Kako gledati NBA na Kodi – Stream uživo s najboljim dodacima

Objavljeno: 02. srpnja 2019. godine

Ako putujete negdje izvan SAD-a ili Kanade i ne želite propustiti električne trenutke, imamo dobre vijesti za vas. Možete pogledati sljedeći vodič o tome kako gledati NBA na Kodiju kroz najbolje NBA dodatke i uloviti sve sezone uživo iz bilo kojeg mjesta na svijetu.

Dalje ćemo razgovarati o nekim od glavnih službenih i trećih strana NBA Kodi dodataka i kako ih instalirati. Dakle, bez dodatnih poklona, ​​započnimo.

Kako gledati NBA na Kodi-u pomoću PureVPN-a

PureVPN je stvoren da olakša sve vaše probleme vezane uz strujanje čak i kada je u pitanju streaming na Kodi. Naši 2 000+ VPN poslužitelji i 300 000+ IP-ova dostupni su vam non-stop, tako da ćete gledati svoje omiljene sportove i zabave pri ludo velikim brzinama, a identitet zadržavate anonimnim.
Postavite pouzdan VPN da vara svoju lokaciju, učini internetski promet anonimnim i na taj način pristupite svim popularnim dodacima Kodi bez brige o ograničenjima zemlje. Osim što zaobilazite ograničenja sadržaja, ISP leptir možete lako iskopati kako biste uživali u streamingu bez međuspremnika.
Sve što trebate učiniti je:

 1. Pretplatite se na PureVPN.
 2. Preuzmite i instalirajte željenu aplikaciju za svoj uređaj
 3. Spojite se na američki poslužitelj radi najboljeg iskustva strujanja.
 4. Gledajte NBA na Kodi uživo na bilo kojem uređaju i s bilo kojeg mjesta.

Najbolji dodaci za NBA Kodi [Službeni & Dodaci trećih strana]

Kodi ima veliki raspon spremišta i dodataka dostupnih korisnicima. Dodaci se obično kategoriziraju u službene i treće strane. Službeni dodaci nude službene mogućnosti streaminga. Međutim, većina službenih dodataka potrebna je pretplata za gledanje sadržaja uživo poput NBA sportova. S druge strane, dodaci trećih strana uglavnom nude besplatne opcije strujanja.
Pretražili smo službenu i neslužbenu galeriju dodataka Kodija da bismo popisali najpopularnije dodatke. Pogledajmo ih nakratko.

Dodatak za NBA ligu (službeno)

Ako imate pretplatu za prolazak na ligu, većinu regularnih NBA sezona lako možete uhvatiti putem ovog dodatka. Budući da je službeni dodatak, možete ga pronaći u Kodijevom zadanom spremištu i instalirati ga s nekoliko klikova (više o tome kasnije).
Problem s propusnicom za NBA ligu je što može doživjeti nesvjest ako se događaj prenosi na lokalnom kanalu. Štoviše, ljudi koji žive izvan SAD-a možda se neće moći povezati s njim zbog ograničenja lokacije.

Sportsnet sada dodatak (službeno)

Još jedan službeni dodatak, Sportsnet zahtijeva premium pretplatu koja počinje od 24,99 USD mjesečno. Dodatak je povezan s kanadskom mrežom te tako ima dozvolu za emitiranje do 40 redovnih NBA sezona. Za ljubitelje sporta, Sportsnet Now mogao bi doći kao sveti gral jer nudi dobar broj NHL utakmica, MLB kao i Premier League igara. Nakon što instalirate dodatak, samo morate dodati svoje vjerodajnice za Sportsnet Now.

ESPN Player dodatak (službeno)

ESPN uređaj je također potencijalni protivnik na listi dodataka, jer nudi i značajku na zahtjev i live streaming. Pretplata počinje od 10 USD mjesečno. Međutim, ako vam je potrebna samo jednodnevna propusnica, možete je dobiti za 7 dolara.

USTV Now (službeno)

USTV Now ima neke od najvećih knjižnica sporta kada su u pitanju sportski dodaci. Dodatak nudi do 7 besplatnih sportskih kanala. Međutim, ako vas zanima više kanala, možete otključati još 29 kanala za 19,99 USD. Na dodatku USTV Now možete uhvatiti sve sportove koji se emitiraju na ESPN-u kao i na mreži ABC.

Popcorn TV dodatak (treća strana)

Popcorn TV široko je popularan dodatak koji korisnicima nudi riznicu internetskog sadržaja poput filmova na zahtjev, TV emisija, sporta, kanala uživo i još mnogo toga. Srećom, u dodatku možete besplatno uhvatiti i live NBA sportske struje.

Dodatak popisa za reprodukciju popisa UK Turk (treća strana)

Dodatak ima veliku količinu sadržaja iz raznih zemalja, posebno SAD-a i Velike Britanije. Nudi potpuno besplatne mogućnosti streaminga, uključujući i sportski streaming. Dodatak često prebacuje skladišta kako bi izbjegao sumnjive oči autorskih trolova.

Kako instalirati službeni pass NBA lige na Kodi

Sada kada smo naveli neke od najpopularnijih službenih dodataka za Kodi i treće strane za NBA, pređite na vodič za instalaciju. Koristimo dodatak za prolaz NBA lige, na primjer:

 1. Pokrenite Kodi aplikaciju
 2. Idi na Add-ons opcija
 3. Idi na Instalacijski paket u gornjem lijevom kutu
 4. Sada kliknite Instaliraj iz skladišta
 5. Ići Spremište dodataka Kodi i onda Video dodaci
 6. Dvokliknite NBA League Pass i Install
 7. Pričekajte da se dodatak prebaci Omogućeno
 8. Vratite se natrag Dom zaslon
 9. Ići Add-ons i onda Video dodaci
 10. Pomaknite se da biste pronašli Prolaz za NBA ligu dodatak
 11. Prijavite se na dodatak pomoću pretplate na League Pass
 12. Uživajte u NBA uživo na Kodiju bilo gdje

**Bilješka: Službene dodatke možete instalirati samo s gore navedenim smjernicama. Za dodatke treće strane prvo morate preuzeti i instalirati skladište odgovarajućeg dodatka.

Zašto trebate VPN da biste gledali NBA na Kodi?

Kodi je zabavno središte za zabavu. Korisnicima pruža rješenje sa jednom stopom za strujanje širokog spektra sadržaja, bilo sportskih, filmova, dokumentarnih filmova, pa čak i kanala uživo.
Aplikaciju pokreću dodaci koji su dostupni u spremištima. Loša strana je što nije dostupan svaki dodatak u svakoj regiji. Drugo, neki popularni dodaci, poput sporta, doživljavaju zamračenje zbog čega se korisnici uplaše i ne mogu strujati sadržaj.
Ovdje dolazi virtualna privatna mreža kao jedini alat koji je sposoban riješiti ovaj grozan problem. S dinamičkim rasponom sigurnosnih i anonimnih značajki kao što su enkripcija i anonimne IP adrese, VPN pomaže korisnicima da prevare svoju lokaciju i zaobiđu sva ograničenja.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me