Kako gledati Disney Plus u Indiji

Objavljeno: 10. siječnja 2020. godine

Bilo da se radi o Marvel filmovima ili Ratovima zvijezda, Disney Plus ima sve. Ali ne možete gledati Disney Plus u Indiji i treba vam VPN da biste obišli geoblokove. Da biste to učinili, upotrijebite PureVPN i otključajte Disney Plus u Indiji kako biste zabavljali djecu kod kuće. PureVPN nudi 7-dnevno probno razdoblje za samo 0,99 dolara kako bi vam pomoglo u strujanju Disney Plus-a.

Gledajte Disney + u Indiji

Disney je dugo ljubitelj filmaša i obožavatelja TV emisija širom svijeta. Međutim, osvojio je više srca nego ikad kad je nedavno vratio svoj streaming servis Disney Plus. Usluga je pokrenuta s naletom, i iako se tijekom tehničkog problema dogodila rušenje tijekom prvog tjedna, to nije spriječilo pretplatnike da se pridruže mreži. Međutim, nesretni aspekt usluge je što ona ne pokriva sve zemlje svijeta. Iako ima planove za širenje mreže, ona trenutno djeluje u nekoliko zemalja.

Je li Disney Plus dostupan u Indiji?

Nizozemska je bila jedna od prvih zemalja koja je iskusila izvanrednost Disney + streaming usluge. Kasnije je služba službeno pokrenuta u SAD-u, a potom u Kanadi. Nakon nekog vremena, svoju mrežu proširio je na još nekoliko zemalja. Budući da se Indija nalazi u azijsko-pacifičkoj regiji, prihvatit će fantastične usluge Disney + u bilo koje vrijeme 2020. ili 2021. godine. Do tada biste morali sjediti i stajati. Ali ako ne želite više čekati, uvijek se možete odlučiti za VPN i pristupiti Disney + u Indiji kad god želite.

Kako gledati Disney Plus u Indiji?

Nedostatak mrežne pokrivenosti i nedostupnost dijela dijela mrežnog sadržaja jedan su od najčešćih problema s kojima se suočavaju streameri. Međutim, to je uobičajena praksa i oko toga se ništa ne može učiniti, osim ako koristite VPN. Budući da je IP adresa korisnika nadzirana, a zatim je blokirana od strane ISP-a ili davatelja usluga struje, VPN pomaže da se problem prevaziđe podmetanjem IP adrese. Jednom kada je IP podmiren ili promijenjen, korisnik ne može samo pristupiti Disney Plus u Indiji, već i s lakoćom gledati sve TV emisije ili filmove dostupne na usluzi.

  • Pretplatite se na svoj željeni PureVPN plan
  • Nabavite VPN klijent za uređaj po vašem izboru
  • Pokrenite VPN i prijavite se
  • Idite na popis zemalja i potražite američki poslužitelj
  • Pritisnite Connect za pridruživanje poslužitelju
  • Nakon uspostavljanja veze, pristupite Disney + i uživajte

Disney +: kako se pretplatiti sada?

Nakon što s lakoćom prijeđete prepreku podmetanja IP pomoću VPN-a, sljedeća prepreka na koju naiđete je pretplata. Usluga strujanja ne nudi mnogo mogućnosti plaćanja korisnicima. Štoviše, koje god opcije bile dostupne, moraju biti registrirane u istim regijama u kojima je usluga osigurala pokriće. Postoje neke druge mogućnosti koje možete razmotriti ako se želite pretplatiti na Disney + i pristupiti mu u Indiji. Za početak se možete odlučiti za iTunes poklon karticu ako ste korisnik iOS-a ili Mac-a. Za korisnike Android-a, Google poklon kartica može biti optimalan izbor.

Za sada možete koristiti bilo koju od gore opisanih alternativa. Nadamo se da će služba možda pokrenuti još neke opcije plaćanja radi jednostavnosti i praktičnosti svojih globalnih gledatelja.

Što je na Disneyu+?

Kao što je spomenuto ranije, Disney je ime kućanstva ne samo u SAD-u, Velikoj Britaniji ili Kanadi već i širom svijeta. Uostalom, djeluje i proizvodi mnoštvo zabavnog kataloga sadržaja više od jednog stoljeća. Nepotrebno je spomenuti da je svoje usluge još više proširio istraživanjem novih pothvata ili partnerstvom s poznatim uslugama. Na kraju dana imate pristup riznici zabave kada imate Disney + pretplatu. Na primjer, možete pristupiti katalogu Marvel Studios, Star Wars, Pixar’s, pa čak i Hulu US.

Trenutno je na Disney Plusu dostupan veliki broj emisija, ali glavna imena uključuju Ratove zvijezda, Osvetnici, pa čak i najnoviji hit, Mandalorian.

Završne riječi

Ako živite u Indiji i želite pristupiti Disney Plus-u u Indiji, to uvijek možete moći učiniti pomoću PureVPN-a. Uvijek se možete uključiti u maksimalne brzine streaminga i doživljaj bez međuspremnika jer su naši VPN poslužitelji dizajnirani za vrhunske performanse i brzine. Nadalje, moći ćete pristupiti sličnim uslugama koje je blokirao ISP ili sam servis za streaming. Drugo, možete obaviti mrežni rad ili sigurno izvršiti internetske transakcije pomoću PureVPN-a.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me