Kako gledati BBC iPlayer na Chromecastu

Upotrijebite ovaj vodič za gledanje BBC iPlayera na Chromecastu. Ali morate koristiti VPN da biste nabavili BBC iPlayer ako živite izvan Velike Britanije. Nabavite PureVPN i pristupite BBC iPlayeru na Chromecastu s bilo kojeg mjesta. PureVPN nudi novo 7-dnevno probno razdoblje za samo 0,99 dolara kako bi vam pomoglo da otključate BBC iPlayer emisije i spriječite dosadu kod kuće.

img

Što je dobro na BBC iPlayeru?

Na usluzi streaminga sve je dobro. Uostalom, usluga dolazi izravno iz napajanja samog BBC-a. Dakle, možete očekivati ​​velik broj TV emisija, dokumentarnih serija, kao i filmova. Uzmimo, na primjer, TV seriju Killing Eve, gdje možete biti svjedoci usporenog sudara prekrasnog ubojice i nisko-MI MI agenta. Ili ćete možda htjeti provjeriti Fleabag koji dolazi iz kreativnog uma Phoebe Waller-Bridge. Evo još nekoliko emisija koje biste sigurno voljeli gledati na BBC iPlayeru:

 • Liječnik koji je
 • Suđenje Christine Keeler
 • Nazovite babicu
 • Drakula
 • Kralj Gary
 • Rat i mir
 • Ubijanje Eve

Da biste dobili više prijedloga, pogledajte ovaj blog najboljih emisija na BBC iPlayeru

Je li BBC iPlayer dostupan izvan Velike Britanije?

Nakon što ste čuli za vrhunske emisije, morate biti uzbuđeni što postavite BBC iPlayer na svom Chromecastu i započnite već danas. Zar ne? Žao nam je što uzbuđujemo, ali ostaje činjenica da ne možete pristupiti usluzi ako živite izvan Ujedinjenog Kraljevstva. Imajte na umu da je BBC iPlayer britanski servis za streaming. To znači da ima pravo slijediti neke zakonske zakone koji se tiču ​​emitiranja emisija izvan teritorija. Budući da ima samo nacionalne dozvole za emitiranje emisija, ne može proširiti svoje usluge na druge države. Bummer, točno?

Mogu li gledati BBC iPlayer besplatno??

U to nema nikakve sumnje. Usluga streaminga dolazi potpuno besplatno. To znači da ne trebate platiti ni funtu za emisije koje se emitiraju na usluzi. Ali nakon što napustite britansko tlo iz bilo kojeg razloga, poput odmora ili poslovnog sastanka, morali biste se oprostiti od svih svojih omiljenih emisija i filmova sa BBC iPlayera.

Kako postaviti i pristupiti BBC iPlayeru na Chromecastu?

Bit će vam drago znati da BBC iPlayer neometano radi na Chromecastu. Možete lako postaviti uređaj na Chromecast i emitirati emisije izravno na svom Android uređaju za bolji doživljaj strujanja.

Postavljanje BBC iPlayera na Chromecast i pristup neograničenom broju emisija je jednostavno. Evo što trebate učiniti:

 • Trebate aplikaciju BBC iPlayer na vašem iOS ili Android uređaju
 • Za Android biste trebali aplikaciju BBC Media Player
 • Ako želite upotrebljavati preglednik svog računala, trebat će vam proširenje s Chromecastom

Ostali uređaji na koje možete postaviti BBC iPlayer

BBC iPlayer ima veliku bazu obožavatelja. Iako se radi o usluzi koja je samo britanska, njegova baza obožavatelja proteže se čak i na strane teritorije. Upravo zbog ogromne popularnosti usluge aplikacije BBC iPlayer sada možete pronaći na različitim uređajima. Dakle, ako tražite vodiče za postavljanje BBC iPlayera za uređaje koji nisu Chromecast, možete provjeriti sljedeće veze:

 • kodi
 • Roku
 • Apple TV
 • Android TV
 • PlayStation 4
 • Xbox One
 • Windows

Za pristup BBC iPlayeru izvan Velike Britanije potreban vam je VPN

BBC iPlayer prati IP-ove svakog korisnika koji posjete uslugu. Praćenjem IP-a usluga može precizno odrediti lokaciju korisnika. Tako, na primjer, ako usluzi pristupate iz SAD-a, vaš će američki IP podići crvenu zastavu na sustavu BBC iPlayer, što će u konačnici blokirati IP pristup usluzi. Možete prevariti taj sustav i zaobići mehanizam za nadzor i blokiranje IP-a BBC iPlayera i mnogih sličnih servisa za strujanje tako što ćete prevariti IP. A najbolji način da se to riješi je virtualna privatna mreža.

Kako gledati BBC iPlayer izvan Velike Britanije?

Jednostavno možete zaobići ograničenja sadržaja za BBC iPlayer postavljanjem VPN-a na željenom uređaju. Nakon što stanete iza anonimne Velike Britanije IP adrese koju vam pruža VPN, možete uživati ​​u svim emisijama na BBC iPlayeru s bilo kojeg mjesta.

Budući da Chromecast ne nudi nijednu VPN funkciju, morat ćete postaviti PureVPN na usmjerivač da biste započeli.

 • Prijavite se za PureVPN
 • Instalirajte aplikaciju na usmjerivač s omogućenom VPN-om
 • Napravite potrebnu konfiguraciju i odaberite UK server
 • Pokrenite BBC iPlayer
 • Bacite svoje omiljene emisije i uživajte

PureVPN je najbolji VPN za strujanje. Evo zašto.

Najbolje vrijeme : Kako biste se osjećali kada vam veza naglo padne dok uživate u navijačkoj emisiji? Vaša bi frustracija pucala kroz krov. Ne bi li? S PureVPN-om vam se jamči najbolji nastavak rada tijekom cijelog sata.

Bešavno strujanje : Bilo bi prilično frustrirajuće kad god vidite ikonu punjenja dok gledate svoje omiljene frke. Pa, konačno se možete oprostiti od beskonačnog punjenja jer VPN poslužitelji u svim trenucima nude najveće brzine.

Vrhunska zaštita : S PureVPN nije samo najbolje iskustvo strujanja koje ćete dobiti na Chromecastu, već vam se osigurava i optimalna zaštita zbog šifriranja najviše razine.

Velika pristupačnost : BBC iPlayer nije jedina usluga top streaminga kojoj možete pristupiti dok koristite PureVPN. Naša aplikacija otvara vrata desecima drugih najtraženijih streaming usluga kao što su Netflix, Hulu i još mnogo toga.

Završna riječ

Sada imate sve prave alate za uživanje u BBC iPlayeru na televizoru ili bilo kojem drugom uređaju. Pa, zašto čekati više. Zgrabite željeni plan, instalirajte uslugu streaminga na Chromecast i pritisnite Play.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me