Kako ručno deinstalirati Kodi Build na Amazon Fire TV Stick

Objavljeno: 02. srpnja 2019. godine

Trebate pomoć za deinstaliranje programa Kodi na Amazon FireSticku? Ili vatrena TV? Zatim nastavite čitati ovaj vodič. Objasnit ćemo vam kako je lako sami deinstalirati Buildove Kodi. Uz to, PureVPN možete koristiti za samo 0,99 USD za uživanje u streamingu bez međuspremnika na Kodiju i izbjegavanju stresa kod zaključavanja.

Amazon Fire Stick i Kodi idu zajedno poput maslaca od kikirikija & žele. Vrlo su jednostavne za upotrebu, ali stvari se mogu pokazati škakljivim i zahtijevaju nešto nogu prilikom pokušaja instaliranja ili ručno deinstalirajte Kodi gradnju na Amazon Fire Stick-u, pogotovo ako niste dovoljno pametni.

Što su Kodi gradi?

Kodi je vrlo lako prilagoditi zahvaljujući prirodi otvorenog koda i zajednica dodataka Kodi često objavljuje izmijenjene verzije aplikacije poznate kao Kodi gradi.
Bilo da vam treba promjena korisničkog sučelja ili brzi pristup omiljenom sadržaju, ove nadogradnje mogu poslužiti vašoj svrsi bez problema s instaliranjem desetak spremišta. U slučaju da je vrijeme da pustite zastarjelu gradnju Kodi-a sa svog Amazon Fire Stick-a i instalirate novi, stvorili smo jednostavan vodič koji će vam pomoći da to učinite ručno

Kako ručno deinstalirati Kodi Build na Amazon Fire TV Stick?

Postoje dva načina. Možete upotrijebiti dodatak treće strane poput Indigoa ili Ares Wizarda za deinstaliranje verzije, ali ako to iz bilo kojeg razloga smatrate nesigurnim, uložite malo dodatnog napora i ručno ga uklonite slijedeći ove jednostavne korake.

 • Korak 1: Provjerite je li vaš istraživač datoteka označen potvrdnim okvirom “skriveni predmeti”.
  Za Windows: Kliknite karticu Prikaži i potvrdite okvir ‘skriveni predmeti’.
  Za Android: otvorite upravitelj datoteka, kliknite gumb izbornika, otvorite “postavke” i potvrdite okvir “skrivene stavke”.
 • Korak 2: Sada kada možete pregledati sve skrivene mape i datoteke, pretraživati ​​svoju platformu na popisu, navigirati do lokacije i izbrisati sve mape i datoteke.
  Za Windows 7, 8-8.1: zalijepite “% APPDATA% \ kodi \ userdata” u okvir za pokretanje u startnom izborniku.
  Za Windows 10: Zalijepite “% LOCALAPPDATA% \ Packages \ XBMCFoundation.Kodi_4n2hpmxwrvr6p \ Lo” u okvir za pokretanje.
  Za Mac: Zalijepite “/ Users // Biblioteka / Podrška aplikacijama / Kodi / userdata /” u okvir za pokretanje.
  Za Linux: Otvorite terminal i zalijepite “~ / .kodi / userdata /”.
  Za Android: Izbrišite mape “userdata” i “addons” iz “Android / data / org.xbmc.kodi / files / .kodi /”.
  Za iOS: “/ private / var / mobile / Library / Preferences / Kodi / userdata /”

Napomena: Koristite sve gore navedene naredbe bez navodnika.

Kodi je super zabavan, ali je siguran?

Kodi se u posljednje vrijeme suočava s velikim vrućinama zbog nekih dodataka drugih proizvođača koji korisnicima omogućuju da prijeđu ograničenja i pristupe licenciranom sadržaju. Iako je za nekoliko Kodi sastava ugrađeno ovih dodataka, ozbiljno se savjetuje da temeljito istražite zakone o internetskom streamingu sadržaja prije upotrebe takvih dodataka jer mogu dovesti do pravnih posljedica.

Još jedna od mana strujanja pomoću Kodi-ja je vaše ISP prigušivanje. Budući da brzina strujanja uvelike ovisi o internetskoj vezi koja se koristi, lokalni internetski pružatelj usluga praćenja kartica na vašim mrežnim aktivnostima i usporavanje internetske brzine može gotovo uništiti vaše iskustvo Kodi streaminga.

Postoji li siguran način korištenja Kodi-ja?

Stalno rastući internetski svijet prepun je i prilika i prijetnji. Dok je internet promijenio način rada, ponašanja i druženja; također je otvorila vrata brojnim prijetnjama koje se tiču ​​naše privatnosti na mreži. Cyber ​​zločini poput krađe podataka i zlonamjernog softvera samo su vrh ledenog brijega. Upotreba nekih dodataka trećih strana poput P2P torrenta može predstavljati rizik za vašu internetsku privatnost, pa se zato preporučuje upotreba VPN-a za Kodi.

Rade li svi VPN-ovi?

Odgovor je, ne. Besplatni VPN-ovi često se koriste kao zamka za pohranu i prodaju podataka korisnika, stoga se vrlo preporučuje upotreba pouzdane plaćene Kodi VPN usluge kao što je PureVPN.

Zašto biste trebali koristiti Kodi VPN

 • VPN čuva vaše mrežne streaming aktivnosti skrivene od znatiželjnih očiju vašeg davatelja internetskih usluga, eliminirajući sve rizike pri ispuštanju internetskih usluga..
 • VPN vam omogućuje da prijeđete geo-ograničenja i pristupite plaćenim streaming uslugama s bilo kojeg mjesta na svijetu.
 • VPN kriptira vezu između vašeg računala i interneta, minimizirajući rizik od cyber zločina poput krađe podataka.
 • VPN omogućava vam veći pristup podacima komprimiranjem propusnosti.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me