Kako popraviti Hotstar VPN otkriven pogrešku

Objavljeno: Novemeber 2, 2019

Ako se od vas traži da isključite proxy uslugu, to znači da morate uključiti VPN. Dajte PureVPN-u samo 0,99 USD i lagano zaobiđite otkrivenu pogrešku Hotstar VPN-a.

img

Svaki indijski korisnik interneta zna za lokalnu popularnu uslugu streaminga, Hotstar. Omogućuje korisnicima da na jednoj platformi uhvate svoje omiljene sapune, reality emisije, pa čak i hindske i druge filmove.

Sve u svemu, Hotstar eliminira potrebu pretraživanja internetskog sadržaja na različitim platformama, što je prilična pogodnost. Jedina mana usluge je njegova nedostupnost izvan Indije.

Hotstar VPN može vam, međutim, pomoći u rješavanju problema s nedostupnošću. Međutim, nije svaki VPN sposoban obaviti posao bez da su ga ulovile znatiželjne oči streaming servisa.

Zašto Hotstar aplikacija otkriva pogrešku proxy-a ili VPN-a?

Ako koristite VPN, dobivate sljedeću pogrešku,

“Čini se da koristite deblokirani ili proxy. Isključite ove usluge i pokušajte ponovo. Ako to i dalje vidite nakon isključivanja proxyja, molim vas … “

To znači da uopće ne koristite pravu uslugu. Uostalom, Hotstar može lako blokirati uslugu i na taj način blokira vam pristup omiljenim emisijama čak i ako ste pretplatnik.

Pogreška Hotstar “Otkriven VPN” nije ograničena na besplatne VPN usluge. U stvari, možete naići na pogrešku čak i ako koristite plaćenu uslugu.

Kako je rečeno, nisu bitni troškovi usluge nego značajka i funkcionalnost. Na primjer, ako usluzi nedostaje dobar IP bazen, neće se moći zaobići greška.

Dakle, za ispravljanje otkrivene pogreške Hotstar VPN, trebate VPN koji nudi

  • Dobra funkcionalnost u vezi s izbjegavanjem takvih blokada.
  • Velika količina poslužitelja i IP-ova tako da IP crni popis ne bi naštetio VPN-ovim uslugama.
  • Neograničena propusnost tako da možete strujati cijeli dan.

Kako Hotstar otkriva VPN?

Ovih dana otkrivanje bilo koje usluge koja se spaja na mrežu ili bilo koju drugu uslugu nije tako teško. Uostalom, najbrži način za praćenje usluge je putem njegove IP adrese.

Praksa otkrivanja IP adrese postaju norma među mrežnim uslugama, posebno uslugama streaminga koje su vezane regionalnim politikama za ograničenje emitiranja poput Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer itd..

Hotstar također koristi istu praksu da otkrije VPN usluge ili VPN IP adrese da bi ih stavio na crnu listu i zabranio neželjenim korisnicima da pristupe sadržaju..

Dakle, čak i ako koristite proxy uslugu da biste zaobišli IP mehanizam za otkrivanje Hotstar-a, to nećete moći učiniti ako servis ne bude bolji funkcionalnost prikrivanja.

Ispravite pogrešku Hotstar VPN s PureVPN

Ne biste se trebali brinuti oko greške otkrivene Hotstar VPN-om kada na uređaju imate PureVPN.

PureVPN vam pruža vrhunsku mogućnost da s velikom lakoćom zaobiđete ograničenja sadržaja koje je nametnuo Hotstar, pa čak i njegov mehanizam za otkrivanje IP adresa..

Dobra vijest za vas je da to nije samo Hotstar, već su i deseci drugih popularnih usluga dostupne uz PureVPN.

Dobivate pristup do 300 000+ IP adresa, što znači da se više ne morate brinuti o IP crnim listama ili VPN zabrani.

Štoviše, s desecima VPN poslužitelja u Indiji osigurali ste besprijekornu vezu i brzine cijeli dan.

Dakle, ako želite popraviti otkrivenu grešku Hotstar VPN-a i brz pristup usluzi i njenoj ogromnoj biblioteci sadržaja, morate uzeti u obzir sljedeće korake:

  • Pristupite VPN vezi: Idite na stranicu s narudžbama i pretplatite se na željeni PureVPN plan.
  • Preuzimanje i instaliranje: Nakon dovršetka pretplate idite na stranicu za preuzimanje i preuzmite i instalirajte aplikaciju.
  • Spajanje na lokaciju poslužitelja: Idite u način strujanja i spojite se na indijski VPN poslužitelj.
  • Prilagodite se usluzi: Idite na web stranicu ili aplikaciju Hotstar na svom omiljenom uređaju i uživajte u njoj izvan Indije.

Ispravite pogrešku otkriven VPN Hotstar-a & Uživajte u neograničenom indijskom sadržaju

Ako ste ljubitelj usluge streaminga, bilo bi vam drago da PureVPN imate na svom uređaju. Nakon što pristupite usluzi, možete uživati ​​ne samo u indijskom sadržaju, već i u svim ostalim emisijama i filmovima širom svijeta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me