Kako gledati Kentucky Derby uživo online?

Objavljeno: 16. travnja 2019. godine

Da biste gledali Kentucky Derby putem interneta s bilo kojeg mjesta, samo slijedite dolje navedene korake:

1. Nabavite PureVPN.
2. Spajanje na američki poslužitelj.
3. Pristupite NBC-u i gledajte Kentucky Derby uživo online!

gledanje-Kentucky-line

Kako gledati derbi u Kentuckyju odasvud?

Kentucky nije poznat samo po svojoj prženoj piletini. Postoje i druge stvari zbog kojih je regija popularna. Jedan od razloga zašto je Kentucky poznat je zbog popularnog turnira u konjskim utrkama koji se svake godine održava u državi.

Tako je, derbi u Kentuckyju vraća se još godinu dana! Nazvan kao “najuzbudljivija dva minuta u sportu”, derbi će započeti 3. svibnja, a završit će 4. svibnja. Kompletan raspored Derby Daya možete provjeriti ovdje.

Ako volite sport, onda biste ga definitivno voljeli prenositi online. Usluge kablovske televizije užasno su zastarjele i zbog određenih ograničenja emitiranja teško možete vidjeti svoje omiljene utakmice. Čak su i utakmice koje su prikazane ispunjene oglasima, što je cjelokupno iskustvo pretvorilo u grozno.

Da biste uživali u svom omiljenom sportskom sadržaju, bolje je odustati od kablovske televizije i prebaciti se na streaming online. Na ovaj ćete način vidjeti utakmice koje želite bez da tolerirate one užasne reklame. Štoviše, trošak kanala je također puno jeftiniji u odnosu na ono što obično plaćate za svoju digitalnu kabelsku uslugu.

Međutim, kada je u pitanju dostupnost kanala, možete naići na neke probleme. Najgori dio koji struji putem interneta jest taj što neki kanali nisu dostupni u različitim regijama širom svijeta. Uzmimo, na primjer, NBC-u je dostupan samo iz SAD-a i njemu se ne može pristupiti s bilo kojeg drugog mjesta.

U takvom scenariju nailazite na probleme ako želite uživo prenositi svoje omiljene sportske događaje, poput Kentucky Derbyja uživo. Srećom, postoje načini da se izbjegnu ta ograničenja i lako pristupi vašim omiljenim kanalima na mreži. Slijedi dolje potpuni vodič o tome kako možete uživo gledati Kentucky Derby putem VPN-a.

Gledajte Kentucky Derby uživo na mreži s VPN-om

Da biste gledali Kentucky Derby putem interneta s bilo kojeg mjesta, samo slijedite dolje navedene korake:

 1. Nabavite PureVPN.
 2. Spajanje na američki poslužitelj.
 3. Pristupite NBC-u i gledajte Kentucky Derby uživo putem interneta!

Unatoč svim postojećim ograničenjima, još uvijek možete gledati Kentucky Derby koristeći VPN poput PureVPN-a. Omogućuje vam da promijenite svoju IP adresu u bilo koju drugu zemlju jednim klikom na gumb. Budući da većina kanala za streaming gleda na vašu IP adresu da utvrdi odakle ste, pomoću ove hake možete pristupiti svojim omiljenim kanalima putem Interneta s bilo kojeg mjesta.

Na primjer, ako živite u Australiji i želite da Kentucky Derby struji na NBC-u, to nećete moći jer je vaša IP adresa australijska. Ali ako se povežete s PureVPN-om i povežete se na VPN poslužitelj u SAD-u, moći ćete lako pristupiti bilo kojem američkom kanalu po vašem izboru..

PureVPN vam omogućuje pristup preko 2.000 poslužitelja i 300.000 anonimnih IP-ova u 140 zemalja, što znači da možete pristupiti svemu što želite na webu. Ovi su poslužitelji visoko optimizirani i napravljeni su da vam omoguće maksimalne brzine tako da možete uživati ​​u streamingu uživo sadržaja bez ikakvih prekida..

PureVPN je idealan za one koji pate od problema s prigušivanjem brzine internetskih usluga. Poznati su davatelji internetskih usluga koji usporavaju vašu brzinu interneta kad misle da trošite velike količine podataka. No s PureVPN-om možete anonimno koristiti web tako da vaš davatelj internetskih usluga ne može otkriti što radite na mreži i smanjiti širinu pojasa..

Gdje uživo gledati Kentucky Derby?

NBC i NBC Sports dobili su prava za emitiranje utrka u Kentucky Derbyju na svojim kanalima. Ako tražite druge servise za streaming koji će uživo prenositi utrke putem Interneta, trebali biste proći popis ispod:

 1. fuboTV
 2. fuboTV je popularna internetska televizijska usluga s koje možete prenositi Kentucky Derby uživo putem interneta. Postoji nekoliko paketa i promo paketa na koje se možete pretplatiti kako biste uživo prenosili svoje omiljene kanale na fuboTV.

  NBC Sports je također dio jednog od paketa dostupnih na fuboTV-u. Plaćajući 44,99 USD mjesečno, imat ćete pristup mnoštvu strujnih kanala.

 3. Sling TV
 4. Sling TV je još jedna alternativa koju možete koristiti za gledanje Kentucky Derbyja uživo putem interneta. NBC i NBC Sports naći ćete u oba pakiranja na Sling TV-u. Kanal košta oko 25 dolara mjesečno..

 5. Hulu
 6. Hulu je jedan od najpopularnijih servisa za strujanje vani. Za 39,99 USD mjesečno možete vidjeti desetine TV kanala uživo, kao i nekoliko premium mreža. Na Huluu su dostupni i NBC i NBC Sports, a utrke putem Interneta možete lako prenositi putem interneta.!

Završne misli

Za koga navijate u nadolazećem derbiju u Kentuckyju? Nadamo se da ćete lako vidjeti svoje omiljene utrke slijedeći gore spomenuti vodič.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me