Kako instalirati Amazon Prime Video na Kodi

Ažurirano: 1. studenog 2019

Amazon Prime dostupan je na Kodi-ju, a za pristup njemu možete koristiti dodatak, Amazon Prime Instant Video. Ali kako možete otključati ovaj dodatak? Koristite PureVPN za otključavanje i instaliranje Amazon Prime Video na Kodi s bilo kojeg mjesta. PureVPN nudi 7-dnevno probno razdoblje za samo 0,99 dolara kako bi pretplatiocima Kodi uštedjelo novac i izbjeglo stres zbog zaključavanja.

Što je Amazon Prime?

Amazon Prime Video

Budući da je trend rezanja kablova olujom zauzeo svijet, pojavile su se mnoge streaming usluge, među kojima je vrlo popularno ime Amazon Prime. Iako nije dostupna u svakoj zemlji, to je usluga na koju vrijedi doći. Izvrsna je alternativa Netflixu, a ako spadate među one koji ostaju bez impresije Netflixovim prijedlozima i novim sadržajem, Amazon Prime usluga je strujanja za koju se odmah trebate prijaviti.

Zašto dobiti Amazon Prime na Kodi?

Kodi je od kasnog trenutka bio najpopularniji medijski igrač otvorenog koda među streaming populacijom. Toliko da su cijele web stranice sada posvećene dodacima za Kodi. Baš kao što su aplikacije ono što pametni telefon čini produktivnim uređajem, dodaci čine Kodi odličnim igračem za streaming.

Uz dodatak Amazon Prime za Kodi, stvari su postale vrlo jednostavne i praktične. Više se ne trebate prijavljivati ​​na Amazon ili prolaziti kroz bilo koji postupak prijave u tom pogledu. Jednostavno instalirajte Kodi, nabavite dodatak Amazon Prime i počnite gledati sadržaj Amazon Prime odmah na bilo kojem pametnom uređaju koji ima zaslon. Učinkovito je, jeftino i izvrsno djeluje.

Kako doći do Amazona Prime na Kodi?

Evo kako instalirati Amazon Prime na Kodi.

 • Započnite otvaranjem Kodija.
 • Na početnom zaslonu odaberite Dodaci. Trebali biste vidjeti ikonu otvorenog okvira sa strelicom usmjerenom unutra. Samo naprijed i klikni. Ovo je zaslon preglednika dodataka. Odaberite Instaliraj iz zip datoteke.
 • Kliknite datoteku koju ste upravo spremili. Trebao bi biti označen repozitorij.xlordx-1.0.0.zip.
 • Sada kliknite Instaliraj iz skladišta.Amazon Prime Kodi AddOn 2
 • Odaberite XLordX Repo.
 • Zatim odaberite Video dodaci.Amazon Prime za Kodi 3
 • Odaberite Amazon Prime Instant Videos i zatim Install.Amazon Prime za Kodi 4
 • Pričekajte obavijest s omogućenim dodatkom.
 • Pristupite putem dodataka > Video > Instant videozapis Amazon Prime.

Kako gledati Amazon Prime na Kodiju nakon instalacije?

Korištenje Kodija za gledanje Amazon Prime vrlo je jednostavno. Evo kako to funkcionira:

 1. Pokrenite Kodi
 2. Idite na Video dodatke
 3. Potražite Amazon Prime Instant, onaj koji ste instalirali u prethodnom koraku.
 4. Pregledajte dostupni sadržaj i prenosite ono što vam se sviđa.

Za razliku od pretplate Amazon Prime koja svojim korisnicima naplaćuje mjesečnu premiju, gledanje Amazon Prime na Kodi-u je apsolutno besplatno.

Najbolji VPN za Kodi

Iako je Kodi nevjerojatna usluga koja ima brojne prednosti, ima i nekoliko kratkih dolazaka. Za početak vas čine sklonima hakovanjima i cyber napadima. To je zato što je zajednica za strujanje najviše napadnuta zajednica na mreži. Kako su njihovi uređaji uglavnom online i šalju / primaju podatke bez mnogo nadzora, malware i ransomware često su ciljani na streamare. Oni su uvijek laka meta.

Štoviše, kod Kodija čitav je sadržaj slobodno gledanje jer je to open-source medijski uređaj, ali postoji nekoliko posljedica. Sadržaj nakon svega nije besplatan; piratsko je i emitovano nezakonitim kanalima, zbog čega korisnici Kodija mogu završiti u vrućim vodama.

Najbolji način da ostanete sigurni od svih takvih online prijetnji je pomoću PureVPN. To je vrlo stabilan VPN optimiziran za streaming. To ne ugrožava brzinu vašeg streaminga i omogućuje vam pristup tisućama blokiranih kanala i web stranica. Najbolji dio je taj što anonimno analizira vaš identitet, što onemogućuje hakere i internetsku policiju da vas identificiraju i procesuiraju.

Završna riječ

PureVPN je krajnji zagovornik vaše internetske privatnosti i digitalnih prava. Korištenjem PureVPN možete povratiti sva svoja digitalna prava koja zaslužujete; vaše pravo na slobodu govora, slobodu pristupa i anonimnost sada su vam na dohvat ruke s ovom velikom VPN-om.

PureVPN je svoje servere postavio na više od 750 lokacija širom svijeta. Pruža vam vrhunsku sigurnost vaših podataka nudeći AES 256-bitnu enkripciju, koju nije moguće provaliti od strane bilo kojeg hakera ili mrežnog nadzornog tijela. Ako vam je stalo do vaših internetskih prava i želite zaštititi svoje osobne podatke, nabavite PureVPN odmah.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me