatibilan je sa širokim rasponom usmjerivača radi zaštite vaše kućne ili uredske mreže

ikona

Sigurni WiFi

Korisnici Androida mogu se povezati s bilo kojim Wi-Fi-jem s potpunim povjerenjem i bezbrižnošću

ikona

Split tuneliranje

Dobijte slobodu distribuiranja internetskog prometa kako god želite između PureVPN-a i vašeg davatelja internetskih usluga

ikona

VPN Hotspot

Pretvorite svoj Windows uređaj u žarišnu točku kako biste osigurali sve povezane uređaje

ikona

Konfiguracija usmjerivača

PureVPN kompatibilan je sa širokim rasponom usmjerivača radi zaštite vaše kućne ili uredske mreže

Saznajte više o značajkama PureVPN-a

  • Split tuneliranje
  • AES enkripcija
  • Sigurni WiFi
  • Sigurno dijeljenje datoteka P2P
  • IPv6 Zaštita od propuštanja
  • Internet prekidač
  • DNS zaštita od curenja
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me