Kako gledati Disney Plus u Španjolskoj

Objavljeno: 16. siječnja 2020. godine

Španjolska je pod ozbiljnim blokadom. Ostanite kod kuće i gledajte Disney + u Španjolskoj kako biste ubili vrijeme na ugodan način. Isprobajte PureVPN sa samo 0,99 USD tijekom 7 dana i strujte bez ikakvih ograničenja. Evo kako.

  1. Pretplatite se na PureVPN i prijavite se na svoj željeni uređaj.
  2. Kliknite US / CA poslužitelj, a zatim kliknite poveži.
  3. Posjetite Disney Plus i započnite streaming.

Gledajte Disney Plus u Španjolskoj

Disney je oduvijek osvojio srca svojih gledatelja nevjerojatnim sadržajem iz različitih studija. Pokretanje Disney + usluge streaminga ponovno je iznenadilo svoje korisnike uslugom koja bi mogla pobijediti trenutne divove streaming industrije. Uz sve rečeno, jedini problem s najnovijom streaming uslugom je taj što mu ne možete pristupiti izvan regija u kojima je dostupan, a to uključuje Španjolsku.

Kada će Disney Plus pokrenuti u Španjolskoj?

Beta je prvi put objavljena u Nizozemskoj, a odatle je servis službeno predstavljen u Sjedinjenim Državama i još nekoliko drugih zemalja. Nažalost, usluga proširuje pokrivenost mreže nekoliko regija istodobno. U stvari, putem službenog Twitter računa objavljeno je da će Disney Plus pokrenuti u Španjolskoj, Italiji i Francuskoj do ožujka 2020. Slično tome, zapadna Europa mogla bi dobiti pristup usluzi do trećeg i četvrtog tromjesečja iste godine. Ali nemojte gubiti srce jer još uvijek ima nade i s velikom lakoćom možete pristupiti Disney Plusu Španjolskoj i drugim istočnoeuropskim i zapadnoeuropskim regijama.

Kako gledati Disney Plus u Španjolskoj?

Ograničenja regionalnog sadržaja obično koriste mnoge službe. Ograničenja su postavljena na sadržaj koji nema dozvolu za emitovanje za dotične regije. Stoga streaming i ostale internetske usluge prate IP adrese internetskih korisnika kako bi pratili njihovu stvarnu lokaciju i odlučili hoće li im ograničiti pristup usluzi ili ne. Dobra stvar je što uvijek možete prevariti mehanizam za praćenje tako što možete prevariti svoje IP adrese i tako se prikazati kao korisnik povezan iz druge regije u kojoj je usluga dostupna. Trebate razmotriti nekoliko koraka da biste to učinili:

  • Pretplatite se na svoj željeni PureVPN plan
  • Nabavite VPN klijent za uređaj po vašem izboru
  • Pokrenite VPN i prijavite se
  • Idite na popis zemalja i potražite američki poslužitelj
  • Pritisnite Connect za pridruživanje poslužitelju
  • Nakon uspostavljanja veze, pristupite Disney + i uživajte

Disney +: kako se pretplatiti sada?

Preko VPN-a bi vam bilo prikladno pristupiti usluzi Disney + s bilo kojeg mjesta u Španjolskoj ili izvan nje. Međutim, možda ćete naići na prepreke dok se pretplatite na uslugu zbog nedostatka načina plaćanja. Na primjer, ne možete se pretplatiti na uslugu putem tradicionalne metode PayPal, osim ako je račun registriran u zemlji u kojoj je dostupan Disney +. Srećom, postoji alternativa koju možete pretplatiti na pretplatu na uslugu. Ako koristite Android, možete se odlučiti za Googleovu poklon karticu za plaćanje. Slično tome, ako ste korisnik iOS-a, uvijek možete odabrati način plaćanja iTunes poklon karticom kako biste dobili Disney + pretplatu.

Što je na Disneyu+?

Neki vjeruju da bi Disney Plus mogao uzeti krunu od sadašnjih divova streaming industrije za nekoliko godina. Razlog takvog uvjerenja je taj što servis za streaming spakira snažnu biblioteku sadržaja, koju je ne samo najbolje, već i najteže pronaći pod jednim krovom. Bez obzira na to, nakon što imate potpun pristup usluzi Disney + streaming, moći ćete dobiti ekskluzivan pristup Marvel filmovima, kao i najnovijim TV emisijama poput Lokija i gospođe Marvel, Star Wars kompletnih TV serija i filmova, Hulu SAD sadržaja kao i ESPN.

Nadalje, možete gledati i trenutne hit emisije poput Mandaloriana koji svojim nevjerojatnim zapletom i slatkom bebom Yoda pušta valove širom Interneta..

Završne riječi

Ako danas želite gledati Disney + u Španjolskoj i neometano uživati ​​u sadržaju, morate preuzeti i instalirati PureVPN. Imamo servere u 140 zemalja, uključujući SAD i Kanadu, a naši sustavi optimizirani su za optimalne performanse. To znači da ste sigurni da ćete u svakom trenutku postići maksimalnu brzinu prijenosa, pretraživanja i preuzimanja. Štoviše, PureVPN možete koristiti za skrivanje vašeg IP adrese, lokacije i internetskih aktivnosti. Sve u svemu, s PureVPN možete uživati ​​u boljem streaming iskustvu i privatnosti.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me