Kako popraviti pogrešku “Netflix ne radi na Chromeu”

Objavljeno: 03. ožujka 2020. godine

Netflixova pogreška na Chromeu već je neko vrijeme prisutna. Evo kako ih ispraviti:

  1. Očistite predmemoriju Chrome
  2. Isprobajte anonimni način
  3. Onemogući proširenja
  4. Prebacite se na drugi profil

Netflix ne radi na Chromeu

Tijekom godina, Netflix je postao opcija za zadovoljavanje korisničkih mrežnih potreba za streamingom videa. Međutim, s više od 140 milijuna korisnika koji su se prijavili, pošteno je da usluga tu i tamo prođe nekoliko problema. Nedavno je naišla nova pogreška, koja u potpunosti ograničava pristup usluzi. Govorimo o pogrešci “Netflix ne radi na Chromeu”.

Dakle, ako ste nedavno postali žrtva ove Netflixove greške i tražite izlaz, onda ste došli na pravo mjesto. Ovdje imamo za vas popis ispravljanja i rješavanja koji će vam pomoći u rješavanju takvih problema.

Što je pogreška “Netflix ne radi na Chromeu”?

Nova pogreška nazvana “Netflix ne radi na Chromeu” Pogreška se kreće kroz zajednicu. No, kako i ime pogreške sugerira, ono utječe samo na one koji koriste internetski preglednik Google Chrome.

Sada, što čini ova greška jednaka je bilo kojoj drugoj Netflixovoj pogrešci, ograničava korisnika da koristi prijavu. Dakle, ako koristite Google Chrome i naiđete na ovu pogrešku, nećete moći pristupiti Netflixu ili bilo kojoj drugoj njegovih usluga sve dok je ne popravite. Međutim, prije nego što vam kažemo kako to možete učiniti, važno je shvatiti što vas snalazi pred takvim problemom.

Koji su uzroci pogreške “Netflix ne radi na Chromeu”?

Kao što je navedeno u nazivu, ova pogreška utječe samo na one koji koriste Googleov internetski preglednik. No, budući da je Google Chrome jedan od najpopularnijih preglednika na svijetu, na ovu veliku grešku Netflix zajednice utječe ova pogreška zbog čega ne mogu gledati svoje omiljene emisije i filmove.

Budući da Google Chrome nudi svojim korisnicima nekoliko prilagodbi koje mogu primijeniti na svoj preglednik, neke od njih su u sukobu s Netflixom. Zbog toga se ova pogreška prikazuje prilikom pokušaja prijave. No, to je samo jedan od uzroka. Za više informacija pogledajte donji popis dolje:

  • Loši podaci o predmemoriji
  • Oštećene datoteke
  • Proširenja su u sukobu
  • Problemi s profilom

Kako popraviti pogrešku “Netflix ne radi na Chromeu”?

Sada kada imate ideju o tome što radi Netflixova pogreška na Chromeu i koji su uzroci iza nje, sada je vrijeme za ispravljanje. Dakle, ako želite riješiti Netflix Error na Chromeu, provjerite dolje navedeni popis:

1. rješenje: Očistite predmemoriju Chrome

Kao i greška Netflix kod greške UI-113, i pogreška “Netflix ne radi na Chromeu” također ima neke veze s predmemorijom preglednika. Čišćenje ili čišćenje spremljenih datoteka pomaže vam da se riješite takvih problema. Sve što trebate učiniti je preći na postavke i paziti na opciju koja glasi “Izbriši predmemoriju”. Pokrenite uslugu čišćenja i nadamo se da će ovaj problem biti riješen za vas.

2. rješenje: Isprobajte anonimni način

Ako opcija predmemorije brisanja nije uspjela za vas, pokušajte preći na anonimni način. U nekim se slučajevima ovaj korisnik pomaže riješiti Netflixove pogreške na Chromeu. No ako imate problema sa pokretanjem Netflixa u anonimnom načinu, ovdje potražite više informacija..

3. rješenje: Onemogući proširenja

Postoji nekoliko različitih Google Chrome proširenja koja mogu biti u sukobu s Netflixovim uslugama. Ako i dalje nailazite na istu pogrešku, čak i nakon primjene gore spomenutih rješenja, tada možete pokušati onemogućiti proširenja. Postoji velika vjerojatnost da ova promjena može vam pomoći da se jednom i zauvijek riješite pogreške.

4. rješenje: Prebacite profile

Vidjeli smo toliko slučajeva u kojima su oštećeni profili preglednika Google Chrome korisnici naišli na slične pogreške na Netflixu. Kao rezultat toga, možete se pokušati prijaviti na Netflix preko drugog profila. Ako se to pokrene bez ikakvih problema, uzrok je vaš profil. Da biste to riješili, možete stvoriti potpuno novi profil i započeti svjež, ali ne zaboravite onemogućiti opciju Sync prije nego što to učinite.

5. rješenje: Prebacite se na drugi preglednik ili aplikaciju Netflix

Ako nijedan od gore navedenih ispravki nije radio za vas, nemojte gubiti srce. Imajte na umu da uvijek možete prebaciti na drugi preglednik, ili još bolje, isprobajte potpuno novu Netflix aplikaciju na Windowsima. Iako nećete moći gledati Netflix na Chromeu, ali barem se još uvijek možete prijaviti i gledati svoje omiljene emisije i filmove. To je sve što je važno.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me