Kako riješiti problem pri povezivanju s pogreškom Netflixa

Objavljeno: 05. rujna 2019

Netflix nije novost u neugodnim tehničkim blokadama puta s kojima se korisnici često suočavaju tijekom strujanja. Dok strujni div stalno objavljuje rješenja ili ispravke za prijavljene pogreške, sve više i više dodavati na popis. Znamo koliko frustrirajuće može doći kad se vratite kući iz dugog napornog dana, a sve spremno za gledanje omiljene TV emisije, samo da biste otkrili da je notorna greška spremna da vam upropasti iskustvo strimiranja. Ako ste i vi žrtva zloglasne Netflixove mreže “Postoji problem s povezivanjem s Netflixom”, skup rješenja ispod dolje može vam donijeti trik.

Što uzrokuje Netflix ‘Postoji problem u povezivanju s Netflixom Greška

Kako i sama poruka o pogrešci sugerira da se ovaj problem uglavnom odnosi na internetsku vezu između uređaja i Netflix aplikacije. No može se pojaviti i zbog:

 • Problemi s internetskim povezivanjem s uređajem
 • Oštećeni ili zastarjeli podaci u aplikaciji Netflix

Kako riješiti “Postoji problem u povezivanju s pogreškom Netflixa”

Iako ne postoji jedno ispravljanje pogreške, već je niz rješenja koja trebate isprobati i vidjeti koje vam rješenje odgovara. Pomaknite se korak po korak po vodičima i budite sigurni da ćete ih isprobati uzlaznim redoslijedom.

1. rješenje: Provjerite internetsku vezu

Budući da se ta neugodna pogreška pojavljuje kada se aplikacija Netflix ne uspije povezati s mrežom, svakih 8 puta zbog neispravne ili loše internetske veze. Loše se ne odnosi samo na malu ili zaostajuću brzinu veze, već mogu spomenuti i drugi navedeni čimbenici.

 • Za pristup Netflixu koristite proxy uslugu ili VPN. Netflix prezire bilo koju tehnologiju koja prikriva korisničku IP adresu, tako da je najbolje koristiti Netflix bez ove. Međutim, ako želite gledati Netflix u pokretu koristeći javne Wi-Fi mreže, a brinete o svojoj privatnosti i sigurnosti na mreži, odaberite pouzdan Netflix VPN, koji zapravo funkcionira.
 • Imate ugrađene firewall za svoju kućnu mrežu koji sprječavaju pristup određenim web mjestima, uključujući Netflix
 • Za pristup usluzi Netflix koristite javnu Wi-Fi mrežu poput škole ili bolnice koja ograničava rute određenih vrsta internetskog prometa

Pokušajte se prebaciti na drugu mrežu, primjerice, mobilni podaci. Ako to riješi problem, tada problem leži u vašoj trenutnoj mreži. Ako pogreška i dalje postoji, možda ćete također pokrenuti ciklus pametnog telefona i internetskog usmjerivača kako biste vidjeli radi li sada. Čak i ako to ne popravi pogrešku, možete isprobati rješenje u nastavku.

2. rješenje: resetiranje Netflix aplikacije

Ponekad se ta pogreška može pojaviti i zbog oštećenih podataka ili modula postavljenih u pogrešnoj konfiguraciji unutar Netflixove aplikacije. To se uobičajeno ponašanje uglavnom događa kod pametnih telefona koji su nedavno ukorijenjeni. Ako je to slučaj, gadnu grešku možete ispraviti resetiranjem aplikacije Netflix na sljedeći način.

Bilješka: U nastavku su koraci za Android. Korisnici iOS-a mogu ih kopirati prema svojim iOS uređajima.

 • Idite na pametni telefon „Postavke” a zatim idite na „Aplikacije”
 • Traziti „Netflix” na popisu aplikacija i kliknite ‘Otvorena’ ići ‘Svojstva’ Zatim kliknite na „Skladištenje”
 • Jednom kada uđete u Storage, dodirnite ‘Obriši podatke’ ili ‘Očisti predmemoriju’ i to će Netflix vratiti na zadanu konfiguraciju
 • Ponovo pokrenite Netflix, unesite svoje vjerodajnice i provjerite je li greška nestala. Ako postoji, slobodno napustite ovu stranicu, ali ako još nema, pokušajte s donjim rješenjem.

3. rješenje: Ponovno instalirajte Netflix aplikaciju

Ako gore navedene dvije metode ne riješe pogrešku, možete pokušati ponovo instalirati aplikaciju Netflix na svom Android uređaju. Ponovnom instaliranjem ukloniće se svi postojeći moduli aplikacije s uređaja što može ispraviti pogrešku. Evo kako to možete učiniti:

 • Otvorite početni zaslon uređaja na kojem se nalaze aplikacije i idite do njih „Netflix”. Držite dodiranu ikonu Netflix dok ne vidite prozor sa oznakom „Uninstall” , a zatim kliknite na nju
 • Nakon što Netflix uklonite iz uređaja, požurite na Google Play trgovina ili Trgovina aplikacijama, traziti Netflix i kliknite na ‘Instalirati’
 • Nakon što je aplikacija instalirana, prijavite se sa svojim vjerodajnicama i rado ćete vidjeti Netflix kako radi i radi
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me