Kako instalirati bez ograničenja Čarobna nadogradnja na Kodi

Objavljeno: 16. siječnja 2020. godine

Ne možete instalirati Kodi No Limits Magic Build? Zatim koristite ovaj vodič za pomoć. Uz to, koristite PureVPN za samo 0,99 USD, jer je to jedan od najboljih Kodi VPN-a koji otključava mnogo dodataka. Uživajte u strujanju kanala na Kodi-u i de-stresujte mozak tijekom zaključavanja.

Bez granica Čarobna gradnja

No Limits Čarobna gradnja bez sumnje je jedna od najstabilnijih sastava koje trenutno njeni programeri redovito održavaju kako bi osigurali da funkcionalnost i njeni dodaci rade bez problema. Dolazi s raznolikom dodatnom bibliotekom koja se odnosi na filmove, TV emisije, glazbu i dokumentarne filmove. Budući da programeri redovito održavaju i ažuriraju aplikaciju, ona također ugošćuje mnoge najnovije dodatke za glazbu i videozapise poput Magic Dragon i Deja Vu. Zadani Aeon Nox 5: Silvo Skin daje tako moderan izgled da izgleda gotovo futuristički, a sučelje olakšava navigaciju. Sve u svemu, Bez ograničenja gradnja je obavezan pokušaj za one Ako Kodi koristite kao osnovni izvor kućne zabave.

Odricanje: PureVPN nije povezan s gradnjom No Limits Magic. To je besplatna gradnja Kodi koja potiče iz neslužbenih spremišta i ne odgovaramo za njezino korištenje. Ovaj je vodič jednostavno osmišljen kako bi vam omogućio da ovaj sklop sigurno koristite za svoje osobne potrebe. Nadalje, PureVPN osuđuje svako djelo vezano za kršenje autorskih prava i strujanje ili dijeljenje piratskog sadržaja.

Kako instalirati bez ograničenja Čarobna gradnja

Sada se prebacimo na glavni dio Način instalacije bez ograničenja Magic gradi na Kodi-ju.

Bilješka: Ova izvedba radi s Kodi Krypton 17.6 i Leia u svim verzijama. Međutim, ako ne možete instalirati gradnju na Kodi Leia 18.4 ili 18.5, tada morate spustiti na 18.1 da bi glatko radilo.

Čarobnjak gradnje No Limits Magic dostupan je kroz ova dva spremišta.

 1. https://www.nolimitswiz.appboxes.co
 2. http://nolimitsbuilds.com/kodi/

Oba ova spremišta djeluju, ali br. 2 može biti pogodak i promašaj ponekad, kako su prijavili neki korisnici, pa ćemo ovdje ići s https://www.nolimitswiz.appboxes.co.

Imajte na umu da nakon što instalirate čarobnjaka, pronaći ćete različite verzije No Limits Magic izrade nekih od kojih je domaćin sadržaj za odrasle. Za strujanje medija većina korisnika preporučuje upotrebu verzije ‘Lite’. Proces instalacije podijelili smo u 3 koraka. Evo kako se odvija.

1. korak: omogućite “nepoznate izvore”

Kako biste omogućili Kodi da prihvati bilo kakve nadogradnje ili dodataka trećih strana, prvo morate omogućiti ‘Nepoznati izvori’.

Idite na Kodi “Postavke” > ‘Postavke sustava’ > „Dodaci” > “Nepoznati izvori” i uključite značajku. Kliknite “Da” kada se pojavi poruka “Upozorenje”

Korak 2: Instalirajte Čarobnjaka bez ograničenja

 • Sada se vratite na Kodi “Početna” i idite na “Postavke”
 • Otvorite “Upravitelj datoteka” < Kliknite “Dodaj izvor” > Kliknite “”
 • Unesite vezu spremišta: https://www.nolimitswiz.appboxes.co/
 • U polje desno ispod mjesta gdje ste unijeli URL unesite naziv svog izvora medija i kliknite “U redu”. Odaberite nešto očito i lako se pamti poput “No Limits Magic”
 • Vratite se na početni zaslon Kodi.
 • Otvorite “Dodaci” i na lijevoj strani zaslona odaberite ikonu “Instalacijski paket”, onu koja izgleda kao okvir
 • Kliknite “Instaliraj iz Zip datoteke” i odaberite ime koje ste prethodno spremili za izvor medija koji je u ovom slučaju “Bez granica magije”
 • Za Kodi Krypton 17.6 i starije – odaberite: plugin.video.nolimitswizard.zip
 • Za Kodi 18 Leia – odaberite: plugin.video.nolimitswizard18.zip i kliknite “OK”
 • Za nekoliko sekundi dobit ćete obavijest na zaslonu “Instaliran je dodatak čarobnjaka bez ograničenja”

Ako koristite Kodi 18, nakon instaliranja čarobnjaka pojavit će se brojni prozori za koje je jednostavno potrebno kliknuti desne tipke da biste ih se riješili..

Korak 3: Instalirajte Čarobnjak bez ograničenja

 • Vratite se na početni zaslon Kodi
 • Kliknite “Dodaci” > “Programski dodaci”, a zatim otvorite “Čarobnjak bez ograničenja”
 • Korisnici Kodi Leia moraju kliknuti “Instaliraj / ažuriraj” Bez ograničenja graditi nakon otvaranja čarobnjaka
 • Sada ćete vidjeti dostupne različite verzije izrade. Možete ga odabrati prema vašim potrebama i željama. Naći ćete i više poslužitelja za izbor. U slučaju da se suočite s problemima pri preuzimanju gradnje s određenog poslužitelja, pokušajte sa sljedećim dok ne počne s preuzimanjem
 • Odaberite “Standardno” ili “Svježe” instaliranje i kliknite “Da”
 • Sada strpljivo pričekajte da se preuzimanje dovrši
 • Nakon dovršetka preuzimanja ne preduzimajte nikakve druge radnje dok ne izvučete sve datoteke. Ako se to od vas zatraži, odaberite “Prisilno zatvori Kodi”
 • Sada ponovo pokrenite svoje računalo i pokrenite Kodi. Ako koristite neki drugi uređaj kao što je Firestick, izvedite ciklus napajanja kako biste uređaj ponovno pokrenuli

Sada će izrada automatski dovršiti preostale korake poput postavki kože u pozadini. Ako ustanovite da se pozadinske slike ne učitavaju ispravno, ponovo pokrenite Kodi.

Nakon završetka postupka vidjet ćete futuristički Aeon Nox 5 Skin na početnom zaslonu Kodi-ja. U slučaju da izgleda isto kao prije, slijedite dolje opisane korake za ažuriranje kože.

 • Idite na “Postavke”, > Postavke sustava’Kliknite postavke sučelja, > Koža
 • Odaberite Aeon Nox 5: Silvo
 • Kada se to od vas zatraži, kliknite “DA”
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me