Kako gledati ZDF izvan Njemačke s VPN-om

Objavljeno: 11. listopada 2019. godine

Ne možete gledati ZDF izvan Njemačke? Zatim na uređaju upotrijebite VPN. Koristite PureVPN sa samo 0,99 USD kako biste otključali ZDF i nadoknadili najnovije ažuriranje u Njemačkoj s bilo kojeg mjesta na svijetu.

img

Jedan od najpopularnijih TV kanala koji Nijemci vole gledati je ZDF. Zapravo je to kanal na kojem su mnogi Nijemci odrasli gledajući.

ZDF također ima tona i tone sadržaja na mreži za gledanje. Zbog čega možemo reći da se možda pitate?

Za početak je jedan od najstarijih TV kanala u regiji. Drugo, nudi sadržaj u više kategorija poput djece, kulture, zabave, serija i još mnogo toga.

Međutim, jedan aspekt kanala koji biste sigurno mrzili je ta što ne možete gledati ZDF izvan Njemačke. Grozno. Zar ne?

Pa, ne brinite, jer smo dobre vijesti za vas.

Postoji jednostavan i zagarantiran način na koji možete strujati ZDF iz inozemstva, i bez međusobnog punjenja. Čitajte dalje i naučite kako.

Otkrijte mnoštvo njemačkog sadržaja na ZDF-u

ZDF označava Zweites Deutsches Fernsehen, što znači Druga njemačka televizija. Djeluje kao javni TV kanal u državnom vlasništvu više od 50 godina.

Budući da ste na tržištu toliko dugo, na njemu možete pronaći riznicu sadržaja. Kao što je spomenuto ranije, u brojnim kategorijama možete pronaći TV emisije, filmove i dokumentarne filmove.

Na primjer, neki od najpopularnijih filmova koje trenutno možete naći na ZDF-u uključuju Ella Schön: Oluja sestre, Und tot bist Du! (1) – Ein Schwarzwaldkrimi, Polly, Zauvijek vaš, Prognoza ubojstva, smrtonosna nevjera i pod nadzorom, da navedemo nekoliko.

Ako tražite serije, možete pogledati Stockholmski rekvizit, Summiteri, SOKO Stuttgart, Starac, SOKO München, SOKO Köln, tužitelj, stručnjaci i još mnogo toga.

Slično tome, postoje i drugi popularni sadržaji koje možete provjeriti na ZDF-u, poput Terra Xpress, Die Anstalt, Das Blaue Sofa, Heute Xpress, Bares fur Rares, itd..

Ako ne znate odakle početi, jednostavno kliknite Kategorije AZ i odaberite kategoriju po svojoj želji. Također možete provjeriti sadržaj koji je najgledaniji.

Pogledajte ZDF na više uređaja

Budući da je ZDF javni TV kanal, možete ga dobiti uz svaku pretplatu ili paket kabela u Njemačkoj. A ako se ne želite priključiti na televizor – najvjerojatnije zato što ste rezač kablova, sadržaj možete uvijek strujati na mreži na pametnom uređaju preuzimanjem aplikacije ZDFmediathek.

Najbolji aspekt streaming usluge je taj što možete preuzimati aplikacije ne samo za Android i iOS uređaje, već i za Windows telefone, pa čak i Amazon Kindle.

Ono što jednostavno trebate učiniti je posjetiti www.zdf.de, instalirati aplikaciju za željeni uređaj i gledati ZDF gdje god želite.

Koji su uređaji ZDF dostupni na?

S obzirom da ste se povezali s VPN-om, možete strujati ZDF na bilo kojem od popularnih uređaja za streaming. Tu spadaju iPhone, Android pametni telefon, Mac, Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV i Amazon Kindle.

Osim na gore spomenutim uređajima, možete strujati ZDF na mnogim drugim uređajima i platformama kao što su Kodi, Raspberry Pi i Roku.

Gdje je dostupan ZDF?

ZDF je njemački zabavni kanal sa sjedištem u Njemačkoj. U početku je kanal bio dostupan samo u Njemačkoj, ali sada se emitirao proširio na dvije druge države, Nizozemsku, Austriju, Dansku i Švicarsku..

Ako živite u EU, velike su šanse da ćete ZDF moći struji izravno s njihove web stranice. Ako ne, pregledajte popis kanala na kablovskoj televiziji i tamo možete pronaći ZDF. Ako ne, samo uzmite VPN i povežite se s poslužiteljem u Njemačkoj da biste odmah pristupili ZDF-u.

Kako gledati ZDF izvan Njemačke s VPN-om

Nažalost, čak i ako preuzmete ZDF aplikaciju na željeni uređaj, ne možete pristupiti ZDF izvan Njemačke zbog problema s licencom za emitiranje..

Dobra vijest je da ovaj problem možete riješiti s velikom lakoćom postavljanjem VPN-a na svom uređaju. Bez šale!

Iako su VPN-ovi napravljeni kako bi pružili najbolju internetsku zaštitu od raznih cyber prijetnji, ovi se alati mogu također koristiti i za vašu privatnost i slobodu interneta. Na željeni uređaj možete instalirati VPN, promijeniti virtualnu lokaciju u Njemačku i gledati ZDF izvan zemlje ni u kojem trenutku!

Sve što trebate učiniti je slijediti ove korake:

 1. Pretplatite se na VPN
 2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju na željeni uređaj
 3. Pokrenite VPN i odaberite Streaming kao svoj način
 4. Promijenite lokaciju poslužitelja u Njemačku
 5. Jednom kada dobijete njemačku IP adresu, moći ćete pristupiti i gledati ZDF.

Kako gledati ZDF u SAD-u?

ZDF nije dostupan za izravno strujanje u SAD-u. Za strujanje ZDF-a iz SAD-a morat ćete spojiti VPN na svoj streaming uređaj. S popisa dostupnih zemalja odaberite Njemačku kao svoju željenu regiju poslužitelja. Jednom kada se povežete, vaša virtualna lokacija promijenit će se iz SAD-a u Njemačku. Tako ćete dobiti trenutni pristup ZDF-u i svim ostalim web stranicama i sadržajima koji su dostupni samo u Njemačkoj.

Jednostavno slijedite dolje navedene korake:

 • Prijavite se za VPN
 • Prijavite se svojim korisničkim imenom i zaporkom
 • Spajanje na njemački poslužitelj
 • Posjetite web stranicu ZDF i započnite streaming

Kako gledati ZDF u Velikoj Britaniji?

Iako ZDF emitira u mnogim zemljama u Europi, UK nije na popisu. Ako živite u Velikoj Britaniji i želite da emitirate svoje omiljene TV emisije na ZDF-u, to možete lako učiniti spajanjem na VPN. Samo slijedite dolje navedene upute i dobijte pristup ZDF-u iz Velike Britanije.

 • Prijavite se za VPN
 • Prijavite se svojim korisničkim imenom i zaporkom
 • Spajanje na njemački poslužitelj
 • Posjetite web stranicu ZDF i započnite streaming

Gledajte ZDF uživo na Kodi

Dobra vijest za Kodijeve fanove je da oni mogu gledati njihov omiljeni njemački kanal, ZDF, s bilo kojeg mjesta na Kodi-ju.

Hub zabave prva je i najvažnija platforma za strujanje sadržaja u pokretu. Uostalom, Kodi nudi kompatibilnu aplikaciju za najrazličitije uređaje.

U svakom slučaju, ako vas zanima igranje ZDF-a na Kodi-u, pogledajte vodič za instalaciju dodatka Kodi. Evo što trebate učiniti da biste na Kodi instalirali dodatak ZDF.

 1. Prije svega, pokrenite Kodi aplikaciju
 2. Sada idite na Dodaci, a zatim Instalacijski paket
 3. Kliknite Instaliraj iz skladišta, a zatim idite na Kodivo spremište dodataka
 4. Kliknite i idite na Video dodatke
 5. Pomaknite se prema dolje i pronađite ZDF Mediathek 2016
 6. Kliknite Instaliraj i pričekajte da se pojavi skočni izvještaj
 7. Vratite se na početni zaslon Kodi
 8. Sada odaberite Dodaci, a zatim Video dodaci
 9. Kliknite da biste otvorili ZDF Mediathek 2016

Uživajte u ZDF-u uživo putem Interneta s bilo kojeg mjesta na Kodi-ju!

Glavni razlozi ćete voljeti gledati ZDF iz inozemstva s VPN-om

VPN vam omogućuje da odaberete između 140 lokacija, uključujući Njemačku, i dobijete lokalnu IP adresu kako biste mogli pristupiti sadržaju po svom izboru s bilo kojeg mjesta.

Štoviše, u svako doba vam osiguravaju najveće brzine zbog namjenskih poslužitelja za streaming koji imamo na našoj mreži koja se stalno širi. A, možete gledati svoje omiljene naslove prema sadržaju svog srca i bezbrižno se baviti ISP-om uopće.

Prekoračenje regionalnih ograničenja i postizanje najbržih brzina struje putem njemačkih VPN poslužitelja nisu jedine pogodnosti koje ostvarujete s VPN-om. U stvari, morate zadržati internetski promet skrivenim od bilo kakvih znatiželjnih očiju. Nepotrebno je reći da je vaš mrežni promet šifriran što vam jamči integritet podataka bez provjere.

Sve u svemu, PureVPN vam nudi cjelovito rješenje kada je riječ o internetskoj sigurnosti, privatnosti podataka, univerzalnoj dostupnosti i još mnogo toga. Dakle, sada ga koristite za strujanje omiljenog sadržaja na ZDF-u kao i na ostalim kanalima za strujanje!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me