Kako gledati Kayo sport na Novom Zelandu

Objavljeno: 2. veljače 2020

Kayo Sportsu na Novom Zelandu ne možete pristupiti čak ni uz pretplatu. Da biste to riješili, možete koristiti VPN da biste gledali Kayo Sports s bilo kojeg mjesta na Novom Zelandu. Koristite PureVPN za samo 0,99 USD na svojim streaming uređajima i gledajte Kayo Sports tijekom zaključavanja.

Kayo Sports prepun je fantastičnog sadržaja koji uključuje neke od najpopularnijih nogometnih liga na svijetu! Na Kayo sportu možete prenijeti La ligu, Bundesligu, Seriju A, Ligue 1, kao i A-ligu. Sve su to nevjerojatne nogometne lige koje spakiraju neke od najboljih nogometnih momčadi i nevjerojatne nogometaše.

Kayo Sports je fantastičan kanal za sportski streaming. Međutim, kanal je dostupan samo u Australiji. To znači da ako živite na Novom Zelandu, nećete moći pristupiti kanalu ako nemate PureVPN. S PureVPN-om samo se trebate povezati na australijski poslužitelj i odmah ćete dobiti pristup Kayo Sportsu.

Možete uživati ​​u svemu tome i više samo za 25 USD mjesečno. Nakon toga, možete koristiti Kayo Sports na tri različita uređaja.

Kayo Sports možete igrati na mnogim različitim uređajima, uključujući preglednik, Apple TV, App Store, Google Play i Chromecast. Tu je i dodana podrška za PlayStation 4, Xbox One, Telstra TV i mnoge druge platforme Smart TV.

Korak po korak vodič za pristup Kayo sportu na Novom Zelandu

Pristupite Kayo Sportsu u tri koraka i uživajte u najboljem sportskom streamingu na Novom Zelandu.

  1. Posjetite web-lokaciju PureVPN i potražite pretplatu PureVPN koja odgovara vašim potrebama.
  2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju, applet ili proširenje za preglednik PureVPN, ovisno o vašoj postavci struje.
  3. Pokrenite aplikaciju i prijavite se sa svojim korisničkim imenom i zaporkom koja vam je poslana putem e-pošte.
  4. Nakon prijave, kliknite na zemlju i odaberite Australiju kao svoju regiju.
  5. Jednom kada bude povezana, vašu pravu IP adresu maskirat će australijska IP adresa.
  6. Postavljanje Kayo Sports na uređaj!
  7. Uživajte u strujanju!

Kako dobiti australijski broj?

Postoje 3 mogućnosti koje možete koristiti u ovom slučaju. Kayo Sports očito zahtijeva stvarni australijski broj da biste se registrirali za uslugu. Bilo koji od sljedećih koraka riješit će problem za vas.

Najbolja opcija je pitati svog australijskog prijatelja koji nema namjeru koristiti Kayo Sports da vam da vaš broj. Trebate samo jednokratni kôd koji se šalje SMS-om. Nakon unosa koda, moći ćete dovršiti registraciju.

Druga je mogućnost kupiti australijsku SIM. To se lako može dogovoriti ako imate novca za potrošiti. Za 60 USD (30 USD + 30 USD) možete dobiti svoj australijski broj. Dostava na Novi Zeland lako se može organizirati iz internetskih usluga, a aktivirati bi se čak i bez posjete Australiji.

Treća opcija je iznajmljivanje virtualnog australijskog broja. Možete ga koristiti za primanje SMS-a od Kayo Sports, a zatim ga možete prestati koristiti.

Kako gledati Kayo Sports na TV-u?

Neke opcije vam omogućuju strujanje Kayo Sportsa na televiziji. Zaslon možete baciti sa svog Android ili iOS uređaja na TV ekran. Ili možete upotrebljavati Google Chromecast za strujanje Kayo Sportsa na svom televizoru.

Na Androidovim kutijama dostupan je i neslužbeni Kayo Sports Kodi Plugin. Isti dodatak možete preuzeti i ako imate Kodi .

Ako imate PureVPN instaliran na bilo kojem od ovih uređaja, Kayo Sportsu možete jednostavno pristupiti i strujati na Novom Zelandu.

Često postavljana pitanja

Evo nekoliko najčešće postavljanih pitanja o Kayo sportu.

Je li Kayo sport dostupan u NZ-u?

Kayo sports izvrstan je streaming servis, ali je ograničen za pristup samo u Australiji. Ako se nalazite na Novom Zelandu, nećete moći pristupiti kayo sportu osim ako ne promijenite lokaciju premium premium streaming VPN-om, poput PureVPN.

Kad se povežete s PureVPN, možete promijeniti lokaciju u Australiju ili bilo koju drugu regiju po želji. Kada se uspješno povežete s australijskim poslužiteljem, postat će dostupne sve usluge poput Kayo sporta koji su dostupni samo u Australiji..

Koji su kanali na Kayo sportovima?

Kanali dostupni na Kayo Sports uključuju Fox Sports News, Fox Sports kanale 501 do 507, ESPN 1/2 i BeIN Sports 1/2/3.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me