Kako gledati japanski Netflix s bilo kojeg mjesta

Dosadno kod kuće? Nabavite PureVPN i gledajte japanski Netflix. Za vas, PureVPN nudi 7-dnevno probno razdoblje za samo 0,99 dolara kako bi vam pomoglo da pristupite Netflix-u Japan po udobnosti svojih kauča.

Nabavite PureVPN 31-dnevno jamstvo povrata novca

Kako gledati japanski Netflix u inozemstvu?

Jednostavno slijedite dolje navedene korake za gledanje japanskog Netflixa s bilo kojeg mjesta:

Američki Netflix VPN

Prijavite se za PureVPN

To je brzo i bez problema

spojite purevpn netflix poslužitelj

Preuzmite i instalirajte PureVPN

Podržava stotine uređaja

Pristupite Netflixu putem VPN-a

Stream japanski Netflix

Samo se povežite i uživajte!

Preuzmite PureVPN

Na svom omiljenom uređaju!

Windows Mac Android Chrome Firefox

Nabavite PureVPN na svom uređaju i odmah prenesite japanski Netflix

PureVPN dolazi s mnoštvom novih i jedinstvenih značajki, od kojih je jedna njegova, cross-platforma jednostavna za upotrebu. Ovdje je popis nekih platformi na kojima možete dobiti PureVPN:

Windows Mac Android iOS Chrome Firefox Router Kodi

A to je samo polovica. PureVPN kompatibilan je s mnogim drugim, uključujući igraće konzole, BoxeeBox, Roku, Apple TV i Android TV.

31-dnevno jamstvo povrata novca

Mogu li gledati japanski Netflix dok putuje inozemstvom?

Zbog Netflixa i njegovih potpuno novih regionalnih pravila, ne možete pristupiti japanskoj verziji ako se trenutno ne nalazite u Japanu. A isto se odnosi na bilo koju drugu verziju Netflixa. Na primjer, ako živite u Sjedinjenim Državama i pitate se možete li dobiti američki Netflix u SAD-u, nemate sreće.

Kad se kaže, to ne znači da ne postoji način da to učinite. Pomoću PureVPN veze, možete pristupati ne samo japanskom Netflixu, već i bilo kojoj drugoj verziji u kojoj želite uživati. Daje vam potpunu slobodu. Dakle, odgovor na vaše pitanje je da, Da, možete pristupati japanskom Netflixu iz inozemstva, ali samo ako koristite PureVPN.

Dostupne zemlje u Netflixu

Najbolji filmovi i emisije dostupni samo na japanskom Netflixu

Netflix Japan

Ahiru no Sora (2019)

Ahiru no Sora je japanska košarkaška manga serija koja je prvi put objavljena 2004. godine i od tada je prilično popularna ne samo u Japanu, već i u ostatku svijeta. TV serija prati život Kurumatanija Sora, koji je na putu da karijeru nastavi u košarci u svojoj novoj školi, a svoju majku, koja je nekada bila košarkašica, učini ponosnom.

Netflix Japan

Vješalica (2017)

Hangmanov čvor, poznat i kao Hangumanzu notto, japanski je akcijski dramski film objavljen 2017. godine. Slijedi krvava bitka koja izbija između studenta sveučilišta psihopata i gomile hardcore huligana, sve iz ljubavi. Odatle, krv, ubojstva i sve što se nađe između njih. Ovaj film nije za slabovidno srce. Ali ako volite akciju, to se mora, pogotovo ako ste ljubitelj japanskog filma.

Netflix Japan

Grand Blue (2018)

Grand Blue je japanska animirana TV serija koja je do danas kao jedna sezona nosila svoje ime, ukupno 12 epizoda. Međutim, i tada se ovaj anime smatra jednim od najboljih animea svih vremena. Serija prati život i vremena Iori Kitahara, studentice koja počinje novi život na poluotoku Izu, gdje se nalazi njegov novi fakultet. Jednom tamo otkriva svoju ljubav prema čudesima podvodnog svijeta, pijenju i druženje.

Tko koristi VPN za japanski Netflix?

postotak korisnika koji koriste netflix s vpn

Tijekom godina, PureVPN pomaže tisućama gledatelja iz cijelog svijeta da pristupe svom omiljenom sadržaju na Netflixu.

Najbolji VPN za japanski Netflix

Omogućavanje pristupa streaming uslugama iz cijelog svijeta samo je jedan dio PureVPN-a. Ovdje je popis svih ostalih pogodnosti koje dobivate upotrebom PureVPN-a i njegovih premium usluga:

  • Putnik

  • expat

  • Više regija

  • Split tuneliranje

  • Anonimnost

Bilo da se radi o poslovnim ili obiteljskim obvezama, zapravo nikada ne znate kada morate putovati u drugu zemlju i na koliko dugo. Međutim, ono što znate je da ne biste htjeli propustiti svoje omiljene TV emisije i filmove. Pa, uz PureVPN možete sa sobom ponijeti sve svoje omiljene streaming usluge. Dakle, bez obzira gdje se nalazite na planeti, možete pristupiti japanskom Netflixu ili bilo kojoj drugoj usluzi u vezi s tim.

Život Expatsa već je prilično težak zbog toga što je stalno izvan kuće, prijatelja i obitelji. A ako im oduzmete jedinu uslugu putem koje uživaju u njihovim omiljenim TV emisijama i filmovima, pogoršat ćete je. Kao rezultat, za sve naše expats koji žive u inozemstvu, PureVPN je rješenje za vaše probleme. Život u inozemstvu može učiniti ugodnijim. To vam omogućuje vraćanje vaših omiljenih TV emisija i filmova.

Kao što smo već rekli, Netflix je posvuda u svijetu, ali sadrži različite biblioteke na svim mjestima koja su dostupna. Kao rezultat toga, postoji vjerojatnost da TV emisija ili film koji želite gledati možda neće biti dostupni u biblioteci Netflix koja vam je dostupna. Pa, s PureVPN-om možete putovati svijetom, sjedeći na istom mjestu. Možete provjeriti različite biblioteke iz australske Netflix, Netflix UK i događanja Netflix US, najopsežnije dostupne biblioteke.

Većina korisnika vjeruje da će njihova brzina interneta ako pređu na VPN vezu za potrebe strujanja i pregledavanja ugroziti internetsku brzinu. To će rezultirati u sporijim brzinama pregledavanja i međuspremnicima tijekom strujanja. Pa, s PureVPN-om i njegovom jedinstvenom značajkom splitskog tuneliranja to više nije problem.

Pomoću Split Tunnelinga možete unaprijed odlučiti koja će web lokacija biti pokrenuta pod uslugama PureVPN, a koja ne. Tako, na primjer, želite strujati sadržaj na japanskom Netflixu, ali ne želite surfati mrežom putem VPN-a. Pa, sad to možete i bez uključenja u brzinu interneta.

Uz neograničen pristup različitim web lokacijama i uslugama za streaming, PureVPN pruža dodatnu korist od potpuno anonimnog interneta. To ne samo da pomaže u održavanju internetskog identiteta, već vas štiti i od primanja zabrana jer je vaš IP uvijek maskiran. To je win-win situacija.

Kako gledati japanski Netflix s VPN-om

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me