Kako gledati Hotstar izvan Indije

Objavljeno: 2. travnja 2020

Isprobajte PureVPN za samo 0,99 USD i gledajte omiljene sportske i TV emisije na sadržaju na Hotstaru izvan Indije. Samo nabavite našu aplikaciju, povežite se na indijski poslužitelj za Hotstar India ili američki poslužitelj za Hotstar US i pristupite mu.

Hotstar je promijenio svoju strategiju nakon nekoliko godina opuštanja. Usluga streaminga u vlasništvu Star India nedavno je proširila uslugu pretplate na SAD i Kanadu. Na Hotstar aplikaciji možete gledati sportove poput IPL-a, Formule 1, moto sporta, Kabbadija, kriketa, tenisa itd..

Međutim, usluga je potamnila u ostatku svijeta.

Prije toga, Hotstaru ste mogli pristupiti s bilo kojeg mjesta, iako je službeno dostupan samo u Indiji. Tvrtka se, međutim, strogo postavila i usluga više nije dostupna izvan Indije, Kanade i SAD-a.

To znači da ako pokušate pristupiti Hotstaru s bilo kojeg mjesta izvan Indije, Kanade ili SAD-a, vjerovatno je da mu nećete moći pristupiti, a na zaslonu će se prikazati sljedeća pogreška: “Ovaj sadržaj nije dostupan u svoju regiju. ”

Pristup Hotstar izvan Indije

Pristup Hotstaru prilično je jednostavan ako imate pravi alat za prevladavanje ograničenja. Za razliku od Netflixa, Hotstar ne drži strogu kontrolu ako za promjenu svoje IP adrese koristite indijsku VPN uslugu.

Proces pristupa Hotstaru izvan Indije je prilično. Trebat ćete samo promijeniti svoju IP adresu putem Hotstar VPN usluge. VPN-ovi omogućuju vam da s lakoćom promijenite svoju IP adresu na bilo koju lokaciju. Budući da web stranice ovise o vašoj IP adresi kako bi shvatili vašu geo-lokaciju, promjena IP adrese zavarava web lokaciju u razmišljanju da živite u drugoj zemlji.

Pomoću VPN-a možete promijeniti svoju IP adresu na bilo koju lokaciju koju želite. Zbog toga su VPN-ovi nevjerojatno popularni kada je u pitanju dobivanje potpune internetske slobode.

Ako se vratite na temu, ako želite gledati Hotstar izvan Indije, to možete učiniti slijedeći jednostavne korake navedene u nastavku:

  • Preuzmite i instalirajte PureVPN
  • Povežite se s bilo kojim indijskim poslužiteljem
  • Pristupite Hotstar India sa službenog web mjesta ili aplikacije

Zašto Hotstar nije dostupan izvan Indije?

Čak i ako živite u SAD-u ili Kanadi, ono čemu možete pristupiti je smanjena verzija Hotstara. Većina potoka, filmova i TV emisija koje su dostupne indijskoj publici neće biti dostupna iz SAD-a ili Kanade.

To je baš kao gledanje Netflixa izvan SAD-a. Dobivate manje sadržaja nego što ih možete dobiti u SAD-u. To je zbog geografskih dozvola koje streaming tvrtke često dobivaju zbog konkurencije ili kako bi uštedjeli troškove.

Na primjer, određena TV emisija možda je već prodala američku licencu HBO Nowu, Amazon Prime ili bilo kojoj drugoj mreži. U takvom scenariju Hotstaru neće biti dopušteno emitiranje TV emisije unutar SAD-a.

Ili bi Hotstar jednostavno kupio indijsku licencu za određenu TV emisiju i neće je kupiti u drugim zemljama samo da bi je jeftino sačuvali i uštedjeli troškove. Još jednom, ova TV emisija neće biti dostupna Hotstar korisnicima izvan Indije.

U ovom scenariju, pitate se kako možete pristupiti Hotstaru izvan Indije ili bilo koje druge regije gdje je on već dostupan. Pa, ne biste se trebali brinuti, jer imamo rješenje koje vam može pomoći da naučite kako gledati Hotstar izvan Indije.

Hotstar nije dostupan u većini zemalja

Dostupne države Hotstara

Pokrenuta 2015. godine, usluga je relativno nova. Postupno gradi svoju infrastrukturu. Za sada je dostupan samo u Indiji, SAD-u, Kanadi i Velikoj Britaniji.

Hotstar – najbolji izbor u Indiji

Dostupne države Hotstara

Stavljajući sav lokalni sadržaj na jedno mjesto, Hotstar je uspio vidjeti eksponencijalni rast u svojoj korisničkoj bazi, što nagovještava obećavajuću budućnost.

Često postavljana pitanja

Evo nekoliko često postavljanih pitanja u vezi s pristupom Hotstaru.

Kako preuzeti Hotstar aplikaciju na Android izvan Indije?

Da biste preuzeli Hotstar aplikaciju na svoj Android uređaj izvan Indije, samo slijedite korake. Nabavite PureVPN, preuzmite aplikaciju na svoj uređaj, promijenite lokaciju u Indiju, otvorite Play Store i preuzmite Hotstar aplikaciju na Android.

Kako gledati Hotstar u Velikoj Britaniji?

Da biste gledali Hotstar u Velikoj Britaniji, jednostavno morate slijediti korake:
1. Nabavite PureVPN
2. Preuzmite aplikaciju na bilo koji uređaj
3. Povežite se s bilo kojim indijskim poslužiteljem
4. Pristup Hotstar ili preuzmite njegovu aplikaciju
5. Uživajte gledajući Hotstar u Velikoj Britaniji

Radi li Hotstar u SAD-u?

Da, Hotstar je nedavno pokrenuo svoj servis za američku publiku. Osim iz Indije, korisnici u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi mogu uživo gledati Hotstar u svojim zemljama.

Međutim, vidjet ćete umanjenu verziju Hotstar streaming usluge, kao što je gore spomenuto. U takvom scenariju, predlažemo da prvo povežete PureVPN kako biste pristupili indijskoj verziji Hotstara u svojoj zemlji.

U kojim je zemljama Hotstar dostupan u?

Za sada je Hotstar dostupan samo u tri države. To uključuje Indiju, Kanadu i SAD.

Iako možete pristupiti Hotstaru u SAD-u i Kanadi, vidjet ćete umanjenu verziju usluge s vrlo manje sadržaja u odnosu na njenu indijsku verziju. U takvom scenariju, predlažemo da slijedite gornji vodič kako biste gledali najbolju verziju Hotstara s bilo kojeg mjesta.

Koji su streaming uređaji kompatibilni s Hotstarom?

Sljedeći su uređaji kompatibilni s Hotstarom. Hotstar možete jednostavno strujati na bilo kojem od ovih uređaja: Windows PC
OSX Mac
iPhone
iPad
Android
Apple TV
Chromecastov

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me