Kako gledati ESPN na Kodi

Objavljeno: 02. srpnja 2019. godine

Trebate gledati ESPN na Kodi? Zatim koristite ovaj vodič. Ali strujanje ESPN-a ili drugih dodataka na Kodi može biti rizično. Upotrijebite PureVPN na svom uređaju da biste spriječili sigurno ispuštanje i protok ISP-a. PureVPN nudi 7-dnevno probno razdoblje za samo 0,99 USD kako bi pomoglo Kodijskim pretplatnicima da prođu kroz ovo stresno zaključavanje i uživaju u ESPN-u kod kuće.

Ako tražite apsolutno besplatnu streaming uslugu, onda je Kodi najbolja moguća opcija vani. Pruža vam beskonačne mogućnosti za pristup sadržaju koji volite. Baš kao što postoje aplikacije za pametne telefone, postoje i dodaci za Kodi.

Postoji na hiljade dodataka za izbor, od kojih je većina besplatna. Neki su dodaci službeni i mogu se preuzeti iz službenog Spremnika Kodi. Međutim, većina će se dodataka trebati preuzeti iz njihovih (neslužbenih spremišta).

ESPN Kodi dodatak?

ESPN je sportska mreža koja ima mnogo različitih kanala. Na ESPN-u možete gledati na desetine različitih sportova. Neki od popularnih sportova koji se emitiraju na ESPN mreži uključuju nogomet, nogomet, bejzbol, košarku, kriket, hokej na ledu i tenis.

Za gledanje ESPN sadržaja potreban vam je pravi dodatak. Postoji mnogo dodataka koji nude ESPN sportske sadržaje, ali onaj koji se ističe je ESPN 3 Player dodatak. Zanimljivo je da je ovaj dodatak službeni dodatak Kodi, pa se stoga može instalirati izravno iz službenog spremišta pronađenog u Video dodaci opcija na Početni zaslon.

Kako gledati ESPN na Kodi v.18 ili višoj

Ako imate v.18 ili noviju verziju, evo kako možete gledajte ESPN na svom Kodi-ju instaliranjem ispravnog dodatka.

 1. Pokrenite Kodi aplikaciju, idite na Dodaci i kliknite instalacijski paket u gornjem lijevom kutu
 2. Odaberi Instaliraj iz skladišta > Spremište dodataka Kodi > Video dodaci > ESPN 3 > ESPN 3 > Instalirati
 3. Pričekajte dok ne vidite obavijest s omogućenim dodatkom ESPN 3
 4. Na početnom zaslonu odaberite Add-ons
 5. Kliknite na ESPN 3

Autentificiraj / instaliraj ESPN na Kodi

Nakon što instalirate dodatak, morat ćete ga provjeriti. Autentifikacija ovog dodatka potrebna je kako bi uspio. Da biste potvrdili svoj dodatak Kodi i gledali ESPN, samo slijedite dolje navedene korake.

 1. Ići Add-ons i lansirati ESPN 3
 2. Odaberi Autentificirajte se s davateljem usluga
 3. Zabilježite priloženi kôd za aktivaciju i nastavite se prijavljivati ​​sa svojim ESPN računom
 4. Odaberi Apple TV veza (čak i ako imate drugi uređaj za strujanje)
 5. Odaberite svog davatelja i unesite aktivacijski kod
 6. Odaberi Charter spektar kao vaš zadani dobavljač i pogodite u redu
 7. Ponovo pokreni Kodi

S tim je vaš ESPN dodatak za Kodi spreman za upotrebu!

ESPN prijenos uživo na Kodiju

Nakon što instalirate pravi dodatak, možete odmah pristupiti sadržaju s ESPN-a. ESPN domaćin je mnogih različitih sportskih programa, od kojih je većina uživo. Dođite do dodatka za ESPN videozapis sa početnog zaslona Kodi i odmah pristupite ESPN Kodi streamovima uživo.

Važno je razumjeti da vam neki dodaci možda neće pružati dobro iskustvo strujanja. Možda se suočite sa problemima s streamingom i dostupnošću streamova uživo u vašoj regiji. Da biste riješili sve probleme vezane uz streaming koji mogu uništiti vaše iskustvo na Kodi, trebate dobiti dobar VPN za strujanje poput PureVPN.

PureVPN čini vas potpuno anonimnim putem na mreži, omogućujući vam da izbjegnete sva ograničenja i ograničenja koja vas mogu spriječiti da imate savršeno iskustvo streaminga koje zaista zaslužujete. Nije tajna da je sloboda pristupa informacijama dobro prepoznato ljudsko pravo od skoro desetljeća, ali rijetko se provodi na tome.

Zašto dobiti VPN za Kodi

Kodi je medijski player otvorenog koda, što znači da bilo tko može stvoriti dodatak za njega i učiniti ga javno dostupnim. Zbog toga je Kodi vrlo rizična platforma i čini korisnike Kodi ranjivim na internetskim rizicima i prijetnjama koje predstavljaju subjekti poput cyber-kriminalaca, davatelja internetskih usluga i državnih tijela za nadzor.

Štoviše, nije sve na Kodi dostupno svugdje. Na Kodiju postoje stotine dodataka koji su geografski ograničeni. To znači da neki dodaci možda nisu dostupni u vašoj regiji, bez obzira koliko ih loše želite.

Kodi VPN je strujni VPN koji vam omogućava da povećate svoje iskustvo strujanja, bez obzira na to koji alat ili uslugu koristite. Dobar VPN za strujanje je onaj koji vam omogućuje da postanete potpuno anonimni putem interneta, pristupate ograničenom sadržaju i budite sigurni od svih zlonamjernih mreža na mreži..

PureVPN je najbolji VPN za strujanje koji možete dobiti na ruke. Brz je, siguran i omogućuje vam pristup bilo kojem sadržaju koji je ograničen u vašoj regiji. PureVPN ima više od 2.000 poslužitelja postavljenih na 180 različitih lokacija u svijetu.

Evo kako možete dobiti PureVPN za Kodi:

 1. Idite na stranicu spremnika Kodi PureVPN-a i preuzmite zip datoteku.
 2. Pokrenite Kodi i idite na Add-ons.
 3. Kliknite ikonu otvorenog okvira na vrhu.
 4. Instalirajte iz zip datoteke.
 5. Ugradite spremište
 6. Pokrenite PureVPN od Add-ons > Dodaci programa
 7. Ići postavke i unesite svoje korisničko ime i lozinku.
 8. Postavite VPN da se automatski povezuje pri svakom pokretanju.
 9. Klik u redu.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me