Kako gledati BBC iPlayer na Novom Zelandu

Trebate gledati BBC iPlayer na Novom Zelandu? Zatim upotrijebite VPN na svom uređaju, IOS, Android ili Amazon Fire TV. Koristite PureVPN da biste savladali blokove BBC iPlayer na Novom Zelandu i gledali nevjerojatne TV emisije bilo gdje. PureVPN po prvi puta nudi novo 7-dnevno probno razdoblje sa samo 0,99 USD kako bi vam pomoglo da pristupite BBC iPlayeru kod kuće i spriječite stres u zaključavanju.

Gledajte BBC iPlayer na Novom Zelandu

BBC iPlayer je među najboljim streaming uslugama. Kanal je već popularan među britanskom publikom. No dok Britanci nastavljaju uživati ​​u kanalu u svojoj zemlji, nećete moći pristupiti kanalu na Novom Zelandu ako nemate PureVPN.

Kanal se može pohvaliti vrlo nevjerojatnim sadržajem na svojoj mreži. Uključuje fantastičan originalni sadržaj koji nećete moći pogledati drugdje. Neki od njegovih nevjerojatnih sadržaja uključuju Ubojstvo Eve i Naša djevojka. A ako ste ljubitelj komičnih serija ‘, voljeli biste gledati seriju nominiranu za Emmy Fleabag.

Skoči na…

Mogu li gledati BBC iPlayer na Novom Zelandu?

Nažalost, ne možete mu direktno pristupiti na Novom Zelandu. Kanal je ograničen u svim zemljama osim u Ujedinjenom Kraljevstvu. Mnogi kanali slijede ovu politiku ograničavanja svog sadržaja u inozemstvu, a BBC iPlayer jedan je od njih.

Trenutno je kanal dostupan samo u SAD-u, Australiji i Velikoj Britaniji. To znači da svi koji žive na Novom Zelandu neće moći pristupiti kanalu u svojoj zemlji.

No, srećom, postoji način koji bi vam pomogao da se struji na Novom Zelandu. Ako koristite PureVPN i promijenite svoju IP lokaciju u bilo koju od gore spomenutih zemalja, moći ćete pristupiti i uživati ​​u BBC iPlayeru na Novom Zelandu.

Kako gledati BBC iPlayer na Novom Zelandu

Većina kanala širom svijeta ima svoje lokacijske ograničenja koja onemogućavaju ljudima iz drugih zemalja pristup kanalu. Usluga slijedi istu strategiju održavanja svog kanala ograničenog samo na neke zemlje.

Ova ograničenja vrlo su neugodna za svakog ljubitelja strujanja. A pogoršava se kad shvatite da nećete moći gledati originalni sadržaj na kanalu koji nećete pronaći drugdje.

Srećom, postoji način da izbjegnete ta ograničenja i uživate u omiljenom sadržaju s bilo kojeg mjesta s PureVPN-a.

PureVPN omogućuje vam pristup omiljenim kanalima s bilo kojeg mjesta. Kanalu na Novom Zelandu možete pristupiti i gledati ga s lakoćom ako imate pretplatu za PureVPN. Usluga omogućuje povezivanje s poslužiteljem u Velikoj Britaniji. Vaša nova britanska IP lokacija pristupit će vam s lakoćom.

Kako nabaviti BBC iPlayer u NZ-u?

Slijedeći ove korake pomoći će vam da ga gledate na Novom Zelandu:

 1. Posjetite web stranicu PureVPN i prijavite se za premium plan
 2. Nabavite PureVPN aplikaciju za svoj streaming uređaj i instalirajte je
 3. Pokrenite aplikaciju i prijavite se sa svojim korisničkim imenom i zaporkom
 4. Odaberite UK s popisa dostupnih zemalja
 5. Pričekajte da se PureVPN poveže s najboljim serverom u Velikoj Britaniji
 6. Nakon povezivanja, posjetite web stranicu BBC iPlayer ili pokrenite aplikaciju
 7. Sada možete prenositi sav sadržaj na BBC iPlayer

Što ti nedostaje?

Od avanturističkog fantastičnog showa (Doctor Who) do urnebesno smiješne serije (King Gary) i visoko-energetskog plesnog natjecanja (The Greatest Dancer), postoje beskrajne TV emisije koje biste mogli propustiti gledati ako nemate pristup BBC iPlayeru , Neke od najpopularnijih emisija na BBC iPlayeru uključuju:

 • Smrt u raju
 • Storyville
 • Jesti s mojim bivšim
 • Treća brzina
 • Graham Norton Show
 • Wisting
 • Suđenje Christine Keeler

Kako pristupiti TV emisijama na BBC iPlayeru?

Sada možete prenositi BBC iPlayer i ostale sadržaje specifične za regiju pomoću PureVPN. Ako živite na Novom Zelandu ili izvan Velike Britanije, slijedite sljedeće korake za gledanje svojih omiljenih TV emisija na BBC iPlayeru.

 • Pokrenite PureVPN aplikaciju
 • Spajanje na britanski poslužitelj
 • Prijavite se za BBC iPlayer
 • Unesite 8-znamenkasti kôd
 • Pregledajte široki spektar TV emisija

Kako gledati BBC iPlayer na pametnom televizoru?

Nakon što ste dobili PureVPN, možete pristupiti BBC iPlayeru i svim uzbudljivim TV emisijama besplatno. Međutim, ako želite pristupiti BBC iPlayeru na televizoru, a ne prenositi emisije na telefonu ili prijenosnom računalu, za vas imamo besprijekorno učinkovito rješenje. Slijedi nekoliko krucijalnih koraka koje morate poduzeti kako biste na svom pametnom televizoru gledali Top Gear ili Fleabag:

 • Kreirajte BBC račun
 • Instalirajte aplikaciju PureVPN i BBC iPlayer na svoj Smart TV
 • Upotrijebite PureVPN za povezivanje s UK serverom
 • Prijavite se na svoj BBC iPlayer račun
 • Registrirajte svoj BBC račun pomoću sigurnog 8-znamenkasti broj
 • Unesite kod i pritisnite gumb za potvrdu
 • Uživajte u sadržaju blokiranom regiji s lakoćom

Zašto koristiti PureVPN?

PureVPN je definitivno među najboljim streaming uslugama na svijetu. To je ujedno i najpouzdaniji VPN, koji posluje više od deset godina. PureVPN je jedna od rijetkih VPN usluga koja imaju stvarnu potvrdu da nisu VPN-ovi koji nisu, što znači da pohranjuje nulte zapise korisnika.

Među nizom značajki koje nudi VPN usluga uključuje šifriranje vojnog stupnja. Usluga nudi mnogo različitih protokola, među kojima je onaj najsigurniji koji pruža najsnažniju enkripciju od početka do kraja. To je učinjeno kako bi bili sigurni i anonimni na webu i osigurali da nijedan subjekt ne može pratiti što radite.

Ove osobine dodaju mnogo vrijednosti potrošaču. Ali to nije sve. PureVPN je još bolji kad je u pitanju davanje mogućnosti streaminga svojim korisnicima.

Pomoću PureVPN-a možete se povezati s ogromnom mrežom poslužitelja od 2.000+ poslužitelja u 140 zemalja. Ova ogromna poslužiteljska mreža osigurava potpunu slobodu na mreži. Možete pristupiti mnoštvu kanala sa Novog Zelanda, čak i ako u početku nisu dostupni u zemlji. Štoviše, usluga nudi najbrže VPN brzine tako da možete uživati ​​u potpunom doživljaju bez međuspremnika.

Iznenađujuće značajke PureVPN-a

Zaobiđite sadržaj specifičan za lokaciju

PureVPN sprječava glavobolju smišljanja kako pristupiti bilo kojem sadržaju koji ima regiju. Ovo je najveća korist od korištenja PureVPN-a za promatrače koji piju cijele sezone tijekom vikenda.

Sigurni Wi-Fi

Možda nemate pojma, ali mnogo digitalnih identiteta izlažete mnogim cyberatima čak i ako kućni Wi-Fi koristite. No, PureVPN štiti vašu IP adresu i povijest pregledavanja dok uživate u Dublin Murders ili Peaky Blinders na BBC iPlayeru.

Internet bez punjenja

Sporan internet može biti ubojica raspoloženja, pogotovo kada ste zakačeni za svoju omiljenu TV emisiju i potpuno rastavljeni. Međutim, PureVPN može vam pomoći pri emitiranju TV emisija bez ijednog glitcha ili neugodnog oglasa.

Besprijekorno iskustvo

PureVPN je fokusiran isključivo na pružanje nevjerojatnih iskustava potrošačima koji traže alat za strujanje online sadržaja bez ikakvih regionalnih granica. Pomaže vam pristup neograničenom popisu TV emisija i filmova specifičnih za regiju na BBC iPlayeru.

Završna izvlačenja

Uz pomoć PureVPN-a, sada možete pristupiti širokom nizu TV emisija koje su dostupne na BBC iPlayeru. PureVPN može vam pomoći poboljšati brzinu interneta, probiti sadržaj specifičan za regiju (BBC iPlayer) i nekoliko drugih web lokacija za streaming koji su geografski ograničeni i koji uključuju Netflix, Hulu ili Disney Plus. Ako ste čest putnik i tražite dugoročno rješenje za pristup višestrukim streaming web stranicama širom svijeta, nabavite PureVPN, pouzdano VPN rješenje za sve.

Pa što čekaš? Nabavite PureVPN sada za pristup BBC iPlayeru na Novom Zelandu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me