Kako gledati njemački Netflix s bilo kojeg mjesta

Da biste gledali njemački Netflix u Australiji, SAD-u ili Velikoj Britaniji, koristite VPN na svom streaming uređaju. Budući da PureVPN prvi put daje 7-dnevno probno razdoblje sa samo 0,99, možete uštedjeti novac i uživati ​​u njemačkim TV emisijama poput Dogs of Berlin. Gledajte njemački Netflix i spriječite dosadu kod kuće.

Nabavite PureVPN 31-dnevno jamstvo povrata novca

Kako gledati njemački Netflix Overseas?

Jednostavno slijedite dolje navedene korake za gledanje njemačkog Netflixa s bilo kojeg mjesta:

Američki Netflix VPN

Prijavite se za PureVPN.

To je brzo i bez problema.

spojite purevpn netflix poslužitelj

Preuzmite i instalirajte PureVPN.

Podržava stotine uređaja.

Pristupite njemačkom Netflixu s VPN-om

Stream njemački Netflix.

Samo se povežite i uživajte!

Preuzmite PureVPN

Na svom omiljenom uređaju!

Windows Mac Android Chrome Firefox

Nabavite PureVPN na svom uređaju i odmah prenesite njemački Netflix

Pomoću PureVPN-a i njegovog korisničkog sučelja sada možete pristupiti njemačkom Netflixu na svim uređajima za streaming, omogućujući vam strujanje sadržaja s bilo kojeg mjesta.

Windows Mac Android iOS Chrome Firefox Router Kodi

A to je samo polovica. PureVPN je čak kompatibilan s različitim igraćim konzolama, BoxeeBox, Roku, Apple TV, Android TV i mnogim drugim.

31-dnevno jamstvo povrata novca

Mogu li gledati njemački Netflix iz inozemstva?

Prije toga, njemačkom Netflixu mogli ste pristupiti samo ako trenutno živite ili putujete u Njemačku. Bio je to jedini način. Ali s PureVPN-om stvari su postale sasvim drugačije. Sada njemačkom računu Netflix možete pristupiti s bilo kojeg mjesta na svijetu. Drugim riječima, ne morate ići u Njemačku da biste joj pristupili.

Netflix SAD dostupan zemljama

Najbolji filmovi dostupni samo na njemačkom Netflixu

Netflix Njemačka

Da Geht Noch Was (2013)

Da Geht Noch Was njemački je komični film koji je 2013. godine objavio redatelj Holger Haase i u kojem su glavni glumci Florian David Fitz i Henry Hübchen. To je priča o raskinutom odnosu oca i sina i o tome kako ljubav između obitelji nikada ne blijedi. Conrad je igrao Floriana, sada već odrastao uvijek se držao podalje od oca, nakon načina na koji se prema njemu postupalo kao kad je bio dijete. Međutim, nakon posebnog zahtjeva majke koja umire, vraća se ocu i dostavlja mu omotnicu. No kad stigne, otkriva da njegov otac prolazi kroz stvarno teško vrijeme i započinje svoj put kako bi popravio odnos s ocem i pomogao mu da ustane..

Netflix Njemačka

Zelena knjiga (2018)

Zasnovan na istinitoj priči, Green Book je biopic s crnim jazz pijanistom Donom Shirleyjem, kojeg glumi Mahershala Ali i njegov bijeli vozač Tony Lip, kojeg glumi Viggo Mortensen. Film prati ovo dvoje koji su u obilasku zemlje, počevši od New Yorka, sve do južnih država 1960-ih. Ubrzo, njih dvoje razvijaju posebnu, neočekivanu vezu, suočavajući se s rasizmom u tom vremenu.

Netflix Njemačka

Hubert i Staller – Unter Wölfen (2016)

Unter Wölfen je 90-minutni njemački dugometražni film temeljen na TV seriji iz 2006., Hubert i Staller. Slijede dvojica detektiva, Franz Hubert i Johannes Staller, koji se nađu zaglavljeni između ubojstva Kröpfa, šefa policije. Pridružite im se dok istražuju i utvrde tko je odgovoran za ovaj zločin.

Tko koristi VPN za njemački Netflix?

postotak korisnika koji koriste netflix s vpn

PureVPN svakog mjeseca pomaže stotinama tisuća streamersa kojima pristupaju Netflixovim sadržajima iz različitih dijelova svijeta.

Najbolji VPN za njemački Netflix

Svijet je prepun stotina različitih VPN usluga. Neki su plaćeni, neki dolaze besplatno. Međutim, za one koji su zainteresirani za gledanje i pristup njemačkom Netflixu, njihove su mogućnosti prilično ograničene jer mnogi VPN-ovi tamo podržavaju Netflix ili imaju poslužitelje u Njemačkoj. Kao rezultat, PureVPN je najbolji VPN za taj posao. Ne samo da ima poslužitelje u Njemačkoj, već nudi i Netflix podršku, što vam omogućuje neograničen pristup streaming servisu i njegovom sadržaju.

  • Putnik

  • expat

  • Jedinstveni sadržaj

  • Split tuneliranje

  • Anonimnost

Putovanje u drugu zemlju prilično je uzbudljivo samo po sebi. Međutim, dok to činite, praćenje omiljenih TV emisija i filmova može biti poprilično teško. A kako ne biste željeli da vam iskustvo pokvari, uvijek se preporučuje što je moguće prije gledati svoje omiljene emisije i filmove.

Ali kako čovjek može gledati svoje omiljene emisije i filmove na putovanju? Pa, to je prilično jednostavno. Dobivate svoje ruke na VPN vezi. Preko njega se lako možete povezati s njemačkim Netflixom i gledati sadržaj prije nego što ga itko drugi pokvari umjesto vas.

Živjeti u nekoj drugoj zemlji zbog zahtjeva vašeg posla ili vašeg poslovanja prilično je teško samostalno jer nemate društvo svojih prijatelja ili obitelji. Ako isključite mogućnost gledanja svojih omiljenih emisija i filmova, život može postati težak.

Dakle, za sve naše njemačke emigrante koji nisu u gostima imamo način na koji sve svoje omiljene TV emisije i filmove možete vratiti na Netflix. Sve što trebate je PureVPN. Upotrijebite je za povezivanje s Njemačkom i pristup njemačkom Netflixu.

Želite gledati najbolje njemačke TV emisije i filmove, ali ih ne možete pronaći na Netflixu? Pa, to je zato što je taj sadržaj dostupan samo na njemačkom Netflixu. Dakle, jedini način do kojeg možete doći je ako se preselite u Njemačku.

Do sada, jer vam PureVPN omogućuje pristup njemačkom Netflixu i to također, bilo gdje u svijetu. Sve što trebate učiniti je povezati se s njemačkim poslužiteljem i to je to. Krenite na Netflix i moći ćete vidjeti sve one fantastične, ekskluzivne njemačke emisije i filmove.

Danas većina korisnika vjeruje da se pri korištenju VPN veze brzina vašeg interneta usporava i dobro, to je slučaj s većinom VPN-a. Međutim, kod PureVPN-a i njegove revolucionarne značajke Split Tunneling stvari su posve drukčije.

Ova značajka omogućuje korisnicima da unaprijed odluče koje će web stranice i usluge željeti koristiti s VPN vezom i koje žele pokrenuti. Dakle, dobivate prednosti upotrebe VPN veze, a da pritom ne morate kompromitirati brzinu. To je win-win.

Pristup njemačkom internetu jedna je stvar, biti zaštićen dok to radite, je posve druga priča, ona koja je jednako važna. Pa, ako se odlučite za PureVPN, dobit ćete najbolje iz oba svijeta. Ne samo da vam pruža pristup njemačkom Netflixu, već štiti i vašu internetsku privatnost.

Kako gledati njemački Netflix s VPN-om

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me