Kako gledati filmove bez Wi-Fi-a besplatno

Usluge strujanja poput Netflixa i premijera Amazon omogućile su nam da postignemo najdraže i najtoplije TV emisije. Međutim, strujanje i dalje ima jedan glavni nedostatak: to što im je potrebno imati pristup internetu u svakom trenutku.

To znači da nisu nimalo povoljni kada putuju u inozemstvo. Ali ne brinite, najbolje usluge streaminga sada ljudima omogućuju gledanje filmova izvan mreže. Štoviše, sve je besplatno kao dio standardnog računa. Nadalje, u ovom ćemo vodiču detaljno opisati kako besplatno gledati filmove bez Wi-Fi-ja. Najbolji dio je besplatan i potpuno legalan.

Netflix

Možete preuzeti besplatne filmove za gledanje izvanmrežne mreže na androidu i drugim platformama koje su integrirane u vašu redovitu pretplatu. Preuzimanje sadržaja ne broji broj zaslona na kojima je dopušteno gledati ih.

No, nije moguće preuzeti sav sadržaj, ali potražite strelicu prema dolje na svojim kompatibilnim uređajima koja osiguravaju sadržaj, kao što je gledanje filma bez Wi-Fi-ja. Netflix se u cijelom svijetu dokazao kao jedan od najboljih načina za preuzimanje filmova ili bilo kojeg drugog sadržaja.

Ako želite znati kako besplatno gledati filmove bez Wi-Fi-ja pomoću Netflixa, to je vrlo osnovno: morate preuzeti program Netflix izravno na svoje računalo, umjesto da koristite preglednik.

U Google play trgovini i Microsoftovoj trgovini dostupna je Netflix aplikacija koju možete preuzeti za pristup ovim uslugama streaminga. Nažalost, Linux ili mac nemaju dostupnu aplikaciju Netflix, tako da nemaju mogućnost gledanja filmova izvan mreže.

Netflix omogućuje prilično lako pretraživanje filmova za preuzimanje putem unosa žanrovskog imena ili bilo koje određene ključne riječi povezane s vašim izborom. Osim toga, stekla je i svoju reputaciju zbog velike brzine prijenosa, ali to bi se razlikovalo ovisno o vrsti i brzini vaše veze. Međutim, većina ljudi može gledati besplatne filmove i bez preuzimanja ili izvan mreže.

Amazon glavni video

Preuzimanja filmova za izvanmrežno gledanje iz početnog videozapisa Amazon izravno je. Tijekom pregledavanja svih opcija odaberite opciju “Besplatno mi je” na vrhu zaslona u aplikaciji. Sve na Amazonovu premijeru možete preuzeti i gledati izvan mreže bez Wi-Fi-ja.

Kako preuzeti filmove na laptop je vrlo jednostavno. Samo odaberite gumb za preuzimanje ispod opisa odabranog filma, a zatim usmjerite na moje stvari kako biste pristupili svim vašim offline filmovima.

Jedna od konkretnih prednosti Amazon Prime’s je obimna kolekcija preuzimanja filmova koje nudi, asortiman u svim vrstama žanrova, uključujući i izbore prilagođene djeci..

Štoviše, Amazon Prime nudi puno više u svom paketu s pristupom zvučnim serijama, glazbenim pjesmama, e-knjigama i mnogim drugim obećavajućim članarinama. Amazon premijera video je dostupan na više platformi kao što su Android ili IOS, što je jedan od najboljih načina za preuzimanje filmova ili njihovo strujanje putem Interneta.

STREMIO

Radujete li se što će tijekom putovanja putovati nekim uvidom i motivacijom? STREMIO osigurava da se praznina popuni. Sadržaj možete lako preuzeti da biste ga kasnije pogledali izvan mreže na prijenosnom računalu i vodite računa o njemu tijekom vašeg putovanja.

STREMIO se može pokazati pouzdanim pratiteljem putovanja tijekom vašeg putovanja, zato ga obavezno instalirajte na svoj uređaj prije polaska. STREMIO nudi više od 2000 sadržaja za preuzimanje i uključuje titlove za više jezika.

Nakon pregledavanja STREMIO razgovora koji izgledaju vrijedno, dodirnite strelicu za preuzimanje filmova za gledanje izvan mreže. STREMIO također nudi kreativnu značajku izrade prilagođenih popisa za reprodukciju kako biste odredili izbor tema koje vam se sviđaju tako da ih možete gledati tijekom slobodnog vremena bez trošenja dragocjenog pregledavanja vremena.

Za razliku od mnogih drugih gore spomenutih aplikacija, ova aplikacija nudi sadržaj besplatno, što ga čini odličnim izborom da bude lakši na džepovima.

Google igra filmove i TV

Google filmove za reprodukciju možete preuzeti izvanmrežno, što vam omogućuje preuzimanje filmova i TV emisija s pet uređaja. Ako imate IOS uređaj, ne možete kupovati u aplikaciji. Međutim, to ne vrijedi za Android korisnike.

Pronalaženje sadržaja na Google Playu je jednostavno zahvaljujući jednostavnom izgledu. Prilično je sličan Amazonovom premijeru, tako da brzo možete pronaći koje filmove morate gledati u bilo koje vrijeme i mjesto. Mogućnost preuzimanja filmova i TV emisija na prijenosne uređaje, posebno kada putujete s djecom, daje mir i nesmetano putovanje tijekom vašeg slobodnog putovanja.

YouTube premija

Možete preuzeti filmove za gledanje izvanmrežno na prijenosnom računalu putem YouTubea ako ga možete pronaći. Postoji gumb za preuzimanje povezan sa svakim opisom videozapisa, ali za njega je potrebna premium usluga pretplate. Usluga premium usluge YouTube pruža svoje prednosti tako što pruža pristup milijunima videozapisa bez oglasa, a uključuje i glazbu s YouTubea. Osim toga, omogućava roditeljski nadzor za kontrolu aktivnosti gledanja za djecu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me