Kako riješiti Hulu PlayBack neuspjeh

Pogreške neuspjeha pri reprodukciji u Hulu su gadne, ponavljajuće i teško ih je shvatiti. U nekim slučajevima Hulu vam šalje poruku pogreške koja vam olakšava tumačenje problema. Ostatak vremena koje dobijete je jednostavna poruka o neuspjehu pri reprodukciji koja je najmanje korisna. Nije specifičan za bilo koji uređaj, ali Hulu korisnici koji koriste streaming uređaje poput Roku i Amazon Fire TV i konzole poput Xboxa i Playstationa više su skloni tome. Ako i vi imate problema, pročitajte njegove vjerojatne uzroke i nekoliko jednostavnih trikova kako to riješiti.

Hulu je sve zabava i igre sve dok ne naiđete na neočekivani kôd pogreške koji vas sprečava u strujanju. Iako su takvi problemi uobičajena pojava kod gotovo svih glavnih mrežnih usluga strujanja, korisnici Hulua moraju uložiti malo dodatnih napora kako bi ih riješili zbog nejasnih uputa na zaslonu i nedostatka dostupnih mrežnih podataka. Jedan takav primjer je zloglasna pogreška Hulu PlayBack Failure koja često dolazi bez određenog koda pogreške kako bi vam pomogla smanjiti problem..

Što je uzrok neuspjeha Hulu PlayBacka?

Pogreške neuspjeha pri reprodukciji Hulu uglavnom se pojavljuju zbog ometane komunikacije između aplikacije na vašem uređaju i Hulu poslužitelja. Problem bi mogao biti bilo gdje između vašeg uređaja, softvera ili kućne mreže i postoji nekoliko rješenja koja možete pokušati riješiti.

Međutim, ponekad je greška uzrokovana poremećajem u samoj Hulu službi. Nakon što ste provjerili sve sa svog kraja i još uvijek ne možete riješiti grešku, prijavite to u Hulu korisničku podršku. Inače, brzo možete provjeriti službene kanale Hulu-ovih službenih kanala za ažuriranje. Usluga nije nepoznata iznenadnim prekidima usluge, ali problem se obično rješava u roku nekoliko minuta.

Kako riješiti Hulu PlayBack neuspjeh

Ako vam je problem kraj, evo nekoliko rješenja koja možete primijeniti kako biste ga lako riješili. Sve smo izložili jednostavnim riječima kako bi bilo razumljivo svima. U većini slučajeva ta je pogreška uzrokovana problemima s internetskim povezivanjem, pa krenimo od tamo.

1. rješenje: Provjerite internetsku vezu radi problema

Pokreni brzinu:

Osim što je video mucanje, loša internetska veza može također uzrokovati neuspjeh Hulu Playback-a. Hulu preporučuje stabilnu brzinu od 3 Mbps za redoviti streaming i 8 Mbps za TV uživo, pa pokrenite svoj Internet brzinom da biste vidjeli hoće li se podudarati s tim. Ako ustanovite da vam je internet malo spor, pokušajte strujati u nekvalitetnoj. Isključivanje drugih uređaja s mreže također može Hulu raditi. Međutim, ako vam se internetska veza nenormalno zaostaje, to bi mogao biti još jedan slučaj propucavanja internetskih usluga. Ako je to slučaj s vama, tada pouzdana VPN usluga poput PureVPN-a lako može napraviti trik za vas.

Ciklus napajanja vašeg streaming uređaja i mrežne opreme:

Potpuno iskopčajte uređaj za streaming, pričekajte minutu, a zatim ga ponovo uključite. Sada ponovite isti postupak s usmjerivačem ili modemom kako biste provjerili je li greška nestala. Ako i dalje stoji, pokušajte prebaciti na ožičenu vezu ako upotrebljavate Wi-Fi da biste vidjeli pomaže li.

Promijenite postavke DNS usmjerivača:

Neki usmjerivači imaju zadanu značajku koja omogućuje korisnicima da daju prednost prometu s određenog uređaja. Možete je upotrijebiti za upotrebu i postaviti uređaj koji upotrebljavate za usmjeravanje Hulu na prioritet mijenjanjem DNS postavki u vašem Wi-Fi usmjerivaču.

2. rješenje: Obrišite Hulu cache

Ako brišete memoriju i predmemoriju, uređaj čini mnogo glatkijim, pogotovo kada je u pitanju mrežni streaming gdje se troši tolika količina propusne širine. Kao rezultat, to zapravo može učiniti trik i vratiti Hulu u streaming mod. Možete slijediti ovaj službeni vodič i naučiti kako očistiti predmemoriju sa svog uređaja.

3. rješenje: Provjerite Hulu aplikaciju za ažuriranje

Ako koristite stariju verziju aplikacije, Hulu PlayBack neuspjeh trebao bi vam biti najmanje briga jer postanete skloni još desetak pogrešaka povezanih sa strujanjem, poput Hulu pogreške 3 i 5. Uštedite si problema. Idite u odgovarajuću trgovinu aplikacija, pronađite Hulu i potražite ažuriranje na noviju verziju ako vidite da je dostupna. Čak i ako se to ne dogodi da greška ne nestane, možete pokušati ponovo instalirati aplikaciju kao posljednje sredstvo.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me