Contents

Kako gledati BBC iPlayer na Kodi

U ovom ćete vodiču naučiti kako gledati BBC iPlayer na Kodiu bilo gdje izvan Ujedinjenog Kraljevstva pomoću dodataka i VPN-a. Nabavite PureVPN za samo 0,99 dolara za streaming BBC iPlayera na Kodi i uživajte u nevjerojatnim emisijama tijekom ove dosadne lokade.

**Ažuriraj: Novija, bolja verzija naše Kodi aplikacije je nestala! Popravili smo neke bugove & uveo velika poboljšanja performansi. Nadogradite postojeću aplikaciju na verziju 1.5.0 (ako već niste) od ovdje.**

BBC iPlayer najpopularnija je usluga na zahtjev i streaming uživo u Velikoj Britaniji, gdje možete gledati televizijske kanale uživo, slušati snimljene i žive radiopostaje, hvatati se za TV emisije i programe koje ste propustili, kao i pregledati druge ekskluzivne sadržaje.

Budući da BBC iPlayer radi samo u Velikoj Britaniji, nećete moći pristupiti i gledati ga iz inozemstva. Slično tome, kada pokušate gledati TV emisiju s iPlayerom WWW – službeni dodatak Kodi BBC iPlayera – pojavit će se sljedeća pogreška.

BCC iPlayer TV Kodi

Ne brini, ipak! U ovom detaljnom vodiču pokazat ćemo vam kako točno gledati BBC iPlayer na Kodiju s bilo kojeg mjesta na svijetu. Ali prije nego što prijeđemo na to, pogledajmo pobliže zašto je tako važno imati VPN za Kodi.

Zašto koristiti VPN s Kodi-jem?

Mnogobrojni Kodi dodaci imaju geografski ograničenje, što znači da im se može pristupiti samo iz određenih regija. Da biste zaobišli ove digitalne prepreke i pogledali sadržaj na bilo kojem Kodijevom dodatku, morat ćete lažirati svoju stvarnu lokaciju.

Tu se pojavljuje virtualna privatna mreža (VPN) koja vam omogućuje da promijenite svoju virtualnu lokaciju u onu u bilo kojoj zemlji svijeta kako biste mogli neprekidno uživati ​​svim Kodi dodacima i njihovom sadržaju.

Nabavite BBC iPlayer na Kodi

Kodi uspijeva na Kodi dodacima. Njegovi dodaci su ono što čini zajednicu aktivno uključenom u streaming aktivnosti. Kao i kod ostalih postojećih geografskih ograničenja, Kodi dodaci previše su podložni geo-ograničenjima, što znači da im možete pristupiti samo iz određenih regija. Srećom, postoji genijalan način da se zaobiđe to regionalno ograničenje i poznato je kao VPN.

S virtualnom privatnom mrežom poput PureVPN-a, možete dobiti trenutni pristup bilo kojem Kodi dodatku i prevariti stvarnu lokaciju u gotovo bilo kojoj zemlji svijeta. Uživajte u bešavnoj internetskoj vezi i pristupu svim Kodi dodacima i njihovom sadržaju uz PureVPN.

Pogledajte ovaj videozapis da biste instalirali i konfigurirali Kodi VPN na svoj uređaj:

Kako instalirati BBC iPlayer na Kodi?

BBC iPlayer nudi širok spektar TV emisija, filmova, dokumentarnih filmova, vijesti i sporta za vaše uživanje u streamu. No, prije nego što možete poslužiti službeni dodatak za gledanje omiljenog britanskog sadržaja, prvo ga morate instalirati:

1. Otvorite Kodi V17 i odaberite Dodaci na izborniku početnog zaslona.

BCC iPlayer TV Kodi 1. korak

2. Kliknite na simbol paketa u gornjem lijevom kutu.

BCC iPlayer TV Kodi Korak 2

3. Odaberite Install from Repository.

BCC iPlayer TV Kodi Korak 3

4. S popisa odaberite Kodi skladište dodataka.

BCC iPlayer TV Kodi 4. korak

5. Sada odaberite Video dodatke.

BCC iPlayer TV KodiStep 5

6. S popisa odaberite iPlayer WWW.

BCC iPlayer TV KodiStep 6

7. U donjem desnom kutu odaberite Instaliraj.

BCC iPlayer TV KodiStep 7

8. Pričekajte obavijest o instaliranom dodatku.

BCC iPlayer TV KodiStep 8

9. Voila! Uspješno ste instalirali dodatak iPlayer na svoj Kodi uređaj.

BCC iPlayer TV KodiStep 9

Kako zaobići ograničenje BBC iPlayera?

Sada kada znate kako nabaviti BBC iPlayer na Kodiu, razgovarajmo o tome kako zaobići njegova ograničenja pomoću PureVPN-a. Kao što smo ranije spomenuli, ako pokušate strujati filmsku ili TV emisiju na iPlayeru WWW iz inozemstva, dobit ćete poruku o pogrešci u kojoj stoji da BBC iPlayer možete gledati samo u Velikoj Britaniji.

Pa, evo kako zaobići ovu pogrešku jednom zauvijek:

1. Na izborniku početnog zaslona odaberite Dodaci.

BCC iPlayer TV KodiStep 10

2. Pomaknite se prema dolje i odaberite Dodaci programa.

BCC iPlayer TV KodiStep 11

3. Pomaknite se na dodatak PureVPN, zadržite tipku za unos nekoliko sekundi, a zatim odaberite Postavke.

BCC iPlayer TV KodiStep 12

4. Nakon što ste unijeli korisničko ime i lozinku koje pruža PureVPN, odaberite U redu i pokrenite dodatak.

BCC iPlayer TV KodiStep 13

5. Odaberite Promijeni ili prekine VPN vezu.

BCC iPlayer TV KodiStep 14

6. Pomaknite se prema dolje i odaberite Ujedinjeno Kraljevstvo (UDP).

BCC iPlayer TV KodiStep 15

7. Pričekajte nekoliko sekundi da se uspostavi VPN veza.

BCC iPlayer TV KodiStep 16

8. Nakon uspostavljanja veze, možete ići naprijed i uživati ​​u željenom sadržaju na iPlayer WWW.

BCC iPlayer TV KodiStep 17

9. Pomaknite se na iPlayer WWW, zadržite tipku za unos nekoliko sekundi, a zatim odaberite Postavke.

BCC iPlayer TV KodiStep 18

10. Prevucite prstom preklopku Omogući BBC ID, upišite svoje korisničko ime i lozinku i odaberite U redu.

BCC iPlayer TV KodiStep 19

11. Kada završite, lansirajte dodatak iPlayer WWW i uživajte u strujanju željenog sadržaja bez ikakvih prepreka!

BCC iPlayer TV KodiStep 20

Prenesite BBC iPlayer na Kodi s dodatkom BBC iPlayer (kratak pregled)

BBC je svjetski poznati kanal, a ni njegov BBC iPlayer nije ništa drugačiji. Media Player za streaming dostupan je na širokom rasponu uređaja, uključujući mobilne telefone i tablete, osobna računala i pametne televizore.

Sa stotinama kanala, BBC iPlayer proizvodi neke od najboljih komedija, drama, dokumentarnih filmova i drugih programa koje publika voli. Najbolji dio je to što nema reklama između što bi moglo uništiti vaše iskustvo strujanja.

Kad ste povezani s PureVPN, možete pristupiti dodatku BBC iPlayer i povoljno prenositi sav BBC-ov live streaming i sadržaj na zahtjev na Kodi. Zna se da dodatak djeluje većinu vremena, a da se ne ugrožava HD streaming.

Izgled dodatka je lijepo napravljen, a na njemu možete jednostavno pronaći sadržaj koji tražite. To bi mogla biti TV emisija, film, program ili dokumentarni film, BBC iPlayer domaćin je puno sadržaja.

Ako vas zanima koje vrste sadržaja nude BBC iPlayer prije nego što se prijavite i pretplatite se, evo žanra sadržaja koji oni nude:

  1. Stvarnost prikazuje
  2. način života
  3. Filmovi
  4. Vijesti i aktuelnosti
  5. Drama
  6. Komedija

Za sve obožavatelje IPTV vani, rado ćete znati da se BBC-jevi kanali mogu besplatno prenositi uživo s dodatkom iPlayer WWW. Budući da je u pitanju službeni dodatak Kodi, korisničko iskustvo i kvaliteta sadržaja smatrat će se izvrsnim, s streamovima vrhunske kvalitete, detaljnim opisima za svaku emisiju / epizodu, kao i sa samoobjašnjavajućim izbornicima.

Završna riječ

To je sve što je potrebno za konfiguriranje dodatka BBC iPlayer na Kodi-ju. Zajedno s PureVPN-om uživate u fantastičnom streaming iskustvu kao nikad dosad.

Zaobiđite regionalna ograničenja i usmjerite BBC iPlayer, putujete li lokalno ili u inozemstvo. Jednostavno slijedite gore navedene smjernice i bilo je dobro.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me