Kako izbrisati Facebook Messenger?

Ovdje bi moglo biti desetak razloga zbog kojih želite izbrisati svoju aplikaciju Facebook Messenger.

Bilješka: Imajte na umu da deinstaliranje Facebook messengera neće izbrisati vaše poruke, osim ako ih prethodno ne izbrišete ručno. Osim toga, poruke koje ste poslali iz pristigle pošte vašeg prijatelja nije moguće izbrisati.

Kako izbrisati facebook messenger

Kako izbrisati Facebook Messenger na Androidu?

Da biste izbrisali Facebook Messenger na Androidu, slijedite ove korake:

 1. Pristup Facebook Messenger u Google Play trgovini tako da kliknete ovdje.
 2. Dodirnite Deinstaliraj.
 3. Dodirnite U redu za potvrdu postupka deinstalacije.

Kako izbrisati Facebook Messenger na iOS-u?

Da biste izbrisali Facebook Messenger na iOS-u, slijedite ove korake:

 1. Dodirnite i držite Facebook Messenger ikona.
 2. Dodirnite “x” u gornjem lijevom kutu ikone.
 3. Dodirnite Izbriši da biste potvrdili postupak deinstalacije.

Prije nego što izbrišete: preuzmite svoju povijest chata na Facebooku

Evo kako možete preuzeti Facebook Data:

 1. Pristupite Facebook stranici s informacijama klikom ovdje.
 2. Klik "Pogled" odmah pokraj "Preuzmite svoje podatke".
 3. Facebook vam daje mogućnost izbora podataka koje želite preuzeti. Možete preuzeti sve podatke koji se dijele na Facebooku ili samo messenger. Za preuzimanje svih podataka koji se dijele na Facebooku kliknite "Stvori datoteku". Ako želite preuzeti samo Messenger podatke poništite sve potvrdne okvire osim glasnika.
 4. Jednom završen Facebook će vam poslati obavijesti kada su vaši podaci spremni za preuzimanje.

Kako ukloniti uvezene kontakte s Facebook Messengera?

Uvezene kontakte ne možete vidjeti ili izbrisati na svom mobilnom uređaju i morat ćete posjetiti stranicu “Upravljanje uvezenim kontaktima za Messenger” na računalu.

Jednostavno slijedite ove korake za uklanjanje uvezenih kontakata iz aplikacije:

 1. Prijavite se na svoj Facebook račun s računala.
 2. Posjetite stranicu Upravljanje uvezenim kontaktima za Messenger.
 3. Klik Izbriši sve kontakte.

Pravila o privatnosti Facebook Messengera

Iako je Facebook messenger sada dostupan kao namjenska aplikacija za mobilne uređaje, on i dalje slijedi istu politiku privatnosti kao i sam Facebook. Dok koristite Facebookove usluge, ove podatke prikupljamo od vas:

 • Opće informacije o računu – Facebook prikuplja vaše ime, adresu e-pošte, telefonski broj, korisničko ime, lokaciju i lozinku.
 • Informacije o vezi – Informacije o vezi – Grupe i ljudi s kojima ste povezani kao i svi podaci o kontaktima koje uvezete, sinkronizirate ili prenosite s osobnog uređaja.
 • Podaci o plaćanju – Informacije o sadržaju – Facebook čuva podatke povezane sa sadržajem koji dijelite i stvarate. Ovo će nadalje sadržavati podatke o tome što dijelite zajedno s kime ga dijelite. Isto tako, ako vaš prijatelj podijeli podatke o vama, Facebook će to također prikupiti.
 • linkovi & Kolačići – Facebook može pratiti način na koji komunicirate s vezama dok koristite njegove usluge i može saznati o vašim preferencijama upotrebom kolačića. Također će promatrati web preglednik, operativni sustav i uređaj koji koristite za pristup Facebookovim uslugama.

Koje dozvole traži Facebook Messenger?

Ako želite koristiti Facebook messenger sa svim njegovim značajkama, morate navesti sljedeća dopuštenja:

 • Kontakt – Ako želite nazvati kontakte putem Facebook Messengera ili dodati kontakte glasnika sa popisa kontakata na telefonu.
 • Fotoaparat – Morat ćete omogućiti aplikaciji pristup vašoj kameri kako biste fotografije mogli izravno slati prijateljima preko Facebook Messengera.
 • Mikrofon – Slično tome, Facebook Messenger tražit će pristup vašem mikrofonu kako biste mogli upućivati ​​glasovne pozive prijateljima.

Je li Facebook Messenger siguran i privatan?

Facebook Messenger nije zadano šifriran od kraja do kraja, tako da su prisluškivači ili čak Facebook mogli slušati u vašim razgovorima.

Međutim, “Tajni razgovor” u Facebookovom Messengeru šifriran je od početka do kraja. To znači da nitko ne može čitati poruke osim pošiljatelja i primatelja!

U skladu s tim, važno je biti oprezan kada je u pitanju klikanje na veze / privitke i sadržaj koji dijelite.

Učinite više da biste ostali anonimni i privatni na mreži!

Ako se pitate što možete učiniti za poboljšanje privatnosti i anonimnosti na mreži, evo nekoliko načina:

1. Koristite PureVPN – Iako možete umanjiti količinu podataka koju Google i Facebook prikupljaju na vama, to još uvijek ne sprečava vaš davatelja internetskih usluga da prati ono što radite na Internetu i dijeli ih s tim korporacijama i vladom , Da biste svoje internetske aktivnosti učinili doista privatnima, ključno je korištenje VPN-a poput PureVPN-a.

2. Ograničite dozvole aplikacija – povremenom provjerom i ograničavanjem dopuštenja aplikacija na pametnom uređaju možete se zaštititi od nepouzdanih programera aplikacija i steći veću kontrolu nad svojom privatnošću na Internetu.

3. Instalirajte proširenje i tražilicu usmjerenu na privatnost – HTTPS svugdje osigurava da komunikacija između vas i web mjesta bude uvijek šifrirana, dok DuckDuckGo čuva vaše web pretraživanja u tajnosti i ne prikazuje ciljane reklame.

Želite povratiti svoju internetsku privatnost? Možda ćete htjeti provjeriti ispod vodiča:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me