Kako gledati Disney Plus u Južnoj Africi

Objavljeno: 10. siječnja 2020. godine

Zabrinjavate li kako pristupiti Disney Plus u Južnoj Africi? Da biste to učinili, morate koristiti PureVPN za otključavanje geografskih ograničenja na Disney Plusu. PureVPN nudi 7-dnevno probno razdoblje za samo 0,99 dolara kako bi pomoglo Južnoafrikancima da gledaju Disney Plus i izbjegnu dosadu kod kuće.

Gledajte Disney + u Južnoj Africi

Disney je osvojio srce pametnih streamersa kada je uveo najperspektivniju streaming uslugu ikad, tj. Disney Plus. Iako je usluga doživjela strašan pad sustava u prvom tjednu pokretanja, to nije odvratilo mnoge korisnike da se pretplate na uslugu i kasnije uživaju u njezinom srcu. Bez obzira na to, većina streamersa još uvijek nije zadovoljna jer usluzi nedostaje globalna pokrivenost.

Je li Disney Plus dostupan u Južnoj Africi?

Disney Plus započeo je uslugu iz Nizozemske, a zatim se preselio u Sjedinjene Države, a potom u Kanadu. Kasnije je najnovija usluga za streaming dodala još nekoliko zemalja na svoj popis. U stvari, usluga je također pokrenula svoj globalni plan puta, pokazujući korisnicima planove pokrivenosti za narednih nekoliko godina. Nažalost, na pruženom planu nema znakova Afrike ili Južne Afrike. To znači da SA ventilatori za streaming više neće imati uslugu u svojoj zemlji. Ali nemojte se zavaravati jer postoji način da lako prevladate ovu prepreku.

Kako gledati Disney Plus u Južnoj Africi?

Regionalno ograničenje sadržaja nije ništa novo. U stvari, to praktikuju mnogi servisi za strujanje putem interneta. Usluga koristi vašu IP adresu kao tragač lokacije kako bi precizno odredio vašu regiju i na taj način vas blokirao da u potpunosti pristupite sadržaju ili usluzi. Ali VPN vam može pomoći da se zaobiđete zbog ove prepreke tako što ćete originalnu IP adresu prevariti anonimnim IP-om. Kao rezultat toga, možete koristiti američku VPN IP adresu i gledati Disney + u Južnoj Africi s nekoliko klikova.

  • Pretplatite se na svoj željeni PureVPN plan
  • Nabavite VPN klijent za uređaj po vašem izboru
  • Pokrenite VPN i prijavite se
  • Idite na popis zemalja i potražite američki poslužitelj
  • Pritisnite Connect za pridruživanje poslužitelju
  • Nakon uspostavljanja veze, pristupite Disney + i uživajte

Mogu li se sada prijaviti za Disney +?

Možda ćete naići na neke prepreke dok tražite najbolji način da se pretplatite na uslugu. Na kraju, usluga nema na raspolaganju brojne mogućnosti plaćanja. Drugo, usluga prihvaća plaćanje samo s računa koji su registrirani u regijama u kojima Disney Plus nudi svoje usluge. Bez obzira na to, uvijek se možete odlučiti za alternativni način plaćanja kada se nađete u sličnim situacijama. Na primjer, možete ići s opcijom darovne kartice iTunes da biste se pridružili Disney + zajednici. Ili se također možete odlučiti za opciju plaćanja Google poklon karticom ako koristite Android uređaj.

Nadamo se da ćete u skoroj budućnosti vjerojatno pronaći više alternativa da biste dobili premijski račun usluge streaminga i pretplatili se na njega bez ikakvih komplikacija..

Što se emisije i filmovi prikazuju na Disney plusu?

Disney Plus je možda nova usluga u gradu, ali ona sadrži jedan od najimpresivnijih kataloga sadržaja. Uostalom, usluga je povezana s vrhunskim svjetskim studijima, Disneyjem, koji proizvodi mnoštvo sadržaja gotovo stotinu godina. Nepotrebno je napomenuti da je služba tijekom stoljetnog mandata stekla brojne pothvate i čak razvela više entiteta. Dakle, nakon što ste pretplatnik na usluzi Disney +, dobit ćete potpun pristup Marvel sadržaju, Star Wars sadržaju, Hulu SAD sadržaju i još mnogo toga.

Ako govorimo o vrhunskim filmovima i emisijama dostupnim na usluzi streaminga, najbolji naslovi koje možete pronaći su Ratovi zvijezda, Osvetnici i Mandalorijan, da ih samo nabrojimo. Usluga će sporadično dodavati više sadržaja u svoj katalog.

Završne riječi

Želite gledati Disney + u Južnoj Africi, zar ne? Ako je tako, onda vam treba PureVPN. Nudimo poslužitelje širom svijeta, uključujući stotine poslužitelja u SAD-u, Kanadi i mnogim drugim. Skupno imamo preko 2000 servera i mnogi od njih su optimizirani za streaming svrhe. Kada pristupite Disney Plus povezivanjem s našim američkim ili kanadskim poslužiteljem, možete bez ikakvog strujanja u bilo koje doba dana. Štoviše, moći ćete pregledavati internetski svijet bez ostavljanja tragova. Uz VPN pored vas, postoje mnoge druge prednosti koje možete iskoristiti nego što to ikada možete zamisliti.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me