Kako instalirati Alluc Addon u Kodi 18

Objavljeno: 16. srpnja 2019. godine

Ako ste entuzijastični strujač i želite pokušati Alluc dodatak isprobati u 2019. godini, ovaj ekskluzivni vodič sve je što trebate. Podjelili smo ga u tri različita dijela kako bismo ga učinili sveobuhvatnim za sve:

 1. Kako instalirati Alluc Addon u Kodi 18
 2. Kako koristiti Alluc Addon u Kodi 18
 3. Uobičajeni ispravci pogrešaka i pogreške za Alluc Addon

Alluc je gotovo poželjan dodatak u streaming zajednici Kodi gotovo cijelo desetljeće. Sigurno su je neki od vas već koristili, a onima koji nisu propustili Kodi puno “zabave”.

Što je Alluc Addon

Alluc nije sam “streaming servis” i ne posjeduje nijedan vlastiti sadržaj. To je web mjesto koje nudi besplatne linkove za strujanje iz drugih izvora. Od danas, Alluc se može pohvaliti s tisućama filmova i TV emisija (novih i starih), a sve s drugih web mjesta za streaming. Iako možda mislite da bi moglo biti potencijalno opasno slijediti veze iz nepoznatih izvora, Allucovi programeri osiguravaju uklanjanje mrtvih ili zlonamjernih veza.

Je li legalno koristiti Alluc Addon?

Budući da su strujanje i legalnost uvijek podložni složenosti; to je prilično sivo područje nego crno ili bijelo. U mnogim je zemljama preuzimanje ili hosting sadržaja na koje gledatelj nema prava nelegalna. No budući da Alluc nema vlastiti sadržaj i služi kao direktorij veza koje preusmjeravaju na druge web lokacije, sigurno je pretpostaviti da je Alluc zakonit.
Pravni aspekti također ovise o mjestu u kojem živite. Na primjer, u većini zemalja legalno je gledati sadržaj, ali preuzimanje ili hosting nije. Dok je u nekim regijama poput EU-a samo zabranjeno strujanje sadržaja iz neslužbenih izvora.

Je li Alluc siguran za upotrebu?

Kao što je gore spomenuto, sve veze objavljene na Alluc-u prvo pregledavaju programeri radi utvrđivanja zlonamjernog softvera kako bi uklonili ili u najmanju ruku smanjili sve sigurnosne rizike. Međutim, sigurnosna pitanja s obzirom na to da je Alluc dodatak treće strane još uvijek postoje. Dakle, ako ste svjesni svojih podataka i privatnosti, možete se poslužiti korisnim Kodi VPN-om za uživanje u sigurnom i privatnom iskustvu strujanja..

Kako instalirati Alluc na Kodi 18

Slijedite ove korake pažljivo da biste instalirali Alluc u verziji Kodi 18 Leia.

 1. Preuzmite verziju Kodi 18 (ako već nije preuzeta)
 2. Idite na početni zaslon Kodija, a zatim kliknite “dodaci” na izborniku “postavki”
 3. Sada provjerite karticu “nepoznati izvori” kako biste omogućili Kodiu da instalira Alluc
 4. Preuzmite Alluc-ovu ZIP datoteku i spremite je negdje lako dostupnu
 5. Vratite se na Kodijev početni zaslon, kliknite “dodaci” i odaberite “preglednik dodataka.”
 6. Odaberite “instaliraj iz zip datoteke” tako što ćete locirati zip datoteku koju ste spremili
 7. Pričekajte obavijest s omogućenim dodatkom
 8. Vratite se na početni zaslon i otvorite “postavke”.
 9. Otvorite “upravitelj datoteka”, a zatim kliknite “dodavanje izvora.”
 10. Dodajte izvore u gornji i donji okvir
 11. Ponovno otvorite Kodijev početni zaslon, odaberite “dodaci”, a zatim “preglednik dodataka.”
 12. Kliknite “instaliraj iz zip datoteke” i pričekajte obavijest s omogućenim dodatkom
 13. Kliknite “instaliraj iz spremišta”, a zatim odaberite “instaliraj” i pričekajte da se obavijest pojavi
 14. Kliknite “instaliraj iz spremišta”, a zatim odaberite dodatak “video / glazba / program”
 15. Odaberite “Alluc” i pričekajte obavijest
 16. Alluc je sada spreman za upotrebu

Kako koristiti Alluc u Kodi 18

Nakon što je Alluc postavljen, evo kako ga možete koristiti za gledanje svojih omiljenih filmova i TV emisija.

 1. Idite na Kodijev početni zaslon
 2. Idite na “dodaci” i odaberite “video dodaci”.
 3. Odaberite “Alluc”
 4. Pojavit će se prozor dobrodošlice za najnoviju inačicu Alluc. Za početak odaberite ‘sljedeći’
 5. Sada će se pojaviti odricanje od odgovornosti, kliknite “prihvati.”
 6. Sada će vam se dati dvije mogućnosti za pokretanje Alluca. “Osnovni” i “Napredni”. Možete koristiti “napredni način” kako biste pokrenuli Transmogrifier ili Water Sochak. Ali za sada se držimo osnovnog načina da stvari budu jednostavne
 7. Sada će se pojaviti zaslon sa popisom jezika. Možete odabrati više jezika za strujanje sadržaja, ali ovdje ćemo se držati samo “engleskog” i odabrati “sljedeći”.
 8. Ako već nemate Alluc račun, registrirajte se na besplatnom računu na http://accounts.alluc.com, prijava je vrlo jednostavna i morat ćete dijeliti osnovne podatke poput e-adrese.
 9. Sada upišite sve Alluc vjerodajnice (korisničko ime i lozinku) u čarobnjaka za postavljanje na Kodi i odaberite “next”.
 10. Sada odaberite “autorizirajte” ako želite povezati svoj Trakt.tv račun sa Alluc aktivnostima. Ako ne upotrebljavate trakt.tv, odaberite “dovršite postavljanje.”
 11. Obavijestit ćete se po postavljanju. Odaberite “zatvori” za početak korištenja Alluca

Uobičajeni ispravci pogrešaka i pogreške za Alluc Addon

Dok koristite Alluc, možete naići na neke neugodne pogreške koje će vam prekinuti iskustvo streaminga. Dolje smo naveli nekoliko uobičajenih, zajedno s njihovim kratkim ispravcima.

Pogreške prijave

Nakon što instalirate Alluc i prihvatite izjavu o odricanju odgovornosti, možda ćete dobiti pogrešku koja vas sprečava da se prijavite ako pokušate pokrenuti Alluc u osnovnom ili naprednom načinu rada. Riješenje:
Ova se pogreška pojavljuje uglavnom kada vaš Alluc račun nije uspješno registriran. Idite na http://accounts.alluc.com i provjerite jeste li kliknuli na vezu za potvrdu računa koja je poslana na vaš e-mail.

Nema rezultata

Kada tražite određenu emisiju u Alluc-u, prikazat će vam se popis pretraživanja. No ponekad možete dobiti pogrešku „nema rezultata“.

Riješenje:

Većinu vremena ova greška nema nikakve veze sa samim addonom. Postoje šanse da vaše pretraživanje nema rezultata u direktoriju TheAlluc. Ovdje možete dvostruko provjeriti svoj upit http://alluc.ee.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me