Kako promijeniti regiju Netflix iz bilo koje zemlje

Objavljeno: 24. ožujka 2020. godine

Najbolji način za promjenu regija Netflix i pristup većem broju knjižnica je korištenje VPN-a. Korištenjem PureVPN-a lako se možete povezati s poslužiteljem bilo koje zemlje i gledati svoje omiljene TV emisije. PureVPN nudi 7-dnevno probno razdoblje za samo 0,99 dolara kako bi vam pomoglo da otključate Netflix regije i izbjegnete stres tokom zaključavanja.

Kako promijeniti regiju Netflix

Netflix se vraća više u stvaranje fantastičnih izvornika i filmova više nego ikad prije. Uostalom, sada ima više konkurencije protiv kojega se drži, a gledatelje zadržati lojalnim uslugama.

Međutim, frustracija nastaje kada u vašoj biblioteci ne naiđete na obračun filmova koji vam je preporučio jedan od vaših prijatelja u SAD-u. Preskočite kompletan katalog, a opet ne vidite ništa osim sadržaja koji ste pogledali desetak puta.

Osjećate li se srčano? Ne trebate!

Na brzi način možete promijeniti regiju Netflix i pogledati hiljade drugih filmova, TV emisija, dokumentarnih serija i drugog sadržaja.

Trebate samo VPN.

Kako promijeniti Netflix regiju u bilo koju zemlju iz bilo kojeg mjesta

Virtualna privatna mreža je upravo ono što vam je potrebno da promijenite vašu trenutnu regiju Netflix i gledate sadržaj iz drugih regija, poput SAD-a.

Netflix se oslanja na svoje ulagače i producente kada odlučuje koji će sadržaj ili knjižnicu prikazati regionalnoj publici. Budući da mora biti u skladu s licencama i pravilima za emitiranje, on ne može jednostavno emitirati bilo koji sadržaj u bilo koju zemlju.

Stoga Netflix prati svaki dolazni IP putem različitih praksi i postavlja regionalna ograničenja.

Budući da je vaš IP izvor problema, možete učiniti da ovaj problem nestane u trenu koristeći VPN. Nakon što ste iza VPN veze, možete prevariti ili promijeniti IP adresu u bilo koju regiju koja vam se sviđa.

Konačno, sadržaju željene regije možete pristupiti i gledati s bilo kojeg mjesta. Evo kako možete promijeniti mrežu Netflix u bilo koju zemlju pomoću usluge PureVPN:

 • Odaberite željeni PureVPN plan i pretplatite se
 • Preuzmite željenu aplikaciju za svoj uređaj i instalirajte
 • Pokrenite aplikaciju pomoću vjerodajnica
 • Idite na karticu Popularne web stranice
 • Pomaknite se da biste pronašli Netflix US
 • Pritisnite trenutak za povezivanje i promijenite Netflix regiju u SAD

Je li Netflix dostupan u drugim zemljama?

Da, usluga strujanja dostupna je u mnogim zemljama. Zapravo je dostupan u više od 180 regija širom svijeta. To je možda jedan od rijetkih servisa za streaming koji ima toliko masovnu pokrivenost.

Ali možete naići na neke neugodnosti ako putujete na drugo mjesto ili se preselite. Na primjer, dok putujete u inozemstvo možda nećete moći pristupiti funkciji MOJI POPIS Netflixa.

Također ćete morati prilagoditi svoje postavke roditeljskog navođenja.

U slučaju da se preselite i planirate pretplatiti na uslugu streaminga s svoje nove lokacije, morat ćete se suočiti s diskriminacijom cijena zbog razlika u valuti..

Nadalje, gigant za streaming podijelio je sadržaj u skladu s dozvolama za emitiranje tih regija. Na primjer, kanadska regija ima pristup oko 55% Netflixove izvorne biblioteke.

Isto tako, ako putujete ili se preselite u Australiju, imat ćete pristup samo 35% TV emisija i filmova. Slično tome, svaka regija ima pomalo ograničen pristup kompletnom katalogu Netflixa, osim SAD-a.

Stoga ćete možda trebati promijeniti svoju Netflix regiju ako želite pristupiti tisućama više sadržaja uz trenutnu pretplatu.

Zašto većina korisnika mijenja Netflix regiju u SAD

Kao što je spomenuto ranije, američka knjižnica trenutno sadrži kompletan katalog sadržaja koji Netflix posjeduje. Zbog toga gotovo svaki Netflixov gledatelj u drugim zemljama želi pristupiti američkoj knjižnici Netflix.

Pored toga, američka knjižnica sadrži ogroman popis nevjerojatnih TV emisija, kao i filmove koji su ekskluzivni samo za ovo područje. Na primjer, ne možete pronaći sljedeće naslove u drugim Netflixovim regionalnim bibliotekama, poput Tremora 5, Tajni život kućnih ljubimaca 2, Ptice mozga, Urake ubojice, Sin Grad i The Rounders, da ih samo nabrojimo..

Ako ste zainteresirani za istraživanje sadržaja iz stranih studija, to možete učiniti i pretplatom na VPN koji nudi pristup u više regija Netflixa. (Više o tome naprijed)

Kako promijeniti Netflix regije na popularno korištenim uređajima

Ako je to vaš Android, Windows, iOS ili Mac, postavljanje VPN-a i promjena Netflix regije jednostavno je. Kao što je spomenuto ranije, samo morate postaviti aplikaciju PureVPN i provjeriti karticu Popularna web stranica da biste promijenili svoju Netflix zemlju.

Ali ne možete očekivati ​​isto za uređaje koji nisu kompatibilni s VPN-om. Ali ne brinite se Jednostavno je rješenje kroz koje možete promijeniti svoje Netflix područje na svojim preferiranim uređajima.

Evo sljedećih koraka koje trebate poduzeti kako biste promijenili regiju Netflix na PS4, Xbox One, Samsung Smart TV i LG Smart TV:

 • Instalirajte PureVPN na svoj željeni usmjerivač
 • Spojite svoju igraću konzolu ili Smart TV na usmjerivač s omogućenom VPN-om
 • Upotrijebite bilo koji od sljedećih poslužitelja za povezivanje s našim posvećenim poslužiteljem Netflix US:
 • abc1.ptoserver.com ili abcgo.pointtoserver.com ili netflix-us.pointtoserver.com
 • Pristupite i gledajte Netflix na željenim uređajima

Često postavljana pitanja

Jesu li besplatni VPN-ovi dobri za promjenu vaše Netflix regije u bilo koju zemlju?

Besplatne VPN usluge često su prvi izbor VPN korisnika. Napokon, tko ne želi besplatan? Bez obzira na popularnost, besplatne usluge uopće nisu toliko pouzdane u usporedbi s plaćenim uslugama.

Za početak vam besplatna usluga može pomoći danas da promijenite Netflix regiju, ali za sutra nikad ne možete biti sigurni. Netflix je prilično strog kada je u pitanju nadzor VPN usluga i zabrana IP bazena.

Budući da besplatne usluge nemaju dobru infrastrukturu i ogroman IP bazen, nikad se ne mogu oporaviti od zabrana. Štoviše, besplatne usluge također su sklone problemima s pogreškama proxy poslužitelja Netflix, koji se pretplaćeni VPN-ovi lako mogu popraviti.

Postoji još jedan razlog zbog kojeg se uopće ne želite odlučiti za besplatne VPN usluge, a to su problemi s evidentiranjem podataka. Besplatne usluge pohranjuju podatke korisnika i prodaju ih trećim stranama, poput oglašivača.

Logičan izbor za svakoga je da odabere vrhunsku VPN uslugu poput PureVPN-a i dobije cjelovit pristup Netflix US-u i drugim knjižnicama tijekom cijele godine..

Koje su verzije Netflixa zemalja dostupne na PureVPN?

PureVPN nudi pristup do sedam Netflix knjižnica kojima gledatelji mogu pristupiti s bilo kojeg mjesta na svijetu. Naša aplikacija može vam omogućiti pristup Netflixu u SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji, Kanadi, Japanu, Francuskoj i Njemačkoj.

Možete jednostavno pristupiti regionalnim knjižnicama Netflixa na svom uređaju putem naših aplikacija. A ako koristite bilo koji uređaj poput igraće konzole na koji prvo trebate instalirati VPN na usmjerivač, možete promijeniti Netflix regiju sa poslužiteljima zemalja spomenutih ovdje:

Za Netflix US:

abc1.ptoserver.com

abcgo.pointtoserver.com

netflix-us.pointtoserver.com

Za Netflix Australia:

streaming-au-tcp2.ptoserver.com

streaming-au-udp2.ptoserver.com

Za Netflix Canada:

ca2-ovpn-tcp.pointtoserver.com

ca2-ovpn-udp.pointtoserver.com

Za Netflix Njemačka:

streaming-de-tcp2.ptoserver.com

streaming-de-udp2.ptoserver.com

Za Netflix Japan:

jp2-ovpn.pointtoserver.com

Za Netflix France:

streaming-fr-tcp2.ptoserver.com

streaming-fr-udp2.ptoserver.com

Zašto je Netflix bolji u drugim zemljama?

SAD nije jedina knjižnica u kojoj možete gledati nevjerojatne TV emisije i filmove. Zapravo, strani studije također uzimaju središnje mjesto nudeći sjajan sadržaj.

Možete dodati više na svoj popis za gledanje bingevanja tako što ćete pristupiti stranom Netflix sadržaju, koji nije dostupan u vašoj regiji.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me