Kako gledati TV uživo na Kodi?

Ažurirano: 31. listopada 2019. godine

Želite gledati TV uživo na Kodi? Zatim upotrijebite PureVPN na svom uređaju, IOS, Android, PC ili Amazon Fire TV. PureVPN nudi 7-dnevni probni popust sa samo 0,99 dolara po prvi put kako bi vam pomogao da pristupite televiziji uživo na Kodi s bilo kojeg mjesta. Pomoću toga možete spriječiti stres kod zaključavanja i danas dobiti pristup TV uživo na Kodiju.

Kodi obožavaju milioni streama širom svijeta. Uostalom, to otvara vrata za neograničene sadržaje, uključujući i online prijenos uživo putem televizije.

Nekoliko je razloga zbog kojih se ljudi odlučuju za Kodi čak i kad im imaju na raspolaganju kabelske TV mreže. Za početak, dosadno im je ograničen broj kanala na njihovoj mreži. Osim toga, oni također razumiju činjenicu da, kada mogu pristupiti 1.000 lokalnih i međunarodnih kanala bez nakašljavanja velikog bogatstva, zašto bi se trebali pridržavati svojih TV kabelskih mreža?

Dakle, ako ste i vi netko koji se planira prebaciti na Internet TV, ovaj je blog za vas. U ovom ćete vodiču saznati kako gledati Live TV na Kodi-u, kao i neke od najboljih dodataka koji nude besprijekorno IPTV iskustvo.

Kako gledati TV uživo na Kodi s VPN-om?

Prije nego što nastavimo dalje, želimo najprije istaknuti neka pitanja vezana za Kodija i najbolje rješenje za njihovo rješavanje. Iako je Kodi aplikacija otvorenog koda i nudi dodatke besplatno, nekim regionalnim ograničenjima možda nećete moći pristupiti nekim dodacima. Osim toga, možda ćete htjeti spustiti glavu prilikom upotrebe Kodija jer neki dodaci mršti ISP-ove i službene televizijske stanice..

Međutim, ove probleme možete riješiti prilično lako kad na uređaju instalirate dodatak PureVPN Kodi. Za početak možete prevariti svoju lokaciju s IP-om države po vašoj želji da biste pristupili dodacima sa zaključanom lokacijom. Drugo, vezu i aktivnosti možete zadržati anonimnom zbog lažne IP adrese.

Evo kako možete započeti:

 1. Pretplatite se na PureVPN
 2. Preuzmite aplikaciju za svoj uređaj
 3. Pokrenite aplikaciju i odaberite Stream mode
 4. Povežite se s odabranom lokacijom
 5. Uživajte u TV-u uživo na Kodiju s bilo kojeg mjesta

Kako koristiti Kodi za gledanje TV-a uživo?

Na raspolaganju je nekoliko dodataka za pristup i gledanje televizije uživo na Kodi-ju. Konkretno, potrebni su vam dodaci koji nude KodTV dodatak za Kodi za prijenos uživo uživo. U ovom ćemo priručniku za instalaciju koristiti dodatak Ultimate IPTV. Idemo:

 1. Pokrenite Kodi aplikaciju na svom uređaju
 2. Kreni prema Postavke sustava i onda Add-ons
 3. Prebacite se na Nepoznati izvori opciju i kliknite Da ako se pojavi skočni prozor
 4. Vratite se na Početni zaslon
 5. Opet kliknite za otvaranje Sustav postavke
 6. Klik Upravitelj datoteka i onda Dodajte izvor
 7. Tip http://srp.nu/ u prazno polje
 8. Tip Superrepo da biste ga imenovali i zatim kliknite u redu
 9. Ići Add-ons od Početni zaslon
 10. Sad idi na Instalacijski paket (ikona otvorenog okvira)
 11. Klik Instalirajte iz Zip datoteke
 12. Pronađite i kliknite Super Repo, zatim Kripton i svi
 13. Kliknite za instalaciju kodi.krypton.all-x.x.x.zip
 14. Nakon što je repo instaliran i omogućen, idite na Instalacija iz skladišta
 15. Klik Superrepo Svi [Krypton] [v7] i onda Video dodaci
 16. Kliknite za instalaciju Vrhunski IPTV
 17. Ići Add-ons iz Početni zaslon
 18. Otvorite Ultimate IPTV dodatak i uživajte

Najbolji programski dodaci za Kodi uživo – najpopularniji

Kao što smo već spomenuli, Kodi ne nedostaje dodataka. Zapravo, ima dodatke koji su dostupni u svim nišama i širokim kategorijama. Isto tako, ima ogroman popis dodataka za TV uživo. Naravno, cjelokupni popis dodataka nije mogao biti obuhvaćen samo jednim vodičem. Stoga smo dodali samo pouzdane dodatke koji imaju širu ponudu.

Popisi za reprodukciju UK Turk-a

Nijedan popis nije potpun ako nemaju svi omiljeni, UK Turk Popisi. Svejedno, ako traži PIN kod, ne brinite. Samo Google to i naći ćete mnoge web stranice koje se povezuju na popis generatora PIN koda.

U svakom slučaju, UK Turk Playlists jedan je od najsvestranijih Kodi dodataka sa sadržajem u više kategorija poput koncerata, filmova, radija, dokumentarnih filmova, crtanih filmova, TV emisija i TV uživo.

Dakle, ako želite neograničenu zabavu, ovo je dodatak koji biste trebali provjeriti.

Mobdro

Mobdro je možda manje poznato ime u Kodi zajednici, ali prilično je popularna aplikacija za TV uživo u zajednici korisnika Androida. Zapravo preko 70% Android obožavatelja koristi Mobdro kao svoj primarni izbor za gledanje televizije uživo na svojim uređajima.

Dodatak ne samo da sadrži ogroman inventar od 1300 i više TV kanala, već ima i dostupne sadržaje koji se odnose na regiju. Stoga provjerite dodatak i provjerite odgovara li vašim potrebama ili ne.

cCloud TV

Ako ste ljubitelj engleske Premier lige (EPL), vjerojatno biste voljeli koristiti dodatak cCloud TV. Uz EPL događaj uživo, pored dodatka možete pristupiti i velikom broju drugih TV kanala kao i ostalom sadržaju.

Chronos

Chronos je jedan od najstarijih, a opet jedan od najboljih dodataka u Kodi zajednici. Nudi moćnu kombinaciju različitih popularnih TV usluga pod jednim krovom. Zbog toga možda nećete trebati instalirati različite dodatke jer ih sve možete pronaći ovdje.

USTVnow Plus

To nije samo dodatak, nego IPTV usluga na temelju pretplate koja djeluje u Sjedinjenim Državama. Nadalje, preko 90% korisnika Kodi-ja koristi za gledanje mrežnih TV kanala na svojim uređajima koji omogućuju Kodi. Putem ovog dodatka možete gledati sportske i druge emisije uživo.

SportsDevil

Ako ste ljubitelj sportskog sporta, najvažniji dodatak koji biste trebali imati na svom uređaju je SportsDevil. Dodaci se nalaze na vrhu kada je u pitanju sportski dodatak na Kodi. Zapravo je to Sveti Gral za ljubitelje sporta jer nudi sportove uživo i istaknute sadržaje među ostalim kanalima uživo. Dakle, ako je sport jedini razlog što želite dodatak za TV uživo, preuzmite i instalirajte SportsDevil na Kodi.

Bijesni tokovi

Ako ste korisnik Kodi iz SAD ili iz Velike Britanije i tražite dodatak za TV uživo, pogledajte dodatke Furious Streams. Ima ogroman broj popularnih TV kanala, uključujući kanale za sportski i drugi zabavni sadržaj.

Najbolji dodaci za IPTV uživo za Kodi – Manje poznati

Vrhunski IPTV

Ultimate IPTV je jedan od najboljih agregatora IPTV kanala na Internetu, posebno Kodi. Skuplja sadržaje iz širokog spektra IPTV usluga, omogućujući korisnicima da emitiraju kanale uživo putem Interneta. Osim toga, dodatak je dostupan na više različitih jezika, a korisnicima Kodi nudi dodatni sloj praktičnosti.

IPTV Bonanza

Još jedan IPTV dodatak koji je dom stotina satelitskih kanala uglavnom iz SAD-a i Velike Britanije. Dodatak se može instalirati iz Maniac-ovog spremišta. Naravno, nećete pronaći da sve veze funkcioniraju pravilno. No dobar broj veza nudi live streaming.

Ultra IPTV

Dodatak Ultra IPTV kreirao je Cazlo i tako se može pronaći u istoimenom skladištu. Dodatak koristi skripte za struganje sadržaja ili kanala iz različitih IPTV izvora. Kao rezultat toga, uspjeli ste se upustiti u sportske radove uživo, vijesti i čak PPV događaje.

SGTV

Ako tražite dodatak koji nudi isti sadržaj i iskustvo kao sada, USTV, provjerite dodatak SGTV Kodi. Možete dobiti pristup širokoj širini kanala iz SAD-a i Velike Britanije.

Phoenix Reborn IPTV

Nemojte brkati dodatak s popularnim istoimenim popularnim dodatkom. IPTV Phoenix Reborn, kao što samo ime govori, posvećen je strujanju samo IPTV sadržaja, tj. TV kanala uživo. Jedini problem ovog dodatka je taj što je dostupan na ne-engleskom jeziku. Ipak, bez ikakvih briga možete lako ići do odabranih kanala. Taj dodatak možete pronaći u spremištu Tojelko.

Uživajte u svojim omiljenim kanalima s najboljim dodacima za Kodi TV / IPTV uživo

Kodi vam nudi besprijekornu streaming platformu koja vam može pomoći u rezanju kabela, uštedi troškova i pristupu neograničenim TV kanalima uživo. Dakle, odaberite pravi dodatak za Live TV / IPTV Kodi i prenesite svoje omiljene kanale na mreži pomoću PureVPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me