Kako gledati Syfy izvan SAD-a s VPN-om?

Objavljeno: 28. srpnja 2019. godine

U ovom vodiču naučite kako gledati Syfy izvan SAD-a pomoću VPN-a. Nabavite PureVPN za samo 0,99 USD da biste pristupili Syfy bilo gdje i uživali u Sci-Fi emisijama tijekom zaključavanja.

img

Skoči na…

Prednosti strujanja Syfy

Syfy je usluga strujanja koja je u vlasništvu i kojom upravlja NBC Universal. Poznat je po pružanju sadržaja vezanih za više žanrova koji uključuju programiranje znanstvene fantastike, fantazije, horora, paranormalnosti, drame i stvarnosti.

Nevjerojatan popis emisija dostupnih na Syfy uključuje like Battlestar Galactica, Biti čovjek, Continuum, Joe Rogan Pitanja Sve, Face Off, Scare Takctics, Stranded, Sinbad, Zona sumraka i još mnogo toga.

Možete li gledati Syfy izvan SAD-a?

Nažalost ne. Iako kanal nije ograničen u drugim zemljama, i dalje morate biti u SAD-u za pristup. To je zato što kanalu morate pristupiti pomoću pretplate za kabelsku TV.

Da biste dobili pretplatu za kablovsku TV, morate se nalaziti u SAD-u. Zato nećete moći pristupiti SYFY-u izvan SAD-a, iako je ova usluga dostupna u drugim zemljama.

Ne samo da je ovo malo nepošteno prema ljudima koji žive u drugim zemljama, već je i vrlo oštro prema Amerikancima koji putuju van zemlje čak i na kraće vremensko razdoblje..

Srećom, postoji jednostavan, ali učinkovit način gledanja Syfy izvan Sjedinjenih Država – sve što trebate je vrhunska VPN usluga.

Pomoću jedne možete promijeniti svoju IP adresu s vlastite lokacije u bilo koju drugu po vašem izboru. Za Syfy će se pojaviti ako pregledavate iz prihvatljive regije (SAD) i omogućava vam pristup sadržaju koji je na njoj dostupan. Jednostavno možete naučiti kako strujati Syfy izvan SAD-a slijedeći ove korake:

  • Pretplatite se na PureVPN
  • Instalirajte VPN aplikaciju na svoj uređaj
  • Spajanje na američki poslužitelj
  • Pristupite PBS-u i uživajte!

Zašto vam treba VPN za Syfy?

Bilo je vremena kada je internetski svijet stvarno bio besplatan. Na internetu nisu postojale nikakve svjetovne granice. Postojala su nulta ograničenja i lako ste mogli pristupiti bilo čemu i svemu.

Međutim, ta sloboda na internetu nije trajala predugo. Ubrzo su zemljopisne granice nacrtane na cijelom webu. Vlade su se miješale u našu internetsku slobodu i počele cenzurirati više web stranica na Internetu.

Da biste shvatili koliko je trenutno stanje na Internetu gore, preporučujemo vam da pročitate o velikom Kineskom vatrozidu. Tisuće web stranica, uključujući neke od najpopularnijih mreža društvenih medija, u Kini su zabranjene da idu uporedo s vladinom politikom dopuštanja ograničene slobode ljudima.

Slično tome, više mreža i usluga zabranjeno je u mnogim različitim zemljama. Na primjer, UAE blokira VoIP usluge tako da njene lokalne telekomunikacijske tvrtke mogu nastaviti zarađivati ​​na štetu ljudi.

WhatsApp je u Brazilu zabranjen jer je tvrtka odbila dijeliti privatne razgovore pojedinca. Slično tome, Twitter je zabranjen u Turskoj, jer ga je vlada optužila za dijeljenje antinacionalne propagande.

Kao da ove blokade nisu dovoljne, streaming usluge također su smislile geo-brave. Da bi se pridržavali svojih ugovora o licenciranju sadržaja, oni ograničavaju raspoloživi sadržaj na temelju zemlje iz koje mu se pristupa. Isto se primjenjuje u slučaju SYFY kanala.

Ali to nije jedini kanal koji je ograničavao pristup svom sadržaju izvan svoje matične zemlje. Mnogi drugi kanali za strujanje slijede isti postupak, uključujući HBO Now, Hulu, Amazon Prime i još mnogo toga. Čak i Netflix, koji je dostupan u gotovo svakoj drugoj zemlji, ima različite biblioteke za ljude u različitim zemljama.

U takvom scenariju VPN može biti vrlo koristan. Budući da web stranice i usluge koriste vašu IP adresu za određivanje vaše stvarne lokacije, možete koristiti VPN da biste svoj IP prebacili u drugu zemlju i uživali u mrežnoj slobodi koju istinski želite.

Ovisno o VPN usluzi koju koristite, s lakoće možete pristupiti Syfy, Netflix, Amazon Prime, Hulu ili bilo kojem drugom kanalu za strujanje. Pročitajte dolje da biste saznali koji je PureVPN najbolji VPN za Syfy.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me