Kako instalirati Kodi na Android uređaj i pametni telefon

Objavljeno: 02. srpnja 2019. godine

Saznajte kako instalirati Kodi na Android i koristiti VPN da biste dobili prave dodatke u ovom vodiču. Kodi pretplatnici mogu dobiti PureVPN za samo 0,99 dolara za pristup nekoliko dodataka i strujanje više kanala. Spriječite zatvaranje dosade kod kuće i počnite strujati najbolje kanale na Kodi-ju.

**Ažuriraj: Novija, bolja verzija naše Kodi aplikacije je nestala! Popravili smo neke bugove & uveo velika poboljšanja performansi. Nadogradite postojeću aplikaciju na verziju 1.8.0 (ako već niste) od ovdje.**

Kodi uopće nije potreban uvod. Uostalom, to je široko korištena aplikacija za medijsku zabavu širom svijeta.

Međutim, postupak instalacije ili postavljanja Kodi-ja nije sličan na različitim uređajima ili operativnim sustavima. Na primjer, isti proces iOS-a ne može se pratiti kada je riječ o Android operativnom sustavu.

Budući da ste ovdje da naučite kako instalirati i koristiti Kodi za Android, napravili smo ovaj jednostavan vodič u kojem možete naučiti upravo to.

No, prije nego što nastavite s postupkom instalacije, ne bi bilo štetno odvojiti nekoliko minuta da prvo naučite zašto vam treba Kodi i zašto trebate postaviti Kodi na Android s VPN-om..

Zašto vam treba Kodi za Android?

Budući da ovih dana rješenja za medijsku zabavu dolaze deseci, moglo bi vas zapitati zašto vam treba Kodi, a ne neka druga usluga.

Jeste li znali da na Google Play trgovini postoji preko 10 milijuna instalacija Kodija? Statistički podaci jasno pokazuju dominaciju Kodija kao vodećeg zabavnog rješenja. Na stranu statistike, postoje još neki valjani razlozi koji zagovaraju potrebu Kodija za Android uređajima.

Iskustvo strujanja bez troškova

Uz pregršt premium kanala, Kodi vam nudi i rješenje za besplatni streaming koji savršeno može udovoljiti vašim zahtjevima gledanja. Igrač je prilično jednostavan za navigaciju i nudi streaming vrhunske kvalitete. U stvari, postoje određeni kanali koji pružaju protok visoke razlučivosti, ultra visoke razlučivosti i 4K razlučivosti.

Neograničeni dodaci

Kodi nije ništa bez dodataka. Nadalje, nevjerojatne učinke Kodija ne čine iznenađujuće već dostupnost stotina drugih dodataka treće strane. Netflixov dodatak možete pronaći na Kodi, Hulu dodatak na Kodi i drugim popularnim dodacima poput Exodus i Covenant. Svaki dodatak ima veliku galeriju sadržaja koja sadrži filmove, TV emisije, sportove uživo i još mnogo toga.

Zašto trebate VPN za Kodi?

Kao što smo već spomenuli, dodaci su ono što Kodi čini jednim od najpopularnijih i najtraženijih središta za zabavu. Ali što ako kad uopće ne možete pristupiti nekim dodacima? Ili, što ako neki dodaci nisu dostupni iako ste premium korisnik tog kanala, poput Hulu ili Netflix?

U takvim situacijama trebate VPN za Kodi. Virtualna privatna mreža (VPN) jedino je posljednje sredstvo kojem se možete obratiti kad je riječ o pristupu Kodijevim ograničenim dodacima. Ti dodaci nisu ograničeni od strane samog Kodija, nego od pružatelja kanala.

Zbog problema s autorskim pravima usluge nekih kanala poput Hulu ograničene su na zemlju koja ima dozvolu za prikazivanje određenog sadržaja. Na primjer, čak i ako imate članstvo u premium kanalu, ne možete pristupiti lokalnom sadržaju tog kanala osim ako niste u toj zemlji..

Da biste se mimoišli takvih apsurdnih ograničenja sadržaja, potrebna vam je pomoć virtualne privatne mreže poput PureVPN-a.

Kako postaviti Kodi na Android s VPN-om?

Kad Kodi želite koristiti za android uređaje, trebat će vam PureVPN da biste maksimalno iskoristili čvorište za zabavu. VPN će vam pružiti drugačiji IP koji će vam omogućiti zaobići digitalne prepreke koje određene dodatke ili kanale imaju. Dobivanje PureVPN-a za Kodi prilično je jednostavno. Samo slijedite ove korake:

 • Prijavite se za PureVPN
 • Preuzmite PureVPN za Android
 • Otvorite PureVPN aplikaciju, nakon što instalirate Kodi za Android
 • Odaberite mjesto poslužitelja po vašem izboru
 • Uživajte u potpunom pristupu svim Kodi dodacima
 • Kako koristiti Kodi za Android?

  Instalirajte Kodi na Android

  Neće vam trebati veliki vodič kako preuzeti Kodi na Android uređaju jer je postupak prilično jednostavan.

  1. Prijavite se za PureVPN
  2. Preuzmite PureVPN za Android
  3. Otvorite PureVPN aplikaciju, nakon što instalirate Kodi za Android
  4. Odaberite mjesto poslužitelja po vašem izboru
  5. Uživajte u potpunom pristupu svim Kodi dodacima

  Jednostavno, zar ne? Iako je postupak instalacije jednostavan, ali da biste započeli gledati svoje omiljene emisije na Kodi, prvo morate poduzeti sljedeće korake:

  Korak # 1 – Kako omogućiti opciju nepoznatog izvora

  Budući da većinu najpopularnijih dodataka kreiraju treći programeri, morat ćete omogućiti Kodi nepoznat izvor da izvori i spremišta rade

  1. Idi na postavke na vašem Kodi (gore lijevo)
  2. Sada dodirnite Postavke sustava
  3. Navigirajte i dodirnite Stručnjak (Dolje lijevo)
  4. Ispod Štednja energije izbornik, dodirnite Add-ons
  5. Uključi se Nepoznati izvori
  6. Ako se pojavi okvir upozorenja, dodirnite Da potvrditi

  Korak # 2 – Kako instalirati Kodi dodatke na Android uređaj

  Sada kada ste omogućili nepoznatu opciju izvora, sada možete preuzeti i instalirati Kodi spremišta kao i dodatke. Sljedeći vodič će vas naučiti kako instalirati dodatak Kodi na svoj Android uređaj.

  Da bismo stvari pojasnili, ovdje ćemo, primjerice, koristiti XvBMC spremište i dodatak Covenant.

  1. Otvorite svoju Kodi aplikaciju i idite na postavke
  2. A sada idite na Upravitelj datoteka nastaviti
  3. slavina Dodajte izvor i pojavit će se okvir
  4. slavina nijedan i unesite http://archive.org/download/repository.xvbmc/
  5. U Unesite ime polje, označite repo bilo kojim imenom koje želite, kao što je naziv repo, XvBMC
  6. slavina u redu nastaviti
  7. Vratite se na izbornik i dodirnite Add-ons
  8. Dodirnite Instalacijski paket ikona. Pronaći ćete ga u gornjem lijevom kutu
  9. slavina Instaliraj iz zip datoteke
  10. Kad se otvori novi okvir, pomaknite se i dodirnite XvBMC
  11. Dodirnite .zip datoteku i pritisnite u redu
  12. Nakon što je spremište instalirano, dodirnite Instaliraj iz skladišta
  13. Dodirnite XvBMC repo
  14. A sada idite na Video dodaci
  15. Dodirnite savez dodatak
  16. Na sljedećem zaslonu dodirnite Instalirati
  17. Vratite se na Video dodaci izbornik za pristup dodatku Saveza i uživanje u omiljenim emisijama

  Tako,

  Sada znate kako na svom Android uređaju možete postaviti Kodi i koristiti dodatke. Vrijeme je da zatvorite vrata, ugasite svjetlo i uživate u noći, gutajući gledajući sve one emisije koje ste propustili.

  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me