Kako gledati Bilibili izvan Kine?

Objavljeno: 22. srpnja 2019. godine

Bilibili je najpopularnije web mjesto za dijeljenje videozapisa u Kini. Međutim, za pristup Bilibili u inozemstvu, trebat će vam PureVPN. Prijavite se na 7-dnevno probno razdoblje za samo 0,99 USD

 • Pretplatite se na PureVPN
 • Instalirajte VPN aplikaciju na svoj uređaj
 • Otvorite aplikaciju i povežite se s VPN serverom u Kini
 • Gledajte Bilibili iz inozemstva s lakoćom!

img

Bilibili je jedan od najpopularnijih servisa za dijeljenje videozapisa u Kini. Ako niste primijetili, internet u Kini malo se razlikuje od onog koji vidimo u ostatku svijeta. Dok ljudi u drugim zemljama gledaju YouTube, Kinezi koriste Bilibili kao platformu za strujanje video sadržaja.

Bilibili je najpopularnije web mjesto za dijeljenje videozapisa u Kini. Međutim, ako želite gledati Bilibili izvan Kine, morat ćete slijediti ove jednostavne korake u nastavku.

Skoči na…

Kako gledati Bilibili putem interneta iz inozemstva?

Online svijet prepun je raznih vrsta ograničenja. Neka ograničenja provodi vlada u obliku cenzure. Ostale provode same web stranice.

Ako pokušate pristupiti Bilibiliju bilo gdje izvan Kine, smatrat ćete da je usluga nedostupna. Ne samo da je nepošteno prema stanovnicima drugih zemalja, već je oštro prema Kinezima koji putuju ili žive u inozemstvu.

Srećom, postoji način da se Bilibiliju pristupi iz inozemstva s lakoćom. Za pristup bilo kojem kanalu, uključujući Bilibili, možete koristiti pomoć VPN usluge. VPN vam može pomoći da promijenite svoju IP adresu. Budući da web stranice koriste vašu IP adresu za praćenje vaše fizičke lokacije, možete prevariti web mjesto u razmišljanju da živite negdje drugdje promjenom IP adrese s VPN-om..

Na webu je dostupno na stotine VPN usluga. Ali za uživanje u savršenom doživljaju strujanja bit će vam potrebna VPN usluga koja može obaviti sve dolje spomenute zadatke:

 • To bi trebao biti u mogućnosti pružiti vam pristup glavnim streaming platformama.
 • Trebao bi osigurati velike brzine VPN-a i veliku mrežu poslužitelja.
 • Trebao bi koristiti jaku enkripciju, kao i napredne sigurnosne značajke.
 • Trebao bi čuvati nula zapisnika vaših podataka.

Ako želite pronaći VPN uslugu koja može obavljati sve gore navedene zadatke, ne biste trebali tražiti dalje od PureVPN-a.

Kako gledati Bilibili izvan Kine s VPN-om?

Pomoću PureVPN-a možete lako otključati i strujati Bilibili s bilo kojeg mjesta. Sljedeći koraci pojednostavit će postupak koji će vam pomoći da gledate Bilibili iz inozemstva:

 • Pretplatite se na PureVPN
 • Instalirajte VPN aplikaciju na svoj uređaj
 • Otvorite aplikaciju i povežite se s VPN serverom u Kini
 • Gledajte Bilibili iz inozemstva s lakoćom!

Zašto vam treba Bilibili VPN?

Bilo je vremena kada je internetski svijet bio besplatan. Nije bilo granica i nema ograničenja na internetu. Ne treba vam putovnica za pristup bilo kojoj web stranici ili kanalu na mreži. Možete jednostavno posjetiti bilo koju web stranicu po vašem izboru i lako pristupiti bilo kojem sadržaju s bilo kojeg mjesta.

Međutim, zemljopisne granice koje postoje na našem svijetu preuzele su i internet. Umjesto da Internet bude potpuno besplatan teritorij, počeo je postajati mjesto puno granica i ograničenja. Naše su vlade prvo počele crtati te granice na World Wide Webu u obliku cenzure. Mogli su blokirati pristup bilo kojoj web stranici u svojoj zemlji i nitko nije mogao učiniti ništa po tom pitanju. Čin cenzurisanja sadržaja ubrzo se počeo širiti po cijelom svijetu.

Ako želite provjeriti opseg tih ograničenja, preporučujemo vam da pročitate o velikom Kineskom vatrozidu. Također možete pročitati o tome kako arapske vlade blokiraju pristup VoIP uslugama tako da tamošnje telekomunikacijske kompanije mogu nastaviti zarađivati ​​mnogo novca. Također možete pročitati o tome zašto je Turska zabranila Twitter, ili Brazil zabranio WhatsApp. Te cenzure i ograničenja i dalje pljačkaju naš svijet. No ako to već nije bilo dovoljno, i više privatnih tvrtki je započelo pratiti trend ograničavanja pristupa sadržaju. To se u velikoj mjeri odnosi na industriju strujanja, ali i na kanal Bilibili.

Na primjer, kada pokušate pristupiti Bilibiliju izvan Kine, tada ćete se iznenaditi kad shvatite da mu ne možete pristupiti. Većina kanala za streaming, uključujući Bilibili, dostupna su samo u određenim zemljama. Oni također uključuju neke glavne web stranice za strujanje uključujući Netflix, HBO Now, Amazon Prime i Hulu. Ove su web stranice uglavnom ograničene zbog procesa geo-licenciranja. Kada producentska tvrtka objavi bilo koji sadržaj, dopušta određenim web stranicama da ih usmjeravaju na svoja mjesta. Ova licenca, međutim, dolazi po cijeni. Budući da tim kanalima ograničava pristup njihovom sadržaju izvan svojih zemalja.

Kako bi se pridržavali ovih licenci, gore spomenutim web stranicama ograničava se pristup izvan njihove lokacije. Ali možete izbjeći ta ograničenja i pristupiti bilo kojoj web stranici na planeti ako imate PureVPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me