Kako gledati hokej uživo online

Ažurirano: 15. listopada 2019. godine

Gledajte utakmice hokeja na terenu uživo bez ikakvih problema. Provjerite sljedeće korake i počnite strujati odmah.

 1. Pretplatite se na PureVPN
 2. Odaberite željenu zemlju
 3. Prijavite se na željeni kanal i pokrenite live streaming

Hokej

Kako prenositi hokejske utakmice na mreži putem VPN-a?

Streaming hokeja uživo online nikada nije bio tako lak. Započnite danas s ova tri jednostavna koraka.

Najbolji VPN za streaming nogometa

Pretplatite se na PureVPN

Super brzo & Bezbrižnog

Preuzmite VPN za nogomet Streaming

Preuzmite PureVPN

Na vašem preferiranom uređaju za strujanje

Gledajte nogomet uz PureVPN

Promijenite način strujanja

Odaberite kanal po vašem izboru

Preuzmite PureVPN

Na svom omiljenom uređaju!

Windows Mac Android iOS Chrome Firefox

Zašto vam treba VPN da biste gledali hokej na mreži?

S preko 2 milijarde navijača, hokej na terenu treći je najpopularniji sport na svijetu. To znači da svaki put kada se turnir održi, milijuni obožavatelja Hokeja širom svijeta traže načine putem kojih mogu lako strujati utakmice. Sada se neki pribjegavaju njihovom gledanju uživo na kablovskoj televiziji, dok se drugi oslanjaju na Internet za strujanje svojih omiljenih sportova. Ali stvari su se danas poprilično složile zahvaljujući regionalnim ograničenjima.

Turniri poput FIH-ovog Svjetskog kupa ili Hokejska liga Indije neki su od događaja koji se prikazuju u nekoliko odabranih zemalja. Na primjer, Hokejska liga Indije je ona koja je dostupna samo za gledanje na Hotstaru, usluzi koja je dostupna gledateljima u Indiji.

Kao rezultat toga, velika većina ljubitelja hokeja želi besprijekoran način gledanja svakog turnira uživo putem interneta. Pa, rješenje je VPN usluga. Vrhunska usluga poput PureVPN omogućuje vam da promijenite svoju virtualnu lokaciju u bilo koju zemlju, omogućujući vam pristup sadržaju koji vam ranije nije bio dostupan.

Najgledaniji hokejski događaji

Hokej je u svijetu prilično popularan, a glavni turniri se odvijaju lijevo, desno i u sredini. Kao takvo, praćenje svih njih može biti poprilično teško. Dakle, kako biste malo pomogli zajednici, evo popisa nekih od najvećih hokejaških turnira godine.

Hokejska liga Indije

Hokejska liga Indije (HIL) hokejska liga na terenu koja se održava u Indiji i smatra se jednim od najvećih sportskih događaja u zemlji. Turnir se održava svake godine, a za titulu prvaka natjecalo se ukupno 6 ekipa. U 2018. godini liga je odgođena iz nejasnih razloga. No, treba ga vratiti ove godine, a prva igra trebala bi biti zakazana za prosinac 2019. godine.

Svjetsko prvenstvo u hokeju

Muški hokejaški svjetski kup najveći je međunarodni hokejaški turnir u povijesti, a preko 16 timova iz cijelog svijeta natjecalo se za naslov svjetskih prvaka. Organizira ga Međunarodna hokejaška federacija (FIH), međunarodno upravljačko tijelo hokeja na terenu, i kao i drugi Svjetski kup, održava se svake četiri godine. Sljedeći svjetski kup u hokeju trebao bi se održati 2022. godine.

Hokej na Olimpijskim igrama

Hokej na terenu prvi je put predstavljen tijekom Olimpijskih igara 1908. u Londonu i od tada je dio ljetnih igara. Izbačena je s pariških igara 1924. zbog nedostatka sportske strukture, ali s provedbom izvan FIH-a kasnije je vraćena u olimpijske igre. Sljedeći će se hokejski događaj održati tijekom Igara u Tokiju 2020. godine.

Hokej na igrama Commonwealtha

Hokej, ili kako ga sami kažu u kanadskom hokeju na terenu, jedan je od sportova koji se igraju na Commonwealth Games-u, a to je globalno natjecanje koje se održava svake četiri godine. Dio je Commonwealth Games-a od 1998. godine, a Australija je odnijela kući najviše zlatnih medalja. Sljedeći hokejaški turnir trebao bi se održati na igrama Commonwealtha 2022. godine.

Trofej prvaka

Trofej hokejaških prvaka je međunarodni hokejaški turnir koji organizira FIH. Formiran od zračnog maršala Pakistana, Nur Khana i Pakistanskog hokejaškog saveza, to je jedan od najprestižnijih hokejaških turnira na svijetu koji se održava svake dvije godine. Sljedeće će se natjecanje dogoditi negdje 2020. godine.

Glavni turniri u hokeju na terenu

Trofej prvaka Svjetsko prvenstvo u hokeju
Hokej na Olimpijskim igrama Hokej na igrama Commonwealtha



Nađite PureVPN za pristup hokeju s bilo kojeg mjesta!

Gledajte Hokejske igre uživo iz bilo kojeg mjesta

1- Odaberite svoj plan Promjena valute: USD

 • USD

1 mjesečni plan Nema popusta Uštedite 0% $ 10,95 mjesečno mjesečno Dobijte 1-mjesečni plan 31-dnevnog jamstva povrata novca puni pristup. Bez granica. Najdraže! 7 dana suđenja + 47% OFF nakon toga Uštedite 0% $ 0,99 10,95 $ / mj 5,82 USD / mjesec nakon probnog postupka * 10,95 $ / mj $ 5,82 / mjesečno nakon probnog razdoblja * PRIMITE 7-dnevnu probu za 31-dnevno jamstvo povrata novca

Nakon 7 dana automatski ćete se pretplatiti na naš jednogodišnji plan na 10,95 $ / mj 5,82 $ / mj

6 mjesečni plan 24% OFF Uštedite 24% $ 8.33 mjesečno mjesečno dobivajte 6-mjesečno jamstvo povrata novca za 31 dan Pažnju molim!Ne propustite naše 7-dnevno suđenje po cijeni od 0,99 USD. Godišnji plan Uštedite 82% $ 1,99 / mj mjesečno Nabavite jednogodišnje 31-dnevno jamstvo povrata novca 2- Odaberite Vaš način plaćanja Sigurno i šifrirano plaćanje McAfee-ikona Odaberite Način plaćanja kreditnom karticom PayPal Kliknite ovdje da biste vidjeli sve mogućnosti plaćanja Sažetak narudžbe 0,99 USD

Sažetak vaše narudžbe

7-dnevno suđenje PureVPN-a + 47% OFF nakon toga USD 0,99 Dodaci

Ukupno USD 0,99 IMATE KODON KUPONA? primijeniti x

Unesite valjano ime vlasnika kartice.

Unesite važeću e-mail adresu.

Imam kreditnu karticu povezanu s mojim PayPal računom Pay with Kreditna kartica

31-dnevno jamstvo povrata novca

Sigurna i šifrirana plaćanja

Slanjem ovog obrasca prihvaćate naše Uvjete pružanja usluge i Pravila o privatnosti.

Plaćanje je uspješno

Hvala što ste isprobali demonstracijski program PVPN košarice. (U procesu nije naplaćen novac).

Želite dodati a Namjenski IP za 0,99 USD?
Što je Namjenski IP? Dobiti Namjenski IP Uklanjanje dodatka Odaberite zemlju

 • Ujedinjeno Kraljevstvo
 • Ujedinjene države
 • Singapur
 • Malta
 • Hong Kong (SAR)
 • Njemačka
 • Australija
 • Kanada

Dobiti Namjenski IP Želite dodati a Prosljeđivanje luka za 0,25 USD?
Što je Prosljeđivanje luka? Dobiti Prosljeđivanje luka Uklanjanje dodatka Želite li dodati DDos Zaštita za 0,99 USD?
Što je DDos Zaštita? Dobiti DDos Zaštita Uklanjanje dodatka Odaberite zemlju

 • Ujedinjene države
 • Ujedinjeno Kraljevstvo
 • Novi Zeland
 • Nizozemska
 • Australija
 • Kanada
 • Njemačka
 • Francuska

Dobiti DDos Zaštita × Namjenski IP VPN

S PureVPN-om posvećenim IP VPN-om možete učiniti mnogo više nego što možete zamisliti. Ovaj dodatak služi kao sjajno rješenje za one pojedince i tvrtke koji žele ograničiti pristup svojim mrežama.

Zašto mi je potreban namjenski IP VPN?

Serveri na daljinu s šifriranjem

Bez obzira na koji poslužitelj za udaljeni pristup na koji se povezujete, lako to možete učiniti bez brige da ćete biti ugroženi, posebno jer imate potporu šifriranjem vojnog stupnja.

Savršeno za tvrtke

Pojedinci i tvrtke mogu se povezati s ograničenim mrežama i poslužiteljima. Umjesto da svi koji imaju zajednički IP pristup mreži mogu samo oni koji imaju određenu IP adresu i na taj način povećavaju sigurnost skokovima i granicama..

Mogućnosti su neograničene

Bez obzira želite li pristupiti CCTV kamerama, bankovnim računima ili želite pregledati povjerljive podatke koji se nalaze na sigurnoj bolničkoj mreži, mogućnosti su neograničene..

× DDoS zaštićeni VPN

S PureVPN-om posvećenim IP VPN-om možete učiniti mnogo više nego što možete zamisliti. Ovaj dodatak služi kao sjajno rješenje za one pojedince i tvrtke koji žele ograničiti pristup svojim mrežama.

Zašto mi treba DDoS zaštićeni VPN?

Blokira neopravdani promet

Uz neopravdan promet, očekuje se pad internetske brzine i zaostajanja. Ali to više neće biti slučaj s našim DDoS zaštićenim VPN-om.

Je li budna u svakom trenutku

Umjesto da svaki put mora ručno aktivirati našu zaštićenu DDoS VPN, ona će biti aktivna u svakom trenutku. Čim se napad otkrije, naš DDoS zaštićeni VPN odmah će ga neutralizirati.

Savršeno i za igrače

Naš DDoS zaštićeni VPN služi kao dodatni sloj zaštite za igrače koji su redovito na meti cyber-kriminalaca i konkurenata. Budite uvjereni; imat ćete konkurentno i sigurno igračko iskustvo.

× Prosljeđivanje luka

Značajka Port Forwarding praktično dolazi kada trebate pristupiti internetskom uređaju / usluzi s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Kako mi prosljeđivanje porta koristi??

Recimo da želite pristupiti svom računalu, prijenosnom računalu ili poslužitelju s bilo kojeg mjesta na svijetu. Naš dodatak Port Forwarding će vam omogućiti upravo to.

Ako želite dijeliti pristup svojoj web stranici / FTP-u ili bilo kojoj drugoj usluzi, trebat će vam naš dodatak Port Forwarding.

Ako želite igrati online igru ​​sa svojim prijateljima, trebat će vam naš dodatak Port Forwarding koji će omogućiti vašim prijateljima da se pridruže vašem igračkom poslužitelju.

Ako koristite PureVPN na usmjerivaču, trebat će vam dodatak Port Forwarding da biste omogućili bilo koji određeni port na PureVPN IP.

× Sigurnost Enterprise Grade & Privatnost

Napredne značajke nove generacije pružaju solidnu sigurnost & privatnost. Ranije je tehnologija bila dostupna samo tvrtkama & Poduzeća. Omogućuje vam anti-malware / antivirus, blokator oglasa, filtriranje aplikacija, mehanizam za sprečavanje provale i filtriranje URL-ova / kategorija. Misli na to kao "supersile" za vaš redoviti VPN.

Napomena 1:

Od sada, sigurnost poduzeća & Dodatak o privatnosti ne djeluje istovremeno s našim posvećenim IP dodatkom. No možete koristiti bilo koji drugi način u našim VPN aplikacijama za omogućavanje Enterprise-Grade sigurnosti & Dodatak o privatnosti.

Napomena 2:

Imajte na umu da trenutno ručno postavljanje PureVPN ne podržava konfiguraciju naše Enterprise Grade Security & Dodatak o privatnosti. Ljubazno koristite naše VPN aplikacije da biste to omogućili.

× P2P zaštita

Dodatak P2P Protection osigurava da čak i najpametnije postavljanje hakera od strane hakera ili vladinih agencija to ne čini na vaš uređaj ili računalo. Naša proaktivna zaštita automatski će blokirati destruktivne datoteke poput virusa, malwarea, ransomwarea, trojanaca itd., Maskirane kao bujice od preuzimanja i čuvati vaš uređaj sigurnim i sigurnim.

PureVPN plan uključuje:

 • Aplikacije za
 • Sigurnost poduzeća
 • 10-Multi prijava tako da možete koristiti jedan račun na 10 uređaja istovremeno.
 • 2000+ sigurnih poslužitelja u 140+ zemalja
 • 24/7 korisnička podrška

dnevnici i korisnička podrška TrustPilot

Plaćajte svojom kreditnom karticom i DOBIJITE DODATNI 10% popusta!

Platit ću kreditnom karticom Nastaviti s Alipayom ×

Otkrivena je pogreška

da ne

Trebate pomoć? Razgovarajte s našom podrškom 24/7 uživo

Vaša uplata je odbijena

Pokušajte platiti putem Bluesnap.

Izaberite način plaćanja

Dobijte ovu ponudu sada Nastavite s

Često postavljana pitanja

Evo nekoliko odgovora na najčešća pitanja o hokeju

SEPA:

Podržane države kupca: Austrija, Belgija, Cipar, Estonija, Finska, Francuska, Njemačka, Grčka, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Malta, Monako,, eterlandi, Portugal, San Marino, Slovačka, Slovenija, Španjolska
Podržane valute: Euro

Boleto Bancário:

Podržane države kupca: Brazil
Podržane valute: BRL

idealan:

Podržane države kupca: Nizozemska
Podržane valute: EUR

paysafecard:

Podržane države kupca: Austrija, Belgija, Češka, Danska, Francuska, Njemačka, Velika Britanija, Grčka, Irska, Italija, Luksemburg, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugal, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Velika Britanija, Ujedinjene države
Podržane valute: CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, NOK, PLN, SEK, USD

sofort

Podržane države kupca: Austrija, Belgija, Njemačka, Italija, Nizozemska, Poljska, Španjolska, Švicarska, Velika Britanija
Podržane valute: CHF, EUR, GBP, PLN

eNETS:

Podržane države kupca: Singapur
Podržane valute: SGD

WebMoney:

Podržane države kupca: Armenija, Bjelorusija, Kirgizska republika (Kirgistan), Kazahstan, Rusija, Tadžikistan, Turkmenistan, Ukrajina, Uzbekistan
Podržane valute: USD

Skrill:

Podržane države kupca: Sve zemlje koje podržava BlueSnap
Podržane valute: Sve valute koje podržava BlueSnap

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me