Kako instalirati Fusion Addon na Kodi?

Objavljeno: 02. srpnja 2019. godine

Srećom, postoji jednostavan način da instalirate fuziju na Kodi na svojim streaming uređajima sve dok koristite VPN. Nabavite PureVPN na svom uređaju ili prvo postavite VPN usmjerivač kako biste lako instalirali fuziju na Kodi. PureVPN nudi 7-dnevno probno sniženje uz samo 0,99 USD, tako da na Kodi možete dobiti onoliko dodatka koliko želite da izbjegnete stres sa zaključavanjem.

** Ažuriranje: Novija, bolja verzija naše Kodi aplikacije je nestala! Popravili smo neke bugove & uveo velika poboljšanja performansi. Nadogradite postojeću aplikaciju na verziju 1.8.0 (ako već niste). Odavde. **
Fusion repozitorij koji je razvio TVAddons.co omogućuje vam instaliranje više dodataka za gledanje vašeg omiljenog sadržaja. Fusion vam također omogućuje pristup Indigo-u, sve-u-jednom alatu koji vam omogućuje pretraživanje i upravljanje neslužbenim dodacima Kodi-ja. Međutim, njegovo zatvaranje početkom srpnja 2017. ostavilo je mnoge Kodi korisnike bez načina za ažuriranje ili instaliranje kodi fusion dodatka.
Dok se Fusion vratio na scenu Kodi nakon dva mjeseca M.I.A-a, skladište nije isto kao nekada. Bez obzira na to, ne samo da ćemo vam pokazati kako instalirati Fusion na Kodi u ovom vodiču, nego ćemo spomenuti i nekoliko najboljih alternativa za spremište samo u slučaju da želite neke dodane okuse.
No prije nego što dođemo do toga, pogledajmo pobliže zašto biste koristili VPN za Kodi.

Kako instalirati Fusion na Kodi

instalirati fuziju na Kodi

Sada kada konačno razumijete što je Fusion i zašto vam treba VPN, evo nekoliko koraka koje ćete morati slijediti da biste instalirali dodatak kodi fusion, aka indigo:

 1. Idi na Ikona zupčanika u gornjem lijevom kutu početnog zaslona za pristup postavke.
 2. Klik Postavke sustava.
 3. Na vertikalnoj traci izbornika kliknite Add-ons.
 4. Kliknite gumb Nepoznati izvori klizač.
 5. Nakon što se pojavi skočni prozor, odaberite “Da’ da biste potvrdili da dajete ovlasti za instaliranje dodataka iz neslužbenih izvora.
 6. Povratak na prethodni izbornik nakon Nepoznati izvori je omogućeno.
 7. Odaberi Upravitelj datoteka.
 8. Klik Dodajte izvor.
 9. U području ‘nijedan“, Unesite sljedeće: http://fusion.tvaddons.co i kliknite U redu.
 10. Odaberite okvir za unos na dnu, unesite fuzija pomoću zaslonske tipkovnice i kliknite U redu.
 11. Klik U redu pri dnu prozora.
 12. Sada kada ste dodali Fusion izvor, vratite se na početni zaslon.
 13. Na vertikalnoj traci izbornika kliknite Add-ons.
 14. Klik Unesite preglednik dodataka.
 15. Klik Instalirajte iz zip datoteke opcija.
 16. Pronađite Fusion Installer naveden kao fuzija.
 17. Započni ovdje ili početak-ovdje mapa instalira Indigo, the Kodi-repo mapa se sastoji od nekoliko spremišta, a Kodi-skripta mapa se sastoji od ovisnosti kao što su Meta Handler i URL Resolver.

Top 5 alternativa Fusion Addon-u

Kao što smo ranije spomenuli, Fusion skladište nije tako dobro kao nekada. Oni se više ne isporučuju s vašim omiljenim dodacima Kodi i stoga malo toga što vjerojatno možete napraviti s tim. Srećom, na raspolaganju vam je puno alternativa. Isto tako, ako ne želite instalirati fuziju na kodi i tražite druge alternative, pogledajte najbolje dodatke koje smo ovdje naveli:

1. NoobsandNerds Repo

NoobsandNerds je višenamjensko skladište koje ne nudi tisuće opcija poput SuperRepo-a, ali ono što ga izdvaja je njegova nevjerojatna kvaliteta i pažnja prema detaljima. Ne samo da ćete pronaći URL-ove filmova i TV emisija, već ćete naići i na linkove za sport, BBC sadržaje, nišne filmove i nekoliko regionalnih irskih TV kanala.

2. Smash Repo

Jedno od najnovijih spremišta na sceni Kodi, Smash Repo domaćin je širokog izbora najpopularnijih neslužbenih dodataka za Kodi. Ima ono što je potrebno da postane svima omiljeno i zamijeni Fusion krećući se naprijed, ali samo će vrijeme pokazati. Osim što posjeduje tone dodataka, Smash Repo čuva i mnoga druga spremišta tako da iz jednog izvora možete lako instalirati ono što želite..
*** Napomena: veza je u funkciji već nekoliko tjedana, ažurirat ćemo vas čim saznamo više informacija o njoj ***

3. SuperRepo

SuperRepo je jedno od najvećih spremišta Kodi vani, gdje ćete pronaći više od 2.000 Kodi dodataka. Masivno skladište također sadrži ekstenzije kako bi promijenili izgled Kodija, emitirali TV uživo, uhvatili najnovije filmove i gledali sport. Sadržaj se ažurira redovito, a na raspolaganju vam je širok izbor opcija. Ako želite instalirati dodatke iz jednog spremišta, SuperRepo je ono što vam treba!

4. Jednostavno Caz Repo

Jednostavno Caz, koji se naziva i Cazwall spremištem, nudi najmanju kolekciju Kodi dodataka na ovom popisu. Međutim, to nadoknađuje visokom kvalitetom, jer ima mnoštvo sportskih kanala i raznih drugih. Najbolje od svega je to što imaju Elysium i UK Turks Playliste koji su odlične usluge sve na jednom mjestu za sve vrste filmskih i TV streamova, bilo da je riječ o zahtjevu ili sadržaju uživo. Spremište također redovito ažurira svoje dodatke.

5. Kodi Israel Repo

KodiIsrael, poznat i kao Kodil ili Kodi Israel, jedno je od najstarijih Kodijevih spremišta, ali i jedno od najboljih. Nudi ogromne dodatke za kolekciju za Kodi, a mnogi od njih su prilično zanimljivi. Sa gašenjem spremišta poput Echo i Fusion, jedno je od rijetkih mjesta na kojem možete pronaći starije, radne verzije vaših omiljenih dodataka Kodi.

Zašto biste koristili Kodi VPN?

Ako ste strastveni korisnik Kodi, trebali biste se pouzdati u pouzdanu VPN uslugu da biste ostali anonimni na mreži. Uostalom, davatelji internetskih usluga (ISP-ovi) prate vašu aktivnost i prigušuju širinu pojasa što utječe na vašu sposobnost strujanja željenog sadržaja na Kodi.
Nadalje, geo-ograničenja mogu vam onemogućiti pristup određenim dodacima i sadržaju. Na primjer, čak i ako naučite kako instalirati dodatak kodi fusion, nećete mu moći pristupiti bez VPN-a ako je on ograničen u vašoj regiji.
Pomoću PureVPN-a možete potpunu privatnost usmjeravati s bilo kojeg mjesta s bilo kojeg mjesta, a samim tim i riješiti se neugodnih problema s punjenjem koji nastaju uslijed ispuštanja internetskih usluga. Osim toga, budući da je vaša stvarna IP adresa zamijenjena jednim od naših 88.000+ IP-ova, možete dobiti neograničen pristup kodi fusion dodatku – plus stotinama drugih Kodi dodataka – bez suočavanja sa bilo kakvim neredima..

Završna riječ

Ako želite isprobati neku od Fusion alternativa koje smo naveli u ovom vodiču, sve što morate učiniti je slijediti gore navedene upute (izuzev koraka 1 do 6, ako ste već s tim, naravno) i zamijeniti izvorni URL s onim po vašem izboru.
Uživajte u gledanju željenog sadržaja na Kodi s omiljenim dodacima!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me