Kako pristupiti KuGou Music izvan Kine

Objavljeno: 17. veljače 2019. godine

KuGou je popularna kineska aplikacija za streaming i preuzimanje glazbe s najopsežnijom bibliotekom audio sadržaja. Međutim, da biste mu pristupili izvan Kine, morat ćete slijediti ova četiri jednostavna koraka u nastavku:

 1. Nabavite PureVPN račun.
 2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju PureVPN za svoj uređaj.
 3. Izaberite Kinu kao željenu lokaciju poslužitelja.
 4. Idite na KuGou i započnite strujanje svojih omiljenih melodija!

S više od 450 milijuna aktivnih korisnika mjesečno, KuGou je jedan od najvećih servisa za streaming glazbe na svijetu. U vlasništvu Tencent glazbe, ujedno je i najbolja kineska internetska glazbena platforma s tržišnim udjelom od 28 posto.

KuGou nudi veliku glazbenu biblioteku, koju možete besplatno strujati ili preuzeti. Ima tražilicu koja olakšava otkrivanje glazbe i omogućava korisnicima da komentiraju, prate izvođače, zarađuju novac od pjesama i stvaraju popise za reprodukciju.

Nažalost, KuGou je dostupan samo onima koji žive u kontinentalnoj Kini. Nećete ga moći koristiti s bilo kojeg mjesta osim ako se ne povežete s kineske IP adrese – i tu vam može pomoći virtualna privatna mreža.!

No prije nego što dođemo do toga, razgovarajmo o tome zašto KuGou nije dostupan izvan Kine:

Zašto KuGou ne radi u SAD-u?

Nećete naići na probleme prilikom pristupa web-mjestu KuGou, bez obzira gdje se nalazite. Međutim, u trenutku kada pokušate reproducirati pjesmu, vidjet ćete pogrešku koja navodi da usluga nije dostupna u vašoj zemlji.

Zašto se to ipak događa? Zbog ugovora o autorskim pravima, KuGou koristi tehnologiju geoblokiranja kako bi ograničio svoj sadržaj na slušatelje u Kini. To znači da nećete moći prenositi glazbu na KuGou ako ste iz SAD-a ili neke druge zemlje.

Kako pristupiti KuGou izvan Kine?

Pa se možda pitate: “Kako natjerati KuGou da radi izvan Kine?” Pa, to nije nikakva raketna znanost.

Da biste mu pristupili s bilo kojeg mjesta, trebat će vam VPN da biste dobili kinesku IP adresu i zaobišli ove blokade.

Prevarajući KuGou da vjeruje da se nalazite u Kini, steknete pravo na streaming audio sadržaja na njemu.

VPN je sjajan način zaštite vaših osobnih podataka, ali također se pokazao korisnim za pregledavanje Interneta bez ograničenja.!

Samo slijedite ove jednostavne korake za deblokiranje KuGoua iz inozemstva:

 • Pretplatite se na PureVPN.
 • Preuzmite i instalirajte PureVPN za svoj uređaj.
 • Otvorite aplikaciju / klijenta i prijavite se putem svojih vjerodajnica.
 • Odaberite Kinu kao željenu lokaciju poslužitelja.
 • Strujte KuGou bez prepreka!

Kako deblokirati KuGou na iPhoneu?

Ako želite pristupiti KuGouu na svom iPhoneu, morate instalirati njihovu namjensku aplikaciju dostupnu u App Storeu. No, budući da on neće biti dostupan u vašoj zemlji, ključno je promijeniti regiju App Store-a u Kinu.

Nakon što učinite, slijedite ove jednostavne korake za deblokiranje KuGoua na iPhoneu:

 • Preuzmite aplikaciju KuGou iPhone.
 • Prijavite se na PureVPN pomoću korisničkog imena i lozinke.
 • Spajanje na poslužitelj u Kini.
 • Pokrenite KuGou i slušajte dalje!

Kako deblokirati KuGou na Androidu?

Ako želite pristupiti KuGou-u na svom Android uređaju, usluga strujanja glazbe ima posebnu aplikaciju dostupnu u Trgovini Play. Ali da biste ga instalirali iz svoje zemlje, morat ćete svoju regiju Play Store promijeniti u Kinu.

Nakon što učinite, slijedite ove jednostavne korake za deblokiranje KuGoua na Androidu:

 • Preuzmite KuGou aplikaciju za Android.
 • Prijavite se na PureVPN pomoću korisničkog imena i lozinke.
 • Spajanje na poslužitelj u Kini.
 • Pokrenite KuGou i slušajte dalje!

Pristupite ostalim aplikacijama za strujanje kineske glazbe s PureVPN!

Ne možete pronaći glazbu koju želite na KuGou? Nema problema! Postoje mnoštvo drugih usluga streaminga kineske glazbe, poput QQ Music, Baidu i Xiami Music. Koristeći PureVPN na svom uređaju, možete promijeniti svoju virtualnu lokaciju u Kini i dobiti pristup njima.

Mi se hvalimo sa sve većom mrežom od više od 2000 VPN servera i 300 000 IP-ova u preko 140 zemalja svijeta, uključujući Kinu. Uz to, uvijek ćete imati najveće brzine jer nudimo stotine namjenskih streaming poslužitelja.

Nakon povezivanja s našom uslugom, sav se promet osigurava pomoću vrhunskih algoritama za šifriranje. To onemogućuje trećim stranama poput davatelja internetskih usluga, hakera i vlada da znaju što radite na mreži.

PureVPN nudi jednostavne aplikacije za sve glavne radne površine za mobilne uređaje i mobilne uređaje, koje moraju imati potrebne značajke poput prekidača za Internet Internet, prosute tunele, kao i zaštite od propuštanja IPv6, DNS i WebRTC..

Nadalje, svi naši planovi pokriveni su velikodušnom politikom povrata sredstava za 31 dan. To vam daje priliku isprobati PureVPN za pristup KuGou i drugim kineskim uslugama streaminga glazbe, potpuno bez rizika.!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me