Kako gledati Amazon Prime na Novom Zelandu

Objavljeno: 26. listopada 2019. godine

Ne možete gledati Amazon Prime na Novom Zelandu? Isprobajte PureVPN već danas za samo 0,99 USD i počnite grickati svoje omiljene emisije na Amazon Prime.

Gledajte Amazon Prime na Novom Zelandu

Sa pravima za pokrivanje Premier lige, Tour De Francea, Grand Slam tenisa i nekoliko glavnih košarkaških događaja, Eurosport je jedno od najvećih imena u sportskim streaming kanalima. Svidja mu se mnog, ali dostupan je samo ljudima u Europi, što je prilično razočaravajuće za obožavatelja koji živi drugdje.

Novi Zeland, zemlja poznata po masovnom sportskom praćenju, uvijek je u potrazi za strujnim kanalima koji zadovoljavaju potrebe svojih ljubitelja sporta. A budući da pružaju samo nekoliko odabranih kanala, nije zadovoljan svaki navijač i sport. Na primjer, Eurosport je prilično popularan kanal, ali zbog svojih regionalnih pravila nije dostupan stanovnicima Novog Zelanda.

Ali Amazon Prime ispunjen je zadivljujućim sadržajem. Kanal je na drugom mjestu po Netflixu po kvaliteti koju nudi svojim korisnicima. Kanal ne samo da nudi nevjerojatan sadržaj treće strane, već stvara i nevjerojatne originale koje nećete pronaći nigdje drugdje.

Neki od najpopularnijih originala Amazon Prime uključuju Dječake, Romanoffove i Jacka Ryana Tom Clancyja. Oni koji su voljeli Top Gear rado bi saznali da se izvorni domaćini emisije sada zajedno pojavljuju u Grand Touru Amazon Prime..

Ovo nije sve. Postoji više nevjerojatnih emisija koje će se dodati Amazonu Prime, uključujući novu seriju Jack Reacher. Sve u svemu, možete gledati mnoštvo sadržaja kad god želite uživo na Amazon Prime.

Mogu li gledati videozapis Amazon Prime na Novom Zelandu?

Ne, ne možete gledati Amazon Prime na Novom Zelandu. Iako je jedan od najpopularnijih kanala na svijetu i ima tako fantastičnu biblioteku sadržaja, Amazon Prime zadržava svoje usluge ograničene samo na neke zemlje.

Trenutno je Amazon Prime dostupan samo u SAD-u, Australiji i Velikoj Britaniji. To znači da svi koji žive na Novom Zelandu neće moći pristupiti kanalu u svojoj zemlji.

Ali srećom, postoji način koji bi vam pomogao u strujanju Amazon Prime-a na Novom Zelandu. Ako koristite PureVPN i promijenite svoju IP lokaciju u bilo koju od gore spomenutih zemalja, moći ćete pristupiti i uživati ​​u Amazon Prime na Novom Zelandu.

Kako gledati Amazon Prime na Novom Zelandu

Većina kanala širom svijeta ima svoje lokacijske ograničenja koja onemogućavaju ljudima iz drugih zemalja pristup kanalu. Amazon Prime slijedi istu strategiju održavanja svog kanala ograničenog samo na neke zemlje.

Iako su ova ograničenja iritantna, i dalje ih možete zaobići ako imate odgovarajuće alate na raspolaganju. Najbolji alat, u ovom slučaju, je PureVPN.

PureVPN vam omogućava pristup bilo kojem kanalu širom svijeta, koji uključuje Amazon Prime. Pomoću PureVPN-a, možete lako promijeniti svoju IP lokaciju u bilo koje mjesto. Spajanjem na poslužitelj u bilo SAD-u, Australiji ili Velikoj Britaniji moći ćete lako uživati ​​u svim sadržajima koji su dostupni na Amazon Prime.!

Evo što trebate učiniti da biste gledali Amazon Prime na Novom Zelandu:

 1. Pretplatite se na PureVPN odabirom vašeg omiljenog plana s web stranice PureVPN
 2. Na svoj streaming uređaj preuzmite aplikaciju PureVPN ili proširenje preglednika
 3. Prijavite se na aplikaciju PureVPN sa svojim korisničkim imenom i zaporkom poslanim putem e-pošte
 4. Idite na popis zemalja i kao željenu lokaciju odaberite SAD
 5. Pričekajte da se PureVPN uspješno spoji na najbolji američki poslužitelj za Amazon Prime
 6. Kad se povežete, posjetite platformu za strujanje i započnite streaming Amazon Prime na Novom Zelandu

Zašto koristiti PureVPN?

PureVPN jedna je od najpouzdanijih VPN usluga na koju se možete obratiti. Poslujemo više od 10 godina. Mi smo jedna od rijetkih VPN usluga koja nema certifikat bez dnevnika, tj. Ne vodimo nikakve zapisnike.

PureVPN nudi višestruke značajke sigurnosti i anonimnosti. Njegova 256-bitna enkripcija vojnog razreda jedna je od najboljih karakteristika koja jamči potpunu sigurnost na Internetu.

Iako ove značajke dodaju puno vrijednosti za potrošača, značajke koje biste više zanimali usmjerene su na strujanje. U ovom ćete slučaju PureVPN biti od još veće koristi.

PureVPN nudi 2.000+ poslužitelja u 140 zemalja. Ovaj ogromni mrežni otisak jamči potpunu slobodu na internetu. Možete se povezati s bilo kojom zemljom koju želite i pristupiti web lokacijama koje su na vašoj lokaciji inače ograničene.

Ove 2000+ poslužitelji su u svakom trenutku optimizirani kako biste uživali u najbržim VPN brzinama. Dok struji, nećete se suočiti ni s minutom punjenja i možete uživati ​​u najboljem iskustvu.

Pa što čekaš? Nabavite PureVPN odmah i pristupite Amazon Prime na Novom Zelandu.

Često postavljana pitanja

Mogu li pristupiti Amazon Prime u Novom Zelandu?

Da, možete. A, neće vam trebati VPN ako želite pristupiti regionalnom novozelandskom sadržaju na Amazon Prime. Međutim, možda će vam trebati virtualna privatna mreža ako želite pristupiti međunarodnom sadržaju koji nije dostupan u regionalnoj knjižnici.

Postoji li neki način da pristupite premijeru na kromu?

Naravno, možete pristupiti Amazon Prime u pregledniku Chrome. Da bi stvari postale praktične, PureVPN nudi Chrome VPN proxy proširenje. Možete preuzeti i instalirati proširenje za pristup usluzi u NZ izvan NZ-a klikom.

Postoje li dobri naslovi na Amazon Prime?

Ne postoji nekoliko, ali mnogo naslova koje vrijedi pogledati. Evo najboljih izbora:

 • Velika turneja
 • Čudesna gospođa Maisel
 • Dobar časniče
 • Otok Guava
 • I više.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me