Kako instalirati Hulu na Kodi?

Želite instalirati Hulu na Kodi izvan SAD-a? Zatim upotrijebite PureVPN na svom uređaju, IOS, Android, Linux ili Amazon Fire TV. PureVPN nudi 7-dnevno probno razdoblje za samo 0,99 USD. Ovim popustom iskoristite da nabavite nekoliko Kodi dodataka i spriječite dosadu kod kuće.

Način na koji se zabavljamo video sadržajem uvelike se promijenio u posljednjem desetljeću. Uobičajeni operatori televizora i TV kablova potpuno su zamijenjeni novim trendom rezanja kabela i prijave za streaming usluge poput Hulu.

Usluge strujanja su velika pogodnost u odnosu na konvencionalni TV kabelski sustav. Pružaju mnogo bolju kvalitetu, daleko bolju korisničku podršku i lude količine novog sadržaja. To je razlog zašto su streaming usluge u tako kratkom roku progutale industriju zabave.

Što je Hulu?

Sjajan primjer streaming usluge je Hulu. Ovaj američki streaming servis drugi je za samo Netflix. Ima mnogo sjajnih značajki, od kojih je većina puno bolja od Netflixa. Na primjer, ima mnogo originalnih TV emisija i filmova i mnogo je jeftiniji od Netflixa. Vrijedi napomenuti da su mnogi izvornici koje je proizveo Hulu osvojili nagrade. To uključuje Priču o sluškinji, Usmjerni toranj, Budući čovjek, Marvelove bijeglice, Put i Castle Rock.

Najbolji dio Hulu je to što ažurira najnovije epizode u tijeku TV emisija samo 24 sata nakon emitiranja. Za razliku od Netflixa, gdje korisnici često moraju čekati mjesecima kako bi ušli u svježe epizode, Hulu korisnici su uvijek prvi koji su dobili svježi sadržaj.

Nažalost, ova nevjerojatna usluga struje dostupna je samo u SAD-u. Gotovo je nemoguće pristupiti Hulu izvan SAD-a bez konkretnog haka.

Kako gledati Hulu s bilo kojeg mjesta

PuluVPN možete gledati Hulu s bilo kojeg mjesta na svijetu. Iako je Hulu nedostupan u zemljama osim SAD-a, i dalje mu možete pristupiti putem VPN-a promjenom svoje lokacije u SAD. Nakon što promijenite svoju lokaciju, možete pristupiti bilo kojoj web stranici ili usluzi streaminga koja je nedostupna u vašoj regiji.

Vašu lokaciju određuje vaša IP adresa, što je niz brojeva koji mrežnim poslužiteljima govore o vašoj lokaciji, uređaju i drugim osobnim podacima. S PureVPN, vašu pravu IP adresu maskira nova pseudo IP adresa sa sjedištem u SAD-u. To vam omogućuje pristup bilo čemu iz bilo koje biblioteke mrežnog sadržaja u SAD-u, a da niste fizički prisutni u SAD-u.

Kako dobiti Hulu Addon za Kodi?

 1. Otvori Kodi.
 2. Ići sustavi > Datoteka Menadžer.
 3. Klik Dodati Izvor >Odaberi nijedan.
 4. U okvir URL upišite http://fusion.tvaddons.org
 5. Pogoditi Sastavljeno.
 6. Klik Unesite naziv izvora medija.
 7. Tip fuzija i kliknite Sastavljeno > Pogoditi u redu.
 8. Ići sustavi > postavke > addons.
 9. Odaberi Instalirajte iz zip datoteke.
 10. Odaberi fuzija da znam kako doći Hulu na Kodi.
 11. Klik xmbc-izvješća > Engleski > entertainmentrepo.backup-1.1.4.zip.
 12. Pričekajte obavijest koja kaže Zabava Repo je instaliran.
 13. S početnog zaslona idite na sustavi > postavke > Add-ons.
 14. izabrati Instalacija iz skladišta > Zabava Repo > Video dodaci.
 15. Odaberi Hulu Movie TV i kliknite Instalirati.

Kako gledati Hulu na Kodi nakon instalacije?

Nakon što je dodatak Hulu uspješno instaliran, idite na početni zaslon Kodi. Zatim idite na Video > Dodaci. Odaberite dodatak Hulu koji ste upravo instalirali. Počnite uživati ​​u besplatnom sadržaju na Hulu.

Kodi VPN – trebam li stvarno?

Upotreba VPN-a s Kodi ili Kodi VPN postala je nužna za streamers. Nije skrivena tajna da su streameri najviše napadnuta internetska zajednica kada je riječ o krađi identiteta, ransomwarea i hakova. Jednostavno objašnjenje takvog uzorka je činjenica da strujari uvijek traže nove platforme odakle mogu dobiti pristup besplatnom video sadržaju.

Pronalaženje prave platforme koja nudi stabilne brzine i sadržaj koji želite gledati zamorno je i zahtijeva strujare da provjere nekoliko desetaka web stranica prije nego što konačno postignu dobar rezultat. Tijekom postupka lova prirodno je kliknuti na nekoliko zlonamjernih veza koje mogu dovesti do toga da se uređaj zarazi zlonamjernim softverom ili drugim zlonamjernim programima..

Nadalje, sadržaj dostupan na Kodi-u bez sumnje nije licenciran. Dostupan je Kodi-u iz piratskih izvora i nastavlja služiti svojoj svrsi, unatoč višestrukim naporima proizvođača i nadzornih tijela da ga zatvore. Zbog toga se i streameri ponekad nađu u problemima ako se nađu kako konzumiraju piratski sadržaj putem Kodi-ja.

Najbolji način da ostanete sigurni od svih takvih internetskih pitanja je korištenje PureVPN. Izvrstan je VPN optimiziran za streaming i pruža sve potrebne funkcije i značajke koje samo poboljšavaju vaše iskustvo strujanja, ali i pružaju vam digitalnu sigurnost koja vam je potrebna da biste uvijek bili sigurni na mreži..

PureVPN – Najbolji izbor streamera

PureVPN je najpopularniji VPN među streamerima. Ima više od 750 servera optimiziranih za streaming koji omogućuju korisnicima nesmetano iskustvo streaminga bez međuspremnika s bilo kojeg mjesta na svijetu. Omogućuje strujačima da izbjegnu najčešće probleme kao što su sadržaj sa zaključanom regijom i prigušivanje internetskih usluga anonimnim identitetom i šifriranjem njihovih podataka.

Ako ste redoviti streamer koji vrlo često koristi više streaming platformi, trebali biste znati da ste pod velikim rizikom. Svaki haker ili internetski uljez može lako dobiti pristup vašem uređaju i podacima i koristiti ih u zlonamjerne svrhe koje mogu ugroziti vašu reputaciju ili uzrokovati financijski gubitak.

Uvijek je bolje biti na sigurnoj strani i koristiti PureVPN svaki put kad se povežete s internetom.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me